Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπανάκι

Recommended Posts

Κορίτσια έχω μια κόρη 1 έτους και χθες της έδωσα για μεσημεριανό σπανακόρυζο και την αναγούλιασε.Πώς μπορώ νο της το φτιάξω αλλιώς ώστε να το φάει γιατί θέλω να τρώει και λαχανικά.Τρελλαίνεται μόνο για κρέας και ζυμαρικά.Καμιά ιδέα?

Διαφημίσεις

Εμάς το τρώει, ή τεσπα με τις μέρες της είναι. Αλλά επειδή χρησιμοποιούμε το κατεψυγμένο σπανάκι, της παίρνουμε αυτό όχι με τα φυλλαράκια, αλλά σε κυβάκια, που είναι κομμένο πολύ ψιλό.

Όταν πρωτοξεκινήσαμε το σπανακόρυζο, το περνούσα απο το μούλτι πολύ λίγο. Ίσα ίσα να κοπούν παραπάνω τα χόρτα.

Μετά απο 3-4 φορές, απλά το άρχισα να το κόβω με το μαχαίρι σε πολύ μικρά κομματάκια, έτσι ώστε να μη μένουν μακριά κοτσάνια ή φυλλαράκια και το τρώει μια χαρά.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

• 9 months later...

Κορίτσια καλημέρα. Μήπως ξέρετε κάποια άλλη συνταγή με σπανάκι για μωράκι 11.5 μηνών; Της το έφτιαξα σπανακόρυζο αλλά δεν το τρώει με τίποτα...... Πως αλλιώς μπορώ να το κάνω αλλά να είναι γευστικό;

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Αν το έφτιαχνες με αρνάκι και άλλα χορταρικά σαν φρικασε με λίγη ντοματούλα και λίγο λεμονάκι (προαιρετικά) λες να το έτρωγε;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Κορίτσια καλημέρα. Μήπως ξέρετε κάποια άλλη συνταγή με σπανάκι για μωράκι 11.5 μηνών; Της το έφτιαξα σπανακόρυζο αλλά δεν το τρώει με τίποτα...... Πως αλλιώς μπορώ να το κάνω αλλά να είναι γευστικό;
εγω το φτιαχνα με μοσχαρακι...και ολα μετα το μπλεντερ....

Διαφημίσεις

Αν το έφτιαχνες με αρνάκι και άλλα χορταρικά σαν φρικασε με λίγη ντοματούλα και λίγο λεμονάκι (προαιρετικά) λες να το έτρωγε;

Δεν το έχω δοκιμάσει με κρέας. Φρικασέ κατά κάποιο τρόπο της φτιάχνω, αρνάκι - μαρούλι - κρεμμυδάκι - άνιθο.... θα το δοκιμάσω και έτσι να δούμε αν θα το φάει.

aYVcp2.png

κορίτσια μπητε στης.... συνταγες τις παρέας....και θα βρήτε απίστευτες συνταγές με σπανάκι και όλα τα λαχανικά σε διάφορες παραλαγές.........

Ναι αλλά έχει για μωρά;

aYVcp2.png

emena moy to τρωει σε σπανακοπιτα που φτιαχνω.....και ειναι ενος χρονου....:wink:

Ναι αλλά κάνει σε αυτήν την ηλικία να τρώει σπανακόπιτες; Υποτίθεται πως η πίτα θα έχει μέσα αλάτι και πιπέρι ή την κάνεις τελείως ανάλατη;

aYVcp2.png

Δεν το έχω δοκιμάσει με κρέας. Φρικασέ κατά κάποιο τρόπο της φτιάχνω, αρνάκι - μαρούλι - κρεμμυδάκι - άνιθο.... θα το δοκιμάσω και έτσι να δούμε αν θα το φάει.

Ακόμα και μόνο το ζωμό από το αρνάκι να βάλεις με τα μυρωδικά πάλι ωραίο θα είναι, έτσι πιστεύω.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

εγω το βάζω μέσα στο κατσαρολάκι μαζί με όλα τα άλλα λαχανικά..

δλδ, σπανάκι , καρότα, κολυκύθια , πατατούλες + το κρεατάκι μαζί είτε μοσχάρι ή αρνί και γίνεται πεντανόστιμο....

και αποθηλασε επιτελους!

Ναι αλλά κάνει σε αυτήν την ηλικία να τρώει σπανακόπιτες; Υποτίθεται πως η πίτα θα έχει μέσα αλάτι και πιπέρι ή την κάνεις τελείως ανάλατη;

απο το χρονο και περα τα μικρα τρωνε αλατι....και επισης τρωνε οτι τρωμε....αλλα για να σου φυγει και η απορια ναι της φτιαχνω χωρις αλατι δυο κομματια...αλλωστε το τυρι την νοστιμιζει....και δε βαζω και χορτα οπως μυρωνια κλπ σε αυτην το κανω πιο απλη....;)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγω το βάζω μέσα στο κατσαρολάκι μαζί με όλα τα άλλα λαχανικά..

δλδ, σπανάκι , καρότα, κολυκύθια , πατατούλες + το κρεατάκι μαζί είτε μοσχάρι ή αρνί και γίνεται πεντανόστιμο....

me too!

αρνί δεν του έχω δώσει ακόμη και δεν το βλέπω γιατί ούτε να το πλησιάσω, μία μέρα το χρόνο τρώω, το πάσχα, με μοσχαράκι γίνεται? και βάζετε και τα λοιπά μυρωδικά? άνιθο, κρεμμυδάκι? θα το δοκιμάσω και μάλιστα θα φτιάξω για όλη την οικογένεια

1FdQp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...