Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωινό στο σύζυγο

KARDOULITSAS

Recommended Posts

Ο σύζυγός μου ξυπνάει στις 7 το πρωί και βρέξει χιονίσει, έχουν ξυπνήσει τα παιδιά ή όχι, πρέπει να ξυπνήσω και να του φτιάξω πρωινό. Ισχύει και για εσάς κάτι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ο σύζυγός μου ξυπνάει στις 7 το πρωί και βρέξει χιονίσει, έχουν ξυπνήσει τα παιδιά ή όχι, πρέπει να ξυπνήσω και να του φτιάξω πρωινό. Ισχύει και για εσάς κάτι παρόμοιο?

Καλημέρα!! τι είναι το πρέπει??? Όχι ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν μου ζητάει παρόλο που είμαι ξύπνια πριν φύγει!!:P

Δηλαδή, αν εσύ κοιμάσαι εκείνη την ώρα, έρχεται και σε ξυπνάει για να του αλείψεις το βούτυρο πάνω στη φέτα του ψωμιού;:rolleyes:

Όχι, ξυπνάω δέκα λεπτά πριν από αυτόν για να το ετοιμάσω. Το βλέπεις υπερβολικό?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! τι είναι το πρέπει??? Όχι ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν μου ζητάει παρόλο που είμαι ξύπνια πριν φύγει!!:P

Πρέπει εννοώ ότι το θέλει, το απαιτεί. Και ο δικός σου βάζει μόνος του και τρώει?

εμενα το πρωι αν θελει να φαει κατι το φτιαχνει μονος του.το μονο που ειμαι διαθετημενη να κανω το πρωι ειναι το πρωινο γαλα του γιου μας.το θεωρω υπερβολικο μεσα στο πρωινο αχγος να ετοιμαστουμε και οι τρεις το πρωι να καθομαι να φτιαχνω πρωινο.

τα σκ που μπορει να κανω τοστ ή ψωμακι με μελι του μικρου τον ρωταω αν θελει και του φτιαχνω αλλα να κανω κατι ιδαιτερο για εκεινον,οχι δεν ειναι μεσα στις συνηθειες μας.

Καλημερα.

Βρε,καρδουλιτσα μου,θα παθω κανενα εγκεφαλικο,ετσι αποτομα που τα λες.

Τι θα πει απαιτει?

Να ξεκουνηθει να φτιαξει μονος του.

Συγγνωμη κιολας,αλλα ενας πολυ καλος λογος για να μην του το φτιαξεις ειναι επειδη το απαιτει.

Αλλο να ευχαριστουσε εσενα και να το εκανες.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

καλημερα.....οχι δε του φτγιαχνω καθε μερα πρωινο...αλλωστε συνηθως φευγει χωρις καφε και φαγητο και παιρνει σο δρομο....) ...οι ωρες του μερικες φορες ειναι πολυ κουλες που φευγει (5-6 το πρωι) ....οποτε σιγουρα δε ξυπναω να του κανω κατι τετοιο....

οταν ειμαστε ολοι σπιτι ΣΚ ή δε δουλευει οταν ξυπναει (γιατι συνηθως ξυπναει μετα απο εμας ) τοτε αφου ναι θα του φτιαξω καφεδακι και εαν θελει και πρωινο αφου φτιαχνω και για εμενα και για ολους....αλλα δε το ζηταει....εγω θελω να τους περιποιηθω....εαν παλι εκεινη την ωρα ειμαι πνιγμενη με το να θηλαζω τη μια και να ''τσακωνομαι'' με την αλλη που θα θελει κατι να δει στι τιβι οχι το φτιαχνει μονος του τον καφε.....ή εαν ξυπνησει πιο νωρις απο εμας θα το κανει μονος του.....δεν απαιτει....

ερωτηση δηλαδη εαν μια μερα δε ξυπνησεις νωριτερα θα σε ξυπνησει να του φτιαξεις πρωινο??

τωρα που το σκεφτομαι πολλες φορες μας φτιαχνει εκεινος τη κυριακη (γιατι εμεις οι γυναικες κοιμοοοοοοομαστε του καλου καιρουυυυυυυυυυυυ) ....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

σιγουρα δε ξυπναω να του κανω κατι τετοιο....

οταν ειμαστε ολοι σπιτι ΣΚ ή δε δουλευει οταν ξυπναει (γιατι συνηθως ξυπναει μετα απο εμας ) τοτε αφου ναι θα του φτιαξω καφεδακι και εαν θελει και πρωινο αφου φτιαχνω και για εμενα και για ολους....αλλα δε το ζηταει....εγω θελω να τους περιποιηθω....εαν παλι εκεινη την ωρα ειμαι πνιγμενη με το να θηλαζω τη μια και να ''τσακωνομαι'' με την αλλη που θα θελει κατι να δει στι τιβι οχι το φτιαχνει μονος του τον καφε.....ή εαν ξυπνησει πιο νωρις απο εμας θα το κανει μονος του.....δεν απαιτει....

τωρα που το σκεφτομαι πολλες φορες μας φτιαχνει εκεινος τη κυριακη (γιατι εμεις οι γυναικες κοιμοοοοοοομαστε του καλου καιρουυυυυυυυυυυυ) ....

Ακριβώς τα ιδια! Το πρωι φευγει στις 6 αλλα εγω του εχω ετοιμάσει απο βραδυς το ταπεράκι του για την δουλεια με δυο σάντοιτσ 2 φρουτα και μια μικρη σοκολάτα και λιγα κριτσινια γιατι ειναι εξω απο τις 6 εως τις 8 συνήθως ε ειναι αμαρτια να μη του το φτιαχνω και να μενει νηστικος. Αλλα τις κυριακες εκεινος συνηθως ξυπναει νωριτερα και απο τις δυο μας και ετοιμαζει πρωινο , τοστακια το γαλα της μικρης και ετοιμους τους καφέδες μας για ψησιμο ή και αν δεν τα κανει τα κανω εγω οταν σηκωθω γιατι θελω να καθομαστε οι τρεις μας να φαμε πρωινο αφου ειναι λιγες οι φορες που γινετε!

Αλλα επειδη ειμαι αγυριστο κεφάλι αν μου το απαιτουσε,,,,,,

Το κεφάλι του θα γνωριζόταν με το τηγάνι μου!!!

Δεν τα παω καλα με τις απαιτησεις....!

Διαφημίσεις

Καρδουλιτσα, με όλο το θάρρος, μιας και ρωτάς… στο άλλο θέμα, μας είπες ότι σε πρόσβαλε που δε του πήγες τη χαρτοπετσέτα, σε αυτό μας λες ότι απαιτεί πρωινό, μήπως τελικά ο άντρα σου είναι απόγονος του Χίτλερ????

Ήταν πάντα έτσι καλοκακομαθημένος ο σύζυγος σου ή τώρα σου προέκυψε??? Μήπως εσύ τον έχεις κακομάθει έτσι??? Σε ρωτάω, γιατί βλέπω και την μαμά μου, που ώρες ώρες είναι σαν υπηρέτρια. Βέβαια ο μπαμπάς μου, ούτε λόγος για προσβολή. Ίσα ίσα που την ευχαριστεί όταν τον περιποιέται, αλλά είναι συνεχώς στο φέρε μου αυτό, φέρε μου το άλλο…

Και εμένα ο άντρας μου, μου ζητάει πράγματα, αλλά εννοείτε ότι δε θα τολμήσει να με προσβάλει και εννοείτε ότι δε θα απαιτήσει τίποτα…

Εσύ δε του έχεις μιλήσει ποτέ για το πώς νιώθεις όταν φέρεται έτσι???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Τα πρωινά είναι δύσκολα σηκωνόμαστε όλοι 06,15. Ο μπαμπάς ετοιμάζει τον μικρό και η μαμά τα φαγητάκια, ταπεράκια, τοστάκια για όλους.

Μοιραζόμαστε το πρωινό για να προλάβουμε.

Το ΣΚ που είμαστε όλοι εκεί δεν έχουμε πρόγραμμα - όποιος σηκωθεί πρώτος.

Βασικά το "απαιτεί" δεν το καταλαβαίνω?

1gGKp3.png

Τα πρωινά είναι δύσκολα σηκωνόμαστε όλοι 06,15. Ο μπαμπάς ετοιμάζει τον μικρό και η μαμά τα φαγητάκια, ταπεράκια, τοστάκια για όλους.

Μοιραζόμαστε το πρωινό για να προλάβουμε.

Το ΣΚ που είμαστε όλοι εκεί δεν έχουμε πρόγραμμα - όποιος σηκωθεί πρώτος.

Βασικά το "απαιτεί" δεν το καταλαβαίνω?

βρε κοπελα μου γιατι δε κανεις μια προεργασια απο το βραδυ για να μη τρεχεις σα το βεγγο πρωι πρωι????:P

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ακριβώς τα ιδια! Το πρωι φευγει στις 6 αλλα εγω του εχω ετοιμάσει απο βραδυς το ταπεράκι του για την δουλεια με δυο σάντοιτσ 2 φρουτα και μια μικρη σοκολάτα και λιγα κριτσινια γιατι ειναι εξω απο τις 6 εως τις 8 συνήθως ε ειναι αμαρτια να μη του το φτιαχνω και να μενει νηστικος. Αλλα τις κυριακες εκεινος συνηθως ξυπναει νωριτερα και απο τις δυο μας και ετοιμαζει πρωινο , τοστακια το γαλα της μικρης και ετοιμους τους καφέδες μας για ψησιμο ή και αν δεν τα κανει τα κανω εγω οταν σηκωθω γιατι θελω να καθομαστε οι τρεις μας να φαμε πρωινο αφου ειναι λιγες οι φορες που γινετε!

