Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

είμαι χάλια και κομμάτια!! χθες τσακώθηκα άσχημα με τον άνδρα μου. το γιατί??? η πεθερά μου!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ο μικρός μου παίρνει αντιβίωση εδώ και 1 εβδομάδα. αφού η πεθερά μου με έχει πρήξει γενικά για το πως γριπώθηκε το παιδί και γιατί δεν παίρνει το παιδί την αντιβίωση (είναι αρκετά πικρή) και πόσο πυρετό έχει το παιδί και γιατί ανεβάζει τόσο πυρετό και βήχει το παιδί, και δεν είναι καλή η αντιβίωση που του ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΙΔΊΑΤΡΟΣ (ακουσον ακουσον!!!!!!) γιατί παρεπιπτόντως ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ και γιατρος και τα ξέρει ΟΛΑ χθες έκανε το ανεκδιήγητο:::::

την ήδη αραιωμένη αντιβίωση του την αραίωσε με περισσότερο νερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου μου έκανε κήρυγμα ότι δεν την ετοίμασα σωστά ΓΙΑΤΙ διαφορετικά το παιδί θα την έπαιρνε την αντιβίωση (βάζεις νερό στο μπουκάλι, την αναμιγνύεις και έπειτα προσθέτεις νερό μέχρι την κόκκινη γραμμή του μπουκαλιού- όταν την ετοιμάζεις για πρώτη φορά και μετά ανα 12ωρο την δίνεις στο παιδί) θεώρησε σωστό να το ξαναγεμίσει το μπουκάλι για να την πίνει το παιδί γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!

η αντιβίωση έπρεπε να τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής και τώρα είναι νερουλιασμένη και φυσικά έχει χαλάσει η σύστασή της. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!@!!!!!

ΑΜ ΔΕ !!!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΆ ΜΟΥ!!!!!!

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι η κουτοπόνηρη νόμιζε ότι δεν θα το καταλάβω!!!!!!! σου λέει αδιαφορη μάνα είναι σιγά μην καταλάβει!!!!!!!!!!

ελα όμως που η πόντια (ειρωνικά έτσι με αποκαλεί μεταξυ σοβαρού και αστείου) το βράδυ που πήγα να δώσω την αντιβίωση στο παιδί είδα το μπουκάλι μέχρι επάνω!!!! το λέω στον άνδρα μου και της τηλεφωνεί!!!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ - γιατί ο άνδρας μου φυσικά πήρε το μέρος μου και της τα έψαλε κανονικά- ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΠΊΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

το αποτελεσμα πλακώθηκα με τον άνδρα μου για την τακτική της να με ακυρώνει συνεχώς ως μάνα (κάνει και λέει και άλλα κουλά - χωρίς βέβαια την παρουσία του άνδρός μου με αποτέλεσμα να βγαίνω εγώ η κακιά καθώς ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΆΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΕΊΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ που έτυχα σε τέτοια πεθερικά!!!!!) και ο άνδρας μου άρχισε να κατηγορεί την μάνα μου για άλλους λόγους!!!!!!! κοινώς ΣΚ@@@@@@@@@@

σημερά το μωρό το έχει η μάνα μου αλλά αύριο θα το έχει αυτή!!!!!!! γιατί η μάνα μου δουλεύει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

σορρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!!

Διαφημίσεις

sofakiTHESS εχεις ολο το δικιο με το μερος σου, στην τελικη εσυ εισαι η μανα του παιδιου και δεν σημαινει οτι επειδη σε βοηθαει πρεπει να εχει και αποψη την οποια μαλιστα επιβαλλει. ΟΜΩΣ, πρωτον ειναι μανα του αντρα σου και αναγκαστικα θα την εχεις κοντα σου για παντα. Δευτερον απ' ο,τι καταλαβα σας βοηθαει με το παιδι, οποτε κατα καποιον τροπο την εχεις αναγκη. ΑΡΑ , κατα την αποψη μου, για να ξεμπερδευεις μια και καλη (γιατί προφανώς είναι επίμονη γυναίκα και πεισματάρα και αυτό δεν αλλάζει, θα έχεις πάντα πρόβλημα), καθεσαι και συζητας με τον αντρα σου, απομακρυνετε παππουδες και γιαγιαδες απο την φύλαξη του παιδιου και ειτε πατε παιδικο (δεν ξέρω τι ηλικία έχει το παιδάκι σας) είτε παίρνετε γυναίκα και συναντιεστε σε ωραια Κυριακατικα γευματα, οπου κι αν σε προσβαλλει ή σε θυμωνει απο το ενα θα σου μπαινει κι απο το αλλο θα σου βγαινει γιατι θα ξερεις οτι σε 2 ωρες θα εχεις ξεμπερδεψει.

Ειμαι της αποψης απο μακρια και αγαπημενοι οταν δεν μπορει κανεις να συμφωνησει με τον αλλο, ακομα κι αν αυτο θα σας στοιχισε σε χρημα (πληρωνοντας παιδικο ή babysitter). Καλυτερα λιγοτερα χρηματα και αρμονια στο σπιτι σου και στη σχεση με τον αντρα σου, παρα τετοιες τρελες καταστασεις. Κατα την αποψη μου παντα.

LQvip2.png

Σοφάκι, με το δίκιο σου να είσαι εξω φρενών.

Δεν ξέρω τι να σου πω. Από την στιγμή που δυστυχώς σου κρατάει τον μικρούλη και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά το μόνο που μπορώ να σου πω ειναι υπομονή και κουράγιο για τις επόμενες περιπέτειες.

Ααααχ πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Αλλά θα συμφωνήσω με την ellain ότι από τη στιγμή που κρατάει το παιδί ... άκρη δεν θα βγει. Βρες είτε κοπέλα, είτε παιδικό σταθμό... αλλιώς υπομονή... :rolleyes: Κουράγιο και ψυχραιμία. Είμαστε μαζί σου.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

είμαι χάλια και κομμάτια!! χθες τσακώθηκα άσχημα με τον άνδρα μου. το γιατί??? η πεθερά μου!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ο μικρός μου παίρνει αντιβίωση εδώ και 1 εβδομάδα. αφού η πεθερά μου με έχει πρήξει γενικά για το πως γριπώθηκε το παιδί και γιατί δεν παίρνει το παιδί την αντιβίωση (είναι αρκετά πικρή) και πόσο πυρετό έχει το παιδί και γιατί ανεβάζει τόσο πυρετό και βήχει το παιδί, και δεν είναι καλή η αντιβίωση που του ΕΔΩΣΕ Η ΠΑΙΔΊΑΤΡΟΣ (ακουσον ακουσον!!!!!!) γιατί παρεπιπτόντως ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ και γιατρος και τα ξέρει ΟΛΑ χθες έκανε το ανεκδιήγητο:::::

την ήδη αραιωμένη αντιβίωση του την αραίωσε με περισσότερο νερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφου μου έκανε κήρυγμα ότι δεν την ετοίμασα σωστά ΓΙΑΤΙ διαφορετικά το παιδί θα την έπαιρνε την αντιβίωση (βάζεις νερό στο μπουκάλι, την αναμιγνύεις και έπειτα προσθέτεις νερό μέχρι την κόκκινη γραμμή του μπουκαλιού- όταν την ετοιμάζεις για πρώτη φορά και μετά ανα 12ωρο την δίνεις στο παιδί) θεώρησε σωστό να το ξαναγεμίσει το μπουκάλι για να την πίνει το παιδί γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!

η αντιβίωση έπρεπε να τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής και τώρα είναι νερουλιασμένη και φυσικά έχει χαλάσει η σύστασή της. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!@!!!!!

ΑΜ ΔΕ !!!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΆ ΜΟΥ!!!!!!

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι η κουτοπόνηρη νόμιζε ότι δεν θα το καταλάβω!!!!!!! σου λέει αδιαφορη μάνα είναι σιγά μην καταλάβει!!!!!!!!!!

ελα όμως που η πόντια (ειρωνικά έτσι με αποκαλεί μεταξυ σοβαρού και αστείου) το βράδυ που πήγα να δώσω την αντιβίωση στο παιδί είδα το μπουκάλι μέχρι επάνω!!!! το λέω στον άνδρα μου και της τηλεφωνεί!!!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ - γιατί ο άνδρας μου φυσικά πήρε το μέρος μου και της τα έψαλε κανονικά- ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΠΊΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

το αποτελεσμα πλακώθηκα με τον άνδρα μου για την τακτική της να με ακυρώνει συνεχώς ως μάνα (κάνει και λέει και άλλα κουλά - χωρίς βέβαια την παρουσία του άνδρός μου με αποτέλεσμα να βγαίνω εγώ η κακιά καθώς ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΆΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΕΊΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ που έτυχα σε τέτοια πεθερικά!!!!!) και ο άνδρας μου άρχισε να κατηγορεί την μάνα μου για άλλους λόγους!!!!!!! κοινώς ΣΚ@@@@@@@@@@

σημερά το μωρό το έχει η μάνα μου αλλά αύριο θα το έχει αυτή!!!!!!! γιατί η μάνα μου δουλεύει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

σορρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!!

Δύστυχος Σόφια αλλα όταν παντρευόμαστε τους άντρες μας παντρευόμαστε και τους συγγενής υπομονή τι άλλο με την πεθερά .Άλλα λίγο σορόπια με τον άντρα σου μην κανείς το χατίρι της πεθεράς και μαλώνεις με τον άντρα σου .νομίζει μετά ότι αυτή έχει δίκιο στο λέω εγγυημένα .

Διαφημίσεις

TO χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν μπορεις να της εχεις εμπιστοσυνη για τιποτα...γιατι αφου εκανε ενα τοσο σοβαρο λαθος θα περιμενεις και τα αλλα...

οι αντρες μας δυστυχως θα εχουν παντα το συνδρομο της μαμας και αυτο δεν θα το αλλαξεις ποτε...(γιαυτο μην προσπαθεις)

παλαιοτερα καναμε αναλυτικοτατες συζητησεις επι του θεματος και υπηρχε μια κοπελα η zana η οποια πραγματικα εδινε τις πιο τελειες δοκιμασμενες συμβουλες...

