Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ 2 ΘΕΣΕΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας. Θα γεννήσω και τότε το κοριτσάκι μου θα είναι 17 μηνών. Την κοιμίζω στην κούνια της. Σκέφτομαι να πάρω ένα παρκοκρέββατο 2 θέσεων ή επιπέδων για να κοιμίζω τον γιό μου μέσα στην κρεββατοκάμαρά μας τον πρώτο καιρό. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό;

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ 106 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 85 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ.ΤΟ ΒΟΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΡΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας. Θα γεννήσω και τότε το κοριτσάκι μου θα είναι 17 μηνών. Την κοιμίζω στην κούνια της. Σκέφτομαι να πάρω ένα παρκοκρέββατο 2 θέσεων ή επιπέδων για να κοιμίζω τον γιό μου μέσα στην κρεββατοκάμαρά μας τον πρώτο καιρό. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό;

Μπορεις να παρεις το πιο φθηνό παρκοκρέββατο που θα βρεις σε διαστάσεις 60χ120 εχει και με 40ευρώ στα κουκου και να παρεις ενα καλο στρωμα για κρεββατακι 60χ120 ή απο το ΙΚΕΑ ειναι καταπληκτικα τα στρωματα τους ή να παρεις ενα σπαστο στρωμα για να διπλωνει για τα ταξιδια σας ή τις εκτος σπιτιου διανυκτερευσεις σας , ακριβοτερο βεβαια απο τα μοδερκερ

Εγω αυτο εχω κανει, επειδη πηγαμε δυο τρια ταξιδια την ειχα στην πανω θεση με στρωμα απο το ικεα και οταν την κατεβασα τη θεση και την εστειλα διακοπες για ενα μηνα το καλοκαιρι της πηρα και κανονικο στρωμα για κρεββάτι.

εγω ειχα παρει ενα απο τα ΗΡΑ μαζι με στρωμα greco strom (αν γραφεται ετσι...) απιστευτο στρωμα καθως θα κοιμοταν πολλες φορες στους παπουδογιαγιαδες και πηγε 120? το συνολο, με 2 θεσεις το παρκοκρεβατο, θηκη και κουνουπιερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις