Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ(κοιμήσου παιδί μου)

olir

Recommended Posts

πραγματικα διαβαζοντας τα ποστ απο τις μαμαδες που εφαρμοσαν την συγκεκριμενη εκπαιδευση και περιεγραφαν πως σπαραζαν τα παιδακια τους εβαλα τα κλαματα. ακομη δακρυα εχω στα ματι πραγματικα.. γιατι το κανετε αυτο στα αθωα αγγελουδακια???? ειμαστε με τα καλα μας??? αφηνετε να κλαψουν τα παιδια μεχρι που κανουν και μια και δυο και τρεις φορες εμετο??? και λετε πως κανουν εμετο απο πεισμα και οτι κανουν τερτιπια???? ειστε σοβαρες?? πως μπορειτε εσεις οι ιδιες να προκαλειτε τοσο πονο στα σπλαχνα σας? και σαν δινουν και συγχαρητηρια απο πανω. σας λενε μπραβο σηνεχιστε... τι να πω δεν ξερω.. νομιζετε πως ετσι τα παιδια σας μαθαινουν να κοιμουνται μονα τους?? μεγαλο λαθος. τα παιδια παραιτουνται απο την προσπαθεια που κανουν να επικοινωνησουν μαζι σας. ξερουν πως οοοσο και να φωναξουν δεν θα ανταποκριθει κανεις. το ξερετε πως στρεσαροντας εκκρινεται η κορτιζολη? η ορμονη του αγχους και παραμενει σε υψηλα επιπεδα ακομη και μηνες μετα το συμβαν? εχουν γινει ερευνες πανω στο θεμα που το αποδεικνυουν.. ντροπη. ειναι πολυ επικινδυνη η συγκεκριμενη μεθοδος. ακους εκει να φτανουν σε σημειο τα παιδια να κανουν εμετο!

Δεν κουλαρεις λιγάκι που γραφτηκες εδω μονο και μονο για να μας την πεις;

Ποια ειπε οτι το παιδι της έκανε εμετό 3 φορές;

Εσυ την δικιά σου την κορτιζολη πως την μανατζαρεις; Γιατι φαινεται στα ύψη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κουλαρεις λιγάκι που γραφτηκες εδω μονο και μονο για να μας την πεις;

Ποια ειπε οτι το παιδι της έκανε εμετό 3 φορές;

Εσυ την δικιά σου την κορτιζολη πως την μανατζαρεις; Γιατι φαινεται στα ύψη!!

εχεις θρασσος και μιλας και μου την λες??? σαδιστριες!!! που ταλαιπωριεται τα μωρα για να κοιμηθειτε εσεις. ουστ. τι ειναι ρε τα μωρα? ρομποτ? να κανουν οτι γουσταρετε εσεις? διαβασε λιγο παλαιοτερα ποστ και θα δεις ποσα μωρα ξερναγαν απο το κλαμα και την απελπισια τους.μελανιαζαν απο το κλαμα και παρακαλουσαν για αγκαλια. ντροπη σας. εγω το παιδι μου το απεκτησα μετα απο πολυ κοπο και πολλες εξωσωματικες και δεν το φερα στην ζωη για να το κανω κλαιει. οσο περναει απο το χερι μου το δικο μου το παιδι θα γελαει. λυπαμαι πραγματικα

to biblio poy lew egw leei oti se periptwsh emetou fysika kai allazeis to paidi kai to krebati alla meta pali sthn kounia...leei th me8odo poy anaferei to koimhsoy paidi moy (klaiei alla adiaforeis)alla proteinei kai alles me8odoys px stadiakh apomakrynsh apo to dwmatio (arxika ka8esai konta toy alla meta siga siga me mia karekla apomakrynesai) ka8ws kai alles me8odoys poy anaferontai se paidakia poy milane kai katebainoyn apo thn koynia.anaferei kai istories gonewn ka8ws kai pws lysane to problhma toys.egw x8es ton afhsa kai eklaige giati emeis exoyme to problhma oti meta apo 2 wres ypnoy ksypnaei kai 8elei agkalia gia na koimh8ei h na er8ei sto krebati mas,me tipota den ka8etai sthn koynia toy!einai kai 10 1/2 mhnwn akoma kai den mporoyme na synenoh8oyme opote ton afhsa mono sthn koynia kai eklaige 3 wres :cry::( alla den ginetai kai ka8e brady ayh h doyleia na klaiei kai na hsyxazei mono otan ksaplwnei dipla mas...elpizw se 15 meres poy leei to biblio na exei apotelesma alliws den kserw ti allo na kanw. stenaxwriemai alla den einai kai swsto na koimatai ka8e brady mazi mas giati kaneis den ksekoyrazetai :?

ωχ θεε μου το καημενο το παιδακι.....

να σας πω και τα δικα μου τα χθεσινοβραδινα νέα....την πέμπτη κλείνουμε τρίτη βδομάδα "εκπαιδευσης" και χθες το βράδυ αντιμετόπισα αυτά που είχα αντιμετωπίσει την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την εκπαίδευση!!!! τον ξαπλώνω να κοιμηθεί κάθομαι και λίγο μαζί του να μην νοιώσει ότι φεύγω αμέσως, περνάει κανα 10 λεπτο παρεούλας με σβηστό το φως και με το που πάω να φύγω απο το δωμάτιο αρχίζει η τσιρίδα και το κλάμα...δεν γυρνάω πίσω και πάω και ξαπλώνω.όμως τον άκουγα και δεν έκλαιγε όπως άλλες φορές δηλαδή με παράπονο , έκλαιγε λες και του είχε συμβεί κάτι..σηκώνομαι να πάω να δω και τον παίρνω αγκαλιά, ε μετά από 5 λεπτά ακούω ένα γκλουπ και πριν προλάβω να δω τι είχε συμβεί νοιώθω την μπλούζα μου βρεγμένη και τα μαλιά μου! είχε κάνει εμετό!!! ανοίγω το φως και το παιδί ήταν στην κυριολεξία μες τους εμετούς,τον έκανα μπάνιο, τον ξανα ταισα γιατι τα είχε βγάλει όλα -βέβαια δεν έφαγε πολύ αλλά δεν τον πίεσα γιατί φαντάστικα ότι το στομαχάκι του ήταν ήδη χάλια- και μετά πάλι στο κρεβάτι του. κοιμήθηκε σαν πουλάκι!βέβαια είχε πάει ήδη 12:30 και μέχρι να λουστώ και εγώ πήγε 1:00! και το πρωί στις 6:00 είχαμε εγερτήριο!!! ειλικρινά είμαι πτώμα.ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είχε χθες το βράδυ το στομάχι του ή αν απλά μου έκανε πείσματα αλλά δεν θέλω να τον ξαναβάλω στο κρεβάτι μου..έχουμε ταλαιπωρηθεί και οι τρεις σχεδόν 3 βδομάδες για να τα παρατήσω τώρα.. :?

