Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ο Νικάνωρας, είναι ένα μωρό, το γλυκό μου μωρό, που γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά.Χειρουργήθηκε, πριν 2 χρόνια, στο Ωνάσειο, από τον Αζαριάδη και την ομάδα του, (προς αποφυγή).Ήταν ένα φυσιολογικό παιδάκι, μιλούσε, γελούσε, μπήκε περπατώντας στο νοσοκομείο, και έφυγε απο΄κει στην αγκαλιά μου.Πήγαμε το παιδί μας να γιατρέψουμε την καρδούλα του, και μας το κάναν ζημιά.Δεν μας είπαν τίποτα, δεν φέρθηκαν ανθρώπινα.Όλο ψέματα.Κράτησαν το μωρό 25 μέρες και νύχτες στην εντατική, και εμάς απέξω να μας κοροιδεύουν.Ο Δαμιανός, ο παιδονευρολόγος,που πήγαμε και του δείξαμε την αξονική, και συνεργαζόταν μαζί τους, είπε ότι σε 15 μέρες το παιδί θα έπαιζε και θα περπατούσε πάλι.Οι μέρες έχουν πάει 700...Εκεί κανείς δε μας ενημέρωσε όλον αυτόν τον καιρό.Αφού στίς 20 μέρες παρακαλέσαμε και έγινε η μαγνητική, την πήραμε και τη δείξαμε σε έναν εξωτερικό γιατρό και μάθαμε την αλήθεια.Πόσο να κλάψεις, πόσο να τραβήξεις τα μαλλιά σου, πόσο που να βρείς κουράγιο;Γυρίσαμε στο Ωνάσειο με τη μαγνητική και περιμέναμε;(το απόγευμα ήρθαν) να΄ρθουν να μας ενημερώσουν, ο κύριος που λέγεται γιατρός είπε στη μάνα ¨καλά δεν τη διαβάσατε τη μαγνητική, τι περιμένατε οτι είναι, οτι θα αλλάξει σαν φωτογραφία,σαν κάτι μαγικό;.Απο που να ήξερα η μαμά εγώ να διαβάζω μαγνητικές...Δεν μας είπαν και πάλι τίποτα, απλά έψαχναν τώρα πια να μας στείλουν σε νευρολογική κλινική, γιατι εκεί ήταν καρδιοχειρουργικό και τους πιάναμε θέση.Φύγαμε με το μωρό μου αγκαλιά, να μη μπορεί να κουνηθεί, να μην καταλαβαίνει, με τα μάτια του να κοιτάν στο κενό και μόνο να κλαίει..Έτσι τελειώνει αυτή η ιστορία του Νικάνωρα, αυτά συνέβησαν εκεί δυστυχώς στο μωρό μου, για να μην συμβεί σε άλλο παιδάκι, σε κανέναν, αραδιάζω σε τόσες λέξεις το blog μου.

Και αρχίζει η άλλη ιστορία, του Νικάνωρα, με εγκεφαλική παράλυση, τετραπληγία, που μπορεί να μη μιλάει, να μη περπατάει, αλλά χαμογελάει, νιώθει, "παλεύει" ...Είναι το μωρό μου ,η αγάπη μου, και όσο δύσκολα κι αν μας τα ΄φερε η ζωή ,είμαστε μαζί, είναι στην αγκαλιά μου!Όταν το τόξο σου σπάσει και το τελευταίο σου βέλος ξοδευτεί,τότε ρίξε,ρίξε,μ' ολόκληρη την καρδιά σου..,ο Νικάνωράκος μου τώρα,κουνάει το δεξί χεράκι του,και ρίχνει κάτω τη μπάλα(το αγαπημένο του παιχνίδι),

λέει μαμά,ατα,γκόγκο'τον αδερφό του!

Έχουμε την τύχη,να υπάρχει η ΚΙΒΩΤΟΣ,ένα ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης,ένα κέντρο ψυχής,ο Κυριάκος,ο Μελέτης,ο Ηλίας,ο Δημήτρης,η Αγνή,η Εύα..,κάνουν θεραπείες με αγάπη,με αγάπη,με αγάπη!

Το ταξίδι μας είναι μακρύ,είναι σαν τον πηγαιμό για την Ιθάκη,γεμάτο περειπέτειες και γνώσεις,όμως είμαστε μαζί,και σιγά-σιγά θα πιάσει και με το άλλο του χεράκι το τιμόνι,γερά!τα νέρα που πλέουμε δεν είναι πάντα εύκολα,όμως ποιός ξέρει μπορεί κάποτε και να την αγγίξουμε την πολυπόθητη Ιθάκη...

Λένα,

Μιχάλης

μπαμπάς του Γιώργου,

μπαμπάς του Νικάνωρα,

συνταξιδιώτες

Πρός τ' άστρα μέσα από τις δυσκολίες...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧ Λένα αχ!!!

σου ευχομαι απο την ψυχή μου μέσα να τον δεις ολυμπιονίκη

Εκανε και το Ελενάκι εγχειρηση στα 2,5 της (ανοιχτός βοτάλιος πορος) και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα εκανα στην θεση σου.

κουραγιο και την υγεια σας συντομα θα ευχηθώ

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω δεν ξέρω...

ευχομαι να πάνε όλα καλά αλλά γιατί να μένουν ατιμωρητοι και να συνεχίζουν κάποιοι που προκαλούν τόσο πόνο;

και η Μαρία μου έχει ανοιχτό Βοττάλειο και τρέμω στην ιδέα του χειρουργείου..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Λένα,

Συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη εκ μέρους των "γιατρών", αφού αυτοί δεν είχαν φιλότιμο να το ζητήσουν. Σίγουρα ο δρόμος για την Ιθάκη είναι μακρύς αλλά εύχομαι να φτάσετε στον προορισμό σας δεμένοι πιο πολύ, απο τους Λαιστρυγόνες που θα συναντήσετε στο δρόμο.

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ποσο θα ηθελα Ο Νικανωρας να ειναι φιλος του Ανδρεα μου......

Ποσο θα ηθελα να κανω μια μεγαλη αγκαλια στη μανουλα του....

Ειμαι σιγουρη ομως για κατι...Ο Νικανωρας σας εχει εσας κοντα του και δεν εχει να φοβηθει για τιποτα και κανενα.....

Link to comment
Share on other sites

Μια ζεστή αγκαλιά κι από μένα.

Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, πολύ σύντομα ο Νικάνωράς σας να γίνει τελείως καλά και να τα θυμάστε σαν ένα μακρινό κακό όνειρο.

Κουράγιο,θα προσεύχομαι για σας.

Να μας γράφετε τα νέα του καθώς και την ηλικία του.

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Link to comment
Share on other sites

:-(:-(:-( Δεν ξερω τι να γραψω.

Θελει μεγαλη αντοχη να μην εγκληματισεις .

 

http://mwrameegkefalikhpara.pblogs.gr/2009/07/h-istoria-toy-nikanwra.html

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Σου εύχομαι ο Θεός να χαρίσει υγεια στον άγγελο σου, και σε όλα τα παιδακια που υποφέρουν!!!!!! Καλή δύναμη και σε εσάς γονείς. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να μας πεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ό,τι πάω να γράψω μου φαίνεται πολύ λίγο. Εύχομαι να κερδίσει όλες τις μάχες ο μικρός σας.

 

 

Μια τεράααααστια αγγαλιά και πολή αγάπη και απ εμάς...!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Koυράγιο Λένα μου... κι εμένα ο μικρός μου είχε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και το Ωνάσιο ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά η παιδίατρος μας είπε "μακριά!". Μέσα στην τρέλλα μου δεν ήξερα ποιόν να εμπιστευτώ, αλλά τελικά πήγαμε στο "Αγία Σοφία" και πήγαν όλα καλά. Απο εντατική ξέρω καλά γιατί κι εμείς ήμασταν 10 μέρες... Δεν ξέρω τι να πω για τον μικρούλη σου... τουλάχιστον είναι μαχητής οπότε κάποτε θα προβάλει η Ιθάκη σας!

ssttaa

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν κουράγιο κούκλα μου, εύχομαι να δεις το παιδάκι σου γερό, να μιλάει, να περπατάει και μέσα απ' την ψυχή μου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν.

 

Το έχω ξαναδεί αυτό το έργο σε εγχείριση καρδιάς (δεν θα σου πω λεπτομέρειες τώρα, γιατί το δικό σου πρόβλημα είναι σαφώς τεράστιο). Αντιλαμβάνομαι πως η περιπέτειά σας είναι τεράστια, αλλά πες μου κάτι. Πώς στο καλό στο αιτιολόγησαν? Συνέβη καρδιακό σοκ? Συνέβη αιμορραγία και κατά συνέπεια εγκεφαλική αιμορραγία? Τι στο καλό σου είπαν για να αιτιολογήσουν τη στραβομάρα τους και τα συνεπακόλουθα που καλείστε να επωμιστείτε????????? (αν δεν θέλεις να το αναπτύξεις εδώ, και αν κάποια στιγμή έχεις τη διάθεση, σε παρακαλώ στείλε π.μ.)

 

Και πάλι μόνο επιτυχίες στον νεαρό Νικάνωρα, πιστεύω πως θα τον κερδίσει αυτόν τον πόλεμο μάχη με μάχη.

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

οτι κι αν σου πω καλη μου ειναι λιγο..

ΣΕ ΝΙΩΘΩ..γιατι κι εγω ειχα ενα καταγερο παιδακι μεχρι 16 μηνων που περασε εγκεφαλιτιδα πριν 3 μηνες και τωρα εχει παραπληγια και παμε σε κεντρο αποκαταστασης.

ετσι και μενα κουναει το ενα χερακι,χαμογελαει και λεει καποιες συλλαβουλες..ειναι μακρυς ο δρομος μας κι εμας και λυγιζω πολυ συχνα οπως αποψε που διαβασα τα λογια σου και μπηκα στην ψυχη σου και εχω βαλαντωσει να κλαιω γιατι δεν ξερω τι να πω για να σου δωσω δυναμη και κουραγιο;τι να μας πει κανεις για να παρουμε δυναμη αραγε;θα περασει ποτε αυτο το μαρτυριο του να μην μπορουμε να κανουμε κατι για να κανουμε ξανα καλα τα παιδακια μας;θα σταματησω να νιωθω τυψεις που εγω ειμαι καλα και ορθια ενω εκεινο δεν μπορει ουτε καν νακαθησει μονο του;.....δεν ξερω ισως να σε κανα χειροτερα με αυτα που γραψα αλλα σε ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩΩ...ποσο θα θελα να ταν φιλοι ο Παναγιωτακης μου με τον Νικανωρα,ποσο θα θελα να συνανταω τετοια μεγαλεια ψυχης οπως εισαι εσυ;

σου στελνω την αγκαλια μου και την αμερηστη αγαπη μου....

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ,ευχαριστώ,όλους σας,που με ακούσατε,που με αγκαλιάσατε,κλαίω,κλαίω κ΄με όλη μου τη δύναμη σας ''ψιθυρίζω'' πόσο ανάγκη σας έχω..

Link to comment
Share on other sites

Αχ Θεε μου, αχ!

Το Μαράκι μου κι εγώ σαν κάνουμε μία τεράστια αγκαλιά...

Η Παναγιά μαζί σας...

Δεν ξέρω τι να γράψω.. Έχει κολλήσει το μυαλό μου.

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλή δύναμη Λένα σε σένα και στην οικογένειά σου... Εύχομαι να μην είναι μακρύς ο πηγαιμός για την Ιθάκη για σας. Ο Όσιος Νικάνωρας θα σας οδηγεί και θα σας προστατεύει στον αγώνα σας.

Ανατρίχιασα με την περιγραφή σου, συγκινήθηκα και θύμωσα μαζί. για την αδιαφορία των συνανθρώπων, την αντιμετώπιση των περιστατικών ελαφρά τη καρδία.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...