Αλλα επειδη ειμαι αγυριστο κεφάλι αν μου το απαιτουσε,,,,,,

Το κεφάλι του θα γνωριζόταν με το τηγάνι μου!!!

Δεν τα παω καλα με τις απαιτησεις....!

εμενα εαν παω να το δωσω ταπερακι με κοιταει σαν ουφο...:roll::P

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

οχι σε μενα ......και εναν καφε που φτιαχνει ο ανθρωπος το πρωι του σβκ μερικεεες φορες του το φτιαχνω εγω και τις περισσοτερες παλι αυτος και φτιαχνει και το δικο μου......τωρα οταν φτιαχνω καμια φρυγανια στα παιδια η' στυβω πορτοκαλια ε!φυσικα θα φτιαξω και γι'αυτον [δεν τα ζηταει ομως ουτε τον ρωταω απλα τα φτιαχνω για ολους].....

Ήταν πάντα έτσι καλοκακομαθημένος ο σύζυγος σου ή τώρα σου προέκυψε??? Μήπως εσύ τον έχεις κακομάθει έτσι???

Και εμένα ο άντρας μου, μου ζητάει πράγματα, αλλά εννοείτε ότι δε θα τολμήσει να με προσβάλει και εννοείτε ότι δε θα απαιτήσει τίποτα…

Εσύ δε του έχεις μιλήσει ποτέ για το πώς νιώθεις όταν φέρεται έτσι???

και η μαμα να τον εχει καλοκακομαθημενο αν ο αντρας αγαπησει την γυναικα του θα θελει και να δινει οχι μονο να παιρνει......θα μιλαει και θα ζηταει .....γλυκα...και οχι απαιτητικα και το χειροτερο προσβλητικα ως προς το προσωπο της γυναικας του....!!θα θελει να ευχαριστει το προσωπο που αγαπα.....ετσι δεν κανουμε ολοι σε αυτους που αγαπαμε!!!;;;;

τωρα αν εσυ το συνεχισες και τον εμαθες ετσι τι να πω;;;;!!!!

σου ειπα και στο προηγουμενο θεμα που ανοιξες κοιτα και λιγο τον ευατο σου!!!αν βρεθεις σε αναγκη ποιος υπαρχει για σενα;;

ποιος νοιαζεται να κανει πρωινο για σενα η' οτιδηποτε αλλο που θα σε ξεκουρασει;; τελικα εσυ πως νοιωθεις για ολα αυτα;;

αχ!!!εχω τρεις γιους και το μονο που δεν θελω ειναι να μου γινουν...ετσι...ευτυχως βεβαια που το προτυπο τους δεν ειναι ετσι!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Ξυπνάει πιο νωρίς το πρωί συνήθως αλλά και να έχω ξυπνήσει δεν σηκώνομαι, αφού δεν δουλεύω και είμαι αυτή που ξυπνάει το βράδυ για τα παιδιά. Αλλά και πριν τα παιδιά να σου πω τη αλήθεια έφευγα πιο αργά για την δουλειά και δεν σηκωνόμουνα. Γενικά έχω αναλάβει το μεσημεριανό φαγητό και ο άντρας μου το βραδυνό ( σαλάτες, σούπες, σάντουιτς) και απο πρωινά το σαββατοκύριακο μισό μισό.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ που τους έμαθε έτσι... με 4 άντρες στο σίπτι οπως μου είπε ήταν ο μόνος τρόπος επιβίωσης. Αλλα και η μάνα μου που έιχε τον αδερφό μου αγά στο στο σπίτι στην γυναίκα του δεν κάνει έτσι... έμαθε .... ξέμαθε!!!

Όχι, ξυπνάω δέκα λεπτά πριν από αυτόν για να το ετοιμάσω. Το βλέπεις υπερβολικό?

Να σου πω την αμαρτία μου, ναι, το βλέπω υπερβολικό...

Τι ακριβώς από αυτά που αποτελείται το πρωινό του δεν μπορεί να ετοιμάσει μόνος του; Να κάνει έναν καφέ, να αλείψει βούτυρο σε μια φρυγανιά;

Οπότε για μένα η απαίτηση δεν έχει να κάνει με την αδυναμία του να ετοιμάσει πρωινό. Απλά νιώθω ότι θεωρεί "απαξιωτικό" να ετοιμάσει αυτός το πρωινό του και θεωρεί ότι εσύ είσαι "υποχρεωμένη" να τον εξυπηρετείς γιατί είσαι γυναίκα. Είναι όντως έτσι τα πράγματα;

.....δε νομίζω τάκη....

και ο δικός μου αν θέλει κάτι πέρνει από έξω...

