Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τσακώθηκαν!!

Recommended Posts

Δεν μπορει καποια θα το έχει αντιμετωπίσει. Κάποια θα μου πει τι να κάνω γιατι εγώ στερεψα!

Λοιπόν η μαμά μου είναι μια πολύ δυναμική και νεα γυναίκα(46 ετών) ο άντρας μου πολύ αυθόρμητος και του έχει κολλησει η ηλίθια ιδέα πως η αδερφή μου είναι σαν αδερφή του από τότε που με γνώρισε, η μ΄να μου σαν μάνα του και ο πατέρας μου σαν δικός του άρα μπορεί να τους φέρεται όπως και στους δικούς του με την ίδια ειλικρίνεια και την ίδια οικιότητα.

Από εκεί ξεκινούν όλα.Οχι λέει ο άντρας μου ναι λέει η μάνα μου, ασπρο λέει η μάνα μου μαύρο λέει αυτός. Και όλα αυτά μεταξύ αστείου και σοβαρού και μένα στη μέση να προσπαθώ να μαζέψω τον έναν η τον άλλο ανάλογα με την περίπτωση.

Για το παιδί ομηρικοί οι καυγάδες της μαμάς μου με εμάς. ¨Οτι πούμε εμείς το αντίθετο αυτή. και γκρίνια γκρίνια κάθε μέρα.(μένουμε και απέναντι)

Προχθές λοιπόν εγώ ήμουν για δουλειά το μικρό το είχε ο άντρας μου και η μάνα μου πήγε να το ταίσει. Αρχισαν πάλι τα ΄΄αστο να κλάψει λίγο δεν πειράζει' ''όχι όταν είμαι μπροστά δε θα κλαίει το παιδί'' ''μην το δίνεις αυτό δεν το αφήνουμε'' ''όχι είμαι εδώ και το προσέχω δε πειράζει'' και πες πες πες αγρίεψε η κατάσταση με τον άντρα μου να της λέι πως τον γράφει συνεχως και πως δεν τον υπολογίζει για πατέρα και πως ήταν καλύτερο να φύγει και θα τον τάιζε αύτος........

αποτέλεσμα

Η μάνα μου έχει θύμωσε δεν θέλει να τον ξαναδει

Εγώ τσακώθηκα με τον άντρα μου

Αυτός την παίρνει να της μιλησει και να ζητήσει συγνώμη αλλά του το παίζει δύσκολη και τώρα απλά στεναχωριέται

Εγώ είπα να το παίξω τελικά αδιάφορή είπα όπως στρώσατε ας κοιμηθείτε

δε θα είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελεύταιοι που δεν μιλάνε αλλά βρε κορίτσια δεν το αντέχω πονάει η καρδιά μου,το βράδυ βλέπω εφιάλτες και γενικά δεν είμαι καλά! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Το ξέρω πως έχει δίκιο ο άντρας μου αλλά νομίζω πως δεν διώχνεις έτσι από το σπίτι κάποιον γιατί τώρα η μάνα μου έχει αρχίσει και λέει με πρόσβαλε και δε σέβεται ενώ εσύ στους δικούς του δε μιλάς έτσι και τα λοιπά! Το θέμα είναι τώρα τι να κάνω. Που ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει.

εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση....κ μετανιωσα πολυ που αφησα να παρει τετοιες διαστασεις γιατι ηξερα οτι φταιει η μανα μου κ ακομα κ τωρα δεν αλλαζει κατι θα πει του κεφαλιου της...κ εγω νομιζω πως ο αντρας σου δεν εχει αδικο κ πως η μανα σου εχει λιιιιγο παραπανω αερα...ελπιζω να καταννοεις πως το λεω. νομιζω με την μανα σου πρεπει να μιλησεις. να της πεις πως οταν εσυ η ο αντρας σου(κ ιδιως ο αντρας σου) πει οχι αυτο ειναι κ τελειωσε κ πως στη διαπαιδαγωγηση κ τις αποφασεις για το παιδι δεν εχει λογο...εαν κανει τωρα ετσι για τετοια πραγματα πιο μετα τι θα λεει? οπως λες ειναι κ μονο 46 χρονων κ εχει δυναμη κ αποψη...αποψη μου παντα, ετσι...