παντως ειναι φρικη αυτο το κοινοβιο..το περναω και εγω...

• 2 weeks later...

μηπωσ ξεχνανε να κοψουν τον ομφαλιο λορο στις αγορομανες???? τι στην ευχη εχουν ολλεσ οι πεθερες πια???????? ελεος κοριτσια προσοχη μην γινετε κ εσεισ ετσι ..

πεσ μου που ειναι η πεθερα σου να πας να την βρω να τησ τα πω εγω για σενα .. αντε γιατι πολλα κανουν οι ανακατοστρες,

κοπελα μου δυσκολη η κατασταση ειδικα αν εχεις αναγκη να δουλεψεις.

εγω καλως ή κακως μενω με την πεθερα μου:cool:

πολλες φορες με εχει φτασει στα ορια μου. μερικα απο αυτα:

εκανα μπανιο την μεγαλη εκλαιγε και ηρθε τρεχωντας και ειπε οτι εκαψα το παιδι με το νερο :shock:. δεν μιλησα αλλα της ειπα να το δει και μονη της και τοτε αρχισε να φωναζει οτι ''δεν μπορουμε να πουμε κατι τσατιζεσαι αμεσως'' και αλλα χαζα.

αλλο με φαρμακο 1 χρονο πριν με σιροπι για βηχα εφτυσε η κορη δεν ξερω ποσο και θυμωσα. λογικα κατι ηπιε αλλα δεν ηξερα και δεν θα την εδινα αλλο γιατι ειναι επικυνδυνο για τα παιδια να παρουν παραπανω δοση.

γυρναει και λεει ''ξαναδωστης λιγο'', ''ποσο δηλαδη της λεω?''

''ε λιγο'', της εξηγησα το λογο και ξανα θυμωσε και φωναζε οτι δεν θελω να ακουσω συμβουλες :mad:

ψαχνει μια μερα μπλουζα ο αντρας μου στο συρταρι του και δεν εβρισκε αυτη που ηθελε. την ωρα που τρωγαμε πεταει ο εξυπνος ''που τα βαζεις τα ρουχα και δεν τα βρισκω?''

''ολα τα καθαρα ειναι στο συρταρι σου'' του λεω.

ε πεταχτηκε παλι αυτη και λεει ''οι καλες νοικοκυρες τα τακτοποιουν καλα'':mad:

την ιδια στιγμη πηγα του την εφερα απο το συρταρι του και γυρισα και ειπα

''οριστε τωρα ειμαι καλη νοικοκυρα ή ο Δ ειναι στραβος?''

συγχηστικα :mad: ειναι πολλα που εχω μαζεμενα αλλα θα με βαρεθειτε:?

sofakiTHESS εχεις ολο το δικιο με το μερος σου, στην τελικη εσυ εισαι η μανα του παιδιου και δεν σημαινει οτι επειδη σε βοηθαει πρεπει να εχει και αποψη την οποια μαλιστα επιβαλλει. ΟΜΩΣ, πρωτον ειναι μανα του αντρα σου και αναγκαστικα θα την εχεις κοντα σου για παντα. Δευτερον απ' ο,τι καταλαβα σας βοηθαει με το παιδι, οποτε κατα καποιον τροπο την εχεις αναγκη. ΑΡΑ , κατα την αποψη μου, για να ξεμπερδευεις μια και καλη (γιατί προφανώς είναι επίμονη γυναίκα και πεισματάρα και αυτό δεν αλλάζει, θα έχεις πάντα πρόβλημα), καθεσαι και συζητας με τον αντρα σου, απομακρυνετε παππουδες και γιαγιαδες απο την φύλαξη του παιδιου και ειτε πατε παιδικο (δεν ξέρω τι ηλικία έχει το παιδάκι σας) είτε παίρνετε γυναίκα και συναντιεστε σε ωραια Κυριακατικα γευματα, οπου κι αν σε προσβαλλει ή σε θυμωνει απο το ενα θα σου μπαινει κι απο το αλλο θα σου βγαινει γιατι θα ξερεις οτι σε 2 ωρες θα εχεις ξεμπερδεψει.

Ειμαι της αποψης απο μακρια και αγαπημενοι οταν δεν μπορει κανεις να συμφωνησει με τον αλλο, ακομα κι αν αυτο θα σας στοιχισε σε χρημα (πληρωνοντας παιδικο ή babysitter). Καλυτερα λιγοτερα χρηματα και αρμονια στο σπιτι σου και στη σχεση με τον αντρα σου, παρα τετοιες τρελες καταστασεις. Κατα την αποψη μου παντα.

απλα συμφωνω...

μακρυα και αγαπημενοι...:wink:

γιατί ο άνδρας μου φυσικά πήρε το μέρος μου και της τα έψαλε κανονικά- ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΠΊΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΝΤΙΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

το αποτελεσμα πλακώθηκα με τον άνδρα μου !!

