Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νευρικός σύζυγος

BILL

Recommended Posts

Έχω μόνιμο άγχος όταν μεταφερόμαστε με το αμάξι και οδηγάει ο σύζυγος. Είναι πολύ νευρικός, σε σημείο να κάνει καταδίωξη αν κάποιος τον νευριάσει. Σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο και πώς το αντιμετωπίζετε?

Διαφημίσεις

σε σημειο καταδιωξης δεν φτασαμε ομως ενω δεν ηταν νευρικος παλια με τα χρονια κι εγω εφτασα σε σημειο να ανχωνομαι γτ ειχε να σχολιασει του παντες(πως οδηγαει αυτος,βρισιες κτλ)ομως αυτη ηη συμπεριφορα μπηκε και μεσα στο σπιτι μας και απο την στιγμη που φτασαμε να μην τον υποφερουμε τωρα το παλευουμε και τα μεγαλα μου παιδια(οταν βριζει γτ του πεσε κατι απο τα χερια οποιος προλαβει του λεει να σταματηση-ηρεμηση κτλ.)εχω κι εγω πολυ μεγαλο προβλημα,λυση δεν μπορω να δωσω γτ δεν ξερω ακομη ακουω κι εγω συμβουλες και συμπασχω με την φιλη μας!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Αχ ετσι ειναι ο πατερας μου...κανει ακριβως αυτο που περιγραφεις...καταδιωξη με τα αλλα αυτοκινητα.Το ποσες φορες εχουμε γλιτωσει απο το να σκοτωθουμεκι εγω δε θυμαμαι.Ελεος δλδ!!!

Εχουμε τσακωθει απειρες φορες...του το λεμε συνεχως...αλλα μπαινακης και βγαινακης!!!Πολλες φορες αυτο που εκανα ειναι να καθομαι συνοδηγος και οταν αρχιζε τις βλακειες ελυνα τη ζωνη μου και του ελεγα "Εγω ζωνη δε βαζω...Αν τρακαρουμε οπως οδηγας και πεθανω το κριμα στο λαιμο σου".Εκει μαζευοταν λιγο.Η του ελεγα...κανε στηνακρη ναπαρω εγω το αυτοκινητο,θα μας σκοτωσεις.Η...σταματα θελω να κατεβω.Καμια φορα εκανα πως ζαλιζομαι και δεν αντεχω αλλο..επαιζα και λιγο θεατρο και το εκοβε.

Ο αντρας μου νευρικα δεν οδηγαει ευτυχως αλλα επειδη τρεχει πριν ξεκινησουμε για ταξιδι του βαζω οριο...οτι πανω απο 130 δενθα πηγαινουμε αλλιως θα με ακουει να γκρινιαζω σε ολο το δρομο.Ευτυχως αυτος το σεβεται!!!

Τι να σου πω...προσπαθησε να του το κοψεις...να του το λες συνεχως...μη καθεσαι και κανεις υπομονη...γιατι δεν αξιζει να ρισκαρεις τη ζωη τη δικη σου και τωνπαιδιων σου για τα παιδιαρισματα του αλλου.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πεις, έχω ζήσει με έναν αγαπημένο κατα τ' άλλα ξάδερφο σκηνές απείρου κάλλους όταν αντί να πάμε στον Πειραιά που έπρεπε και θέλαμε ν απάμε καταλήξαμε Ερμού επειδή πλακωνόταν με ένα τύπο και ο ένας έκλεινε τον άλλον... Ωχ Θεέ μου!!!

Δεν παλεύεται αυτό, όλοι λίγο ή πολύ εκνευριζόμαστε όταν οδηγάμε αλλά αυτό δεν ωφελεί, είναι άρρωστο... Όταν ο άντρας μου κάνει βλακείες ενώ οδηγεί (τώρα τελευταία μπερδεύει τα χρώματα και το πορτοκαλί πάντα το περνάει) τον απειλώ ότι δεν θα ξαναπάει πουθενά με τα παιδιά... Μία φορά πήγαμε κάπου με δύο αυτοκίνητα και μετά ζητούσε και συγγνώμη... Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορείς να φτάσεις ή που μπορεί να φτάσει ο άλλος με τον οποίο ξεκινάς τις... κοκορομαχίες...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαχωρίζεις τις συμπεριφορές.

Δηλαδή λες... κοίτα καλέ μου, όλα ωραία, οδηγείς άψογα, αλλά όσο είναι το παιδί μέσα πρέπει να οδηγείς με ασφάλεια. Δηλαδή στα όρια και τυπικός στον ΚΟΚ. Αν λείπει το παιδί κάνε ότι πιστεύεις εσύ καλύτερο.

Κάπως έτσι... ίσως πετύχεις κατι. :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Προσπαθείς να του δώσεις την επιβεβαίωση που χρειάζεται. "Αγάπη μου είσαι ο καλύτερος, με το πιό δυνατό ...αμάξι και όλα τα κάνεις σωστά! Μήπως να πάμε ήσυχα ήσυχα στη δουλίτσα μας τώρα και άσε το βλάκα να χαίρεται που σε πέρασε...."

Χωρίς πλάκα αυτή η συμπεριφορά χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση ..... Εμένα σε ειρωνεία μου βγαίνει .....

ssttaa

Έχω μόνιμο άγχος όταν μεταφερόμαστε με το αμάξι και οδηγάει ο σύζυγος. Είναι πολύ νευρικός, σε σημείο να κάνει καταδίωξη αν κάποιος τον νευριάσει. Σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο και πώς το αντιμετωπίζετε?

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ναι! Εχει κανει ΚΟΝΤΡΕΣ με bmw (ενω αυτος εχει ford mondeo - το παλιο 15 ετιας και βαλε ετσι?) και τον κερδισε γιατι εκανε τις πιο επικυνδινες προσπερασεις στο πεταλο του Μαλιακου (εκει που σκοτωνονται). Εχω φτασει να παρω ηρεμιστικο γιατι ειχε δεθει κομπος ο λαιμος μου απο τον φοβο. Κολλαει πισω απο οσους τον κοντραρουν και γενικα ΟΛΑ μια κοντρα ειναι στον δρομο. ΞΕΡΩ οτι ετσι οδηγει πλεον οταν ειναι μονος του. Ξερεις τι τον ηρεμησε? Οταν ειναι η μικρη στο αμαξι. Οδηγει σαν γιαγια 80 χρονων με αλτσχαιμερ.....:lol: Μακαρι αυτο να επεκτινοταν και στο οταν οδηγει μονος του.......:cry: Εγω πως το αντιμετωπιζω? Πλεον καθολου γιατι οταν οδηγει μαζι μου ειναι ΠΑΝΤΑ και η μικρη οποτε ειναι οσια παρθενα....αλλιως οδηγω εγω με αυτον και την μικρη πισω ή μονη μου με την μικρη. Οποτε πλεον δεν το αντιμετωπιζω. Παλιοτερα οτι και να εκανα αυτος εκανε τα δικα του.....οποτε καποια στιγμη βαρεθηκα και τα παρατησα. Τωρα αν τυχον ανοιξει εστω και ΛΙΓΟ γκαζι με την μικρη μεσα τρωει κραξιμο......πλεον ενα γκουχ να κανω εχει ριξει αμεσως ταχυτητα. Τον παραδεχομαι....καταπιεζει το ενστικτο του οταν ειναι το παιδι μεσα αλλα το καταφερνει για την κορη.....αμεεεεεε.........ειναι πολυ αντρες ετσι να ξερεις. Οπως μου τα εχει πει ειναι κατι σαν ανταγωνισμος μεταξυ τους στον δρομο και ανεβαινει η αδρεναλινη. Το λεω το τουτου ειναι για να πηγαινουμε στην δουλεια μας. Μου εχει πει σε μερικες περιπτωσεις αντικαθιστα το κυνηγετικο ενστικτο του αντρα.....τι να σου πω......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αχ σας καταλαβαίνω...κι εγώ τα ίδια περνάω...

Με ενοχλεί ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που βρίζει την ώρα που οδηγάει

ιδίως ΜΠΡΟΣΤΑ στο παιδί!!!

Και την ώρα της οδήγησης δεν συγχωρεί κανέναν βρε παιδάκι μου!!

Όσους συναντάει θα πρέπει να είναι τουλάχιστον "τέλειοι" οδηγοί,

αλλιώς τους "βάζει στην θέση τους" εκείνος...

βρίζοντάς τους!!!

Ευτυχώς που δεν μιλάει η μικρή ακόμα

και την έχουμε γλιτώσει λιγάκι προς το παρόν...την "ευγενή διάλεκτο"

Όταν μιλήσει δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!

βάλτε και εμάς στο club! συνήθως τους βρίζει ανάλογα με την πινακίδα του αυτοκινητου τους για παραδειγμα , απο αθήνα? ε, μ*&^%ς αθηναίος εισαι που έμαθες να οδηγείς? Απο λαρισα? Ε, βόδι απο ΛΑΡΙΣΑ, και άλλα τέτοια. Παρεπιπμτόντως είναι απο πάνω και διαβάζει τι γράφω καιι δεν διορθώνει

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

βάλτε και εμάς στο club! συνήθως τους βρίζει ανάλογα με την πινακίδα του αυτοκινητου τους για παραδειγμα , απο αθήνα? ε, μ*&^%ς αθηναίος εισαι που έμαθες να οδηγείς? Απο λαρισα? Ε, βόδι απο ΛΑΡΙΣΑ, και άλλα τέτοια. Παρεπιπμτόντως είναι απο πάνω και διαβάζει τι γράφω καιι δεν διορθώνει

a!!!αρα καταλαβαινει το προβλημα,καλο αυτο ειναι ενα βημα προς την επιλυση του.κι εμεις ξαναμηλισαμε για τα νευρακια μας εξαιτιας του θεματος εδω,μαλλον θελει συζητηση και υπομονη μεχρι να καταλαβουν οτι μας κανουν κακο και σε εμας και στον εαυτο τους:?

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Σε σημείο καταδίωξης δεν έχει φτάσει (τουλάχιστον όχι ακόμη χαχα!!!) αλλά όταν κάποιος είναι στην αριστερή λωρίδα (στην γρήγορη) και δεν πηγαίνει αρκετά γρήγορα, κολλάει απο πίσω του προκλητικά για να τον αναγκάσει να πάει δεξιά και να περάσει!! Τρελλαίνομαι λέμε...:?

Επίσης, τρέχει πολύ και οδηγεί νευρικά δυστυχώς ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ με εμάς μέσα!!

Πριν κάνουμε τα παιδιά, με το που ανέβαζε ταχύτητα, άρχισα να τσιρίζω :lol::lol::lol:ασταμάτητα και επειδή δεν μπορούσε να με ακούει, χαμήλωνε ταχύτητα.

Τώρα, όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να τσιρίξω :P και να πανικοβάλλω τα παιδιά, οπότε προσπαθώ με τη μέθοδο της γλύκας αρχικά και της γκρίνιας κατόπιν.:mrgreen:

Απο "κοσμητικά επίθετα" δε......άλλο τίποτα!!!:confused:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

(παρεπιπτόντως, πριν απο δύο χρόνια περίπου μας συνέβη το εξής σκηνικό: Σε ένα φανάρι όπου έπρεπε να σταθούμε για να στρίψουμε αριστερά, ο δικός μου, ως ο εξυπνότερος απ'όλους :-P, προσπέρασε την ουρά και μπήκε μπροστά απο τον πρώτο στο φανάρι για να περάσει πρώτος. Κάθε φορά του λέω: Δηλαδή οι άλλοι είναι χαζοί που κάθονται στην ουρά κι εσύ είσαι ο έξυπνος? και μου λέει ΝΑΙ!:?. Εκείνη λοιπόν τη φορά, φτάνουμε σπίτι μας μετά απο 3 τετράγωνα και 5 περίπου λεπτά και τη στιγμή που παρκάρουμε, έρχεται ένας τύπος...ΈΞΑΛΛΟΣ και αρχίζει να του φωνάζει να βγεί έξω: "Βγες έξω ΡΕ!!" Εγώ είμαι έγκυος και μέσα στο αυτοκίνητο είναι και ο γιος μου. Με έχει πιάσει ήδη ταχυπαλμία. Ο τύπος τα πήρε και μας ακολουθούσε όλη αυτή την ώρα. Άρχισε να απειλεί τον άντρα μου και να του λέει ότι τώρα ξέρει που μένουμε, απομνημόνευσε και την πινακίδα μας και αν τον δει να ξανακάνει κάτι τέτοιο θα τον τακτοποιήσει!!:shock::shock::shock: Περιττό να σας πω, ότι απο το μυαλό μου περνούσε ότι η περίπτωση μας θα φτάσει στις .....Ειδήσεις!!! Σκεφτόμουν ότι ο τύπος θα βγάλει μαχαίρι κλπ (ΟΚ βλέπω ταινίες, αλλά ο τύπος έκανε σαν παρανοικός...) Έλεγα: "Να βγώ έξω μήπως βοηθήσω την κατάσταση? Και αν αυτός τρελλαθεί και κάνει κάτι, να κινδυνέψω κι εγώ και το παιδί και το μωρό στην κοιλιά μου?" Μόνο που σας τα γράφω, αγχώθηκα πάλι....

Ο άντρας μου βέβαια, ΕΥΤΥΧΩΣ βλέποντας τον παραλογισμό και την ένταση του τύπου, δεν έκανε τον μάγκα, το έπαιξε μα......ας και του είπε ότι έχει δίκιο, για να μην υπάρχει συνέχεια....

ΟΚ, αυτό που έκανε ο άντρας μου δεν ήταν σωστό - εγώ είμαι η πρώτη που του το λέω συνεχώς- αλλά αυτό που συνέβη ήταν τρελλό!!!:confused:)

Ένα από τα μεγάλα συν του άντρα μου όταν τον γνώρισα, ήταν πραγματικός κύριος όταν οδηγούσε, πήγαινε γρήγορα, αλλά δεν έβριζε, δεν έκλεινε και δεν έκανε κόντρες. Δυστυχώς μετά από 10 χρόνια, χάλασε κι αυτός, γενικώς δεν βρίζει αλλά γκαζώνει απότομα και φρενάρει απότομα, εμένα αυτό μου ανάβει τα λαμπάκια, ειδικά άμα είναι μέσα τα παιδιά. Επίσης χαζοτρέχει, δεν έχω πια την ίδια αίσθηση ασφάλειας.

Σκεφτόμουν ότι ο τύπος θα βγάλει μαχαίρι κλπ (ΟΚ βλέπω ταινίες, αλλά ο τύπος έκανε σαν παρανοικός...)

Μην το γελάς καθόλου κι εγώ φοβάμαι, στο δρόμο κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι.

Μερικοί κάνουν σαν παρανοϊκοί μόνο στο δρόμο, είχα ένα συνάδελφο μια χαρά παιδί, που μου έλεγε ότι μια φορά κυνηγούσε κάποιον από τα διόδια της Ελευσίνας, μέχρι το Χαϊδάρι κι όταν κατάφερε και τον έφτασε, τον έβρισε μπροστά στο παιδάκι του (του άλλου) και μόνο επειδή΄ο άλλος είχε το παιδί μαζί δεν πλακώθηκαν στο ξύλο.

Είχα διαβάσει κάπου ότι μπαίνοντας στο αυτοκίνητο το "εγώ" μας αποκτά τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, γι αυτό βγαίνει αυτός ο υπέρμετρος εγωισμός. Έχουμε και την ασφάλεια, ότι ο άλλος δεν ακούει, οπότε τον αρχίζουμε στις βρισιές, που αποκλείεται να λέγαμε άμα στεκόμασταν ο ένας απέναντι απ' τον άλλο.

Ρε κορίτσια, σαν πολλές μαζευόμαστε, μπορεί να έχουν βριστεί κιόλας οι σύζυγοι μας στον δρόμο και να μην το γνωρίζουμε!!!!

mom αυτό που έκανε ο άντρας σου το βρίσκω απαράδεκτο και μου έχει έρθει πολλές φορές εμένα, να ακολουθήσω αυτόν που είναι μάγκας κι έξυπνος και προσπερνάει τις ουρές και να του σπάσω το αυτοκίνητο... Το ζω καθημερινά βλέπεις μιας και για να πάω σπίτι μου πρέπει να περιμένω σε ένα φανάρι που περνάνε το πολύ 4 αυτοκίνητα την φορά και παντα κάποιοι έξυπνοι κάνουν διπλές ακόμα και τριπλές ουρές... Βέβαια ο άντρας μου είναι από αυτούς που είναι στην ... διπλανή ουρά καλή ώρα σαν τον δικό σου!!! Αλήθεια ο άντρας σου μετά το συμβάν που περιέγραψες, έβαλε μυαλό?

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος και που μπορεί να το φτάσει... Τα νεύρα μας κρόσια είναι, στο τέλος θα σκοτωνόμαστε για μια θέση πάρκινγκ...

Ζέττα μου κι εγώ στην αρχή και για αρκετό καιρό όταν ο άντρας μου ήταν στο τιμόνι αισθανόμουν τουλάχιστον ασφαλής.... Πάει αυτό τώρα!

Πάντως όταν οδηγούμε γινόμαστε απίστευτα αγενείς... Προσπερνάμε ουρές, μπαίνουμε σφήνες, παραβιάζουμε κανόνες, αν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο δεν θα τολμούσαμε οι περισσότεροι να φερθούμε έτσι... Πολλές φορές θα ήθελα να ήμουν αστυνομικός όταν οδηγώ. Είχε να γίνει πανικός με όλους αυτούς τους μάγκες που τους έχουμε και μέσα στο σπίτι μας!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Πάντως όταν οδηγούμε γινόμαστε απίστευτα αγενείς... Προσπερνάμε ουρές, μπαίνουμε σφήνες, παραβιάζουμε κανόνες, αν ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο δεν θα τολμούσαμε οι περισσότεροι να φερθούμε έτσι... Πολλές φορές θα ήθελα να ήμουν αστυνομικός όταν οδηγώ. Είχε να γίνει πανικός με όλους αυτούς τους μάγκες που τους έχουμε και μέσα στο σπίτι μας!

Αυτή την νοοτροπία την έχουν οι Ελληνάρες...

...και όσοι ανήκουν σε τριτοκοσμικές χώρες!

Για πηγαίνετε λίγο Ευρώπη μεριά (Βόρεια Ιταλία, Αυστρία...)

και ελάτε να τα ξαναπούμε για την δική τους νοοτροπία!!!

Εκεί σέβονται καταρχάς οι οδηγοι τους πεζούς και οι πεζοί τους οδηγούς!!

Όχι σαν εμάς που πεταγόμαστε πεζοί ανάμεσα στα αμάξια

και τους βρίζουμε κι απο πάνω!!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, σαν πολλές μαζευόμαστε, μπορεί να έχουν βριστεί κιόλας οι σύζυγοι μας στον δρόμο και να μην το γνωρίζουμε!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

mom αυτό που έκανε ο άντρας σου το βρίσκω απαράδεκτο και μου έχει έρθει πολλές φορές εμένα, να ακολουθήσω αυτόν που είναι μάγκας κι έξυπνος και προσπερνάει τις ουρές και να του σπάσω το αυτοκίνητο... Το ζω καθημερινά βλέπεις μιας και για να πάω σπίτι μου πρέπει να περιμένω σε ένα φανάρι που περνάνε το πολύ 4 αυτοκίνητα την φορά και παντα κάποιοι έξυπνοι κάνουν διπλές ακόμα και τριπλές ουρές... Βέβαια ο άντρας μου είναι από αυτούς που είναι στην ... διπλανή ουρά καλή ώρα σαν τον δικό σου!!! Αλήθεια ο άντρας σου μετά το συμβάν που περιέγραψες, έβαλε μυαλό?

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο άλλος και που μπορεί να το φτάσει... Τα νεύρα μας κρόσια είναι, στο τέλος θα σκοτωνόμαστε για μια θέση πάρκινγκ...

Μπαααα....που τέτοια τύχη....

Ζέττα μου κι εγώ στην αρχή και για αρκετό καιρό όταν ο άντρας μου ήταν στο τιμόνι αισθανόμουν τουλάχιστον ασφαλής.... Πάει αυτό τώρα!

Όπως τα λες είναι...Και ναι, είμαι κι εγώ στο club. Στην αρχή όχι μόνο ένιωθα ασφαλής, αλλά τον συνέκρινα με τον πατέρα μου και καμάρωνα για το "εξελιγμένο μοντέλο" που βρήκα.:lol::lol::lol: Δεν έχει και κανένα εμότικον που "αυτομουτζώνεται" να βάλω.....:lol::lol::lol:

Πολλές ομοιοπαθούσες, νιώθω λίγο καλύτερα. Αχ, γενικά η οικογένεια θέλει τη γυναίκα να είναι από πάνω συνέχεια, να βρίσκει τρόπους επίλυσης των προβλημάτων και να βάζει μυαλό στον άνδρα, πόση υπομονή να έχεις όμως?...

Λίγο με το καλό, λίγο με την γκρίνια βλέπω κάποια βελτίωση, αλλά γενικά φοβάμαι και είναι αυτό που λέτε, δεν ξέρεις με ποιον θα μπλέξεις στο δρόμο...

Σε σημείο καταδίωξης δεν έχει φτάσει (τουλάχιστον όχι ακόμη χαχα!!!) αλλά όταν κάποιος είναι στην αριστερή λωρίδα (στην γρήγορη) και δεν πηγαίνει αρκετά γρήγορα, κολλάει απο πίσω του προκλητικά για να τον αναγκάσει να πάει δεξιά και να περάσει!! Τρελλαίνομαι λέμε...:?

Απο "κοσμητικά επίθετα" δε......άλλο τίποτα!!!:confused:

Αυτο παλι που το πας?? :rolleyes::rolleyes:... Πρεπει ολοι να εξαφανιστουν απο την αριστερη λωριδα, να κανουν στην μπαντα να περασει το δικο μας αυτοκινητο... Εκει δε που μου τη δινει ειναι που παει και κολλαει κυριολεκτικα απο πισω τους! :evil:.. Αφου πολλες φορες του λεω οτι δεν ειναι 18 χρονων να κανει αηδιες και ειδικα οταν ειναι μεσα το παιδι :confused::confused:

Τελικα ολοι μια απο τα ιδια ειναι μου φαινεται! :oops::oops:

καλα και εγω ομοιοπαθουσα με εσας. ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το συγχωρησω κ να το επιτρεψω με τιποτα. αμα μπλεχτω σε τσακωμο στο δρομο ειναι το χειροτερο μου.. αφου αν καμια μερα ο αντας μου τσακωθει ή δειξει τελος παντων ασχημα δειγματα οδικης συμπεριφορας δεν ντρεπομαι τοσο γι αυτον οσο για μενα που θα λενε οι γυρω "τσ τσ κοιτα με τι αγροικο ειναι μαζι"...

