Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολύ αίμα...

Recommended Posts

Barbouni μία μεγάλη χάρη που μπορείς να κάνεις στον ευατό σου είναι να χαλαρώσεις! Τα utrogestan τα πέρνουν πολλές εγκυμονούσες και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί, δεδομένου κιόλας ότι σου τα έδωσε η γιατρός! Συνήθως το αίμα προκαλείται απο συσπάσεις της μήτρας και δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Σε μια φίλη πρόσφατα, την πρώτη φορά που είδε σταγόνες της είπε να μην πάρει τίποτε - αφού κανανε βέβαια και υπέρυχο και είδαν ότι όλα ήταν καλά. Για μια εβδομάδα δεν είχε τίποτε και προχθές ξαναείχε και της είπε να πάρει τα utrogestan. Όλα όμως βαίνουν καλώς!

Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ, μου φτιάξατε τη διάθεση, ειλικρινά. Το αίμα σήμερα είναι καφέ και απειροελάχιστο,(utrogestan) το απόγευμα περιμένω τη χοριακή και φυσικά είμαι ακόμα αγχωμένη. Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι ότι δεν έχω τα συμπτώματα που είχα πριν 3 μέρες. Μόνο λίγο πόνο στο στήθος έχω πλέον, ενώ είχα καούρες, πρησμένο στήθος με πόνο, τραβήγματα χαμηλά.

Καλημέρα όλα καλά προς το παρόν η χοριακή διπλασιάστηκε χθες, πήγε 4007 και περιμένω τη Δευτέρα να πάω στη γιατρό.Αν και έχω ακόμα ελάχιστο αίμαι και είμαι ξάπλα, τώρα πια νομίζω ότι μπορεί να αίμαι λίγο αισιόδοξη. Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια.

Διαφημίσεις

Σέυχαριστώ madline. Ελπιζω τη Δευτερα που θα παω για υπερυχο να ειναι ολα καλα...

ολα μια χαρα θα πανε θα δεις.επισης να ξερεις οτι οταν εχεις αιμα για να καθαρισει τελειως και το καφε θελει καμια εβδομαδα τουλαχιστον.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

κοριτσακι μου θα δεις που ολα θα πάνε καλα!!Μεχρι τον 5ο μηνα ειχα καθε εβδομαδα για μερα καφε.Καθε φορα μου κοβόντουσταν τα ποδια και ετρεχα στον γιατρό.Ειναι πολυ συχνό φαινόμενο απλα θελει ξεκουραση.Επαιρνα και εγω utrogestan απο την αρχη και οταν ειχα αιμα buscopan για να σταματουν οι συσπάσεις αν υπήρχαν.Να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη και να εισαι χαλαρή για να την απολαυσεις!!!Περιμένουμε νεα σου

YUfSp2.png

Και γω εκτός από το 2ο τρίμηνο όλους τους άλλους μήνες είμαι με ουτροζεσταν, ξάπλα και ξεκούραση! Μην στεναχωριέσαι barbouni απλά φρόντισε να μην κουράζεσαι και να ξαπλώνεις! Επισης να σου πω ότι όταν πρωτοξεκίνησα τα ουτροζεσταν έχοντας καφε εκκρίσεις χρειάστηκαν 2-3 βδομάδες να σταματήσουν! Μην αγχωθείς δηλαδή αν δεν σταματήσουν αμέσως!!

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που με βοηθάτε να ξεαγχωθώ, χθες είχα λίγο αίμα κανονικό όχι καφέ, και σήμερα πάλι μόνο καφε, αυτη η εναλλαγή στο χρώμα γιατί συμβαίνει? Το ίδιο είχα και προχθές δηλ. πάλι αίμα το απόγευμα και χθες το πρωί καφέ.Αύριο θα σα πω τα νέα μου από τη γιατρο και ελπίζω να είναι θετικά.

• 4 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ)

ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΠ PARENTS NA ΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΟ ΜΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ...