Ωπα και μ'εχασες εδώ...... πως κατάφερες να τσακωθείς με τον άντρα σου αφού συμφωνούσε μαζί σου?

Παρεπιμπτόντως είμαι η zana που ανέφερε η συμπεθέρα demi που της έδινα "καλές" συμβουλές.

Παρακάτω: Υποθέτω ότι κατάφερες να τσακωθείς με τον άντρα σου γιατί του'πρηξε του Χριστιανού τα σκυκώτια η μάνα του, φώναζες εσύ από την άλλη, ήσουνε η πιο κοντινή του και σε πήρε η μπάλα.

Άρθρον 1: Όταν ο αντρούλης μας παίρνει το μέρος μας και τσακώνεται με τη μανούλα του, εμείς την κάνουμε με ελαφρά (και με βαριά αν θες) και δεν του μιλάμε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (εσύ ξέρεις τον χαρακτήρα του, όρισε μόνη σου πόση ώρα θέλεις να ξεθυμάνει ο δόλιος).

Άρθρον 2: η "ιατρική" συμπεριφορά της πεθεράς είναι ολίγον επικίνδυνη για το παιδί γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να της καρφώσει να εφαρμόσει κάτι άλλο. Εγώ στην θέση σου θα κοίταγα να βρω να μου το κρατάει κάποιος άλλος.

Αλλά.............. κάποιες μάχες τις δίνουμε μόνες μας. Ο σύζυγος όσο και να τσακωθεί μαζί της, θα γυρίσει να του πει στο τέλος "σ'έχει βάλει στο βρακί της και σε κάνει ότι θέλει".

Λοιπόν την επόμενη φορά που θα είναι μπροστά και άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος (γιατί απ΄οτι κατάλαβα η πεθερούλα είναι του μουλωχτού), βρίσκεις ευκαιρεία και ανοίγει συζήτηση και της λες, με σοβαρή φωνή (όχι τσιρίδες please, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά) ότι παραβαίνοντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τις εντολές του γιατρού και εφαρμόζοντας την ΝΕΑ ΠΑΙΔΟ-ΠΕΘΕΡΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ (έτσι ακριβώς), βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού (τώρα και με την νέα γρίπη.... εμπλούτισέ το λίγο ξέρεις εσύ), και ότι αν πάθει κάτι το παιδί σου εξ'αιτίας κάποιου άλλου (μην στοχοποιήσεις εκείνη άμεσα), καλό θα ήταν αυτός ο άλλο να μπαρκάρει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Το παραπάνω καλό θα ήταν να λεχθεί παρουσία του συζύγου.

Μην κάνεις το λάθος να φας την μπανανόφλουδα που θα σου πετάξει στην περίπτωση που ξεσπαθώσει και θελήσει να στήσει καβγά μπροστά σε τρίτους.

Πες, εγώ αυτά είχα να πω, πάρε το παιδί σου και αποχώρησε αν δεις ότι φουντώνει το πράγμα.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

η μητέρα μου είχε προβλήματα με την πεθερά της. Αποτέλεσμα, για να μην χαλάσει ο γάμος με τον μπαμπά, ήταν να μετακομίσουν (πριν γεννηθώ) σε άλλη πόλη. Και αυτό παρόλο που τα μωρά δεν τα κρατούσε η πεθερά μου.

Δυστυχώς η κατάσταση θα θεραπευτεί μόνο αν σταματήσουν οι μαμάδες σας να κρατάνε το παιδί.

Είτε θα πάρετε κάποαι κυρία, είτε θα το πάτε σε παιδικό.

Ακόμη και να προσφερόταν η μαμά σου να κρατάει το παιδί συνέχεια, θα πρέπει να το αποφύγεις γιατί μετά θα είχες άλλα προβλήματα με τον άντρα σου

Τί να πούμε κι εμείς....έτσι όπως είναι τα πράγματα, είμαι αναγκασμένη να ζω με ολόκληρο το σόι. Το σπίτι είναι πάνω-κάτω...καταλαβαίνετε νομίζω. Όταν γεννήθηκε η μικρή είχε έντονους κολικούς. Κάθε τόσο η πεθερά τσουπ πάνω, λαχανιασμένη παρακαλώ. Γιατί κλαίει το μωρό? Γιατι μωρό είναι και κλαίει λέω, δεν ξέρει να σου πει...Την τάδε ώρα έκλεγε, γιατί και πώς...Α, πεινάει το μωρό, δεν έχεις γάλα, να δώσουμε ξένο. Μα η γιατρός είπε οτι παίρνει πολύ καλό βάρος, λέω. Ε, τότε γιατί κλαίει? Γιατι πονάει η κοιλίτσα του μωρού, λέω. Οπότε έρχεται μια μέρα που εκλεγε πολύ και προσπαθεί να το ηρεμήσει. Το μωρό δεν ηρεμούσε και της λέω δώσμου εμένα. Και μου λέει, όχι, εσένα σου κλαίει. Να την κυνηγάω και να μη μου το δίνει. Έκανα μέσα μου την προσευχή μου και το προσπέρασα γιατι θα γινόταν χαμός.....

