Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗΛΕ-Βάφτιση

tasia_pap

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.

Και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) προσπαθώ να διοργανώσω την βάφτιση του γιού μου από μακριά... Τι εννοώ??? Είμαι Ρέθυμνο και η βάφτιση θα γίνει Αθήνα. :?

Αρχικά σκεφτόμουν την μονή Πεντέλης, αλλά κάπου διάβασα ότι θέλουν 200 ευρώ από την νονά και 50 από τους γονείς. Οπότε δεν ξέρω αν θα γίνει εκεί.

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα χώρο για να κάνω το τραπέζι (περίπου 100 άτομα) σε Χαλάνδρι ή Πεντέλη αλλά μόλις ακούω τις τιμές τρομάζω!!! Το άτομο 25 και 30 €??? Εδώ στην Κρήτη είναι τελείως διαφορετικά!!! Έκανα γάμο 1200 άτομα με 7,00 το άτομο και βάφτισα την πρώτη μου κόρη (περίπου 400 άτομα) με 10,00 €!!!

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω αρχίσει πελαγώνω...:-(

Ευχαριστώ!!!

6zz7p2.png B5M5p2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς tasia_pap οι τιμές εδώ στην Αθήνα εκεί παίζουν. Και είναι και φθηνά αυτά που βρήκες. Αλλα μπες στο google και ψάξε για αιθουσες εκδηλώσεων μήπως βρεις και κάτι αλλο. Με το καλό να γίνει η βαπτιση.:P

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

τις τιμες που εγραψες μην μπεις καν στον κοπο να τις πεις σε κανεναν μαγαζάτορα στην Αθήνα! Κατω απο 15? το άτομο δεν νομιζω να βρεις και να μην ειναι μάπα κιολας :(

Αστα....οσο για εκκλησια βρες το τηλεφωνο απο το ιντερνετ και παρε να δεις γιατι βάσει νομου αποκλειεται να ζητάνε χρήματα. Εμας στην Τήνο μας ειπαν οτι θέλουμε δινουμε (νονος μονο) και μας έκοψαν και απόδειξη...μαλιστα εδωσε 50 και τον βρισαμε οτι εδωσε πολλα.

Σε ενδιαφέρει στο Πολύδροσο? Είναι εστιατόριο, όχι πολυτελες αλλά πολύ καλό. Εκεί έκανα και εγώ του δικού μου. Δεν θυμάμαι τιμή αλλά φυσιολογική ήταν σίγουρα.

Διαφημίσεις

Οντως μια χαρα ειναι η τιμη για Αθηνα..

Και οικονομικα μαλιστα..

Οσο για τα λεφτα της εκκλησιας δυστυχως καπου εκει ζητανε ολοι.

Θα συμφωνησω κ εγω να το ξανακανετε στο Ρεθυμνο

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Μια χαρά τιμές είναι αυτές που βρήκες... Εγώ είχα δώσει 36 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχείο και ήμουν και πολύ ευχαριστημένη από την τιμή.

εχω δυο μπουμπουκακια

Στο Ρέθυμνο έκανα αρραβώνα, γάμο και βάφτιση.... τώρα πρεπει να το κάνω Αθήνα γιατι ο άντρας μου είναι από εκει.

Να ρωτήσω... καμία ιδέα για γλυκό βάφτισης? εμείς εδώ κερνάμε το γλυκό στο κέντρο (παγωτό αν είναι καλοκαίρι ή παστάκι αν είναι χειμώνας) ένω εσεις το δίνετε στην εκκλησία (απ' ότι ξέρω). Δεν θέλω όμως γλυκό του κουταλιού ή παστάκια. Καμία ιδέα?

Πάντως αν θέλετε βάφτιση στο Ρέθυμνο μπορώ να σας πω μαγαζιά!

6zz7p2.png B5M5p2.png

Να ρωτήσω... καμία ιδέα για γλυκό βάφτισης? εμείς εδώ κερνάμε το γλυκό στο κέντρο (παγωτό αν είναι καλοκαίρι ή παστάκι αν είναι χειμώνας) ένω εσεις το δίνετε στην εκκλησία (απ' ότι ξέρω). Δεν θέλω όμως γλυκό του κουταλιού ή παστάκια. Καμία ιδέα?

Εμεις ειχαμε κανει πανακοτα και τρελλάθηκαν ολοι, και πολυ ωραιο επισης θα ηταν αμυγδαλωτα ή εργολάβοι...

Διαφημίσεις

Στην Μονη Πεντέλης εινα ωραια και το καλο ειναι πως ακριβώς απέναντι εχει ενα μεγάλο εστιατοριο με απιθανο φαγητο τον Τελη που ολοι οσοι βαπτίζουν μετά πανε εκει...

Για δες το λίγο γιατι δεν ισχυει αυτο με τα 200 που δαβασες...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Πάντως αν θέλετε βάφτιση στο Ρέθυμνο μπορώ να σας πω μαγαζιά!

Eαν ερχομουν Ρεθυμνο..θα πηγαινα με τα 1000 στον Ζηση!!!

Παντως να το ξανασκεφτειτε..καλυτερα τα λεφτα αυτα να τα δωσετε για να τους κλεισετε δωματια σ ενα ξενοδοχειο παρα να τα δωσετε σ ενα μαγαζι και στο τελος να ειναι και μαπα....

Και οτι ειναι απο Αθηνα ο αντρας σου....και τι εγινε...εσεις μενετε πλεον Ρεθυμνο..οποτε εκει ειναι το σπιτι σας πλεον και τερμα!!!

Ax! Αφροδίτη και εγω θα ήθελα να γίνει εδώ... αλλά μου ζήτησε ο άντρας μου να γίνει Αθήνα και δεν μπορώ να του πω όχι... σκέψου ότι στο γάμο μας από τα 1200 άτομα μόνο τα 60 ήταν δικά του... τα υπόλοιπα ήταν δικοί μου (έχω μεγάλο σόι)... Έτσι τώρα θέλει να καλέσει όλους τους δικούς του. Δεν έχει άδικο.

Η ταβέρνα του Ζήση είναι πολύ καλή. Φαίνεται ότι έχεις έρθει απο τα μέρη μας! :D

6zz7p2.png B5M5p2.png

οσον αφορα την μονη πεντελης εμεις που καναμε την βαπτιση πριν απο εξι μηνες μου ζητηθηκαν 100ευρω για τα χαρτια και απο τους νονους δεν ζητησαν τιποτα παρα πηγαν απο μονοι τους στο κελι του πατερ και τον ρωτησαν μετα το μυστηριο για χρηματα και ειπε πως δεν ειναι υποχρεωτικο και ας δωσουν οτι ποσο θελουν. Για ταβερνα εμεις επιλεξαμε το ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ με αποκλειστικοτητα χωρου και χωρητικοτητα γυρω στα 120 ατομα. Πληρωσαμε γυρω στα 15ευρω το ατομο και υπηρχε δυνατοτητα ζωντανης μουσικης με 300ευρω. Γενικα εμεινα ευχαριστημενη.

κοριτσακια μου!

Ax! Αφροδίτη και εγω θα ήθελα να γίνει εδώ... αλλά μου ζήτησε ο άντρας μου να γίνει Αθήνα και δεν μπορώ να του πω όχι... σκέψου ότι στο γάμο μας από τα 1200 άτομα μόνο τα 60 ήταν δικά του... τα υπόλοιπα ήταν δικοί μου (έχω μεγάλο σόι)... Έτσι τώρα θέλει να καλέσει όλους τους δικούς του. Δεν έχει άδικο.

Η ταβέρνα του Ζήση είναι πολύ καλή. Φαίνεται ότι έχεις έρθει απο τα μέρη μας! :D

Ναι οντως δεν εχει αδικο...οποτε μια αποφαση ειναι (και πολλα εξοδα....αλλα ειναι μονο για μια φορα..οποτε πες δεν βαριεσαι..)

Προσφατα και μας αρεσε παρα πολυ το Ρεθυμνο...

Τον Ζηση μας το προτεινε φιλη που μενει εκει .... 5 μερες πριν φυγουμε...και παθαμε πλακα απο ολες τις πλευρες.

Σου ευχομαι να σας πανε ολα τελεια και να περασετε ακομα καλυτερα

Διαφημίσεις