Αν και δε κατάλαβα πολύ καλά τι έγινε, πιστεύω οτι φταίνε και οι δύο. Ίσως δε μπορούν να διαχειριστούν τη μεγάλη οικειότητα που έχουν. Δε χρειάζεται να την έχουν αν δε τους "βγαίνει". Ας αρχίσει ο άντρας σου να κρατάει μία ευγενική απόσταση. Δε θα της μιλάει οπως στη μαμά του γιατί δεν είναι η μαμά του!

Η μαμά σου μου φαίνεται λίγο "εγωιστρούλα" οπότε δε ξέρω αν θα δεχτεί κριτική απο σένα ή αν θα αλλάξει συμπεριφορά. Οπότε το παιχνίδι θα παιχτεί απο τον άντρα σου....

Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, μη στεναχωριέσαι, θα τα βρούνε. Απο εδώ και πέρα ας κρατάνε λίγο τις αποστάσεις!

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω πως έχει δίκιο ο άντρας μου αλλά νομίζω πως δεν διώχνεις έτσι από το σπίτι κάποιον γιατί τώρα η μάνα μου έχει αρχίσει και λέει με πρόσβαλε και δε σέβεται ενώ εσύ στους δικούς του δε μιλάς έτσι και τα λοιπά! Το θέμα είναι τώρα τι να κάνω. Που ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει.

Ποτέ μην αφήνεις τον άντρα σου να τα βγάλει πέρα με τη μητέρα σου (το ίδιο ισχύει και ανάποδα για σένα και τους γονείς του :wink:)

Αν η μαμά σου έχει αρχίσει να παίρνει παραπάνω πρωτοβουλίες από ότι της αρμόζει ξέκοψέ της το εσύ, που είσαι κόρη της και έτσι δε θα δημιουργηθούν παραπάνω παρεξηγήσεις και προβλήματα.

Στην παρούσα κατάσταση εσύ θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εγώ θα μιλούσα με τη μητέρα μου, θα της έλεγα ότι όταν είναι παρόντες οι γονείς του παιδιού κάνουν κουμάντο αυτοί και ότι η ίδια θα πρέπει να περιοριστεί στον συμπαθή ρόλο της γιαγιάς. Πίστεψέ με αν τη βάλεις εσύ στη θέση της, σύντομα θα ξεχάσει τα πείσματα και θα επανέλθει.:cool:

.....δε νομίζω τάκη....

Ο καθενας στο σπιτι του....αυτο εχω να πω εγω...

Η μαμα σου σας μεγαλωσε οπως εκρινε αυτη καλυτερα και ας σας αφισει λοιπον τωρα να μεγαλωσετε και εσεις τα παιδια σας οπως ΕΣΕΙΣ νομιζετε...

Καλά τα λέτε αλλά τα έχω κάνει όλα αυτά και ακόμα και αυτή την φορά αυτό που της είπα ήταν πως ίσως ο άντρας μου δεν μίλησε πολύ καλά αλλά όταν ο άλλος σου έχει πει χίλλιες φορές να κάνεις κάτι και εσύ τον γράφεις θα έρθει η ώρα που θα στην πει και με χειρότερο τρόπο. Εγώ νομίζω πως φταίει η οικιότητα που έχουν και το ότι η μάνα μου γνωρίζει πως ο άντρας μουείναι άνθρωπος που στεναχωριέται και δε μπορεί τέτοιες καταστάσεις και που ας έχει δίκιο θα υποχωρήσει αυτός!

Αυτό που μου απάντησε είναι πως όταν είναι μπροστά δε θέλει να μαλώνουμε η να χαλάμε χατίρι στο μικρό, όταν είστε μόνοι κάντε ότι θέλετε(πάλι καλά δηλαδή). Της μίλησα λοιπόν και τίποτα δεν έγινε να αδιαφορήσω μήπως και πετύχω τίποτα ή θαγίνει χειρότερο;

Οπως λενε και τα κοριτσια εσυ εισαι που θα πρεπει να μιλησεις με τη μαμα σου.Εσυ τι γνωμη εχεις για τις παρεμβολες της μαμας σου στο θεμα του παιδιου?Σε ενοχλουν.Αν οχι αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ενοχλουν και τον αντρα σου.Συζυτηστε πρωτα οι δυο σας σαν ανδρογυνο κι αν αποφασισετε οτι δεν θελετε να παρεμβαινει κανεις τοτε εσυ με τον τροπο σου θα τα βρεις με την μαμα σου.Εμενα οπως δεν μου αρεσει να μου λεει η πεθερα μου πως θα μεγαλωσω τα παιδια μου,αλλο τοσο δεν μου αρεσει να το κανει και η μαμα μου.Εκει που χρειαζεται ομως θα την βαλω εγω στη θεση της.Επισης και ο αντρας μου εχει την ιδια σχεση με την μαμα μου.Οταν θελει να της πει κατι θα της το πει χωρις να κρυβεται και μου αρεσει αυτο.Το σημαντικο βεβαια ειναι πως ετσι θελει και η μαμα μου που το ιδιο ισχυει και απο τη δικη της πλευρα.Αμα συμβαινει κατι που τους απασχολει καλο ειναι να το συζητανε και να το λυνουν.

Επισης να σου πω(απο τη στιγμη που ενοχλειται η μαμα σου με καποια πραγματα)σαφεστατα δεν ειναι η μαμα του για να της μιλαει ετσι αλλα και ο αντρας σου δεν ειναι παιδι της για να ανεχεται αυτα που ενοχλουν αυτον.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Καλά τα λέτε αλλά τα έχω κάνει όλα αυτά και ακόμα και αυτή την φορά αυτό που της είπα ήταν πως ίσως ο άντρας μου δεν μίλησε πολύ καλά αλλά όταν ο άλλος σου έχει πει χίλλιες φορές να κάνεις κάτι και εσύ τον γράφεις θα έρθει η ώρα που θα στην πει και με χειρότερο τρόπο. Εγώ νομίζω πως φταίει η οικιότητα που έχουν και το ότι η μάνα μου γνωρίζει πως ο άντρας μουείναι άνθρωπος που στεναχωριέται και δε μπορεί τέτοιες καταστάσεις και που ας έχει δίκιο θα υποχωρήσει αυτός!

Αυτό που μου απάντησε είναι πως όταν είναι μπροστά δε θέλει να μαλώνουμε η να χαλάμε χατίρι στο μικρό, όταν είστε μόνοι κάντε ότι θέλετε(πάλι καλά δηλαδή). Της μίλησα λοιπόν και τίποτα δεν έγινε να αδιαφορήσω μήπως και πετύχω τίποτα ή θαγίνει χειρότερο;

Αν η πεθερά σου συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο τι θα έλεγες;

Το τι θα κάνετε μα το παιδί σας είναι υπόθεση δικιά σας και δεν πρέπει να ανακατευετε η μαμά σου. Απλά να σεβετε τον πατέρα του παιδιού...

Και κακώς επιμένεις να ζητήσει ο άντρας σου συγνώμη...

Αλήθεια γιατί αφήνεις τη μαμά σου να επεμβαίνει τόσο πολύ;

Διαφημίσεις

Να αδιαφορησεις..

Θα της πεις απλα οτι ειναι μπροστα ειτε ειστε μονοι σας με το παιδι ειτε αυτοι ειναι μονοι τους με το παιδι, εσεις ειστε οι γονεις του κ εσεις θα αποφασισετε τον τροπο που θελετε να διαπεδαγωγησετε το παιδι σας ειτε τους αρεσει ειτε οχι..

Κ αν θελουν να βλεπουν το παιδι θα το κανουν με τον δικο σας τροπο κ οχι με τον δικο τους. Αν απο την αλλη δεν τους ενδιαφερει το εγγονι τους κ η ολη τους αγαπη ειναι για τα ματια του κοσμου ας κατσουν στο σπιτι τους κ καλυτερα να ειναι μακρυα τους (το τελευταιο βοηθαει μην το ξεχασεις)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

σορρυ αλλα, αν η πεθερα σου επενεβαινε στο τι κανεις εσυ με το παιδι σου, θα επρεπε να ζητησεις εσυ συγνωμη, μετα????

ο πατερας και η μανα του παιδιου κανουν κουμαντο...... οι γιαγιαδες κουμαντα σπιτια τους!!!!

ο πατερας μου με τον αντρα μου, εχουν πολυ καλες σχεσεις...

καποτε η μικρη ηθελε να βγει να παιξει στο κηπο, στο χωματα...

"οοοοοοοοοοοχι" φωναξε ο πατερας μου!!! 'θα λερωθει, θα χτυπησει, θα φαει τα χωματα" και τρεχει και την φερνει μεσα...

σηκωνεται ο αντρας μου, την παιρνει και την ξαναπαει εξω... "εγω θελω το παιδι μου να φαει χωματα και να λερωθει και να γδαρει τα γονατα της"

μοκο ο πατερας μου....

Συμφωνω με τα κοριτσια....νομιζω οτι πρεπει να βαλεις παγο στην μαμα σου ..γιατι και να δεχτει την συγγνωμη (που το θεωρω αδικο και θα παρει και παραπανω αερα...ενω πρεπει να της κοπει) θα εχετε σε λιγο καιρο χειροτερα προβληματα...

Θα τρεχει το μικρο στην γιαγια και δεν θα μπορειτε να το κανετε γραφει κανονικοτα μπροστα σας...

Αυτα δεν το λεω αερα...κι εμενα η μανα μου εχει πιο πολυ αερα απ οτι χρειαζεται...και με πολυ αγωνα -καυγαδες απ την πλευρα μου την εχω φερει λιγο στα ισα της (πολυ λιγο...αλλα αρκετο να ξερει οτι απλα δεν δεχομαι υποδειξεις στο σπιτι μου και κουμαντο κανω εγω και ο αντρας μου και οι υπολοιποι εξω απ την πορτα (αυτο να δεις ποσο ποναει μεχρι να το καταλαβει....)

Λοιπον αν θες να εισαι καλα με τον αντρα σου και να μην χωρισετε στο μελλον..πες στην μαμα σου αν θελει να ζητησει αυτη συγγνωμη και οτι αυτο που κανει ειναι απαραδεκτο και δεν το δεχεστε πια ...αν θελει να ειστε καλα ..πρεπει να καταλαβει οτι μεγαλωσες και οτι εχεις δικη σου οικογενεια που αποφασιζετε μονη σας...

Εγώ νομίζω ότι αυτή είναι πολύ φυσιολογική συμπεριφορά γιαγιάς. Και δεν του έκανε κανένα τρελό χατήρι, απλώς δεν ήθελε να κλάψει πριν φάει, νορμάλ μου φαίνεται αυτό.

Επίσης, αφού κάνει τον κόπο και έρχεται εξ επί τούτου να ταϊσει το παιδί και δεν το αφήνετε να το ταΐσει ο μπαμπάς του, είναι αρμοδιότητά της κι έχει άποψη. Κι εμένα δεν θα μου άρεσε να ταΐζω ένα κλαμένο και εκνευρισμένο, χωρίς λόγο, παιδί.

Κατά τα λοιπά, αυτό που έγραψε η Lorreta περί ευγενικής απόστασης (με τον αναμενόμενο αλληλοσεβασμό), είναι πάρα πολύ σωστό.

Αν ήταν η πεθερά σου στην θέση της μαμάς σου και εσύ στην θέση του άντρα σου και μας εξιστορούσες τα παραπάνω, όλοι μα όλοι θα σου δίναμε συγχαρητήρια που την "πέταξες" έξω από το σπίτι σου, θα μιλούσαμε ώρες για την αδιακρισία της, ίσως και να στολίζαμε τον σύζυγό σου για το γεγονός ότι δεν την βάζει στην θέση της....