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΗΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΚΙΝΟΥΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ. ΑΠΕΒΑΛΕΣ......... ΕΓΙΝΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Διαφημίσεις

Γεια σας. Εγώ ήθελα να ρωτήσω γιατί ενώ έχω καφέ ροζ έντονα δεν μου λέει ο γιατρός να ξεκουραστώ και μου λέει ότι αν είναι να χαθεί θα χαθεί. Ενώ θεωρείται πολυ΄καλός γιατρός και είναι σε κέντρο εξωσωματικής, δεν μου δίνει τις οδηγίες που περιμένω. Από τις δικές σας πληροφορίες ησυχάζω αλλά αυτός δεν μου εξηγεί τι πρέπει να κάνω, μόνο εγώ τον πιέζω. Μου έδωσε utrogestan παρεμπιπτόντως αλλά δε σταματούν τα καφέ κι ανησυχώ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ)

ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΠ PARENTS NA ΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΟ ΜΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ...

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΗΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΚΙΝΟΥΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ. ΑΠΕΒΑΛΕΣ......... ΕΓΙΝΑ ΧΑΛΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

Ότι και να σου πω εγώ ή ο οποιοσδήποτε δεν θα γιατρέψει την πληγή σου! Όλοι λένε ότι ο χαμός που νιωθεί η μάνα είναι ο μεγαλύτερος πόνος! Κράτα στην αγκαλιά σου το αγγελούδι που ήδη έχεις και νομίζω ότι θα είναι το στήριγμά σου! Δυστυχώς εγώ δεν είχα τέτοιο στήριγμα και τα πράγματα μετά από τέσσερις μήνες είναι ακόμη δύσκολα! Είχα προσευχηθεί να είμαι η τελευταία αλλά δυστυχώς δεν είμαι! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσεις γρήγορα τον πόνο σου και ο Θεός θα σου χαρίσει ένα άλλου αγγελούδι! Αυτό ήταν τόσο καλό που το πήρε πιο γρήγορα κοντά του, όπως και τα δικά μας! Τουλάχιστον τα έχει στην αγκαλιά του!

Γεια σας. Εγώ ήθελα να ρωτήσω γιατί ενώ έχω καφέ ροζ έντονα δεν μου λέει ο γιατρός να ξεκουραστώ και μου λέει ότι αν είναι να χαθεί θα χαθεί. Ενώ θεωρείται πολυ΄καλός γιατρός και είναι σε κέντρο εξωσωματικής, δεν μου δίνει τις οδηγίες που περιμένω. Από τις δικές σας πληροφορίες ησυχάζω αλλά αυτός δεν μου εξηγεί τι πρέπει να κάνω, μόνο εγώ τον πιέζω. Μου έδωσε utrogestan παρεμπιπτόντως αλλά δε σταματούν τα καφέ κι ανησυχώ!

Κλειώ πολλοί γιατροί έχουν αυτή την άποψη, αλλά εγώ σαν ταπεινός ασθενής δεν την εστερνίζομαι! Στην θέση σου θα πήγαινα και σε έναν άλλο γιατρό και θα επέλεγα ξεκούραση! Το αίμα σε ότι απόχρωση και να είναι δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω. Στο κάτω κάτω αν έχεις την δυνατότητα να περάσεις μια ομαλή εγκυμοσύνη με λίγη προσοχή στην αρχή, που το κακό? Σου εύχομαι τα καλύτερα

!!!

EYXAΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΝΑ. ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ..

ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΑ...ΑΠΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ

klio ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΜΑDLINE ΠΑΡΕ ΟΠΩΣΔΙΠΟΤΕ ΔΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ... ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ. ΟΠΟΤΕ.........

Διαφημίσεις

Κλειώ πολλοί γιατροί έχουν αυτή την άποψη, αλλά εγώ σαν ταπεινός ασθενής δεν την εστερνίζομαι! Στην θέση σου θα πήγαινα και σε έναν άλλο γιατρό και θα επέλεγα ξεκούραση! Το αίμα σε ότι απόχρωση και να είναι δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω. Στο κάτω κάτω αν έχεις την δυνατότητα να περάσεις μια ομαλή εγκυμοσύνη με λίγη προσοχή στην αρχή, που το κακό? Σου εύχομαι τα καλύτερα

!!!

και εγω κλειω αν κ χωρις πειρα απο εγκυμοσύνη καλυτερη επιλογη μου ακουγεται κ εμενα η ξεκουραση κ φυσικα η δευτερη γνώμη.

madline μου όλα καλα κοριτσάκι?καιρο είχα να σε πετυχω.

ccBbp2.png

κοριτσακι μου θα δεις που ολα θα πάνε καλα!!Μεχρι τον 5ο μηνα ειχα καθε εβδομαδα για μερα καφε.Καθε φορα μου κοβόντουσταν τα ποδια και ετρεχα στον γιατρό.Ειναι πολυ συχνό φαινόμενο απλα θελει ξεκουραση.Επαιρνα και εγω utrogestan απο την αρχη και οταν ειχα αιμα buscopan για να σταματουν οι συσπάσεις αν υπήρχαν.Να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη και να εισαι χαλαρή για να την απολαυσεις!!!Περιμένουμε νεα σου

Klio1985 αυτο το ειχα γραψει πριν λιγο καιρο.Ομως μου κανει και μενα εντυπωση οτι δεν σου ειπε να εισαι ξαπλα.Εμενα καθε φορα μου εκανε υπερηχο,βλεπαμε οτι δεν υπηρχε αποκολληση και μου ειχε πει οταν βλεπω αιμα ξαπλα μεχρι να σταματησει.Και εχει και κεντρο εξωσωματικης?Λιγο επιπολαιο τον βρισκω

Τοτε εγω τελικα ειχα χαμηλο πλακουντα και ειχα αιμοραγιες

YUfSp2.png

EYXAΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΝΑ. ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ... ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ..

ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΑ...ΑΠΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Υποθέτω ότι είναι πολύ νωρίς να το ξεπεράσεις, αν ποτέ θα το καταφέρεις! Εγώ όπως σου είπα μετά από 3,5 μήνες μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αφήσω πίσω μου! Η ψυχολόγος, γιατί δεν την πάλεψα μόνη μου -κόντεψε να μου γυρίσει σε νευρική ανορεξία και με τα λίγα κιλά που έχω δεν με παίρνει - μου πρότεινε να μην καταβάλω τόσο μεγάλη προσπάθεια να το ξεχάσω, αλλά να το εντάξω στην ζωή μου. Είναι κάτι που σου έχει συμβεί και αυτό που αρχικά πρέπει να κάνεις είναι να το αποδεχτείς! Μετά θε έρθουν και όλα τα άλλα (μην νομίζεις, σου τα λέω για να τα ακούω και εγώ)

Όσο για το πόσο σύντομα αου επιτρέπεται να ξαναπροσπαθήσεις εξαρτάται από κάθε γιατρό! Σε εμένα, αφού βγήκαν σε ένα 20ήμερο καθαρά τα αποτελέσματα της καλλιέργειας που κάναμε, μας είπε να ξαναπροσπαθήσουμε αμέσως για να μην μας επηρεάσει ψυχολογικά όλο αυτό (το προσπαθούμε βέβεια λλά δεν έχει κάτσει τίποτε)! Από την άλλη, επειδή έκανα ένα τουρ από γιατρούς είναι πάρα πολλοί εκείνοιυ που λένε περίμενε να περάσεις ένα τρίμηνο για να αλλάξει και καλά ο κύκλος σπερματοζωαρίων και ωαρίων και να μην έχεις την ίδια κατάληξη. Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε έχεις και το αγγελούδι σου! Και μην νιώθεις άσχημα αν ζητά και τον μπαμπά της εσύ είσαι η ΜΑΜΑ και πάντα μάνα είνια μόνο μία! Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Με την ξεκούραση που διάβασα εδω στο forum είμαι ήδη καλύτερα, μεγάλη βελτίωση. Σήμερα έχω ραντεβού πάλι και περιμένω να δω τι θα μου πει.. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση!!! Γιατί να μη μου πει να ξεκουραστώ? H μαμά μου έλεγε να ξεκουραστώ και να μείνω στο κρεβάτι (είχε περάσει κι αυτή τα ίδια τότε σε εμένα) κι ο γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει αν είναι να χαθεί, θα χαθεί μου λέει.Και μου έίπε μπορέι να έχεις αιμορραγία και αν το χάσεις..

Κι άρχισα να παραξενεύομαι τώρα που βλέπω ότι η μαμά μου είχε δίκιο κι όχι ο γιατρός! Καλά, αλλά όχι και μονη μου να το προκαλέσω..Κι αν δε φτάνουν τα 6 utrogestan ας μου δώσει και ενέσεις όπως σε κάποιες από εσάς από ότι είδα! Απορώ.. Σήμερα θα δείξει...

Ενεσεις? Εκανε καποια απο εσας ενεσεις οσο ηταν στο κραβατι με αποκολληση?

Τι ακριβως δηλαδη ηταν αυτες οι ενεσεις? Εγω ηξερα μονο τα Utrogestan

Από όσο ξέρω, όχι από προσωπική εμπειρία, όταν έχεις σοβαρή αποκόλληση του πλακούντα (δηλαδή σε σημείο που από το αίμα είσαι βέβαιη ότι το έχασες) σου χορηγούνται ενέσεις και αν δεν κάνω λάθος είναι για να σταματήσουν οι συσπάσεις!

Εγώ τελικά έχω παλίνδρομη και την Παρεσκευή πάω για καθάρισμα.. Pegy, δεν είσαι μόνη!

:cry:Αχ ρε κοριστάρα πόσο σε καταλαβαίνω και εγώ και δυστυχώς και πολλές άλλες κοπέλες! Μάζεψε τα κομμάτια σου και ανασυντάξου!!!!! Το αγγελούδι σου θα είναι μαζί με τα δικά μας! Μπορεί να μην κάνανε παρέα σε αυτή την ζωή αλλά σίγουρα κάνουνε σε μια άλλη!

Μακάρι να μπορούσα να σου πω τα κατάλληλα λόγια για να σε βοηθήσω! Κουράγιο και υπομονή! Ο Θεός θα σου χαρίσει δύναμη και σύντομα ένα άλλο αγγελούδι!!!!

Αν μπορώ να βοηθήσω, κάπως, θα είναι χαρά μου!!!!

Κλειώ μου,

Την Παρασκευή που μας έρχεται κλείνουν δύο βδομάδες από τότε που προχώρησα κι εγώ σε απόξεση λόγω παλίνδρομης κύησης στην 9η εβδομάδα.. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι.. ο μόνος γιατρός είναι ο χρόνος.. Εσύ τουλάχιστον έχεις ένα ακόμη παιδάκι το οποίο θα σου δίνει κουράγιο και χαρά..

Εγώ δεν έχω κανένα.. Αλλά δεν το βάζω κάτω.. Ο γιατρός μας είπε να προσπαθήσουμε αμέσως αν και λογικά δεν έχουμε καμία πιθανότητα διότι έχει πρόβλημα με το σπέρμα ο σύζυγος.. Τουλάχιστον θα απασχολούμαστε δημιουργικά μέχρι τον Αύγουστο που θα ξεκινήσουμε την επόμενή μας προσπάθεια εξωσωματικής..

Είμαστε εδώ για σένα κοριτσάκι..

καλησπερα, την κυριακη εκανα τεστ μετα απο 15 μερες που ειχα κανει σπερματεγχυση και ενω ειχα κανονικα αιμα ,πρωτη ημερα η κυριακη, το τεστ βγηκε θετικο, την Δευτερα εκανα χοριακη και εδειξε 195 μοναδες, ενω παλι ειχα πολυ αιμα..και σημερα εχω πολυ και αυριο παω να ξανακανω χοριακη να δω εαν εχει ανεβει...γιατι εαν οχι, τοτε μου ειπαν οτι θα εχω βιοχημικη, ή αποβολη..εχει περασει καποια κατι παρομοιο?ενω χθες χαρηκα που μου ειπαν οτι ειμαι εγκυος, σημερα με εχουν ζωσει τα φιδια, με το τοσο αιμα , οτι τσαμπα χαιρομαι..γνωστες μου,μου λενε οτι εχουν ακουσει για κανονικη περιοδο μεχρι και τον 3ο μηνα, βοηθηστε κοριτσια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...