Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενδιαφερομαι για καροτσι!


Recommended Posts

ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο καροτσι και θα ηθελα να μαθω αν το εχει αγορασει καμια μεσω του ebay ,δεν εχω αγορασει ποτε απο το συγκεκριμενο site και θα ηθελα τα φωτα σας!!!

 

http://www.ebaby.co.uk/peg-perego/trio-pliko-p3-modular-zaffiro-peg-perego.html

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


σαν καροτσι ειναι μια χαρα παντως εγω εχω παρει το pliko p3 on track modular<μονο στην τιμη και στο υφασμα διαφερουν με αυτο που θελεις> αλλα το πηρα απο το ebaby.co.uk

παντως και το ebay θεωρειται απο οσο ξερω αξιοπιστο site

D1Uip3.png
Link to comment
Share on other sites

Εμείς παραγγείλαμε αυτό και μείναμε τρελά ευχαριστημένοι. Χωρίς κραδασμούς στα πεζοδρόμια και αθόρυβο. Με το προηγούμενο που είχαμε η μπουμπού έκανε powerplate στα πλακόστρωτα. Μας κόστισε 230 ευρώ χωρίς όμως κανένα έξτρα καλάθι ή τσάντα. Μόνο το καρότσι με τον ποδόσακο και διαφανή κουκούλα για βροχή.

 

http://cgi.ebay.co.uk/ENDURANCE-Baby-Jogger-Pram-Buggy-Pushchair-3-wheeler_W0QQitemZ370339833040QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item5639f964d0

Link to comment
Share on other sites

Και εμείς έχουμε αυτό αλλά το Switch, τελικά το αγοράσαμε από Ελλάδα γιατί λόγο του όγκου του ( ήρθε στο σπίτι σε ένα κουτί σε μέγεθος ξαπλωτού ψυγείου) τα μεταφορικά ήταν τόσο ακριβά που ουσιαστικά δεν κερδίζαμε. Το port bebe το είχαμε για να κοιμάται η μικρή στο δωμάτιο μας μέχρι να γίνει 3 μηνών ( μας είχε κάνει δώρο το κατάστημα που το πήραμε και την βάση για το σύστημα η οποία πωλείται έξτρα).

Το καρεκλάκι αυτοκινήτου το χρησιμοποιούμε ακόμα, θα σου πρότεινα να πάρεις την βάση isofix αν υποστηρίζετε από το αυτοκίνητο σου γιατί χωρίς αυτή είναι λίγο παίδεμα το βγάλε, βάλε με την ζώνη.

Το καρότσι μας έχει βολέψει μέχρι στιγμής. Πάντως ακόμα και κλειστό έχει μεγάλο όγκο και είναι αρκετά βαρύ για να το κουβαλάς μόνη σου. Εμένα πιάνει σχεδόν όλο το πορτ μπαγκαζ ( σε ένα Audi A3 ). Το μόνο που παρατηρήσαμε να θέλει προσοχή είναι ότι το σύστημα που το κλείνει από την μια πλευρά στηρίζεται στην βίδα της ποτηροθήκης (!) η οποία γενικά είναι άχρηστη, εμποδίζει, στριφογυρνάει και ξεβιδώνεται και συνέχεια πρέπει να έχεις τον νου σου μην την χάσεις γιατί μετά το καρότσι δεν θα κλείνει.

Το θετικό είναι ότι έχει καλά αξεσουάρ, πλαστικό για βροχή, κάλυμμα για τα πόδια, προστασία από τον ήλιο. Επίσης το κάθισμα γίνεται από τελείως όρθιο σε τελείως ξαπλωτό. ( δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα καρότσια, φαντάζομαι το κάνουν όλα)

Η τσάντα ήταν το μόνο που μου φάνηκε τελείως άχρηστο γιατί είναι μικρή, δεν χωράει σχεδόν τίποτα μέσα αν αποφασίσεις να πάρεις το στρωματάκι- αλλαξιέρα και δεν έχει θήκες.

Ελπίζω να βοήθησα

There is no patch for human stupidity.

Link to comment
Share on other sites

Για το συγκεκριμμένο site μπορείς να δεις και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52436...

Κι εμείς έχουμε το Trio Pliko P3 Modular Corallo και μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι!!!Δεν πήραμε το switch λόγω όγκου και λόγω βάρους, δηλαδή μόνη δύσκολα θα μπορούσα να το κουβαλήσω!!!Εδώ και αυτό μου φαίνεται λιγάκι βαρύ!!!Κι εγώ την μικρή την κοίμιζα στο πορτ μπεμπέ μέχρι πριν λίγο καιρό καθώς είχα πάρει και την βάση ενώ το καρεκλάκι αυτοκινήτου είναι αρκετά καλό αλλά νομίζω λίγο άβολο για το παιδί γιατί πολλές φορές πέφτει το κεφαλάκι της μπροστά όταν κοιμάται αλλά από την άλλη δεν το συζητώ το να μεταφέρεται το μωρό στο αυτοκίνητο με κάτι άλλο πέρα από το καθισματάκι αυτοκινήτου!!!Από αξεσουάρ έχει ποδόσακο, πλαστικό για βροχή και τσάντα όπως είπε και η Coraline και συμφωνώ ότι η τσάντα δεν χωράει και πολλά και σε λίγο καιρό που θα αρχίσουμε κρέμες και θα πρέπει να κουβαλάω και παιχνιδάκια μαζί, καθώς έχει αρχίσει και καταλαβαίνει πια η μικρή μου, θα πρέπει να πάρω μια άλλη πιο μεγάλη...Πάντως σαν καρότσι είναι πολύ καλό τουλάχιστον μέχρι τώρα γιατί δεν το έχουμε και πολύ καιρό, μόνο 5 μήνες...!!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...