Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδεες για δωρακι ?

Recommended Posts

Καθε χρονο τετοια εποχη ο ιδιος προβληματισμος.

Τι δωρακι θα εκανε εσας τις γυναικες χαρουμενες αυτες τις μερες ?

Με τι θα ενθουσιαζοσασταν ?

(σπαω το κεφαλι μου τι να τις πάρω οπως καταλαβατε :D)

Για ριχτε ιδεες.....

Διαφημίσεις

:D:D:D:D

Εννοουσα κατι που να μπορω να το παρω το απογευμα και να το παω στο σπιτι :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

ότι του φανει του λολοστεφανη, δεν παίζομαι έτσι ??

αυτό που εγώ πραγματικά θα χαιρόμουν είναι μια τέλεια σύνθεση χριστουγγενιάτικη με καραμελωμένα χρωματιστα τριανταφυλλα και άλλα φυτά χριστουγεννιάτικα....

Kάθε χρόνο και εγώ τον ίδιο προβληματισμό αλλά για το αντίθετο φύλο...Οι γυναίκες είναι πιο εύκολες στα δώρα...

Βασικα διάλεξε κατι αναλογα με τα γουστα της

Αλλες τρελαινονται για κοσμηματα, αλλες για ρουχα, άλλες για πιο απλά πραγματα!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Βοηθησε μας λιγακι σχετικα με τα γουστα της μηπως βρουμε κατι!

Δεν θελω να σας κατευθυνω.

Απλα θα ηθελα να ηξερα τι θα ηταν αυτο που θα σας εφερνε ο αντρας σας και θα παθαινατε ενα...... WOW !!! ΤΕΛΕΙΟ !!!

Τι ?

Διαφημίσεις

Μια καρτα δωρου για περιποιηση σ ενα καλο SPA!!

Εδω,δεν ξερω αν υπαρχει κατι αναλογο εκει που βρισκεσαι εχουν κατι κουτακια,smart box λεγονται και περιεχουν διαφορες εκπληξεις οπως πχ μια βολτα με αεροστατο κλπ.

Βοθησες μας ομως λιγο σχετικα με το τι της αρεσει!!

Παντως μπραβο,πολυ γλυκο εκ μερους σου!!!Μακαρι και ο αντρας μου να σκεφτοταν ετσι αλλα που.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Καλα το πατε κοριτσια.

Δεν θελω να σας καθοδηγησω.

Αυθορμητα θελω να δω τι θα αρεσε στην καθε μια.

Αυτο με το SPA που λες , οντως θα ξετρελαθει , αλλα ειναι κατι που ΔΕΝ μενει και με χαλαει.

Εγω κατι σε ρουχο σκεφτομουν....

Διαφημίσεις

Εγω μιας και λες για ρουχα θα σου πω οτι το πιο - πιο τελειο ρουχο δωρο ever που μου εφερε ο καλός μου ήταν ενα υπεροχοοοοοοοο παλτο το οποίο καθε φορα που το κοιταζω λιωνω. Πολυ ομορφο διαχρονικό κομμάτι λες και ειναι ραμμενο για μενα!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Αυτο με το SPA που λες , οντως θα ξετρελαθει , αλλα ειναι κατι που ΔΕΝ μενει και με χαλαει..

Αν μενει λεει? Μονο η αναμνηση φτανει.:D

Kι εγω spa ηταν το 1ο που σκεφτηκα παντως.

Κατι να μενει χμμμμ... την πιστωτικη σου καρτα ισως ...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σοβαρα τωρα. Το καλυτερο δωρο κι ας μην μενει ειναι λιγες στιγμες χαλαρωσης. Παρτην , βγειτε τα 2 σας (αν εχετε παιδια θα το εκτιμησει δεοντος) και καντε αυτα που εχετε χρονια να κανετε. Το τι μενει οι γυναικες δεν το πολυκοιταμε :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κατι που θα με εκανε εμενα κυριολεκτικα να λιωσω,ειναι το εξης....

Παρε χαρτι και στυλο και γραψε ενα ερωτικο γραμμα!!!Ολα αυτα που αισθανεσαι για κεινη....οτι εχεις μεσα στο μυαλο σου και στην καρδια σου πεστης το!!!!Βαλτο σε ενα ωραιο φακελλο και αγορασε και μια πολυ ωραια χριστουγεννιατικη συνθεση λουλουδιων και τοποθετησε το μεσα στα λουλουδια!!!

Δεν ξερω πως το βρισκεις σαν ιδεα,αλλα εμενα προσωπικα κατι τετοια μικρα και απλα πραγματα με συγκινουν απιστευτα!!!!

Συγχαρητηρια και μονο που μπηκες στην διαδικασια να το σκεφτεις οοολο αυτο!!!!

μια ωραια ιδεα ειναι το βραχιολι της ζωης.

το εχει ενα καταστημα ειναι μαρκα pandora και στην αρχη αγοραζεις την αλυσιδα με καποια συμβολα ενα ή δυο.και μετα σε καθε ωραια στιγμη μπορεις να αγοραζεις ενα συμβολο και να το προσθετεις στο βραχιολι της συζυγου.

υπαρχει και στο πειραια στην οδο βασιλεως γεωργιου α3.τηλ 2104514590.

τα συμβολα ειναι διαφορα και πραγματικα το κοσμημα ειναι πολυ ιδιαιτερο και υπαρχει σε διαφορες αποχρωσεις ειτε σε χρυσο ειτε σε ασημι .

μπες και στο internet να δεις.

Να πας σε ένα φωτογράφο και να ζητήσεις να σου κάνει μια προσφορά για φωτογράφιση με την καλή σου στο αγαπημένο σας μέρος ή έστω σε studio!!!Δε φαντάζομαι να είναι πάρα πολύ ακριβά!Αυτό και αν μένει!!!!!!!!!!

Vd4Sp3.png

Ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο όπου θα έχεις κολλημένα τα μάτια σου επάνω της σαν το πρώτο ραντεβού, και μετά ........

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Παιδιάαα κι εγώ SPA ψηφίζω!

Μάλιστα είναι η νούμερο 1 ιδέα μου για ΤΟΝ σύζυγο... Το χρειαζόμαστε και οι δύο άμεσα! Μόνο που το βλέπω λίγο δύσκολο να πάμε και οι δύο μαζί. Θα πρέπει να τον στείλω μόνο του για να κρατάω τα παιδιά στο μεταξύ. Αλλά μόνος του... "λέει";! :? Να είμασταν τα δυο μας.. κάτι γινόταν... Χώρια που δεν ξέρω αν έχει SPA εδώ στην επαρχία... :? :-? :?

Από εκεί και πέρα... εγώ θα ενθουσιαζόμουν με οτιδήποτε βρισκόταν σε περιτύλιγμα. Για παράδειγμα (ένα από τα παρακάτω, όχι όλα μαζί! :lol:) : λουλούδια, ένα μικρό κόσμημα (π.χ. ασημικό, δε χρειάζεται να είναι ακριβό), ρολόι (που ψάχνω εδώ και πολύυυυ καιρό και το ξέρει...), εκείνο το SPA που λέγαμε... :lol:. Επίσης, ρούχα, στυλό, ένα βιβλίο. (Μόνο στα εσώρουχα, μου φαίνεται κάπως... Προτιμώ να τα διαλέξω εγώ και να του κάνω έκπληξη, παρά το αντίθετο).

Όπως κατάλαβες δεν είμαι δύσκολη στα δώρα.. Ότι μου δώσουν, το παίρνω λέω κι "ευχαριστώ" και το χαίρομαι! :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.