Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

laptop και internet

Olg@

Recommended Posts

Επειδή είμαι λίγο άσχετη με την τεχνολογία και γνωρίζω μόνο τα βασικά :oops: μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε πάνω στο θέμα;;;

Θέλω λοιπόν να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω του λαπτοπ εκτος σπιτιού. Γίνεται αυτό με κάποια σύνδεση ή με κάποια κάρτα; Πόσο κοστίζει; Έχει κανείς κάτι αντίστοιχο;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

που εκτός σπιτιού παιδάκι μου;;; πιο πάτω στον πλάτανο ...που θα έχει δροσούλα το καλοκαιρι ;;; :lol::lol::lol:

εγώ να δείς ασχετοσύνη... :lol::lol::lol::lol:565864ttcrg1v6f3.gif

Λοιπόν θα μιλήσεις με την Gavrias ....και θα σου λύσει ολα σου τα προβλήματα .... εμένα μου έβαλε ένα "πραγματάκι" δεξιά στο λαπτόπ... και το έκανε ασύρματο... το πάω όπου θέλω !!! .... πετάει σου λέω.... :D:D:D 10612xl0qtwegpn.gif

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

που εκτός σπιτιού παιδάκι μου;;; πιο πάτω στον πλάτανο ...που θα έχει δροσούλα το καλοκαιρι ;;; :lol::lol::lol:

εγώ να δείς ασχετοσύνη... :lol::lol::lol::lol:565864ttcrg1v6f3.gif

Λοιπόν θα μιλήσεις με την Gavrias ....και θα σου λύσει ολα σου τα προβλήματα .... εμένα μου έβαλε ένα "πραγματάκι" δεξιά στο λαπτόπ... και το έκανε ασύρματο... το πάω όπου θέλω !!! .... πετάει σου λέω.... :D:D:D 10612xl0qtwegpn.gif

Και βέβαια μπορείς να μπαίνεις πίνοντας καφέ στην αυλή τρελό μου.Με τέτοιες μέρες μέσα??? :lol::lol::lol: Olg@,γίνεται αυτό που θέλεις :):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αυτό το πραγματάκι το έχω και εγώ, είναι το ασύρματο δίκτυο που έχουμε στο σπίτι ... μέχρι εδώ καλά τα πάω 8) ... εγώ λέω για όταν παώ εκτός σπιτιού πχ διακόπες και θέλω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ τι πρέπει να κάνω ... και να μη μου κοστίζει ο κούκος αηδόνι εννοείται :lol::lol::lol: !!!

Gavrias τα φώτα σου καλή μου!!!

Υ.Γ: Αφού κατάφερες να συννενοηθείς με την ξανθιά για τον υπολογιστή :mrgreen: ... εγώ είμαι πανέξυπνη μην στεναχωριέσαι :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Αυτό το πραγματάκι το έχω και εγώ, είναι το ασύρματο δίκτυο που έχουμε στο σπίτι ... μέχρι εδώ καλά τα πάω 8) ... εγώ λέω για όταν παώ εκτός σπιτιού πχ διακόπες και θέλω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ τι πρέπει να κάνω ... και να μη μου κοστίζει ο κούκος αηδόνι εννοείται :lol::lol::lol: !!!

Gavrias τα φώτα σου καλή μου!!!

Υ.Γ: Αφού κατάφερες να συννενοηθείς με την ξανθιά για τον υπολογιστή :mrgreen: ... εγώ είμαι πανέξυπνη μην στεναχωριέσαι :lol::lol::lol: !!!

:lol::lol::lol: Δε συνενοήθηκα με την ξανθιά!!!! ενοείται ότι της το έφτιαξα μόνη μου.Φαντάσου 2 ξανθιές να προσπαθούνε να συνενοηθούν :shock::shock::shock::lol::lol::lol: Ωραία αυτό που θέλεις είναι πολύ εύκολο ,με την προϋπόθεση ότι υπάρχει κάποιο δίκτυο εκεί που θα βρίσκεσαι...Κάνεις αναζήτηση δικτύου και απο τα δίκτυα που θα βγάλει στον κατάλογο επιλέγεις αυτό που ΔΕΝ είναι κλειδωμένο και έχει το καλύτερο σήμα.Κάνεις 2πλο κλικ σ'αυτό που θέλεις και συνδέεσαι :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Διαφημίσεις

ΩΧΧ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΙΑ :shock: !!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ :oops::oops::oops: !!!

Για να καταλάβω όταν λες υπαρχει δίκτυο εννοείς να υπάρχει σύδεση για ιντερνετ εκεί που θα είμαι έτσι;;; Και αν ας πουμε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε τι μπορώ να κάνω;;; ... είμαι βρε παιδί μου στην παραλία και θέλω να συνδεθώ λεμε τώρα ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς αν δεν υπάρχει δίκτυο.Είναι σαν να προσπαθείς να πάρεις τηλέφωνο απο κινητό χωρίς σήμα :lol::lol::lol::lol: Θεόξανθη κι εγώ :wink::wink::wink:

είμαι βρε παιδί μου στην παραλία και θέλω να συνδεθώ λεμε τώρα ...

Πήρα κι εγώ μια ξανθιά περούκα τώρα τις αποκριές αλλά όταν την φοράω νιώθω το ίδιο καστανή...

Σε μερικά καφέ στην παραλία (τουλάχιστον στην Ερεσό που πήγα το καλοκαίρι) παρέχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, στο καφέ συνδέεσαι (δηλαδή κάθεσαι εκεί) δεν απομακρύνεσαι πολύ γιατί χάνεται το σήμα 8)

ΩΧΧ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΝΘΙΑ :shock: !!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ :oops::oops::oops: !!!

Για να καταλάβω όταν λες υπαρχει δίκτυο εννοείς να υπάρχει σύδεση για ιντερνετ εκεί που θα είμαι έτσι;;; Και αν ας πουμε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε τι μπορώ να κάνω;;; ... είμαι βρε παιδί μου στην παραλία και θέλω να συνδεθώ λεμε τώρα ...

έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορούν στο εμπόριο ειδικές κάρτες με προπληρωμένο χρόνο σερφαρίσματος αλλά κι εγώ δεν το ξέρω καλά...

κάτι έλεγαν οι εταιρίες κινητής ότι κάνουν κάτι τέτοια κόλπα για σύνδεση φτηνή κλπ αλλά επειδή δε το χρειάστηκα δεν το έψαξα κι ολας :lol:

Είχα παλιότερα σύνδεση vodafone χωρίς να έχω σταθερό τηλ. Με αυτό μπορείς να εξυπηρετηθείς. Πήγαινε και ρώτα. Θα σου κοστίσει βέβαια κάτι παραπάνω από το συνηθες αλλά σαν λύση ανάγκης για να κάνεις την δουλειά σου λέει. Και από ταχύτητες μην φανταστείς και πολλά........

oIKlp2.png

Διαφημίσεις

ολγα γεια σου θα μπορουσες να εχεις ασυρματο οσο θες οπου θες με μια 3G καρτα πχ αγοραζεις απο oteshop και μπορει να σου στιχισει 60 ευρω να την παρεις,και το μηνα θα σου πει διαφορες προσφορες-προγραμματακια και διαλεγεις...

DSC00187.jpg Γ.Π+Λ.Ο <3

Eυχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις απαντήσεις :) ...

Και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουνα με κάρτα ή δίκτυο μέσω κινητού ...

chiquititas έχεις περίπου καμιά ιδέα πόσο θα μου κοστίσει κάτι τέτοιο; Απαιτεί και μηνιαία συνδρομή; Θα πάω να ρωτήσω από Δευτέρα αλλά ξέρετε πως είναι με τους πωλητές σε καπαρώνουν στο λεπτό πρωτού προλάβεις να πεις κιχ :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Επειδή είμαι λίγο άσχετη με την τεχνολογία και γνωρίζω μόνο τα βασικά :oops: μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε πάνω στο θέμα;;;

Θέλω λοιπόν να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω του λαπτοπ εκτος σπιτιού. Γίνεται αυτό με κάποια σύνδεση ή με κάποια κάρτα; Πόσο κοστίζει; Έχει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Θα πας σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας(vodafone,wind,cosmote),

και θα ζητησεις καρτα 3G.

Διαλεγεις αναμεσα σε 2 πακετα,προπληρωμενος χρονος ή συμβολαιο.

Εδω για λεπτομερειες

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005070000&vars=0000000000

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1441&langID=1