Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο γιος μου ο δίχρονος έχει μια μανία με το να βρωμίζει ότι βρει.

Όταν τρώει γιαούρτι για παράγειγμα παίρνει το κουτάλι και ζωγραφίζει το τραπέζι, τα ρούχα του και ότι βρει. Όταν τρώει σοκολάτα τη λιώνει στο στόμα του και πηγαίνει και τη φτύνει στο σαλόνι και την πασαλείβει. Φτύνει κάτω το φαγητό του. Γράφει τους τοίχους, τα χέρια του και την κοιλιά του. Τρελαίνεται να πιάνει χώματα και να λούζεται με αυτά. Παίρνει τις φέτες του τυριού και της γαλοπούλας και τις κολλάει όπου βρει. Παίρνει μπανάνα και την πολτοποιεί με τα χέρια του και την αλοίφει. Και πόσα άλλα.....

Το αποκορύφωμα όλων είναι που άλειψε το κεφάλι του ενός μωρού με ... μέλι και του έβαζε μακαρόνια για μαλλιά.

Ότι μπορώ κρύβω και τα έχω ψηλά. Αλλά δεν μπορώ να τον έχω και νηστικό.

Όλο και κάτι θα πέσει στα χέρια του.

Τί να κάνω; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

Διαφημίσεις

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Το αποκορύφωμα όλων είναι που άλειψε το κεφάλι του ενός μωρού με ... μέλι και του έβαζε μακαρόνια για μαλλιά.

Τί να κάνω; Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

:lol::lol::lol:

Ναι, αλλά λύση δεν έχω... Ο δικός μου είχε αλείψει στο κεφάλι του αδερφού του ένα κουτί πενατέν. Έφυγε μετά από 5-6 λουσίματα...

Ωραίο για spa αυτό με το μέλι πάντως!

:lol::lol::lol::lol: απιστευτος!!!!!! φαινεται πολυ δημιουργικο παιδακι και ισως θα μπορουσε να παρακολουθησει μαθηματα πηλου, ζωγραφικης, χειροτεχνιας κτλ για την ηλικια του παντα...ισως ετσι να μαθει οτι μπορει να δημιουργει με συγκεκριμενα υλικα (ναι ναι και φαγητα, αλλα ωμα:lol:...πχ οσπρια, ζυμαρικα κτλ) και σε συγκεκριμενους χωρους....!απλα καταπληκτικος, παντως:lol:

σκευτηκα μια ,,,,,,,,χρονοβωρα λύση:

θα καθεστε μαζί μεχρι να τελειώσει το φαϊ οποτε θα ακουει και τα μη του θα χαλάς κανενα μισάωρο αλλα τουλάχιστον δεν θα χρειάζεσαι γενική στο σπιτι μετα :lol::lol::lol::lol:

παντως πολυ ευρυματικο παιδάκι

Συγγνώμη, αλλά γέλασα τόσο πολύ μ'αυτό. Φοβερός ο μικρός σου!!! Θα συμφωνήσω με τις άλλες κοπέλες. Μάλλον να βρείτε τρόπους να τον απασχολείτε δημιουργικά και παραγωγικά στον "τομέα του ενδιαφέροντός" του. Με ζυμάρια, μακαρόνια ωμά και τέτοια, ή ακόμη αν βοηθούσε εσένα στην κουζίνα να μαγειρέψεις ή να φτιάξετε μαζί γλυκά; Γενικά η κουζίνα είναι ένα μέρος του σπιτιού που συνήθως είναι "OK" να λερώσουν τα παιδιά με φαγητά. Πάντως μην του κόψεις τη "φαντασία" του, είναι απίθανος!

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Έχω την καλύτερη λύση: πάρε μια εσωτερική κυρία για να τρέχει πίσω από το παιδάκι σου και να καθαρίζει!:lol::lol: Η κόρη μου η μικρή ήταν κάπως έτσι. Δε νομίζω πως υπάρχει λύση, εκτός από το κάθεσαι δίπλα του όταν τρώει και να περιμένεις να μεγαλώσει.

74Qtp3.png2SeRp3.png

χα χα χα πολυ καλος ο μικρος για εμας ειναι πολυ αστεια ολα αυτα...:P

για εσενα φανταζομαι δραμα.:oops:

νομιζω οτι μονο αν τον ακινητοποιησεις σε συγκεκριμενο σημειο την ωρα του φαγητου θα βρεις την υγεια σου.και να μην του δινεις τιποτα αλλο στο χερακι.αν και δυσκολα αφου εχεις και τα αλλα ζουζουνια.

ελπιζω μονο να μην τα εκπαιδευσει και τα αλλα δυο και δημιουργουν ολοι μαζι....;)

Πω πω βρέ κορίτσι μου έχω ανατριχιάσει και μόνο στην ιδέα δηλ.τι άλλο θα σκαρφιστούν αυτά τα παιδία .Λοιπόν εγώ λέω να του πάρεις πλαστελίνες και να τον βάζεις στο καρεκλάκι του να παίζει πιστέυω ότι θα πιάσει μιάς και η υφή τους θα μοιάζει με τα αγαπήμενα αντικείμενα.:-D

Πρός Θεού μην τον αφήνεις μόνο του να τρώει ποτέ.....

Αχ κορίτσια, σήμερα του πήρε ο μπαμπάς του τυροπιτάκια και ένα χυμό ατομικό και έτριψε τα τυροπιτάκια στο σαλόνι και ζούληψε το χυμό ώστε να χυθεί όλος έξω.

Εννοείται πώς δεν τρώει μόνος του και στο καρεκλάκι του πάντα, αλλά όλο ζητάει κάτι να φάει. Συνέχεια είναι στο ψυγείο και τελικά βάλαμε παιδικό λουκέτο. Έχει κλάψει πολλές φορές κάτω από το ψυγείο.

Την πλαστελίνη την τρώει. Φτιάξαμε μαζί τα μελομακάρονα και έβρισκες μέσα παιχνιδάκια, συγκεκριμένα πούλια από ένα μικρό σκάκι (πού το ανακάλυψε;).

Αφήστε που έδωσε και στο ένα μωρό να δοκιμάσει!

Πάντως τα ρούχα του τα θέλει καθαρά. ΤΑ μυρίζει κι αν δεν μυρίζουν απορρυπαντικό μου λέει δεν είναι καλό και το πετάει. Όταν πάει τουαλέτα πρέπει μετά να του αλλάξουμε βρακάκι και παντελόνο. Δεν θέλει το ίδιο. Αν πέσουν όμως πάνω σοκολάτες, γλειφιτζούρια κτλ δεν τον πειράζει.

ε ναι μεγαλωνω κ γω εναν παλιοβρωμυλο!!!!θα σας πω μερικα

πινει νερο απο τη λεκανη της τουαλετας ...:shock:

ναι ναι παταει το καζανακι συνεχεια το νερο τρεχει κ αυτοσ πινει :rolleyes:

παντα περιμενει ποτε θα εχω δουλεια για να παει να πιει κρυφα νερο απο κει:mad:

πλενεται με τα τσισα που κανει στο γιογιο η κορη μου :?

μια φορα εφερε καπελο το γιογιο στο κεφαλι του κ εγλυφε τα τσισα που ετρεχαν :evil:

εχει συναχι σημερα κ δε θελει να του σκουπιζω τις μυξες αλλα τις γλυφει και τισ σκουπιζει με τα αυτοκινητακια του!!!

τρωει απο το πατωμα.πεταει το ψωμι απο το πιατο και το θελει στο πατωμα να το τρωει με το πιρουνι :shock:

οποτε τον κανω μπανιο τσιριζει και δε του αρεσει!μολις ακουει τη λεξη ΜΠΑΝΙΟ τρεχει πανικοβλητος και κλαιει

φτυνει στο πιατο που τρωει κρεμα την ωρα που τον ταιζω :shock:

κρυβει φαγωσιμα σε διαφορα σημεια .πχ προχτες του ειχα δωσει κρουασαν και δε το εφαγε και το βρηκα μεσα στο πλυντηριο...στη θηκη που βαζουμε το απορηπαντικο...

μασαει τα παπουτσια και τισ παντοφλες μας λες και ειναι σκυλι

πηγαινει στα απλυτα και τα πεταει ολα εξω αφου τα πιανει και με τα χερια...

τριβει και αυτοσ το ψωμι τα τυροπιτακια κλπ και οσες φορεσ τονν αφησα να πιει γαλα μονος του το ριχνει στον καναπε η επανω του η το πεταει μεσα σε μια πλαστικη ψευτικη κατσαρολα απο τα κουζινικα της κορησ μου και πλενει τα μαλλια του τα χερια του κλπ

καθε μερα τα ιδια περναω!!!

Διαφημίσεις

Δήμητρα ο συνονόματος είναι πολύ ... πιο βρωμύλος από τον δικό μου. Κλείδωσε το μπάνιο οποσδήποτε.

Όσο σκέφτομαι τις βρωμιές του βιβλίο θα γράψω με τίτλο: "Οδηγός βρώμας".

Μια μέρα στις κούνιες που έχουν κάτω τάπητα τον βλέπω μπρούμητα κάτα. Φοβήθηκα μήπως έπεσε κι εκείνος τί έκανε; Προσπαθούσε να φάει μια τσίχλα πατημένη και μασημένη.:shock:. Μια μέρα πηγαίναμε με το καρότσι και τον είδα να τρώει ένα γλυφειτζούρι :shock:. Πού το βρήκε; Προφανώς από κάτω.

Μου γλύφει τις πατούσες και νευριάζω.

Εντάξει μεγαλώνοντας θα του τα λέω και θα γελάμε αλλά τώρα μου έρχεται εγκεφαλικό.

:lol::lol::lol:

Ναι, αλλά λύση δεν έχω... Ο δικός μου είχε αλείψει στο κεφάλι του αδερφού του ένα κουτί πενατέν. Έφυγε μετά από 5-6 λουσίματα...

Ωραίο για spa αυτό με το μέλι πάντως!

Ζέττα ο Αλέξανδρος μια μέρα είχαμε έναν μάστορα στο σπίτι και κάτι μας έδειχνε. Μου ήρθε την ώρα που μιλάγαμε και τί να δω. Είχε πάρει τη Sudocreme και την είχε αλλείψει στα μαλλιά του και στα μούτρα του. Το ένα του μάτι είχε κλείσει κι έκλαιγε γιατί τον έκαιγε. Ο μάστορας πέθανε στα γέλια, αυτός να κλαίει κι εγώ μέσα στο μπάνιο να τρίβω. Δεν έβγαινε με τίποτα.:roll:.

Και παρόλο που έκλαιγε μου έλεγε: μαμά είμαι ο τσίλης (αι βασίλης), αρχιμηνιάαααα κι αρχιχρονιάααααα κλαψ κλαψ κλαψ.

Δήμητρα ο συνονόματος είναι πολύ ... πιο βρωμύλος από τον δικό μου. Κλείδωσε το μπάνιο οποσδήποτε.

Όσο σκέφτομαι τις βρωμιές του βιβλίο θα γράψω με τίτλο: "Οδηγός βρώμας".

Μια μέρα στις κούνιες που έχουν κάτω τάπητα τον βλέπω μπρούμητα κάτα. Φοβήθηκα μήπως έπεσε κι εκείνος τί έκανε; Προσπαθούσε να φάει μια τσίχλα πατημένη και μασημένη.:shock:. Μια μέρα πηγαίναμε με το καρότσι και τον είδα να τρώει ένα γλυφειτζούρι :shock:. Πού το βρήκε; Προφανώς από κάτω.

Μου γλύφει τις πατούσες και νευριάζω.

Εντάξει μεγαλώνοντας θα του τα λέω και θα γελάμε αλλά τώρα μου έρχεται εγκεφαλικό.

το κακο ειναι πως η τουαλετα κλειδωνει μονο απο μεσα :? εχει αυτο που το γυρνασ κ κλειδωνει.δεν ειναι με κλειδι :evil::evil: τωρα που ειπες για τσιχλα...ημασταν στην πλατεια κ τα ειχ κ παιζανε...τον βλεπω κατι ββαζει το στομα κ ηταν γοπα:?:? μετα αππο λιγο ετρωγε τα ψωμια που πετουσαν κατι παιδια στα περιστερια...:shock:

μια αλλη μερα που πηγαμε ειχε πασαλειφτει με κουτσουλια περιστεριου :roll::roll:

κανενα ιμοτικον που αηδιαζει δεν εχει?:rolleyes:

αλεξανδρος κ ο δικος σου?:cool:

σημερα αλειψε με γιαουτρι την τσουληθρα που εχουμε σπιτι μια μικρη....κ εκανε τσουληθρα μετα,...

τι θα τα κανουμε?????το χω παρει αποφαση οσο παει κ πιο βρωμιαρησ γινεται

Ζέττα ο Αλέξανδρος μια μέρα είχαμε έναν μάστορα στο σπίτι και κάτι μας έδειχνε. Μου ήρθε την ώρα που μιλάγαμε και τί να δω. Είχε πάρει τη Sudocreme και την είχε αλλείψει στα μαλλιά του και στα μούτρα του. Το ένα του μάτι είχε κλείσει κι έκλαιγε γιατί τον έκαιγε. Ο μάστορας πέθανε στα γέλια, αυτός να κλαίει κι εγώ μέσα στο μπάνιο να τρίβω. Δεν έβγαινε με τίποτα.:roll:.

Και παρόλο που έκλαιγε μου έλεγε: μαμά είμαι ο τσίλης (αι βασίλης), αρχιμηνιάαααα κι αρχιχρονιάααααα κλαψ κλαψ κλαψ.

Ωχ στα μάτια... δε θέλω να το σκέφτομαι δακρύζω.

Πάντως αυτές οι κρέμες βγαίνουν μόνο με μωρομάντηλα απ' το δέρμα, με το νερό γίνονται σα στόκος.

Υπομονή, θα μεγαλώσουν. Αφού περάσαμε τη φάση που κάθε Σάββατο πρωί έβρισκα μία καινούρια καταστροφή και τσίριζα σα να με έσφαζαν :oops:, όταν πέρασαν τα τρία έφτιαξαν τα πράγματα. Τώρα λερώνονται μόνο όταν παίζουν με νερομπογιές ή με χώματα, αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου.

Μόνο να μην φάνε τίποτα επικίνδυνο πρέπει να προσέχουμε.

Ένα Σάββατο πρωί είχαν σηκωθεί πριν από μένα, αλλά επικρατούσε μία αφύσικη ησυχία... Τους βρήκα στο γραφείο μου... Ο μεγάλος (τότε ήταν 3) είχε σκαρφαλώσει στη βιβλιοθήκη, είχε βρει τα κλειδιά για τα ντουλάπια, από τα τρία κλειδιά που είχε βρει, βρήκε αυτό που άνοιγε το ντουλάπι της βιβλιοθήκης κι έβγαλε από μέσα το μπουκαλάκι με το μελάνι για τις σφραγίδες....:? Τους βρήκα μέσα σε μία λίμνη μελανιού, πάνω στο ξύλινο πάτωμα, η δερμάτινη καρέκλα είχε μπλε στάμπες, ο καναπές ήταν επίσης μπλε και οι ίδιοι είχαν μπλε χέρια, μπλε χείλια, μπλε μύτες και φυσικά μπλε ρούχα. Εγώ είχα γίνει μαύρη από το κακό μου.

Το είχα ξεχάσει, αν είναι δυνατόν...

Ο Ντένης ο Τρομερός ωχριά μπροστά στους... Αλέξανδρους!!! Άνετα θα μπορούσατε να πληρώσετε ένα σεναριογράφο να τα κάνει ταινία όλα αυτά. Σίγουρα θα έσπαγε ταμεία!!

Α, συμπεθέρα Δήμητρα, αυτό για 'σένα 000203F9.gif

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Βρε tarskou κι εμείς συμπεθέρες είμαστε. Το ξέχασες; Θα σου δώσω το βρωμύλο πάντως, το αποφάσισα.

Σήμερα είχαν έρθει τα ξαδελφάκια του και έπαιζαν στη βεράντα. Ξαφνικά ακούω γέλια. Λέω για καλό δεν είναι... Βγαίνω κι είχε αδειάσει τα νερά του κουβά με τη σφουγγαρίστρα κάτω, έκανε πώς κολυμπάει και τα ρούφαγε. Παθαίνω το πρώτο σοκ. Τον αλλάζω, τον μαλώνω, αδειάζω τον κουβά. Δεν περνάνε 10 λεπτά ακούω πάλι γέλια. Ξαναλέω πάλι για καλό δεν είναι.

Βγαίνω και είχε βγάλει τα χώματα από μια γλάστρα, είχε γεμίσει τις τσέπες του, το βρακί του μέχρι και τα ματοτσίνορά του με χώμα. Και ήταν και μπουκωμένος με κάτι φύλα από ένα φυτό.

Πολύ βρωμύλος :roll::roll::roll::roll::roll:

Ζέττα πάντως κι εσένα με ... μελάνι. Συγκοπή θα σου ήρθε.

Ζέττα πάντως κι εσένα με ... μελάνι. Συγκοπή θα σου ήρθε.

Τη συγκοπή τη γλίτωσα, αλλά χοροπηδούσα γύρω-γύρω, κρατώντας το κεφάλι μου τσιρίζοντας, ενώ ο μικρότερος των δύο (τότε ήταν 1,5) με κοιτούσε απορημένος και χτύπαγε το χεράκι του μέσα στη λίμνη από μελάνι, πιτσιλώντας τριγύρω. Ούτε που θυμάμαι πώς καθάρισα. Έμεινε ίχνος μόνο στην καρέκλα, αλλά μετά από λίγο καιρό αδειάσαν ένα μπλάνκο επάνω :? και το διόρθωσαν.

Ο δικός σου νομίζω ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι προβιβάστηκε σε "μεγάλο" μετά τα δίδυμα. Χρόνος χρειάζεται αλλά πού να τον βρεις...

Βρε tarskou κι εμείς συμπεθέρες είμαστε. Το ξέχασες; Θα σου δώσω το βρωμύλο πάντως, το αποφάσισα.

Α, ρε, τι τυχερή πεθερά είμαι εγώ! Όταν το σπίτι μου θα λάμπει από καθαριότητα και θα βαριέμαι αφάνταστα, θα παίρνω τηλέφωνο τους γαμπρούς μου και θα τους καλώ για καφέ. Έτσι, για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον, ρε παιδί μου! :D

Έμεινε ίχνος μόνο στην καρέκλα, αλλά μετά από λίγο καιρό αδειάσαν ένα μπλάνκο επάνω :? και το διόρθωσαν.

Γελάω κι ακούγομαι, ο άντρας μου με κοιτάει περίεργα, αλλά αυτή η εικόνα να "βγάζουν" το μελάνι με το μπλάνκο είναι τόσο απίθανη που αρνούμαι προς το παρόν να τη μοιραστώ με κανέναν. Άπαικτα!!!

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Α, ρε, τι τυχερή πεθερά είμαι εγώ! Όταν το σπίτι μου θα λάμπει από καθαριότητα και θα βαριέμαι αφάνταστα, θα παίρνω τηλέφωνο τους γαμπρούς μου και θα τους καλώ για καφέ. Έτσι, για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον, ρε παιδί μου! :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, όταν πάνε να διορθώσουν τις ζημιές τους λυπάμαι, αν και συνήθως τα κάνουν ακόμα χειρότερα. Πάντως, τώρα έχουν σοβαρέψει, κάνουν ακαταστασία, αλλά όχι αυτές τις απίθανες ζημιές. Φτου φτου ποτέ δεν ξέρεις...