Η γνώμη μου είναι ότι η μητέρα σου έχει πάρει πάρα πολύ θάρρος. Το γεγονός ότι περιμένει να ακούσει συγγνώμη αλλά το παίζει και βαρύ πεπόνι είναι απαράδεκτο. Όπως επίσης απαράδεκτο βρίσκω από την δική σου μεριά το να ζητάς από τον άντρα σου να της ζητήσει συγγνώμη και μάλιστα να επιμείνει...

Ο ρόλος των παππουδογιαγιάδων είναι για να καλομαθαίνουν ή να κακομαθαίνουν τα εγγόνια ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΧΝΗ ΕΠΑΦΗ. Στην θέση σου, δεν θα άφηνα την μητέρα μου να κρατήσει το μωρό μου καθημερινά όταν εγώ λείπω στην δουλειά αφού δεν μπορεί να συμμορφωθεί με τους δικούς μου κανόνες ανατροφής. Θα της μιλούσα ορθά και κοφτά εξηγώντας της ότι οι γονείς του μωρού είμαι εγώ και ο άντρα μου και αν εξακολουθούσε να είναι θυμωμένη θα της έδινα.... ξύδι.

Καταλαβαίνω όμως ότι μάλλον κι εσύ την έχεις μπερδέψει και ίσως δεν της έχει κάνει σαφές ποια ακριβώς είναι η θέση της.

Για όνομα του Θεού είναι νέα γυναίκα, πως σκέφτεται έτσι...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είμαι άτομο που θα έφτανα τα πράγματα στα ακρα γιατί νομίζω πως αν φτάσω σε σημείο να διώξω καποιον από το σπίτι μου τότε δε θα τον θέλω πραγματικά. Με την μάνα μου τσακώνομαι για τα πάντα και σε καθημερινή βάση. Γιατί θα μου την πει για το πως τον ταιζω, για το πως τον ντύνω, ή πως δεν τον ντύνω, για την ώρα που τον κοιμίζω και γενικά ότι κάνω έχει να μου πει πως αυτή το έκανε καλύτερα και πως εγώ μεγάλωσα μια χαρά. Η πεθερά μου κάνει τα μισά από την μάνα μου και τα περισσότερα με ενοχλούν αλλά με σεβασμό την βάζω στη θέση της. Αυτό ήθελα και από τον άντρα μου να μην υποχωρεί στις αντιλήψεις του για το παιδί αλλά να το κάνει με ωραίο τρόπο.

Πάντως σήμερα με πήρε η μάνα μου να μας καλέσει για φαγητό το μεσημέρι, μόνο που εμείς είχαμε κανονίσει και δεν πήγαμε. Λέτε να πέτυχα τίποτα με την αδιαφορία ή μήπως το ξανασκέφτηκε;

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο σπίτι της με το μικρό και του έδωσε ένα μεγάλο ψεύτικο μωρό και του έλεγε να το κάνει''ντιν'' ''ντιν'' στο κεφάλι και ο δικός μου το έκανε και μετά ακολούθησαν τα συγχαρητήρια από μέρος της. Εγώ έμεινα κόκαλο. Λέω έτσι και χτυπήσει μωρό στο κεφάλι επειδή του μαθαίνεις βλακείες θα τον μαλώσω και θα φταις εσύ για αυτό. Και τι μου λέει;

το δικό μας μωρό είναι έξυπνο και καταλαβαίνει την διαφορά του ψεύτικου μωρού με το αληθινό......

Τι να πω μετά;

Για μένα λάθος που μάλωσες με τον άντρα σου. Γενικά λόγω κακής πείρας το καλύτερο που έχω να σε συμβουλέψω από μακριά και αγαπημένοι. Καλοί είναι οι γονείς, αλλά όταν δεν κρατιούνται οι ισορροπίες υπάρχει πρόβλημα.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Βασικά προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες αλλά μόνο εγώ δεν αρκεί.(μένουμε και απέναντι) Και μάλωσα μαζί του γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ έτσι στους δικούς του και ανέχομαι την κάθε παραξενιά. Και θα προτιμούσα να μου το έλεγε σε μένα και εγώ κάπως θα κοίταγα να το κανονίσω. Οπως είπαν από μένα θα δεχόταν μια πιο σκληρή κουβέντα πιο εύκολα. Αλλά τελικά ίσως έγινε για καλό και μαζευτεί λίγο η μάνα μου γιατί με ''πνίγει'' σε κάθε μας συνάντηση.