Και φυσικά όλοι ένας ένας και με τη σειρά να έρθουν να δουν το μωρό...κοιμάσαι δεν κοιμάσαι, θηλάζεις δεν θηλάζεις...ΤΣΟΥΠ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Ωπα και μ'εχασες εδώ...... πως κατάφερες να τσακωθείς με τον άντρα σου αφού συμφωνούσε μαζί σου?

Αυτο σκεφτομουνα κι εγω.:roll:

Παρακάτω: Υποθέτω ότι κατάφερες να τσακωθείς με τον άντρα σου γιατί του'πρηξε του Χριστιανού τα σκυκώτια η μάνα του, φώναζες εσύ από την άλλη, ήσουνε η πιο κοντινή του και σε πήρε η μπάλα.

Άρθρον 1: Όταν ο αντρούλης μας παίρνει το μέρος μας και τσακώνεται με τη μανούλα του, εμείς την κάνουμε με ελαφρά (και με βαριά αν θες) και δεν του μιλάμε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (εσύ ξέρεις τον χαρακτήρα του, όρισε μόνη σου πόση ώρα θέλεις να ξεθυμάνει ο δόλιος).

Άρθρον 2: η "ιατρική" συμπεριφορά της πεθεράς είναι ολίγον επικίνδυνη για το παιδί γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να της καρφώσει να εφαρμόσει κάτι άλλο. Εγώ στην θέση σου θα κοίταγα να βρω να μου το κρατάει κάποιος άλλος.

Αλλά.............. κάποιες μάχες τις δίνουμε μόνες μας. Ο σύζυγος όσο και να τσακωθεί μαζί της, θα γυρίσει να του πει στο τέλος "σ'έχει βάλει στο βρακί της και σε κάνει ότι θέλει".

Λοιπόν την επόμενη φορά που θα είναι μπροστά και άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος (γιατί απ΄οτι κατάλαβα η πεθερούλα είναι του μουλωχτού), βρίσκεις ευκαιρεία και ανοίγει συζήτηση και της λες, με σοβαρή φωνή (όχι τσιρίδες please, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά) ότι παραβαίνοντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τις εντολές του γιατρού και εφαρμόζοντας την ΝΕΑ ΠΑΙΔΟ-ΠΕΘΕΡΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ (έτσι ακριβώς), βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού (τώρα και με την νέα γρίπη.... εμπλούτισέ το λίγο ξέρεις εσύ), και ότι αν πάθει κάτι το παιδί σου εξ'αιτίας κάποιου άλλου (μην στοχοποιήσεις εκείνη άμεσα), καλό θα ήταν αυτός ο άλλο να μπαρκάρει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Μην κάνεις το λάθος να φας την μπανανόφλουδα που θα σου πετάξει στην περίπτωση που ξεσπαθώσει και θελήσει να στήσει καβγά μπροστά σε τρίτους.

Πες, εγώ αυτά είχα να πω, πάρε το παιδί σου και αποχώρησε αν δεις ότι φουντώνει το πράγμα.

Σωστηηηη

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλημερα και απο μενα κοριτσια , αυτο που εκανε η πεθερα σου κοριτσι μου ειναι παρα παρα πολυ σοβαρο , με τα φαρμακα δεν παιζει ποτε κανενας , το παιδακι σου ειναι σαν να μην πηρε την αντιβιωση , πρωτα ειδοποιησε τη/τον γιατρο και πες τι εγινε και θα σου πει ο γιατρος τι θα κανεις και αμα θα χρειαστει να παρει αλλη . Δευτερον καντης σαφες πως επαιξε με την υγεια του εγγονιου της και πεστης οτι αμα ξανανεβασει πυρετο ο μικρος οτι την θεωρεις υπευθυνη . Μεταξυ μας μην σε νοιαζει τι θα πει ο αντρας σου απλα πεστηστα , εχεις καθε δικαιωμα ως μητερα . Επειτα θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι κακο γιαγιαδες και παππουδες να κρατανε τα παιδια . Αλλο 2-3 ωρες για να παει καπου το ζευγαρι και να μεινει λιγο μονο του και αλλο καθε μερα 8ωρο για τη δουλεια , παντα ημουνα της ιδεας οτι οι γιαγιαδες εχουνε βοηθητικο ρολο . Θα μπορουσανε να επιβλεπουνε μια κοπελα που θα προσλαβανες για να φροντιζει το παιδι ,ή να πηγαινουνε να περνουνε το μικρο απο τον παιδικο σταθμο . Δεν εχω τη δυνατοτητα ετσι και αλλιως να μου κρατησει τα παιδια η μαμα μου ή πεθερα μου για να παω να εργαστω αλλα ακομα και δυνατοτητα να υπηρχε δεν θα το εκανα , ανοιγεις υποχρεωσεις χωρις να υπαρχει λογος .Ευτυχως εγω εχω φιλικες και συγγενικες σχεσεις με την πεθερα μου , και της αφηνουμε οποτε παμε στη Λαρισα ενα 2ωρο τα παιδια για να βγουμε εστω λιγο μονοι 1 φορα το μηνα , και μας εχει βοηθησει παρα παρα πολυ στο παρελθον , εχει κρατησει τον Κωνσταντινο 2 ολοκληρες βδομαδες για να μπορεσω εγω να γεννησω , αλλα παρολες τις τοσο καλες σχεσεις , ακομα και Λαρισα να κατοικουσαμε καποια στιγμη δεν θα της αφηνα τα παιδια , θα τα πηγαινα η σε παιδικο ή θα εβρισκα γυναικα και εκεινη θα την επεβλεπε . Συζητησε το με τον δικο σου ειν;αι η καλυτερη λυση , επισης θα συμφωνησω με την demi οτι εφοσον εκανε τη λαλακια σε κατι τοσο σοβαρο τοτε και θα την κανει και για οτιδηποτε αλλο . Υποχρεωση της θα ηταν να σε τηλεδφωνει για να σε ρωτησει και τι θα τον ταισει ,οχι να αραιωσει το φαρμακο , ελεος δηλαδη ποσο αμορφωσια υπαρχει εκει εξω ...