όχι ποτέ δεν απαίτησε κάτι τέτοιο, στο ίδιο σπίτι ζούμε βλέπει τους ρυθμούς...

τις Κυριακές πάει εκείνος και φέρνει μπουγάτσα για όλους..

rQGhp3.png

καλημερα!!και εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο οοοολο αυτο γιατι εμενα ειναι ακριβως το αλλο ακρο,δηλαδη θα σηκωθει πολλλες φορες (οταν δεν δουλευει) να κανει γαλα στο παιδι και ενα τοστακι σε μενα και θα στηψει και πορτοκαλια για ολους μας και μετα θα ερθει να μας ξυπνησει με το πρωινο στο κρεββατι:D:p;):cool:

εγω ξυπναω παντα πρωτη τις καθημερινες γιατι ετοιμαζω το φαγητο της μικρης για το σχολειο αλλα ο αντρας μου δεν τρωει το πρωι καθολου,τωρα αν θελει καφεδακι θα κανει μονος του, δεν μου το ζηταει...οχι οτι του εχω δειξει οτι βαριεμαι αλλα λεει -γιατι κουλος ειμαι δεν εχω χερια??εχεις να κανεις τοσες δουλειες στο σπιτι εσυ....

μ αρεσει αυτο βασικα!!!!! στο αλλο ακρο ειναι ο πατερας μου (δηλαδη τα θελει ολα στο χερι) και οταν βλεπει τον αντρα μου να μου κανει καμια φορα καφε....ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ!!!!!!:evil:

Εμενα ποτέ δεν απαίτησε κατι τέτοιο.. Ισα ισα που μερικές φορές μου λέει κοιμήσου παιδί μου, θα πάρω κάτι απέξω...

Επειδή τον τελευταιο χρόνο τα ωράρια μου ειναι ελαστικά μου αρεσει να ξυπναω την ιδια ωρα και να ετοιμαζω τα τοστακια μας και τους χυμούς μας...

Αλλά ειλικρινά το να το απαιτεί καποιος αυτό μου ακουγεται κάπως...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Ο μπαμπάς μου όσο ήταν ανύπαντρος έμενε μόνος του και τα έκανε όλα μόνος του. Όταν παντρεύτηκε με τη μαμά, εκείνη ήθελε να ξυπνάει από τα χαράματα (5:15) και να του τα ετοιμάζει όλα. Παρόλο που ο πατέρας μου μπορούσε άνετα να κακομάθει (έχουν κλείσει 42 χρόνια γάμου), δεν απαίτησε ποτέ τίποτα.

Επειδή οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι, όταν παντρεύτηκα θέλησα να μιμηθώ διάφορες συνήθειές τους. Έτσι ξεκίνησα να ξυπνάω και εγώ πριν τον άντρα μου, όχι βάρβαρες ώρες (7:00) και να του ετοιμάζω πρωινό. Το συνέχισα μέχρι που έμεινα έγκυος στον Ευριπίδη όπου μία με την υπνηλία, μία με τις αναγούλες πολλές φορές δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί. Από τότε ο άντρας μου ξυπνάει μόνος του το πρωί, φτιάχνει το πρωινό του και τον καφέ που παίρνει μαζί του και πολλές φορές φεύγει χωρίς καν να τον πάρω χαμπάρι. Δεν έχει όχι απαιτήσει, ούτε καν παραπονεθεί.

Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη, χρειάστηκε πολλές φορές, όταν εγώ ξύπναγα χάλια το πρωί, να ετοιμάσει όχι μόνο τα δικά του αλλά και τον Ευριπίδη και να τον πάει στον παιδικό, βγαίνοντας φυσικά εκτός προγράμματος με τη δουλειά του. Και πάλι όλα καλά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

εγω τον παρακαλαω κ δεν θελει!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

εμενα το πρωι αν θελει να φαει κατι το φτιαχνει μονος του.το μονο που ειμαι διαθετημενη να κανω το πρωι ειναι το πρωινο γαλα του γιου μας.το θεωρω υπερβολικο μεσα στο πρωινο αχγος να ετοιμαστουμε και οι τρεις το πρωι να καθομαι να φτιαχνω πρωινο.

τα σκ που μπορει να κανω τοστ ή ψωμακι με μελι του μικρου τον ρωταω αν θελει και του φτιαχνω αλλα να κανω κατι ιδαιτερο για εκεινον,οχι δεν ειναι μεσα στις συνηθειες μας.

Κι εμείς μια από τα ίδια.

Αν όμως το απαιτούσε τότε ήταν που δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω

οχι δεν το κανω αυτο..μονο σκ που η οικογενεια ειναι συγκεντρωμενη ..πολλες φορες βοηθαει και αυτος..και γενικως βοηθαει στο θεμα του φαγητου διοτι ειναι καλοφαγας..