παντως μετα απο τοσα χρονια που οδηγω κ εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μεσα απ το οδηγημα αντικατοπτριζεται ο χαρακτηρας καθε ανθρωπου. δεν με συμφερει που το λεω αλλα το πιστευω απολυταααα.οπως φερεσαι στη ζωη σου φερεσαι κ στο οδηγημα σου.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ο δικος μου εχει βγει απο το αυτοκινητο για να κυνηγησει ενα Πακιστανο που τολμησε να μας καθαρισει τα τζαμια

Με έκανες και γέλασα :D:D:D . Φαντάζομαι το ίδιο σκηνικό με τον άντρα μου! Τους καημένους τι βρισίδι τους κόβει. Οσον αφορα το αυτοκινητο. Σας παρακαλώ κορίτσια όλοι είναι άσχετοι ο δικος μου ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ μόνο αυτός ξέρει απο οδήγηση όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα . Ειδικά βρίζει τισ γυναίκες . Μια φορά είμουν (περσυ συγκεκριμένα) είμουν έγκυος κιολας. Δεν πρόκεται να το ξεχάσω αφού κανα 2φορε΄ς το έβλεπα και σοτν ύπνο μου. Εκανε τον τσαμπουκα σε ενα πρεζακι (σκατοφατσα αυτος φαινόταν) και ειχε κι αλλο εναν τετοιο στο αυτοκινήτό του (παλιάνθρωποι ). Κατσε φρονιμα ρε Μιχάλη του λεω έβαλα τα κλαματα. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο άλλος μας είχε παρει απο πίσω του ξεφεύγουμε και μας περιμένει παρακάτω με το αυτοκίνητο. Κορίτσια τα είδα ολα . Ποτε μου δεν προκειται να το ξεχασω. ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΤΡΙΨΕ ΑΛΛΟΥ . Φοβήθηκε κι αυτος και εστριψε γρήγορα αλλου για αλλου. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα. Ποτε μου δεν θα του το συγχωρέσω. Βέβαια ποτε του δεν το παραδεχτηκε και οταν του το αναφέρω με λεει υπερβολική και υστερικιά και οτι ο αλλος θα του ...... τα ............... καταλαβατε τώρα. ΑΧ ΡΕ ΑΤΙΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΙΑΛΟ!

ο δικος μου εχει βγει απο το αυτοκινητο για να κυνηγησει ενα Πακιστανο που τολμησε να μας καθαρισει τα τζαμια

beboulix, το μήνυμα σου μου προκαλεί δύο αντριδράσεις συγχρόνως:

Αυτή :shock::shock::shock: και αυτή: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα και εγω ομοιοπαθουσα με εσας. ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το συγχωρησω κ να το επιτρεψω με τιποτα. αμα μπλεχτω σε τσακωμο στο δρομο ειναι το χειροτερο μου.. αφου αν καμια μερα ο αντας μου τσακωθει ή δειξει τελος παντων ασχημα δειγματα οδικης συμπεριφορας δεν ντρεπομαι τοσο γι αυτον οσο για μενα που θα λενε οι γυρω "τσ τσ κοιτα με τι αγροικο ειναι μαζι"...

παντως μετα απο τοσα χρονια που οδηγω κ εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μεσα απ το οδηγημα αντικατοπτριζεται ο χαρακτηρας καθε ανθρωπου. δεν με συμφερει που το λεω αλλα το πιστευω απολυταααα.οπως φερεσαι στη ζωη σου φερεσαι κ στο οδηγημα σου.

Εγώ χώνομαι χαμηλά στο κάθισμα και βάζω το χέρι μου για να κρύψω το πρόσωπο μου....Ντροπή!!!! :oops::oops::oops:

Με έκανες και γέλασα :D:D:D . Φαντάζομαι το ίδιο σκηνικό με τον άντρα μου! Τους καημένους τι βρισίδι τους κόβει. Οσον αφορα το αυτοκινητο. Σας παρακαλώ κορίτσια όλοι είναι άσχετοι ο δικος μου ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ μόνο αυτός ξέρει απο οδήγηση όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα . Ειδικά βρίζει τισ γυναίκες . Μια φορά είμουν (περσυ συγκεκριμένα) είμουν έγκυος κιολας. Δεν πρόκεται να το ξεχάσω αφού κανα 2φορε΄ς το έβλεπα και σοτν ύπνο μου. Εκανε τον τσαμπουκα σε ενα πρεζακι (σκατοφατσα αυτος φαινόταν) και ειχε κι αλλο εναν τετοιο στο αυτοκινήτό του (παλιάνθρωποι ). Κατσε φρονιμα ρε Μιχάλη του λεω έβαλα τα κλαματα. ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο άλλος μας είχε παρει απο πίσω του ξεφεύγουμε και μας περιμένει παρακάτω με το αυτοκίνητο. Κορίτσια τα είδα ολα . Ποτε μου δεν προκειται να το ξεχασω. ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΤΡΙΨΕ ΑΛΛΟΥ . Φοβήθηκε κι αυτος και εστριψε γρήγορα αλλου για αλλου. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα. Ποτε μου δεν θα του το συγχωρέσω. Βέβαια ποτε του δεν το παραδεχτηκε και οταν του το αναφέρω με λεει υπερβολική και υστερικιά και οτι ο αλλος θα του ...... τα ............... καταλαβατε τώρα. ΑΧ ΡΕ ΑΤΙΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΙΑΛΟ!

Κοπελιά, εδώ θα τα χαλάσουμε!!! Όχι!!! Ο δικός μου είναι ο Schumacher!!! Δεν ακούω κουβέντα επ'αυτού!!!!:-P:-P:-P

Έλεγα να μην απαντήσω στο συγκεκριμένο τόπικ για να μην θεωρηθώ ότι προκαλώ.... αλλά ρε κορίτσια από όλα αυτά που λέτε προκύπτει ένα γεγονός........... δεν υπάρχει οδηγική παιδεία στην Ελλάδα.

Και δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, κι ο πατέρας μου βρίζει συνεχώς, το μόνο καλό είναι ότι πάει με 70 (max).

Μετά γιατί γίνονται ατυχήματα κλπ κλπ.

Αλλά πέστε κι ένα επιχείρημα σε αυτούς που τα κάνουν αυτά: Αν αυτός που κυνηγάς βγάλει κα'να περίστροφο και στη μπουμπουνίσει τι γίνεται?

Έλεγα να μην απαντήσω στο συγκεκριμένο τόπικ για να μην θεωρηθώ ότι προκαλώ.... αλλά ρε κορίτσια από όλα αυτά που λέτε προκύπτει ένα γεγονός........... δεν υπάρχει οδηγική παιδεία στην Ελλάδα.

Και δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, κι ο πατέρας μου βρίζει συνεχώς, το μόνο καλό είναι ότι πάει με 70 (max).

Μετά γιατί γίνονται ατυχήματα κλπ κλπ.

Αλλά πέστε κι ένα επιχείρημα σε αυτούς που τα κάνουν αυτά: Αν αυτός που κυνηγάς βγάλει κα'να περίστροφο και στη μπουμπουνίσει τι γίνεται?

Έχεις δίκιο, αλλά, αν διαβάσεις ξανά προσεκτικά τις απαντήσεις μας, θα δεις ότι όλες γράφουμε το πόσο απαράδεκτο το θεωρούμε καθώς και ότι τους γκρινιάζουμε, τους το λέμε συνεχώς, τους εφιστούμε την προσοχή ότι έχουνε και παιδιά στο αμάξι, τους ειρωνευόμαστε.........ότι μπορούμε κάνουμε δηλαδή......αλλά δεν πιάνει!!!

Αφήνει η τεστοστερόνη, τον εγκέφαλο να λειτουργήσει? :-P:lol::lol::lol:

(επίσης, άλλο ένα κοινό που πρόσεξα, είναι ότι οι περισσότεροι δεν ήταν έτσι όταν τους πρωτογνωρίσαμε αλλά ότι αυτό έγινε με τα χρόνια....Όσο περισσότερο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο ........άσε μην πώ...:?:cool:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...