Σας νιώθω λίγο μιας κι ο πατέρας μου ζει στην ίδια πολυκατοικία.

Μέσα στο σπίτι, όμως, είχα ξεκαθαρίσει στον άντρα μου ότι μόνο επισκέπτες μπορούν να έρθουνε (και να μείνουνε) αλλά ποτέ μόνιμα.

Οι ιστορίες που διαβάζω είναι πολυ σοβαρές, δλδ σας βρίσκω πολύ ήρεμες...

Θα είχε γίνει ο κακός χαμός σε πολλές περιπτώσεις.

Η δική μου πεθερά μένει στο χωριό και δεν ανακατεύεται πολύ. Δεν ξέρω πως της είχε έρθει να ανακατευτεί όταν ήμουνα έγκυος. Στην αρχή έκανα το εξής απλό: την αγνόησα.

Αλλά η μάνα μου που πάει να ανακατευτεί αρκετά... τα ακούει και αρκετά...

Καλό κουράγιο!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Τί να πούμε κι εμείς....έτσι όπως είναι τα πράγματα, είμαι αναγκασμένη να ζω με ολόκληρο το σόι. Το σπίτι είναι πάνω-κάτω...καταλαβαίνετε νομίζω. Όταν γεννήθηκε η μικρή είχε έντονους κολικούς. Κάθε τόσο η πεθερά τσουπ πάνω, λαχανιασμένη παρακαλώ. Γιατί κλαίει το μωρό? Γιατι μωρό είναι και κλαίει λέω, δεν ξέρει να σου πει...Την τάδε ώρα έκλεγε, γιατί και πώς...Α, πεινάει το μωρό, δεν έχεις γάλα, να δώσουμε ξένο. Μα η γιατρός είπε οτι παίρνει πολύ καλό βάρος, λέω. Ε, τότε γιατί κλαίει? Γιατι πονάει η κοιλίτσα του μωρού, λέω. Οπότε έρχεται μια μέρα που εκλεγε πολύ και προσπαθεί να το ηρεμήσει. Το μωρό δεν ηρεμούσε και της λέω δώσμου εμένα. Και μου λέει, όχι, εσένα σου κλαίει. Να την κυνηγάω και να μη μου το δίνει. Έκανα μέσα μου την προσευχή μου και το προσπέρασα γιατι θα γινόταν χαμός.....

Και φυσικά όλοι ένας ένας και με τη σειρά να έρθουν να δουν το μωρό...κοιμάσαι δεν κοιμάσαι, θηλάζεις δεν θηλάζεις...ΤΣΟΥΠ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Kαλημερα....ποσο συμφωνο μαζί σου... μενω με τους γονεις μου στον πρωτο εγω στον τριτο αυτοι... καθε μηνα ερχονται και τα πεθερικα...και γινεται το ελα να δεις...

η μαμα μου αν της πω κατι παρεξηγειται ......ερχονται ολη την ωρα..οτι ωρα και να ειναι ... ειδικα η γιαγια μου που ειναι 92 η αδελφη μου ... και καθε μηνα οπως ειπα και η πεθερα...χθες ηρθε για τα χριστουγεννα και θα κατσει 10 μερες.......τα νευραααααααα μου δεν ξερεις που ειναι ..........σορρυ αν σας επρηξα αλλα ηταν πολυ εντονα και τωρα με τις ορμονες ακομα περισσοτερο

το αλλο μου το ψαράκι ειναι γεννημένο 2/4/2010 αλλα η μαμα του ξεχασε πως μπαινει το tickeraki....

Τα έχω περάσει και τα περνάω ακόμα αλλά έχω βρέι την καλυτερη λύση παιδικό και πάλι παιδικό αν και πέρσι που είχα μια κυρία και μου κράταγε την μικρή στο σπίτι ήταν πολύ καλύτερα γιατί είχαμε λιγότερες ιώσεις αλλά δεν πειράζει το παιδί ευχαριστιέται και ευχαριστιέμαι και εγώ που δεν είμαι υποχρεωμένη σε κανένα και ειδικά στην πεθέρά μου.:wink:

Παρεπιμπτόντως είμαι η zana που ανέφερε η συμπεθέρα demi που της έδινα "καλές" συμβουλές.

Λοιπόν Zana σε περιμένω στο 7+ θανάσιμες πεθέρες για οδηγίες και έχω πολύ "ζουμί " από ότι κατάλαβες:eek:

σας ευχαριστω για τη συμπαράσταση και τις απόψεις σας. φυσικά και πήρα την παιδίατρο την επόμενη μέρα και μου είπε οτι φυσικά δεν υπάρχει πλέον αντιβίωση και καλά ποιος της είπε να ανακατευτεί και τέτοια. της κράτησα μούτρα για καμία εβδομάδα και αυτή το έπαιζε τριαλαλιμ τριαλαλομ. ξαναμάλωσα με τον σύζυγο αρκετές φορές για το θέμα και μάλιστα άσχημα γιατί λέει οτι δεν πρέπει να της κρατάω μούτρα γιατί ζήτησε συγνώμη στον άνδρα μου και οτι δεν πρόκειται να το ξανακάνει. δεν ζήτησε όμως συγνώμη από εμένα και φυσικά άρχισαν τα γνωστά "αν η δική σου μαμά (μαμα μου) έκανε το ίδιο θα ζητούσε συγνώμη και απο εμένα? οχι γι'αυτο μη το συζητάς κ.λ.π." τεσπα θα δείξει πως θα πάει. και οι δικοί μου γονείς κάνουν πολλά φάουλ και τα ακούω μετά από τον σύζυγο και φτου και απο την αρχή. είναι φαύλος κύκλος αλλά τι να κάνουμε. παιδικό δεν τον στέλνω γιατί είμαι έγκυος οπότε σε κανα μήνα θα πάρω την άδεια και θα κάτσω σπίτι. τι να πω θα δείξει...

Κοπελα μου ολοι οι γιαγιοπαπουδες κανουνε φαουλ , οι σχεσεις μου με τη μητερα μου οταν γεννησα το γιο μου ειχανε φτασει σε οριακο σημειο , ηθελε να χωνεται και οταν με τον τροπο μου της το απαγορεψα αρχησε να βρισκει ελλατωματα στη φροντιδα του παιδιου , ακομα και στην κορη μου ειπε 2-3 κουβεντουλες αλλα σταματησε ,πλεον δεν ανακατευεται πουθενα , ουτε στο μικρο ουτε στη μικρη , ειναι απλως μια κλασικη γιαγια οπου μπορει να πει και καμια χαζομαρουλα αλλα ως εκει , και εφτια3αν και οι σχεσεις μας .

Ακομα και η πεθερα μου οπου εχουμε αριστες σχεσεις εχει κανει τα φαουλ της , τα συζητουσα με τον Παναγιωτη παντα , σε εκεινη δεν ειπα ποτε τιποτα , τα ελεγε ο αντρας μου , εχω απτα 2-3 παραδειγματα . Αλλα το σημαντικο ειναι οτι δεν τα ξαναεκανε ποτε μα ποτε και ηταν διακριτικοτατη . Ισως και η δικια σου να το εννοει οτι δεν θα το ξανακανει , ισως να εδεινες μια ευκαιρια , οι σχεσεις σας γενικοτερα πως ειναι ?

γενικά οι σχεσεις μας είναι αρκετά καλές. απλά έχει πολλές φοβίες και κολλήματα τα οποία περνάει στον άνδρα μου και μετά αυτός αγχώνει εμένα ή προσπαθώ να τον καλμάρω ή να του δείξω οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα. με θέματα υγείας είναι πολύ φοβισμένη και το μεταδίδει το άγχος της σε όλους. της τα έχω ξαναπει αλλά δεν καταλαβαίνει. γενικά δεν μπορώ να πω οτι έχω παράπονο αλλά μου τη δινει οταν θεωρει οτι ξερει πραγματα περισσοτερα απο εμενα ή οτι αυτή τα ξέρει όλα. ειδικά με θέματα υγείας είναι μεσα στο άγχος. εμένα με θεωρεί "βράχο" γιατί δεν αγχώνομαι με το παραμικρό. να φανταστεις οταν ο μικρος ήταν ημερών έβγαζε συνέχεια γάλα απο το στόμα του ή έκανε οτι πνίγεται. γινόταν χαμός "το παιδί πνίγεται", έτρεχε να το σηκώσει και γιατί το κάνει αυτό και μηπως συμβαίνει τιποτα άλλο και γιατί βγάζει γάλα κ.λ.π. το παιδί πάντα μετά το γάλα το είχα για 20΄ορθιο να ρευτεί και μετά τον έβαζα στο πλάι οπότε ήξερα ότι και να βγάλει γάλα δεν μπορεί να πνιγεί. μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω οτι δεν ειναι τιποτα και οτι συνέχεια συμβαίνει και οτι έχω ενημερώσει την γιατρό και μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό κ.λ.π. όμως το έλεγε το ξαναέλεγε μέχρι που ο άνδρας μου οταν έιμασταν μόνοι έλεγε και αυτος οτι κατι δεν παει καλα με το παιδί και να πάμε στην γιατρό και .... και.... και.... αντε ξανα απο την αρχή. πολύ κουραστικό. σου έδωσα απλά ένα παράδειγμα. ούτε βράχος είμαι ούτε αναίσθητη απλά δεν μπορώ να με αγχώνουν για πράγματα που είναι φυσιολογικά. και δυστυχώς η πεθερά μου μεταδίδει το άγχος της σε όλους και μετά αρχίζει και ο πεθερός η νύφη κ.λ.π. και πρέπει να απολογούμαι για όλα. τεσπα τι να πω θα δείξει . . .