Εγώ όταν βγήκε εκτός ορίων κάποια στιγμή ο πατέρας μου τον ρώτησα αν θέλει εξαιτίας του να μαλώνω με τον άντρα μου. Υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να περνιούνται από κανέναν. Μη δίνεις την ευκαιρία στη μητέρα σου να ξεφεύγει (αυτό σημαίνει επίσης ότι δε πρέπει να της δίνεις δικαιώματα) Τι εννοώ. Να βοηθάει με το παιδί σου όταν είναι απαραίτητο και να ξέρει όσο γίνεται λιγότερα από τα οικογενειακά σου: που πήγατε, τί κάνατε και γενικά να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων. Όταν ξεφεύγει αρέωνε τις επισκέψεις και να δείχνεις γενικά την δυσαρέσκειά σου. Επίσης και ο άντρας να έχει τα βασικά στη σχέση μαζί της και γενικά όσο γίνεται αραιότερα. Με κακή εμπειρία σου τα λέω όλα αυτά. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εγώ αυτό θα έκανα. ( Αν δεν κάνεις κάτι θα χειροτερεύουν τα πράγματα).:(

74Qtp3.png2SeRp3.png

αλλά νομίζω πως δεν διώχνεις έτσι από το σπίτι κάποιον γιατί τώρα η μάνα μου έχει αρχίσει και λέει με πρόσβαλε και δε σέβεται ενώ εσύ στους δικούς του δε μιλάς έτσι και τα λοιπά! Το θέμα είναι τώρα τι να κάνω. Που ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει.

Σου τα χωνει ετσι εσενα η μανα του για να μιλησεις ετσι?

Εγω απορω πως ο ανθρωπος δεν ειχε στραβωσει εδω και καιρο. Και να θελει να ζητησει και συγνωμη? Καλε διαμαντι ειναι.

Σ αυτες τις περιπτωσεις κανω τον δικηγορο του διαβολου (λεω στον καθενα τα λαθη του και δεν ασχολουμαι με τα λαθη του αλλου σε εκεινον, τον κανω να νοιωθει τυψεις και κανω στην παντα). Ετσι πεφτει ο εγωισμος και των 2 λιγο και νοιωθωντας φταιχτες κανουν πισω.

Στην προκειμενη περιπτωση η μανα σου εχει το θεμα οποτε προς τα εκει.

Πες της πχ:

-"Προσπαθει να ειναι σωστος πατερας και τον αμφισβητεις συνεχως."

-"Νοιωθει οτι θελει καποια λαθη να τα κανει και να μαθει απο αυτα σαν πατερας αλλα εσυ τον κρινεις συνεχως"

-"Εμενα αν μου τα εκανε η μανα του θα ειχα αντιδρασει ετσι πολυ νωριτερα"

και τελος "σε βλεπει σαν μαμα του και σου μιλαει με το θαρρος που μαλωνει μανα-γιος. Δεν περιμενε να τον βλεπεις σαν ξενο και να αντιδρασεις ετσι και εχει πληγωθει"

Ειλικρινα παντως Μπραβο για τις αντοχες του συζυγου :-D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αυτό που μου απάντησε είναι πως όταν είναι μπροστά δε θέλει να μαλώνουμε η να χαλάμε χατίρι στο μικρό, όταν είστε μόνοι κάντε ότι θέλετε

Που ειναι καλε το εμοτικον που τραβαει τα μαλλια του...

