Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατροι που δεν κανουν ευκολα καισαρικη

mpanse

Recommended Posts

εγω πηγα σε συγγενη μας γυναικολογο ο οποιος ξεγεννησε ολο το σοι φυσιολογικα και ειναι 100% εναντιον των καισαρικων...οταν ηρθε η δικη μου ωρα στην τελευταια επισκεψη στο ιατρειο μου ειπε οτι ειναι αδυνατο να γεννησεις φυσιολογικα γιατι..για 1003877166809 λογους το γιατι...

ετσι μπηκα για καισαρικη και ηταν ασχετος και απο χειρουργεια..

αφου σακατεψε το παιδι μου(του εκανε εντονη μυικη θλαση στο χερι και τον εβγαλε με βεντουζα βλεπε καρουμπαλο δηλ στο κεφαλι)ηρθε και η σειρα μου ..μου εκανε μια τεραστια τομη απο το ενα κοκαλο ως το αλλο και ειχα τρομερη αιμμοραγια.. αφησε χωρις ενημερωση 5 ωρες τους γονεις και τον αντρα μου και εμενα παρατημενη με κατι μαιες στην ανανηψη...

ακουγα τον αντρα μου και τον πατερα μου να ωρυονται και παρακαλεσα εναν τραυματιοφορεα να τους πει οτι ειμαι καλα (αν και ημουν σε αθλια κατασταση)..ναναι καλα το παλλικαρι πηγε κρυφα και ενημερωσε αν και η εντολη του γιατρου ηταν να μην ενημερωθουν οι συγγενεις για τιποτα.

ολη αυτη η εμπειρια ηταν δυσαρεστη διοτι ξεχασα να σας πω οτι επειδη ζοριστηκε στην επεμβαση εβριζε και εμενα και το παιδι μου ..οταν ηρθε επειτα απο 2 μερες να με δει του ειπα να φυγει γιατι εμενα οκ δεν εχω προβλημα βρισε με..αλλα το μπεμπακι που ερχεται στον κοσμο γιατι να το βρισεις ...παρε πισω την αρνητικη σου ενεργεια και στα τσακιδια που θ απεις κατι για τον γιο μου...οποτε στην 2 γεννα θα παω σε εναν γιατρο που υποστηριζει τον φυσιολογικο τοκετο επειτα απο Κ.Τ και ο θεος βοηθος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πηγα σε συγγενη μας γυναικολογο ο οποιος ξεγεννησε ολο το σοι φυσιολογικα και ειναι 100% εναντιον των καισαρικων...οταν ηρθε η δικη μου ωρα στην τελευταια επισκεψη στο ιατρειο μου ειπε οτι ειναι αδυνατο να γεννησεις φυσιολογικα γιατι..για 1003877166809 λογους το γιατι...

ετσι μπηκα για καισαρικη και ηταν ασχετος και απο χειρουργεια..

αφου σακατεψε το παιδι μου(του εκανε εντονη μυικη θλαση στο χερι και τον εβγαλε με βεντουζα βλεπε καρουμπαλο δηλ στο κεφαλι)ηρθε και η σειρα μου ..μου εκανε μια τεραστια τομη απο το ενα κοκαλο ως το αλλο και ειχα τρομερη αιμμοραγια.. αφησε χωρις ενημερωση 5 ωρες τους γονεις και τον αντρα μου και εμενα παρατημενη με κατι μαιες στην ανανηψη...

ακουγα τον αντρα μου και τον πατερα μου να ωρυονται και παρακαλεσα εναν τραυματιοφορεα να τους πει οτι ειμαι καλα (αν και ημουν σε αθλια κατασταση)..ναναι καλα το παλλικαρι πηγε κρυφα και ενημερωσε αν και η εντολη του γιατρου ηταν να μην ενημερωθουν οι συγγενεις για τιποτα.

ολη αυτη η εμπειρια ηταν δυσαρεστη διοτι ξεχασα να σας πω οτι επειδη ζοριστηκε στην επεμβαση εβριζε και εμενα και το παιδι μου ..οταν ηρθε επειτα απο 2 μερες να με δει του ειπα να φυγει γιατι εμενα οκ δεν εχω προβλημα βρισε με..αλλα το μπεμπακι που ερχεται στον κοσμο γιατι να το βρισεις ...παρε πισω την αρνητικη σου ενεργεια και στα τσακιδια που θ απεις κατι για τον γιο μου...οποτε στην 2 γεννα θα παω σε εναν γιατρο που υποστηριζει τον φυσιολογικο τοκετο επειτα απο Κ.Τ και ο θεος βοηθος.

....................δεν τον σπασατε στο ξυλο? :twisted: ..............

ΕΠΕΙΔΗ ειμαι συγγενης τον ειδαμε σε εναν γαμο πριν λιγο καιρο..

εντωμεταξυ οταν γεννησα το παιδι μου και μου τον εδωσαν στην αγκαλια μου και επειδη ηταν και συγγενης του λεω...δεν ειναι πολυ ομορφος?γιατι και εγω οπως ολες οι μανες πιστευα εκεινη την στιγμη οτι ειχα το πιο ομορφο παιδι του κοσμου...και απανταει..ΩΧ μωρε τωρα..ολα τα μωρα ιδια σαν ποντικια ειναι..που το ειδες το ομορφο??

Οταν τον ειδα στον γαμο ειχα το παιδι αγκαλια και εστρεψα το κεφαλακι του οπως και το δικο μου προς αλλη κατευθυνση ...φοβηθηκα την κακια του....

αυτο το τερας ειναι ενας απο τους λογους που με κανουν να δισταζω για 2 εγκυμοσυνη..αν πετυχω σε κανενα τετοιο συλλεκτικο κομματι παλι?

:twisted::twisted::twisted:

αν θες αναλαμβανω εγω που δεν ειμαι συγγενης .......

ακου ποντικια :evil:

παντως αν θες να κανεις 2παιδακι μην σκεφτεσαι αυτο το θεμα, πιστευω θα βρεις πολυ καλο γιατρο απο δω μεσα :D τι στο καλο :D

Διαφημίσεις

ΕΠΕΙΔΗ ειμαι συγγενης τον ειδαμε σε εναν γαμο πριν λιγο καιρο..

εντωμεταξυ οταν γεννησα το παιδι μου και μου τον εδωσαν στην αγκαλια μου και επειδη ηταν και συγγενης του λεω...δεν ειναι πολυ ομορφος?γιατι και εγω οπως ολες οι μανες πιστευα εκεινη την στιγμη οτι ειχα το πιο ομορφο παιδι του κοσμου...και απανταει..ΩΧ μωρε τωρα..ολα τα μωρα ιδια σαν ποντικια ειναι..που το ειδες το ομορφο??

Οταν τον ειδα στον γαμο ειχα το παιδι αγκαλια και εστρεψα το κεφαλακι του οπως και το δικο μου προς αλλη κατευθυνση ...φοβηθηκα την κακια του....

αυτο το τερας ειναι ενας απο τους λογους που με κανουν να δισταζω για 2 εγκυμοσυνη..αν πετυχω σε κανενα τετοιο συλλεκτικο κομματι παλι?

Απίστευτο!!! Αφού δεν τον έσπασαν στο ξύλο γιατί του χρειαζόταν( αν και δεν υποστηρίζω τη βία πιστεύω ότι ορισμένοι μόνο αυτό μπορούν να κατανοήσουν) πάλι καλά... Εμένα πάντως πριν δω την κόρη μου μου είπαν ο γοατρός και η μαία ότι είναι πολύ όμορφη και δεν είναι και συγγενείς...Που ξεγεννάει ο "λαμπρός" αυτός επιστήμονας? Για να μην τον πετύχει και καμιά άλλη δηλαδή...

erica δε θα το πιστεψεις εκτος του οτι εχουμε τον ιδιο καταπληκτικο γυναικολογο, και εμενα τη μαμα μου ο ιδιος την ξεγεννησε στο ΕΛΕΝΑ βεβαια :lol::lol:

Kαι εγώ έχω τον ίδιο γιατρούλη με εσάς κορίτσια :lol: Το μόνο που με ανησυχεί (γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ) είναι μήπως μέχρι να μείνω εγώ έγκυος ... σταματήσει να εργάζεται :? Ααααα έχει φέρει και στον κόσμο τον αντρούλη μου :D ένας λόγος παραπάνω για να τον θέλω στην εγκυμοσύνη μου και στην γέννα :wink:

Τανια ειναι κορυφαιος γυναικολογος αλλα κ εγω φοβαμαι οτι στο δευτερο θα εχει σταματησει αν κ ειναι ακμαιοτατος ο ατιμουτσικος :P:P:P

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Τανια ειναι κορυφαιος γυναικολογος αλλα κ εγω φοβαμαι οτι στο δευτερο θα εχει σταματησει αν κ ειναι ακμαιοτατος ο ατιμουτσικος :P:P:P

Και πολύ ήρεμος και γλυκούλης :lol: αααα και δεν κοιτάει να σε ξεπετάξει :wink: Αααααχ τι θα κάνω πρέπει να προλάβω να μείνω έγκυος εχθές :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Κι ο δικός μου γιατρός είναι σε ιδιωτικό αλλά ό,τι και να πω γι'αυτον είναι πολύ λίγο. Το ότι κατάφερα να κάνω παιδί το χρωστάω σε αυτόν καθώς και τον εξαιρετικό τοκετό που είχα. Είχα μαζί του μια αποβολή στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τις ημέρες εκείνες με έπαιρνε τηλέφωνο και συζητούσαμε με τις ώρες. Μου εξηγούσε ακριβώς τι μου συνέβαινε και μου έδινε κουράγιο. Όταν μου έκανε την επέμβαση απόξεσης στην αποβολή μόλις άνοιξα τα μάτια μου από το χειρουργείο ήταν δίπλα μου, μου κρατούσε το χέρι, με παρηγορούσε (γιατί μόλις άνοιξα τα μάτια μου άρχισα να κλαίω ανεξέλεγκτα) - ακόμα τα θυμάμαι και δακρύζω. Μετά την περιπέτεια αυτή μου διέγνωσε ενδωμητρίωση που θα μπορούσε να μου είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα αλλά με τις συμβουλές και τη στήριξή του κατάφερα να μείνω έγκυος 2 μήνες μετά. Όταν πήγαμε με τον άντρα μου να με δει στην πρώτη επίσκεψη για την εγκυμοσύνη μου είπε "σου υπόσχομαι ότι αυτό το παιδί θα γεννηθεί!Έχε μου εμπιστοσύνη". Αυτό έκανα και τελικά σήμερα έχουμε το παιδάκι μας. Είχαμε αποφασίσει μαζί να κάνω επισκληρίδιο και είχα και τις 2 μαίες του μαζί μου σε όλη τη διαδικασία. Ό τοκετός μου ήταν μια εμπειρία που θα μπορούσα να επαναλάβω πολλές φορές!!

Όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα για την καισαρική μου το απέκλεισε λέγοντάς μου "αν δεν φτάσει εκείνη η ώρα δεν μπορώ να πάω για καισαρική χωρίς λόγο".

Σας κούρασα, το ξέρω αλλά πραγματικά είναι για μένα ο σωτήρας μου και τον θεωρώ τον πιο κορυφαίο γιατρό ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω απ'όλα!!!

Και είναι κατά των καισαρικών όταν αυτές δεν είναι αναγκαίες, αυτό το ξέρω με σιγουριά.

Αυτα!!!!!Sorry αν σας κούρασα.

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλό δεν θα είναι βρε κορίτσια να λέμε τα ονόματα των πολύ καλών γιατρών ειδικά όταν κάποια είχε μια καλή εμπειρία; Βοηθάμε πολύ κοπέλες που ψάχνουν να βρουν γιατρό και είναι μπερδεμένες...εκτός κι αν υπάρχει άλλο προβλημα που δεν έχω εντοπίσει γιατί είμαι ακόμα καινούργια εδω

Καλό δεν θα είναι βρε κορίτσια να λέμε τα ονόματα των πολύ καλών γιατρών ειδικά όταν κάποια είχε μια καλή εμπειρία; Βοηθάμε πολύ κοπέλες που ψάχνουν να βρουν γιατρό και είναι μπερδεμένες...εκτός κι αν υπάρχει άλλο προβλημα που δεν έχω εντοπίσει γιατί είμαι ακόμα καινούργια εδω

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ναι βρε κορίτσια, να τα λέμε!συμφωνώ κι εγώ!

Διαφημίσεις

νεραϊδομαμά,

Με έκανες και ανατρίχιασα με τις περιπτώσεις που ανέφερες! Πιστεύω ότι δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα ... :cry:

Έχω διαβάσει και πολλές ιστορίες για "φυσικούς τοκετούς" όπου οι γυναίκες δεν έκαναν καθόλου τακτικές εξετάσεις :evil: Βέβαια, πήγαιναν σε κάτι "εναλλακτικούς θεραπευτές" με ματζούνια κλπ. Άααααα ... όλα κι' όλα ... είχαν προβλέψει οι κοπέλες!!!

(ζητώ συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά πολλά τέτοια διαβάζω τελευταία και μου την έχει δώσει άσχημα ...)

Μητρικός θηλασμός: ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου!

γεια σας κοριτσια....irenegr βρηκα ενδιαφερουσα την περιγραφη του γιατρου...ειχα και γω αποβολη και θεωρω την αντιμετωπιση του γιατρου σου πολυ σωστη...που εργαζεται πως τον λενε ?ευχαριστω....

αngelina

γεια σας κοριτσια....irenegr βρηκα ενδιαφερουσα την περιγραφη του γιατρου...ειχα και γω αποβολη και θεωρω την αντιμετωπιση του γιατρου σου πολυ σωστη...που εργαζεται πως τον λενε ?ευχαριστω....

κι εγω ενδιαφερομαι να μαθω το ονομα του γιατρου σου , irenegr!!!!

:)

Εμένα ο γιατρός μου είναι σε ιδιωτικό μεν, αλλά επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία (είναι αυτός που ξεγέννησε και την μαμά μου σε μένα!) και πολύ εμπειρος μαιευτήρας είναι πραγματικά υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Εχει ξεγεννήσει άπειρες φορές και οι δύσκολες γέννες δεν τον φοβίζουν.

Λέγεται Γιάννης Ροζάκος και είναι στο Ιασώ. (κάνει που το γράφω το όνομα?) :oops:

Έρικα και τη δικιά μου μαμά σε εμένα και στ' αδέλφια μου ο Ροζάκος την ξεγέννησε! Στο Έλενα τότε, όλοι φυσιολογικοί τοκετοί, ακόμα και στον αδελφό μου που ήταν 4 κιλά.

Εγώ δεν γέννησα με τον ίδιο για το μόνο λόγο ότι ήθελα οπωσδήποτε δημόσιο μαιευτήριο αλλά πρόκειται για πολύ έμπειρο και καλό επιστήμονα και άνθρωπο.

Αλίκη και mpanse, όσον αφορά τα μαιευτήρια, εγώ όπως είπα και παραπάνω ψηφίζω δημόσιο. Δεν πληρώνεις μια περιουσία, γιατροί και μαίες είναι κατά κανόνα πολύ καλοί, έχεις το μωράκι σου συνεχώς μαζί σου μετά τη γέννα. Στο Έλενα που γέννησα υπάρχει και πολύ καλή μονάδα για τα νεογνά που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και τμήμα μητρικού θηλασμού που για μένα ήταν πολύτιμη βοήθεια. Δεν μοιάζει με ξενοδοχείο πολυτελείας αλλά είναι αξιοπρεπέστατο. Επιπλέον σε πολλές περιπτώσεις που ξέρω μετέφεραν γυναίκες ή νεογνά με πρόβλημα από ιδιωτικά μαιευτήρια εκεί, οπότε ένιωθα και μεγαλύτερη ασφάλεια αν κάτι πήγαινε στραβά... Δε πήγε τίποτα.

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω και πάλι το ίδιο θα διάλεγα με κλειστά μάτια.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Κορίτσια μια ερωτησούλα..........

Μήπως ξέρει καμία κ΄΄αποιον γιατρό στο Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη καλό???????????

Δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω με καισαρική......... :oops::oops:

Ευχαριστώ πολύ

xOSvp3.png

• 2 χρόνια μετά...
  • 1 month later...
Έρικα και τη δικιά μου μαμά σε εμένα και στ' αδέλφια μου ο Ροζάκος την ξεγέννησε! Στο Έλενα τότε, όλοι φυσιολογικοί τοκετοί, ακόμα και στον αδελφό μου που ήταν 4 κιλά.

Εγώ δεν γέννησα με τον ίδιο για το μόνο λόγο ότι ήθελα οπωσδήποτε δημόσιο μαιευτήριο αλλά πρόκειται για πολύ έμπειρο και καλό επιστήμονα και άνθρωπο.

Αλίκη και mpanse, όσον αφορά τα μαιευτήρια, εγώ όπως είπα και παραπάνω ψηφίζω δημόσιο. Δεν πληρώνεις μια περιουσία, γιατροί και μαίες είναι κατά κανόνα πολύ καλοί, έχεις το μωράκι σου συνεχώς μαζί σου μετά τη γέννα. Στο Έλενα που γέννησα υπάρχει και πολύ καλή μονάδα για τα νεογνά που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και τμήμα μητρικού θηλασμού που για μένα ήταν πολύτιμη βοήθεια. Δεν μοιάζει με ξενοδοχείο πολυτελείας αλλά είναι αξιοπρεπέστατο. Επιπλέον σε πολλές περιπτώσεις που ξέρω μετέφεραν γυναίκες ή νεογνά με πρόβλημα από ιδιωτικά μαιευτήρια εκεί, οπότε ένιωθα και μεγαλύτερη ασφάλεια αν κάτι πήγαινε στραβά... Δε πήγε τίποτα.

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω και πάλι το ίδιο θα διάλεγα με κλειστά μάτια.

Θα ήθελα αν μπορείς να μου στείλεις μηνυμα τα στοιχεία του γυναικολόγου σου. Θα μ΄ενδιέφερε να κλείσω ένα ραντεβού μαζί του

• 3 εβδομάδες μετά...

τον γιατρό μου (θοδωρής φυτρόπουλος σε γαία και ιασώ με ιατρείο στο χαλάνδρι) την ώρα της κρισάρας πανικού τον παρακαλούσα να μου κάνει καισαρική..εκείνος χαμογελαστός απλά μου είπε "ελα τώρα μην κάνεις σαν παιδί και σπρώξε"... επίσης 9 μηνες του έλεγα πως ΔΕΝ θα με πειράξει αν κάνουμε καισαρική λόγω μυωπίας και κάποιων αλλοιώσεων στον βυθό του ματιού... όταν με "¨μαλωνε" που έπαιρνα κιλά του έλεγα "ελα βρε θοδωρή πώς κάνεις έτσι.. αφου στο τέλος θα κάνουμε καισαρική". γενικά του είχα ξεκαθαρίσει πώς ειτε γενησω έτσι είτε αλλιώς δνε έχω θέμα και να επιλέξει εκείνος τι θα γινει αν συμβεί κάποια επιπλοκή.. και εκέινος σε όλες μου τις μπουρδες απαντούσε με χαμόγελο και ένα "καλά....νομίζεις!". οταν μετά τη γέννα πήγα για το καθιερωμένο ΠΑΠ την ώρα που με εξεταζε μου ελεγε "ηθελες και καισαρική τρομάρα σου...γιδι!"

τελικα ευτυχώς που ειχα ΑΥΤΟΝ τον γιατρό :P

Επεξεργάστηκαν by Mara-76
τι βλακας που ειμαι..ξεχασα το ονομα του γιατρού

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Κορίτσια κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου.Τον βρήκα μέσω μιας ξαδέρφης μου, που τη ξεγέννησε φυσιολογικά μετά από 22ώρες και το μωρο λωροδεμένο. Είναι κατά των καισαρικών χωρίς λόγο. Εμένα μου έσπασαν τα νερά αλλά δεν με έπιασαν πόνοι. Μου έκανε πρόκληση και μετά από 12 ώρες με ξεγέννησε φυσιολογικά. Το μόνο κακό του είναι ότι συνεργάζεται με το ΙΑΣΩ το οποίο το θεωρώ αίσχος και έχω τις χειρότερες εμπειρίες από αυτό..Λέγεται Θεόδωρος Τουρλομούσης κι έχει ιατρείο στο Μαρούσι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...