εμείς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Απλά μένουμε σε άλλη πόλη και δεν έχουμε κανέναν για την παραμικρή βοήθεια.

Να με συμπαθάτε, κατανοώ τις ενστάσεις σας με μαμάδες και πεθερές, αλλά εκ του ασφαλούς μπορεί κανείς να λέει πολλά, από την άλλη μπορείτε να βγείτε μόνοι σας για ένα καφέ; Εμείς πάλι όχι από τότε που γεννήθηκαν τα δίδυμα γιατί δεν υπάρχει κανένας να τα κρατήσει ούτε για μία ώρα. Τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε παρά μόνο όταν είμαστε και οι δύο στο σπίτι!

Δεν μιλάμε για πιο σύνθετα πράγματα, όπως κινηματογράφο, σουπερ μαρκετ, βενζίνη στο αυτοκίνητο, λαϊκή, κατέβασμα σκουπιδιών στον κάδο. Αν δεν κλέψω χρόνο από τη δουλειά για να ψωνίσω, τότε θα πρέπει να πάω με κάποιο από τα μωρά και να κάνω και γρήγορα.

Δείτε λίγο και την άλλη πλευρά και μην θεωρείτε δεδομένη την ύπαρξη των παπούδων και γιαγιάδων.

Ξέρετε τι είναι στις 12 το βράδυ να πρέπει να πας το ένα παιδί με σπασμούς από τον πυρετό στο νοσοκομείο, αλλά να έχεις και άλλα δύο παιδιά στο σπίτι που κάποιος θα πρέπει να μείνει μαζί τους;

Απο κει και πέρα, το ότι μία γιαγιά επιρεάζει το παιδί της, οφείλεται στο ότι το παιδί της είναι ακόμη κολλημένο σε αυτήν και όχι στη γυναίκα του, ή αντίστοιχα στον άντρα της.

Όλα αυτά δεν είναι προβλήματα μεταξύ σας και της μαμάς ή της πεθεράς. Τελικά είναι πρόβλημα του ζευγαριού.

Ναι αρκετές γιαγιάδες δεν παίρνουν από λόγια. Αν υπάρχει όμως κοινή στάση από το ζευγάρι, τότε πολλά προβλήματα αντιμετωπίζονται.

pk33 έχεις δίκιο σε πολλά. Γιατί όμως φύγατε και μένετε σε άλλη πόλη. Το νόμισμα έχει πάντοτε δύο όψεις, τι να κάνουμε.

γιατι το Ελληνικό κράτος εχει φροντισει ωστε ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στον οποίο εργάζομαι, να αναπτυχθεί μονο στην Αθήνα. Το 1997 όταν τελειωνα τους ηλεκτρολογους του ΑΠΘ οι τηλεπικοινωνίες ήταν ένας κλάδος του μέλλοντος που όλοι ελπίζαμε ότι θα ανοιξει θέσεις εργασίας και στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχως η πολιτική του Ελληνικου κρατουσ σε συνδιασμο με τις συνέπειες του πολεμου της Γιουκοσλαβιας οδήγησαν την ανάπτυξη μονο στην Αθήνα κσι φυσικά και όσους ψαχναν για δουλεια

ξαναμάλωσα με τον σύζυγο αρκετές φορές για το θέμα και μάλιστα άσχημα γιατί λέει οτι δεν πρέπει να της κρατάω μούτρα γιατί ζήτησε συγνώμη στον άνδρα μου και οτι δεν πρόκειται να το ξανακάνει. δεν ζήτησε όμως συγνώμη από εμένα ...

Είσαι φάουλ χρυσό μου.......... αυτή βγήκε καλή αφού ζήτησε συγνώμμη στο γιο της και συ η κακή που της κρατάς ακόμη μούτρα. Και συνεχίζεις να τσακώνεσαι με τον άντρα σου για χάρης της.

Θα συμφωνήσω με τον pk33 δεν φταίνει οι μανάδες, πεθερές, τα ζευγάρια φταίνει..... κορίτσια αν έχετε πεθερά "μανουριάρα" δεν θα τα βγάλετε πέρα με την απευθείας σύγκρουση..... θέλουν δούλεμα αυτές οι πεθερές, αν θέλετε να μην τσακώνεστε με τον άντρα σας συνέχεια. Γιατί σκεφτείτε κι αυτόν , να είναι μέσα στην εμπόλεμη ζώνη συνέχεια...... ούτε ο Δανέζης να'τανε.