Μαζεψτε την. Πολυ αερα εχει παρει στο σπιτι σας. Και θα τα παρει ασχημα ο συζυγος καποια μερα και θα το τηρησει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ηρωας ο αντρας σου και χωρις παρεξηγηση!εχω περασει το ιδιο κ ισως χειροτερο.παντα ασπρο ο αντρας μου μαυρο η μανα μου 8 χρονια τωρα!αποτελεσμα?4 μηνες εχω να της μιλησω.οχι επειδη ειναι μανα μου να της δωσω δικιο!τοσα χρονια εμπαινε μεσα στο σπιτι μου ανακατεβοταν στην οικογενεια μου και μονο φασαριες ειχα εγω με τον αντρα μου.εδω κ 4 μηνες ηρεμησε το κεφαλι μου βρηκαμε την οικογενειακη μας ηρεμια!με το καλο δεν επαιρνε κοριτσια.μολις της λεγαμε οχι για κατι που ηθελε να κανει στα παιδια αμεσως θυμωνε και ειχε μουτρα με τις μερες κ ηταν ολο σποντες υποννοοντας πως εμεις κοιταμε το συμφερον μας και οχι τα παιδια μας κ πως αυτη 8ελει το καλο τους!ε οχι φτανει τοσα χρονια!!!την εκανα περα.τωρα ουτε με τα παιδια εχει επαφη εδω κ 4 μηνες!μεχρι που ειπε οτι αν δεν επαιρνα τα επιδοματα (500 ευρω το μηνα μου δινει η γερμανια για 2 παιδια)ειπε οτι αν δεν ηταν τα επιδοματα θα πουλουσα σιγουρα τα παιδια μου κ τα κραταω μονο για τα λεφτα!!:evil::evil::evil::evil: αυτο ηταν το τελειωτικο!τα παιδια μου δοξα το θεο τιποτα δε τους λειπει!τα εχουν ολα με το παραπανω κ να μου πει εμενα ετσι?με τα καθαρα τους ρουχα καθε μερα με τα 2 διαφορετικα φαγητα την ημερα με τα παιχνιδια μας τις αγκαλιες μας κ να πει τετοιο πραγμα??που δεν εχω ουτε μανα ουτε πεθερα στη γερμανια να με βοηθανε κ ο αντρας μου δουλευει 12 ωρες τη μερα?ποιος με βοηθησε εμενα?το μονο που ηξερε να κανει ηταν να ερχετε γερμανια ανα 2 μηνες για 4-5 μερες χωρις να μου το πει για να με πιασει απροετοιμαστη να δει πως ειναι το σπιτι μου χωρις να την περιμενω!αν το εχο ακαταστατο κτλ..αυτο ειναι το μπραβο της σαν μανα?δε θελω ουτε να την ξερω κ συγνωμη κοριτσακια που ξεσπασα ετσι αλλα με τρωει μεσα μου δε θα το χωνεψω ποτε αυτο που ειπε...δε θα το συγχωρησω ποτε!

Συμπάσχουσα κι εγώ. Εμείς έχουμε διακόψει τις "διπλωματικές" μας σχέσεις εδώ και 3 χρόνια. Έχω όμως ηρεμία στο σπίτι μου και ευτυχώς την πεθερά μου που μας έχει σταθεί βράχος.

74Qtp3.png2SeRp3.png

τι κακο κιαυτο αντι να εχουμε προβλημα με τις πεθερες εχουμε με τις μανες/.οκ η πεθερα μου δε μπορω να πω οτι μου σταθηκε κιολας αφου ειναι ελλαδα αλλα ειπαμε δε μπορει να ερθει γερμανια για οικονομικους λογους (αν κ στα οικονομικα τους ειναι σε αριστη κατασταση με ουκ ολιγες καταθεσεις)αλλα 5 χρονια που ειμαι γερμανια ποτε δεν εχει παρει τηλ εστω για2-3 λεπτα να ρωτησει τι κανουν τουλαχιστον τα εγγονια της.μονο σε γιορτες παιρνει απο υποχρεωση:rolleyes:παντως 8 χρονια ποτε δε μου πεταξε σποντα ποτε.οσες φορες πηγαμε ελλαδα κ μειναμε εκει δε με εφερε σε δυσκολη θεση κ ποτε δεν ανακατευτικε :cool: προτιμω ετσι παρα σα τη μανα μου που το παιζει αγραμματος δικηγορος κ μη σου πω κ γιατρος κ ψυχολογος κ διατροφολογος:rolleyes::rolleyes: