Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Recommended Posts

10-11-07 γεννησα το πιο ομορφο πλασματακι για μενα,γεννησα φυσιολογικα μεσα σε 1/2 ωρα!!δυστυχως το πρωτο του γευμα ηταν ξενο γαλα γιατι κι εγω δεν ηξερα αλλα και κανεις δε μου ειπε πως μπορω να το βαλω αμεσως στο στηθος μου!!!!

ολες τις μερες που εκατσα στο νοσοκομειο το θηλαζα αποκλειστικα

12-11-07 ηρθε το πρωι μια μαια και μου ειπε πως πρεπει να δωσω στο παιδι συμπληρωμα και να το ξυπναω καθε 3 ωρες γιατι το παιδι ειχε ικτερο!

13-11-07 λιγο πριν να φυγω απο το νοσοκομειο μου πηραν το παιδι μου για την εντατικη γιατι η χολεριθρυνη ηταν στα υψη!!

14-11-07 επισκεψη στην εντατικη νεογνων οπου στο παιδι ειχαν βαλει 2πλες λαμπες

15-11-07 μου ειπαν πως το παιδι παει καλυτερα και μαλλον αυριο θα το παρω σπιτι ομως δε με αφηνουν καθολου να το θηλασω και οταν τους λεω να το βγαλω και να το φερω μου λενε πως θα το πεταξουν το γαλα.

16-11-07 παω να παρω το μωρακι μου και το βλεπω σε θερμοκοιτιδα και διασωληνωμενο-η απολυτη καταρρευση.μου λενε δεν τρωει,κανει εμετους διαροιες

17-11-07 τα ιδια.του εχουν χορηγησει αντιβιωση για πιθανη λοιμωξη και αν δεν κλεισει 10μερη το παιδι,δεν φευγει!!!

21-11-07 επιτελους με αφηνουν να το θηλασω!!!πηγαινω ανα 3ωρο στο νοσοκ. για να το θηλαζω

22-11-07 μου λενε πως μαλλον θα το παρουμε σε 2-3 μερες δηλ.την ημερα που γιορταζω

24-11-07 το παιρνουμε στο σπιτι μας!!!!!!τι ευτυχια!!!!

με ενημερωνουν πως πρεπει να του δινω οπωσδηποτε συμπληρωμα μετα το θηλασμο!!!εχει ελειψη ενζυμου το μωρο!!!

24-30/11/07 θηλασμος,πονος γιατι το μωρο εμαθε μπιμπερο και με τραυματιζει,το παιδι πινει αιμα.

01-12-07 φοβερος πονος,αιμα ξανα.ο θηλασμος ειναι ανυποφορος!!!

02-12-07 αποφασιζω να βγαζω με το θηλαστρο ανα 3 ωρο

03-12-07 βγαζω με θηλαστρο το γαλα του το δινω με το μπιμπερο.βγαζω το γαλα ανα 3ωρο και η καθε αντληση διαρκει 2 ωρες!!!

20-12-07 αρχιζω να μην αισθανομαι καλα και κυνδινευω να καταρρευσω!!!!

25-12-07 δοκιμη θηλασμου του μωρου απο το στηθος,τιποτα αιμα και παλι!!!

10-01-08 παραλιγο να λιποθυμησω,ελειψη υπνου,κουραση,υπερκοπωση!!!

15-01-08 σπυρακια στο κεφαλι,αιμοροιδες

17-01-08 νοικιαζω νοσοκομειακο θηλαστρο και ολα ειναι λιγο πιο ευκολα

20-01-08 παινω τις ψευδοθηλες σιλικονης μηπως και μπορεσω επιτελους!!!τιποτα...ματαια

23-01-08 ξαναπροσπαθω απο το στηθος,κανουμε 1 γευμα και συμπληρωμα με δικο μου γαλα!!!!επιτελους με επιασε καλα!!!

επομενο γευμα-ξανα τα ιδια δε με πιανει καλα,σφιγγω τα δοντια απο τον πονο!!!!

01-02-08 βαζω και διπλη αντληση και συνεχιζω μεχρι και σημερα και θα προσπαθησω μεχρι να μπορω!!!

τελικα ο θηλασμος δεν ειναι ευκολο πραγμα και θελω να πω πως ο σκοπος μου ηταν το μωρο μου να τρεφεται με το γαλα μου και το καταφερα!!!!(εστω κι ετσι)

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΠΩΣ ΜΟΥΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ..ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ!ΑΛΛΙΩΣ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ,Η ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,Η ΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ-ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? :):):)

.png

.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σου , είσαι αξιέπαινη και πραγματικό παράδειγμα θέλησης.

Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια :D:D:lol::wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

katerina24,συγχαρητήρια που συνεχίζεις!!!μοιάζουν οι ιστορίες μας, κι εμένα μου την κράτησαν για φωτοθεραπεία, διπλές λάμπες επίσης, ευτυχώς δε χρειάστηκε να μπει σε θερμοκοιτίδα...μόνο που εμάς μας επέτρεπαν να θηλάσουμε 5 φορές τη μέρα και τους πήγαινα και γάλα για το βράδυ...ελπίζω να μην το πέταγαν!!!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου, και καλή συνέχεια!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Κρεμούλα (πχ. lansinoh) έβαλες στις θηλές???

και κρεμα αλλα και το ιδιο μου το γαλα!!!

επουλονωντουσαν και παλι ξανα το ιδιο!!!!

σε καταλαβαίνω..είναι δύσκολο να πιάσει σωστά ένα μωρό, όταν έχει μάθει στο μπουκάλι..

η προσπάθειά σου είναι αξιέπαινη!!

για σκέψου και την περίπτωση να συναντηθείς με κάποια σύμβουλο θηλασμού και να προσπαθήσεις να θηλάσεις παρουσία της..

Διαφημίσεις

Κρεμούλα (πχ. lansinoh) έβαλες στις θηλές???

και κρεμα αλλα και το ιδιο μου το γαλα!!!

επουλονωντουσαν και παλι ξανα το ιδιο!!!!

σε καταλαβαίνω..είναι δύσκολο να πιάσει σωστά ένα μωρό, όταν έχει μάθει στο μπουκάλι..

η προσπάθειά σου είναι αξιέπαινη!!

για σκέψου και την περίπτωση να συναντηθείς με κάποια σύμβουλο θηλασμού και να προσπαθήσεις να θηλάσεις παρουσία της..

δυστυχως δεν ξερω καμια συμβουλο θηλασμου στο Ηρακλειο!!!!!

δε ξερω καν αν υπαρχει εδω!!!

Ισως θα μπορουσε να μου πει η Αγλαια αν εχει καμια εδω!!!

και αν θελει βεβαια να με βοηθησει!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Πραγατικά συγχαρητήρια Κατερίνα!

Αυτό θα πεί παιδί μου Κρητικιά, είναι να μην της μπεί κάτι στο μυαλό!!!

Σου μιλάει μια μανιάτισσα...

Εύχομαι τα καλύτερα αν και νομίζω ότι οι μέρες μέχρι το μωράκι σου να θηλάζει ωραία και καλά από το στηθάκι της μανούλα είναι μετρημένες!

Πολλά πολλά φιλιά και την αγάπη μου

.png

Διαφημίσεις

Κατερινα,καταρχην συγχαρητηρια,αξιζεις χιλια μπραβο και το μωρακι σου ειναι τυχερο που σε εχει μανουλα!!! :D

Αυτο με τον πονο των θηλων το περασα κι εγω,δεν μπορουσα να ακουμπησω πανω στις θηλες ουτε τα ειδικα επιθεματα,κυκλοφορουσα τις πρωτες μερες στο σπιτι γυμνη απο τη μεση και πανω και παλι πονουσα,εντωμεταξυ να νομιζω οτι δεν εχω γαλα,να τρεχουν αιμα και κυριολεκτικα ο θηλασμος ηταν ανυποφορος οπως λες κι εσυ. Αν δε με στηριζε η μανα μου και μεσω του forum η Αγλαια αλλα και οσα διαβαζα εδω απο ολα τα κοριτσια,δεν ξερω αν θα ειχα συνεχισει να θηλαζω-το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειχα καταφυγει στο ξενο γαλα.

Αυτο που πρακτικα με βοηθησε παρα πολυ εμενα,ηταν η αλοιφη Purelan της Medela. Μετα το θηλασμο,εβγαζα μια δυο σταγονες γαλα απο τη θηλη,τις αλοιφα επανω της και μετα οταν στεγνωνε εβαζα την Purelan. Μετα απο λιγες μερες η κατασταση εστρωσε απολυτα.

Απ' ο,τι καταλαβα αυτο δεν το επαθα μονο επειδη δεν επιανε σωστα το μωρο αλλα κι επειδη δεν ειχα κανει την καταλληλη προετοιμασια πριν γεννησω. Δηλαδη,παρ' ολο που η μαια μου,μου ειχε πει πολυ πριν γεννησω να βαζω απο πριν πανω στις θηλες οινοπνευμα για να "προετοιμαστουν" για το θηλασμο,εγω δεν το εκανα.

Και παλι συγχαρητηρια για την επιμονη και την υπομονη σου!!!

Νομιζω ομως οτι οι μαιες που σε απετρεψαν απο το θηλασμο ειναι μαλλον για πολλα χαστουκια!!! :o

Μπραβο βρε κατερινιο!! με υπομονη και επιμονη ολα γινοντε!! φυσικα η μητροτητα εχει θυσιες, ακομη και πονο!! απλα πολλες θα τα ειχαν παρατησει.... είσαι πολυ αξια! σου ευχομαι καλη συνεχεια και να χαιρεσαι το μπεμπακι σου! :wink:

παντως αν και δεν περασα τετοιο ζορι, κανα δυο φορες που δε με επιανε καλα το μωρο, ειχα ψιλοτραυματιστει και πονουσα πολυ, χωρις να ματωσω... σωθηκα κι εγω με την Purelan 100 της Medela, αμεσα αποτελεσματα... μη σου πω και απο γευμα σε γευμα!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 11 months later...
  • 1 month later...

MΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ-ΕΙΝΑΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ- ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ!

μπραβο σε ολες τις μαμαδες που δεν το βαζουν κατω. Ειναι δυσκολος ο θηλασμος, ειδικα στην αρχη. θυλασα τις 2 μου κορες για 40 μερες μονο. Η πρωτη δεν ηθελε με τιποτα να θηλασει. Κλοτσαγε τσιριζε αλλα εγω προσπαθουσα μεχρι που εκλαιγε γοερα και εκει τα παρατουσα. Ηταν αδυνατον με τετοιο εκνευρισμο να θηλασει. Της εδεινα συμπληρωμα και μετα παλι στηθος. Φυσικα αυτο δεν κρατησε γιατι αρχισε να τρωει περισσοτερο απο οτι ειχα. Στο νοσοκομειο μου χαν πει οτι ειναι λογικο μιας και την εκανα 41εβδ. Η δευτερη αντιθετα θηλασε απο την πρωτη μερα και μαλιστα σε ιστρο. Μερα νυχτα γυρνουσα τοπλες μεσα στο σπιτι.εβαλε 1κιλο σε 20 μερες Δυστυχως αναγκαστηκα να σταματησω γιατι το σπιτι που μεναμε ζητησαμε να το ξενοικιασουμε. Σε λιγες μερες σαραντιζα και θα μετακομιζαμε. Χτιζαμε 3χρονια σπιτι και τελειωνε. Επρεπε να τελειωνουμε και με τα μαστορια γιατι αρχισαν οι νοικαριδες επισκεψεις. Προβλημα δεν ειχα με τις κορες μου μιας και βγηκαν 40-41 εβδ,3240-3420kg αλλα τωρα με το αγορακι μου. Που βγηκε στην 28 εβδ 1140 οπως εγραψα στο τοκετος και μαιευτηριο. Πηρα μεγαλη χαρα οταν ειδα το δευτερο 24ωρο να ερχεται το γαλα. Δυστηχως 3 μερες μετα βγαινει ολο και λιγοτερο. Κανω τα παντα πινω υγρα-σουπες κλπ αλλα η κατασταση δε βοηθαει. Δεν εχω μωρο (ειναι στην εντατικη) και δεν στελνει τα μυνηματα ο εγκεφαλος. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη ειναι το μονο που μπορω να κανω για το αγορακι μου. Μια μερα εφαγε απο το δικο μου και εβαλε 80 γρ. Χθες ηταν η δευτερη και σημερα η τριτη. Για αυριο εβγαλα λιγο αλλα για μετα δεν ξερω... Τι να κανω για να αυξησω την ποσοτητα? Εχει ξεπερασει καποια μανουλα αναλογο προβλημα?

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Νανά μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου και με το καλό να βγει και να τον πάρεις στην αγκαλιά σου. Να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένος.

Θα σου πω τι πρέπει να κάνεις ώστε να διατηρήσεις τη γαλουχία σου μέχρι να είσαι μαζί με το παιδί και να καταφέρει να θηλάσει.

Θα νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό θήλαστρο, κοίτα εδώ για πληροφορίες:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1678

Καλύτερα για σένα θα ήταν το symphony που έχει και φάση διέγερσης.

Για το πόσες φορές θα αντλείς και πως κοίτα εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=200278&postcount=2

Δεν ξέρω μήπως θα χρειαστείς και συμπληρώματα αύξησης γάλακτος. Στείλε κι ένα πμ στην Αγλαΐα να σου πει περισσότερα. Πάντως για να σου δώσω κουράγιο, υπάρχουν μαμάδες στο φόρουμ που κατάφεραν να διατηρήσουν τη γαλουχία όσο ήταν μακριά το μωράκι τους κι ύστερα συνέχισαν κανονικά το θηλασμό.

Με το καλό γλυκιά μου να πάρεις σπιτάκι σας τον ήρωα σας. Ότι χρειαστείς, μη διστάσεις να μας πεις.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

μπράβο σου κατερινάκι είναι πραγματικά αξιέπαινο αυτό που αντέχεις ... έβγαζα όλα τα γεύματα της κατερίνας μου με θήλαστρο για τέσσερις μήνες - παραπάνω δεν άντεξα - και ξέρω απο πρώτο χέρι τι μεγάλος αγώνας είναι αυτός που κάνεις!!! και πάλι μπράβο σου γλυκιά μανούλα!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 1 month later...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ............!

ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ 31 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΥΤΗΧΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ...........

ΤΩΝ ΠΗΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΜΕ ΙΚΤΕΡΟ..

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟ- ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ- ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΒΙΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

ΕΚΛΕΓΑ ΕΚΛΕΓΑ

ΠΟΥ ΠΑΜΕ? ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΘΑ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝ ΑΝΑ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ??????????????

ΠΟΥ ΠΑΩ????????????

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ

7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ.......

ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ 5 ΜΕΡΩΝΥΧΤΑ ...............

ΑΣΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑ

ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ........ΗΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

5 ΜΕΡΩΝΥΧΤΑ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ

ΑΡΜΑΓΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑ .... ΑΡΜΕΓΑ ΠΕΤΟΥΣΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΚΟΝΗ..!!!

ΠΟΝΟΥΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΡΟΖ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ

Ο ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟΡΗΣΕ ΠΩς ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ

ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΩΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΕΒΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΘΗΛΕΣ.....

ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΝΟΥΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΦΡΙΚΤΑ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑΣ ΠΟΠΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Ως ΤΩΝ 8 ΜΗΝΑ........

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΙΚΤΕΡΟ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

.....

ναι καταλαβαινω πως ενοιωσες!!ειναι πολυ οδηνηρο εσυ να φευγεις και να αφηνεις το μωρο σου!!

μπραβο σου που τα καταφερατε!

εγω αντιθετως δεν τα καταφερα κι ετσι αντλουσα με το θηλαστρο,ευτυχως "θηλασαμε" 16 1/2 μηνες.

το θηλαστρο εγινε η δευτερη φυση μου αλλα χαλαλι!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κατερινάκι μου εσύ είσαι αξία κάθε επαίνου που τα κατάφερες με το θήλαστρο εγώ απλά ταλαιπωρήθηκα τους πρώτους 3 μήνες τώρα ποια ο γιος μου είναι 1 χρονών και 2 εβδομάδων και ο θηλασμός είναι παιχνίδι για εμάς.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ …………..

ΑΠΛΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥΥΥ ...................!

ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΙΑ

.....