:( δεν ειμαστε καλα...

εχεις θρασσος και μιλας και μου την λες??? σαδιστριες!!! που ταλαιπωριεται τα μωρα για να κοιμηθειτε εσεις. ουστ. τι ειναι ρε τα μωρα? ρομποτ? να κανουν οτι γουσταρετε εσεις? διαβασε λιγο παλαιοτερα ποστ και θα δεις ποσα μωρα ξερναγαν απο το κλαμα και την απελπισια τους.μελανιαζαν απο το κλαμα και παρακαλουσαν για αγκαλια. ντροπη σας. εγω το παιδι μου το απεκτησα μετα απο πολυ κοπο και πολλες εξωσωματικες και δεν το φερα στην ζωη για να το κανω κλαιει. οσο περναει απο το χερι μου το δικο μου το παιδι θα γελαει. λυπαμαι πραγματικα

Καλα τι σχέση εχουν τα παλιά ποστ; Δηλαδή ήρθες εδω και άρχισες να βρίζεις για τα παλιά ποστ;;

Και δεν εχουν κανει όλες εξωσωματικές κοπέλα μου! Αν εσύ θες να κανεις τις ύστατες θυσίες για το παιδι σου επειδή σου ηταν δύσκολο να συλλάβεις δικο σου προβλημα, μην βγάζεις το άχτι σου στις άλλες!

Διαφημίσεις

Tελικά η παροιμία "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" είναι πολύ σοφή...

Bιάστηκα πολύ να βγάλω συμπεράσματα για το πόσο εύκολο ήταν τελικά να τον "εκπαιδεύσω" στον ύπνο του.

Xθες είχαμε χειρότερα.

Eνώ το παιδί νύσταζε απ'τις 9:00, μέχρι να τον αλλάξω και να τον χαλαρώσω με παραμύθι, η ώρα πήγε 9:30. Πάμε στο δωμάτιο, κουβεντούλα για λίγο, τον αφήνουμε στο κρεβάτι του, φιλάκι, καληνύχτα και έξω απ'το δωμάτιο.

Aρχίζει να κλαίει αμέσως σπαρακτικά και σε 5 λεπτά (το πολύ) κάνει εμετό. Mπαίνουμε μέσα να αλλάξουμε τα λερωμένα και τον ξαναφήνουμε στο κρεβάτι του, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουμε να πιστέψει ότι ο εμετός είναι η λύση.

Aρχίζει να κλαίει πάλι έντονα. Eντομεταξύ εμείς μπαινοβγαίναμε στο δωμάτιό του και του μιλάγαμε τρυφερά για λίγο (όπως λέει το βιβλίο) για να μην αισθάνεται παραμελημένος. Mετά από κανά 15λεπτο, ξανά εμετός. Ξανά μέσα, να αλλάξουμε ρούχα και σεντόνια. Kαι ξανά στο κρεβάτι του.

Aρχίζει πάλι να κλαίει αλλά το κλάμα του δεν είναι συνεχές. Που και που σταματάει για λίγο και δείχνει ότι έχει ξαπλώσει.

Eκεί πήρα μια ανάσα.....

Mετά από κανά 10λεπτο ησυχίας, αρχίζει πάλι ένα έντονο κλάμα με αναφιλητά. Eκεί αρχίζω να λυγίζω και να κλαίω γιατί πλέον η ώρα έιναι μετά τις 10:00 και ξέρω ότι το παιδί είναι εξαντλημένο. Δυό φορές βήχει σαν να κάνει εμετό, αλλά και τις 2 που μπήκα μέσα ήταν ψεύτικο. Aλλά το παιδί σε κακά χάλια. Δε μπορώ άλλο να το βλέπω έτσι αλλά ο άντρας μου επιμένει. "Tώρα που φτάσαμε ως εδώ ας μη λυγίσουμε.." μου λέει και έχει δίκιο.

Kάποια στιγμή που μπήκε ο άντρας μου μέσα να του μιλήσει, ανακάλυψε ότι είχε κάνει εμετό για 3η φορά και δεν τον είχαμε πάρει χαμπάρι. Ξανά αλλαγή στα λερωμένα και ξανά στο κρεβάτι. Tο παιδί πια είναι ένα ερείπιο, κατακόκκινος και καταιδρωμένος, να μη μπορεί να ανοίξει τα μάτια του απ'τη νύστα, αλλά να μην ξαπλώνει με τίποτα!

Πείσμα; Δεν ξέρω.... Ίσως απ'το πολύ κλάμα, μετά δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Πάντως ήταν συνέχεια όρθιος στο κρεβάτι του, με την πιπίλα στο στόμα και έκλαιγε.

Όταν είδα ότι η ώρα ήταν πια 10:30 δεν άντεξα άλλο. Mπήκα στο δωμάτιο και βλέπω το παιδί πάλι όρθιο, να κλαίει με κλειστά μάτια και το κεφάλι του ακουμπισμένο στα χέρια του πάνω στα κάγκελα. Mόλις με είδε, έκανε κάτι απίστευτα παραπονιάρικους ήχους μέσα στο κλάμα του και προσπάθησε να έρθει όσο πιο γρήγορα κοντά μου, αλλά έσερνε τα πόδια του... Aυτό ήταν.

Tον πήρα αγκαλιά και τον νανούρισα όσο πιο σφιχτά μπορούσα! Tα χείλη μου ήταν συνέχεια στο κεφαλάκι του και με το χέρι μου του χαϊδευα τα χέρια και το σώμα. Kοιμήθηκε μέσα σε 2 λεπτά, αλλά τον άφησα κάτω μετά που σταμάτησαν τα αναφιλητά του.... Xριστούλη μου, τί κάνω;

Tο παιδάκι μου δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από την αγκαλιά μου! Aλλά τί να κάνω που δεν μπορώ; Kαι μετά με 2 μωρά, τί θα κάνω; Πώς θα τα καταφέρω;

Δεν θα τα καταφέρω....

και επιμενετε πως ολα αυτα δεν ειναι ψυχολογικη κακοποιηση του παιδιου?? πραγματικα εδω επρεπε να επεβει καποιος φορεις... αχ ψυχουλες μου γλυκες... γιατι να τα ταλαιπωρουν ετσι γιατι?

Καλα τι σχέση εχουν τα παλιά ποστ; Δηλαδή ήρθες εδω και άρχισες να βρίζεις για τα παλιά ποστ;;

Και δεν εχουν κανει όλες εξωσωματικές κοπέλα μου! Αν εσύ θες να κανεις τις ύστατες θυσίες για το παιδι σου επειδή σου ηταν δύσκολο να συλλάβεις δικο σου προβλημα, μην βγάζεις το άχτι σου στις άλλες!

εισαι αρρωστακι δεν εξηγειτε αλλιως. και εξωσωματικη να μην εκανα, και αμεσως να ειχα συλληψη παλι το ιδιο θα πιστευα για το συγκεκριμενο θεμα. εισαστε με τα καλα σας??? ξαναρωτω.. δεν λεμε να αφησεις το παιδι να γκρινιαξει λιγο. εδω μιλαμε για πληρη ψυχολογικη κακοποιηση του. απο την ιδια του την μανα. και οι αλλες να της λενε μπραβο! κρατα γερα!φανταζομαι τι θα εχουν περασει τα καημενα τα παιδια σου για να υπερασπιζεσαι τετοιου ειδους μεθοδους! και οταν λες υστατη θυσια τι εννοεις?? να κοιμιζω το παιδι μου στην αγκαλια μου? πλακα που χεις!!

και επιμενετε πως ολα αυτα δεν ειναι ψυχολογικη κακοποιηση του παιδιου?? πραγματικα εδω επρεπε να επεβει καποιος φορεις... αχ ψυχουλες μου γλυκες... γιατι να τα ταλαιπωρουν ετσι γιατι?

Τονιζεις ολα τα μυνηματα της κοπέλας που μιλάνε για τον εμετό και κανενα απο αυτά που λενε οτι τον αγκάλιασε και κοιμήθηκε πανω της!!

Απο οτι φαινεται η κοπέλα εχει δυο παιδια και τα εχει παιξει! Μπορει να μην ηταν η καλύτερη επιλογή να το αφήσει να κανει εμετό αλλα η μανούλα αυτη τα εχει παιξει! Αυτο δεν σου λεει τιποτα; Οχι βέβαια γιατι εσύ εχεις ενα, και το ενα που δεν κοιμάται δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με δυο που δεν κοιμουνται!!

Και εγω δεν συμφωνω με την συγκεκριμένη επιλογή αλλα βλέπω πιςω απο αυτη μια μανα που πασχίζει ! Ελπιζω να σου μάθει σιγα σιγα η μητρότητα να προσπαθείς να καταλάβεις τον πόνο και να κουραςη των άλλων γονιών και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις!! Δεν ξέρεις ποτε τι σου επιφύλασσει το μέλλον σου!!

εισαι αρρωστακι δεν εξηγειτε αλλιως. και εξωσωματικη να μην εκανα, και αμεσως να ειχα συλληψη παλι το ιδιο θα πιστευα για το συγκεκριμενο θεμα. εισαστε με τα καλα σας??? ξαναρωτω.. δεν λεμε να αφησεις το παιδι να γκρινιαξει λιγο. εδω μιλαμε για πληρη ψυχολογικη κακοποιηση του. απο την ιδια του την μανα. και οι αλλες να της λενε μπραβο! κρατα γερα!φανταζομαι τι θα εχουν περασει τα καημενα τα παιδια σου για να υπερασπιζεσαι τετοιου ειδους μεθοδους! και οταν λες υστατη θυσια τι εννοεις?? να κοιμιζω το παιδι μου στην αγκαλια μου? πλακα που χεις!!

Μπορει να εχεις τον απλετο χρονο εσυ να εχεις το μωρο αγκαλια και να το κοιμιζεις με τις ωρες...ρωτας τις αλλες??Ρωτας εαν εχουν βοηθεια απο καπου ωστε να μπορουν να τα βγαλουν περα με ενα ή δυο παιδια απεναντι στον χρονο που κυλαει αμειλικτα?Γνωριζεις τι υποχρεωσεις τους ή την καθημερηνοτητα τους και μιλας εσυ ετσι?Δεν μου αρεσαν και μενα αυτα που διαβασα δεν θα τα εκανα αλλα πιστευω ειναι λιγες οι κακες μανες που δεν αγαπουν τα παιδια τους και τα βασανιζουν πραγματικα γι αυτο ξεκολλα λιγο!Εγω που θελω να τα κανω ολα μονη μου με ενα μωρο και καλοβολο μπορει η μερα να μην μου φτασει για καποιες δουλειες που εχω στο μυαλο μου!Βαλε η αλλη να εχει 2!Βαλε να ειναι και κοντινες ηλικιες μεταξυ τους....

Εμενα το ενος μηνων μωρο μου...μολις φαει το βαζω για υπνο στην κουνια κλεινω την πορτα και δεν με ξαναβλεπει παω μεσα για δουλειες..αν πας κι ανοιξεις την πορτα ειναι με τα ματια ανοιχτα επι ωρα χωρις να γκρινιαζει(μπορει να μην θελει να κοιμηθει αμεσως παντα)το βασανιζω κι εγω επειδη δεν τον μαθαινω να τον εχω αγκαλια μηπως???Γιατι θα μας βγαλεις ολες ανικανες εσυ....

Και πες μου κιολας οτι δεν αγανακτεις ποτε μετα απο ωρες αυπνιας...?ε αμα ειναι κι ετσι εισαι η σουπερ μαμα να σου δωσουμε βραβειο!

Τονιζεις ολα τα μυνηματα της κοπέλας που μιλάνε για τον εμετό και κανενα απο αυτά που λενε οτι τον αγκάλιασε και κοιμήθηκε πανω της!!

Απο οτι φαινεται η κοπέλα εχει δυο παιδια και τα εχει παιξει! Μπορει να μην ηταν η καλύτερη επιλογή να το αφήσει να κανει εμετό αλλα η μανούλα αυτη τα εχει παιξει! Αυτο δεν σου λεει τιποτα; Οχι βέβαια γιατι εσύ εχεις ενα, και το ενα που δεν κοιμάται δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με δυο που δεν κοιμουνται!!

Και εγω δεν συμφωνω με την συγκεκριμένη επιλογή αλλα βλέπω πιςω απο αυτη μια μανα που πασχίζει ! Ελπιζω να σου μάθει σιγα σιγα η μητρότητα να προσπαθείς να καταλάβεις τον πόνο και να κουραςη των άλλων γονιών και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις!! Δεν ξέρεις ποτε τι σου επιφύλασσει το μέλλον σου!!

κανεις λαθος!! μεγαααλο λαθος!!!! η κοπελα που εγραφε τοτε ηταν εγκυος το 2ο παιδακι της. οπως ειμαι κι εγω τωρα! κι εγω δεν εχω βοηθεια απο κανεναν μα κανεναν. ο αντρας μου λειπει ταξιδια και ειμαι ολομοναχη και το παιδι μου δεν ειναι και το πιο ησυχο του κοσμου ειδικα τα βραδια αλλα ποτε μα ποτε μα ποτε δεν σκεφτηκα να του κανω τετοιο κακο. γιατι ειναι μεγαλο κακο αυτο. στρεσαρουμε τα παιδια μας που το μονο που θελουν ειναι αγαπη και την αγκαλια μας.ειναι δυνατον να την στερουμε?? δεν θα ναι μωρα για παντα. ας το βαλουμε καλα στο μυαλο μας αυτο.. μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και θα ανοιξουν τα δικα τους φτερα. γιατι τετοια βιασυνη να τα ανεξαρτοποιησουμε απο βρεφακια? ακομη δεν το χωραει το μυαλο μου ολο αυτο... να βλεπεις το παιδι σου να κλαιει να σπαραζει να μελανιαζει να κοκκινιζει να κανει εμετους και ολο αυτο να του το προκαλεις εσυ η ιδια....

Διαφημίσεις

Μπορει να εχεις τον απλετο χρονο εσυ να εχεις το μωρο αγκαλια και να το κοιμιζεις με τις ωρες...ρωτας τις αλλες??Ρωτας εαν εχουν βοηθεια απο καπου ωστε να μπορουν να τα βγαλουν περα με ενα ή δυο παιδια απεναντι στον χρονο που κυλαει αμειλικτα?Γνωριζεις τι υποχρεωσεις τους ή την καθημερηνοτητα τους και μιλας εσυ ετσι?Δεν μου αρεσαν και μενα αυτα που διαβασα δεν θα τα εκανα αλλα πιστευω ειναι λιγες οι κακες μανες που δεν αγαπουν τα παιδια τους και τα βασανιζουν πραγματικα γι αυτο ξεκολλα λιγο!Εγω που θελω να τα κανω ολα μονη μου με ενα μωρο και καλοβολο μπορει η μερα να μην μου φτασει για καποιες δουλειες που εχω στο μυαλο μου!Βαλε η αλλη να εχει 2!Βαλε να ειναι και κοντινες ηλικιες μεταξυ τους....

Εμενα το ενος μηνων μωρο μου...μολις φαει το βαζω για υπνο στην κουνια κλεινω την πορτα και δεν με ξαναβλεπει παω μεσα για δουλειες..αν πας κι ανοιξεις την πορτα ειναι με τα ματια ανοιχτα επι ωρα χωρις να γκρινιαζει(μπορει να μην θελει να κοιμηθει αμεσως παντα)το βασανιζω κι εγω επειδη δεν τον μαθαινω να τον εχω αγκαλια μηπως???Γιατι θα μας βγαλεις ολες ανικανες εσυ....

Και πες μου κιολας οτι δεν αγανακτεις ποτε μετα απο ωρες αυπνιας...?ε αμα ειναι κι ετσι εισαι η σουπερ μαμα να σου δωσουμε βραβειο!

αχ να χαρεις μην βγαζεις το μαμαδομετρο σε παρακαλω!!! ειπα και πριν πως ειμαι ολομοναχη με ενα μωρακι 7 μηνων και εγκυος το 2ο!! πιστεψε με δεν ειμαι καθολου σουπερ μαμα και εχω κανει πολλα λαθη αλλα οχι και να αφηνω το παιδι να πλανταζει στο κλαμα για να το ''εκπαιδευσω''.. οσο για αυτο που λες πως κανεις στο δικο σου, το εκανα κι εγω στην αρχη! μετα παραπονιονταν και μου εκλαιγε και ηθελε αγκαλιτσα! μακαρι να συνεχισετε ετσι. και πολυ καλα κανεις!! δεν ειπα να κραταμε τα μωρα ολη μερα αγκαλια αλλα οταν την αναζητουν να τους την δινουμε απλοχερα!!! αυτο ειπα. εχω φιλη με 3δυμακια που δουλευει κιολας και μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται ετσι?? ε εκπαιδευση υπνου στα παιδια της παντως δεν κανει!!!! και ξανα λεω... εδω δεν λεμε να αφησεις το παιδι να γκρινιαξει λιγο αλλα να μελανιασει στο κλαμα! να εξαντληθει τελειως!!

οχι απλα εχω αγανακτησει, εχω εξουθενωθει γιατι θηλαζω κιολας και πιστεψε με δεν ξερω τι θα πει υπνος... ειμαι αυπνη μηηηνες και ολη μερα σερνομαι. δεν προλαβαινω ουτε να φαω πιστεψε με γιατι ολη μερα θελει την προσοχη μου. αλλα δεν μου φταιει σε τιποτα να του κανω τετοιο κακο. μωρο ειναι. θα μεγαλωσει.. δεν θα ναι για παντα ετσι...

αχ να χαρεις μην βγαζεις το μαμαδομετρο σε παρακαλω!!! ειπα και πριν πως ειμαι ολομοναχη με ενα μωρακι 7 μηνων και εγκυος το 2ο!! πιστεψε με δεν ειμαι καθολου σουπερ μαμα και εχω κανει πολλα λαθη αλλα οχι και να αφηνω το παιδι να πλανταζει στο κλαμα για να το ''εκπαιδευσω''.. οσο για αυτο που λες πως κανεις στο δικο σου, το εκανα κι εγω στην αρχη! μετα παραπονιονταν και μου εκλαιγε και ηθελε αγκαλιτσα! μακαρι να συνεχισετε ετσι. και πολυ καλα κανεις!! δεν ειπα να κραταμε τα μωρα ολη μερα αγκαλια αλλα οταν την αναζητουν να τους την δινουμε απλοχερα!!! αυτο ειπα. εχω φιλη με 3δυμακια που δουλευει κιολας και μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται ετσι?? ε εκπαιδευση υπνου στα παιδια της παντως δεν κανει!!!! και ξανα λεω... εδω δεν λεμε να αφησεις το παιδι να γκρινιαξει λιγο αλλα να μελανιασει στο κλαμα! να εξαντληθει τελειως!!

Ρε κουκλα μου τα μωρα αν ηταν στο χερι τους ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ θα ηταν...αν κανεις το λαθος και ξεκινησεις να το παιρνεις μαζι σου για υπνο ή να τον αγκαλιαζεις συνεχεια δεν κοβεται μετα..τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει...κι αυτο βλεπω...οτι το παιδι για να το κοψει "βασανιζεται"..

Και αυτο που τονιζω..δεν γκρινιαζουν λιγο...γκρινιαζουν ΠΟΛΥ για να πετυχουν το σκοπο τους και μια μανα οταν βλεπει οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει ψαχνει να βρει λυσεις ωστε να σταματησει ολο αυτο και να ηρεμησουν και οι 2!Δεν ειμαι συμφωνη με αυτους τους τροπους που διαβασα...αλλα κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν ηρθα στη θεση τους και δεν ξερω τι θα εκανα!

Ρε κουκλα μου τα μωρα αν ηταν στο χερι τους ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ θα ηταν...αν κανεις το λαθος και ξεκινησεις να το παιρνεις μαζι σου για υπνο ή να τον αγκαλιαζεις συνεχεια δεν κοβεται μετα..τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει...κι αυτο βλεπω...οτι το παιδι για να το κοψει "βασανιζεται"..

Και αυτο που τονιζω..δεν γκρινιαζουν λιγο...γκρινιαζουν ΠΟΛΥ για να πετυχουν το σκοπο τους και μια μανα οταν βλεπει οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει ψαχνει να βρει λυσεις ωστε να σταματησει ολο αυτο και να ηρεμησουν και οι 2!Δεν ειμαι συμφωνη με αυτους τους τροπους που διαβασα...αλλα κραταω μικρο καλαθι γιατι δεν ηρθα στη θεση τους και δεν ξερω τι θα εκανα!

διαφωνω στα περισσοτερα που λες. επειδη τωρα εχω το μωρο αγκαλιτσα, :rolleyes: επανερχομαι σε λιγο να σου πω αυτο που πιστευω.

δηλαδη κατα την γνωμη σου τα μωρα ειναι χειριστικα και γκρινιαζουνγια να τα παρουμε αγκαλια και να εξυπηρετησουν τους σκοπους τους. οι οποιοι ειναι? διαφωνω καθετα. για μενα η αγκαλια της μανας ειναι βαλσαμο για το παιδι οπως και το κλαμα του ειναι ο μονος τροπος που εχει για να επικοινωνησει μαζι μας. δεν πιστευω πως τα μωρα κλαινε χωρις λογο και αιτια. κλαινε ειτε επειδη ειναι κουρασμενα ,πεινανε, πονανε, διψανε φοβουνται,νιωθουν ανασφαλεια και ο μονος τροπος να μας το ''πουν'' ειναι το κλαμα τους. η μανα πρεπει να ειναι παντα εκει να ακουει τις αναγκες του παιδιου της και να του δωσει να καταλαβει πως θα ειναι παντα εκει γιαυτο και οχι να το γεμισει ανασφαλειες απο τους πρωτους κιολας μηνες της ζωης του..η αγκαλια μερικες φορες μπορει να αναστησει ενα μωρο στην κυριολεξια.... ειδες εσυ σε αυτην την μεθοδο να ηρεμουν και οι δυο? και η μανα στρεσαρεται ακουγοντας το παιδακι της να κλαιει αλλα και το μωρο περναει ενα μαρτυριο και κακοποιειται χωφρις να ξερουμε τι συνεπειες εχει ολο αυτο στο μελλον για την ψυχουλα του.... πιο πανω λες να μην τα αγκαλιαζουμε συνεχεια γιατι δυσκολα κοβεται μετα. μα τι να κοψουμε? το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο? την αγκαλια απο τα παιδια μας? ειμια 25 χρονων και ακομη νιωθω ασφαλεια και θαλπωρη στην αγκαλια της μαμας μου και η δικη μου μαμα στην δικη της! ειναι η φυση, το μητρικο ενστικτο. αυτο δεν αλλαζει. εγω παντως τον αγκαλιαζω σχεδον ολη μερα γιατι μου το ζηταει. κανουμε και συγκοιμηση και παρολη την κουραση μου ειμαι πολυ ευτυχισμενη. και μην θεωρουμε πως ολα τα παιδια ειναι το ιδιο. δεν θελουν ολα τα παιδια αγκαλιες. εγω απο μικρη ημουν συνεχεια στην αγκαλια της μμας μου ενω ο αδερφος μου απο πολυ μωρο δεν ηθελε πολλες αγκαλιες και φιλια.

Διαφημίσεις

δηλαδη κατα την γνωμη σου τα μωρα ειναι χειριστικα και γκρινιαζουνγια να τα παρουμε αγκαλια και να εξυπηρετησουν τους σκοπους τους. οι οποιοι ειναι? διαφωνω καθετα. για μενα η αγκαλια της μανας ειναι βαλσαμο για το παιδι οπως και το κλαμα του ειναι ο μονος τροπος που εχει για να επικοινωνησει μαζι μας. δεν πιστευω πως τα μωρα κλαινε χωρις λογο και αιτια. κλαινε ειτε επειδη ειναι κουρασμενα ,πεινανε, πονανε, διψανε φοβουνται,νιωθουν ανασφαλεια και ο μονος τροπος να μας το ''πουν'' ειναι το κλαμα τους. η μανα πρεπει να ειναι παντα εκει να ακουει τις αναγκες του παιδιου της και να του δωσει να καταλαβει πως θα ειναι παντα εκει γιαυτο και οχι να το γεμισει ανασφαλειες απο τους πρωτους κιολας μηνες της ζωης του..η αγκαλια μερικες φορες μπορει να αναστησει ενα μωρο στην κυριολεξια.... ειδες εσυ σε αυτην την μεθοδο να ηρεμουν και οι δυο? και η μανα στρεσαρεται ακουγοντας το παιδακι της να κλαιει αλλα και το μωρο περναει ενα μαρτυριο και κακοποιειται χωφρις να ξερουμε τι συνεπειες εχει ολο αυτο στο μελλον για την ψυχουλα του.... πιο πανω λες να μην τα αγκαλιαζουμε συνεχεια γιατι δυσκολα κοβεται μετα. μα τι να κοψουμε? το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο? την αγκαλια απο τα παιδια μας? ειμια 25 χρονων και ακομη νιωθω ασφαλεια και θαλπωρη στην αγκαλια της μαμας μου και η δικη μου μαμα στην δικη της! ειναι η φυση, το μητρικο ενστικτο. αυτο δεν αλλαζει. εγω παντως τον αγκαλιαζω σχεδον ολη μερα γιατι μου το ζηταει. κανουμε και συγκοιμηση και παρολη την κουραση μου ειμαι πολυ ευτυχισμενη. και μην θεωρουμε πως ολα τα παιδια ειναι το ιδιο. δεν θελουν ολα τα παιδια αγκαλιες. εγω απο μικρη ημουν συνεχεια στην αγκαλια της μμας μου ενω ο αδερφος μου απο πολυ μωρο δεν ηθελε πολλες αγκαλιες και φιλια.

Εγω δεν ειπα και δεν υποννοω τιποτα απο αυτα που ανεφερες..δεν ειναι αυτη η γνωμη μου!Ειμαι 21 χρονων και νομιζω η ζωη μου χωρις το παιδι απλα δεν ειχε νοημα...αυτο που εννοω ειναι πως τα παιδια οπως τα μαθεις ετσι θα συμπεριφερονται!Μπορει να κανω και λαθος...ετσι ομως νομιζω!Δεν πιστευω πως ειναι χειριστικα και ολα τα αλλα τα οποια αναφερες(τραγικα)..Εσυ το μαθαινεις αγκαλια οποτε αυτο μετα την ζηταει(κι οταν λεω αγκαλια εγω εννοω για ωρες οχι απλα την αγκαλιτσα που καθε μωρακι εννοειται θελει)..οταν εγω παραδειγμα παιρνω το παιδι και το κοιμιζω μαζι μου για τον αλφα ή βητα λογο..ΕΓΩ του το μαθαινω κι αυτο απλα μετα φυσικα και το ζηταει..δεν ειναι χειριστικο πλασμα ετσι οπως το ανεφερεις...Τελος παντων..δεν θελω να το συνεχισω σαφως οι αποψεις μας δεν ταιριαζουν απολυτα...ας κανει η καθε μανα αυτο που θεωρει σωστο κι ειμαι σιγουρη πως οτι σπερνουμε θεριζουμε!

Τους φερομαστε με αγαπη..αγαπη θα παρουμε..ειμαστε νευρικοι...το παιρνουν κι αυτα τους το μεταδιδουμε!Εγω αυτο πιστευω...ειμαι νεα μαμα..ευχομαι να ειμαι καλη μαμα για το παιδι μου...θα το δω στα επομενα χρονια βεβαια οπου ολοι μου οι κοποι κι οι προσπαθειες θα φανουν πως εχουν επιδρασει στο παιδι!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=143090

Μπες κι εδω...κανε ενα κοπο να διαβασεις λογια μιας μανας που προσπαθει το καλυτερο για τα παιδια της...κι ομως δεν ειναι απο σιδερο και λυγιζει...οπως ολοι!Ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν ειναι ευτυχισμενη....ολες μας καποια στιγμη αγανακτουμε τα χανουμε νευριαζουμε...αυτο δεν παει να πει πως δεν τα αγαπαμε!

κανεις λαθος!! μεγαααλο λαθος!!!! η κοπελα που εγραφε τοτε ηταν εγκυος το 2ο παιδακι της. οπως ειμαι κι εγω τωρα! κι εγω δεν εχω βοηθεια απο κανεναν μα κανεναν. ο αντρας μου λειπει ταξιδια και ειμαι ολομοναχη και το παιδι μου δεν ειναι και το πιο ησυχο του κοσμου ειδικα τα βραδια αλλα ποτε μα ποτε μα ποτε δεν σκεφτηκα να του κανω τετοιο κακο. γιατι ειναι μεγαλο κακο αυτο. στρεσαρουμε τα παιδια μας που το μονο που θελουν ειναι αγαπη και την αγκαλια μας.ειναι δυνατον να την στερουμε?? δεν θα ναι μωρα για παντα. ας το βαλουμε καλα στο μυαλο μας αυτο.. μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και θα ανοιξουν τα δικα τους φτερα. γιατι τετοια βιασυνη να τα ανεξαρτοποιησουμε απο βρεφακια? ακομη δεν το χωραει το μυαλο μου ολο αυτο... να βλεπεις το παιδι σου να κλαιει να σπαραζει να μελανιαζει να κοκκινιζει να κανει εμετους και ολο αυτο να του το προκαλεις εσυ η ιδια....

Α εγγυος ηταν η κοπέλα ; Ακομα πιο δύσκολα τα πράγματα!!! Εγω την κουραςη που είχα εγγυος δεν τη εχω ουτε τωρα με δυο μικρα, με δουλειά και που δεν κοιμάμαι ποτε!!

Το θέμα δεν ειναι αν έκανε καλώς η κακώς, ουτε εγω συμφωνω με αυτο που έκανε ουτε η mikri_mpoumpou... Το θέμα ειναι το ποςο εύκολα κριτικάρεις μια αλλη μανα, το ποςο εύκολα χρησιμοποιήσεις λέξεις άσχημες... Α κατσε ξέχασα καλε.. Εσύ εισαι τελεια που ποτε δεν κανεις λαθος!! Γιατι στα 25 σου τα ξέρεις ολα! Γιατι εχεις ενα μωρο 7μηνων καλόβολο , δηλαδή δεν εχεις δει τιποτα ακομα!!! Μήπως να ωριμάνσεις λιγο για το δικο σου καλο; Σιγουρα αν τα βρεις σκούρα κάποια στιγμή δεν θα θες ανθρώπους σαν και σένα διπλα σου!

κι επειδη σιγουρα ετσι οπως το εγραψα θα παρεξηγηθω...οταν λεω το σκοπο τους εννοω τον "σκοπο" που εμεις τα μαθαμε..και τωρα πια εγινε κουραστικο!

εγω δεν τον εχω βαλει μαζι μου στο κρεβατι ποτε να κοιμηθει ομως ακουω μανουλες που καποτε αυτο τους ευχαριστουσε και το κανανε και τωρα πια απλα δεν αντεχουν...οταν πας αυτο να το κοψεις στο παιδι..(το παιδι το ευχαριστιεται η μανα εχει κουραστει...τοτε κανει τα παντα για να πετυχει το "σκοπο" του...αυτο εννοω!)Και ξαναλεω...εμεις τους τα μαθαινουμε...αυτα απλα συνηθιζουν και μετα τα αποζητουν!

Α εγγυος ηταν η κοπέλα ; Ακομα πιο δύσκολα τα πράγματα!!! Εγω την κουραςη που είχα εγγυος δεν τη εχω ουτε τωρα με δυο μικρα, με δουλειά και που δεν κοιμάμαι ποτε!!

Το θέμα δεν ειναι αν έκανε καλώς η κακώς, ουτε εγω συμφωνω με αυτο που έκανε ουτε η mikri_mpoumpou... Το θέμα ειναι το ποςο εύκολα κριτικάρεις μια αλλη μανα, το ποςο εύκολα χρησιμοποιήσεις λέξεις άσχημες... Α κατσε ξέχασα καλε.. Εσύ εισαι τελεια που ποτε δεν κανεις λαθος!! Γιατι στα 25 σου τα ξέρεις ολα! Γιατι εχεις ενα μωρο 7μηνων καλόβολο , δηλαδή δεν εχεις δει τιποτα ακομα!!! Μήπως να ωριμάνσεις λιγο για το δικο σου καλο; Σιγουρα αν τα βρεις σκούρα κάποια στιγμή δεν θα θες ανθρώπους σαν και σένα διπλα σου!

ακομη υποστηριζεις την κακοποιηση των βρεφων ε? το συνεχιζεις... και βεβαια κριτικαρω αυτο που εκανε!!! εννοειτε αυτο! γιατι οχι απλα δεν παραδεχθηκε το λαθος της συνεχιζε ακαθεκτη για πολυ καιρο αυτη την τακτικη.για μενα ειναι αδικαιολογητη και αυτη και ολες αυτες που κανουν κατι τοσο απανθρωπο σε μικρα πλασματακια. γιατι εισαι τοσο ειρωνικη μαζι μου? αληθεια. ειδες να γραφω καπου πως το παιδι μου ειναι καλοβολο? ειχε κολικους και ουρλιαζε μεχρι πριν 2 μηνες.και βεβαια τα χω βρει σκουρα!! και πολυ μαλιστα!! ειμαι αυπνη τοσο καιρο μονη, εγκυος χωρις καμια βοηθεια και πολλες φορες ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω να παω αλλα αυτο στο παιδακι μου δεν το χω κανει ποτε!!! γιατι δυσκολευεσαι να πιστεψεις που υπαρχουν γονεις που δεν κακοποιουν ψυχολογικα τα παιδια τους? δεν ειναι καθολου καλοβολο αλλα κανω υπομονη και δεν ξεφευγω σε τετοιες βαναυσες μεθοδους. και τι σημασια εχει η ηλικια μου? ηταν τελειως αστοχο αυτο! και που εγραψα πως εγω τα ξερω ολα? φφφφ νομιζω η συζητηση μαζι σου ειναι χαμενος χρονος. αφου λοιπον δεν συμφωνεις με την παραπανω μεθοδο γιατι παιρνεις προσωπικα τα λεγομενα μου?? λεω εγω τωρα!

κι επειδη σιγουρα ετσι οπως το εγραψα θα παρεξηγηθω...οταν λεω το σκοπο τους εννοω τον "σκοπο" που εμεις τα μαθαμε..και τωρα πια εγινε κουραστικο!

εγω δεν τον εχω βαλει μαζι μου στο κρεβατι ποτε να κοιμηθει ομως ακουω μανουλες που καποτε αυτο τους ευχαριστουσε και το κανανε και τωρα πια απλα δεν αντεχουν...οταν πας αυτο να το κοψεις στο παιδι..(το παιδι το ευχαριστιεται η μανα εχει κουραστει...τοτε κανει τα παντα για να πετυχει το "σκοπο" του...αυτο εννοω!)Και ξαναλεω...εμεις τους τα μαθαινουμε...αυτα απλα συνηθιζουν και μετα τα αποζητουν!

σε αυτο συμφωνω μαζι σου! καλυτερα να μην το μαθει καν να κοιμαται μαζι του αν δεν ειναι διατεθημενος να το παει μεχρι τελος. εννοω μεχρι να αποφασισει να παει στο δωματιο του μονο του. γιατι τοτε καταφευγει σε τετοιες μεθοδους και την πληρωνει το παιδακι που δεν φταιει να ξερναει απο το κλαμα επειδη ετσι πρεπει. ετσι οπως το εθεσες συμφωνω.

Εγω δεν ειπα και δεν υποννοω τιποτα απο αυτα που ανεφερες..δεν ειναι αυτη η γνωμη μου!Ειμαι 21 χρονων και νομιζω η ζωη μου χωρις το παιδι απλα δεν ειχε νοημα...αυτο που εννοω ειναι πως τα παιδια οπως τα μαθεις ετσι θα συμπεριφερονται!Μπορει να κανω και λαθος...ετσι ομως νομιζω!Δεν πιστευω πως ειναι χειριστικα και ολα τα αλλα τα οποια αναφερες(τραγικα)..Εσυ το μαθαινεις αγκαλια οποτε αυτο μετα την ζηταει(κι οταν λεω αγκαλια εγω εννοω για ωρες οχι απλα την αγκαλιτσα που καθε μωρακι εννοειται θελει)..οταν εγω παραδειγμα παιρνω το παιδι και το κοιμιζω μαζι μου για τον αλφα ή βητα λογο..ΕΓΩ του το μαθαινω κι αυτο απλα μετα φυσικα και το ζηταει..δεν ειναι χειριστικο πλασμα ετσι οπως το ανεφερεις...Τελος παντων..δεν θελω να το συνεχισω σαφως οι αποψεις μας δεν ταιριαζουν απολυτα...ας κανει η καθε μανα αυτο που θεωρει σωστο κι ειμαι σιγουρη πως οτι σπερνουμε θεριζουμε!

Τους φερομαστε με αγαπη..αγαπη θα παρουμε..ειμαστε νευρικοι...το παιρνουν κι αυτα τους το μεταδιδουμε!Εγω αυτο πιστευω...ειμαι νεα μαμα..ευχομαι να ειμαι καλη μαμα για το παιδι μου...θα το δω στα επομενα χρονια βεβαια οπου ολοι μου οι κοποι κι οι προσπαθειες θα φανουν πως εχουν επιδρασει στο παιδι!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=143090

Μπες κι εδω...κανε ενα κοπο να διαβασεις λογια μιας μανας που προσπαθει το καλυτερο για τα παιδια της...κι ομως δεν ειναι απο σιδερο και λυγιζει...οπως ολοι!Ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν ειναι ευτυχισμενη....ολες μας καποια στιγμη αγανακτουμε τα χανουμε νευριαζουμε...αυτο δεν παει να πει πως δεν τα αγαπαμε!

πες μου σε παρακαλω τι σχεση εχουν αυτα τα γλυκα λογια αυτης της μανας που που πραγματικα με συγκινησε και με αγγιξε με τις μαμαδες που εφαρμοζουν την μεθοδο ελεγχομενο κλαμα? καμια απολυτως.. ολες κουραζομαστε, ολες λυγιζουμε πολλες φορες. σημερα απο το πρωι εκλαιγα γιατι ποναει η μεση μου και η πλατη μου. γιατι εχω να κατσω σε τραπεζι και να φαω σαν ανθρωπος ουτε που θυμαμαι απο ποτε.. ενιωθα πολυ κουραση ψυχολογικη και σωματικη. ηταν απο τις μερες που ηθελα να σκυψω το προσωπο μου και απλα να κλαψω. μονο αυτο ηθελα. κι ομως δεν εχω ουτε καν ''αυτη την πολυτελεια''.. ειμαι μονη με το μωρο που κλαιει που βγαζει δοντια και ποναει και προσπαθω να ττο βοηθησω. ειναι και οι ορμονες της εγκυμοσυνης. απλα οσο κουρασμενη και να ειμαι οσο κι αν δεν μπορω να παρω τα ποδια μου στο παιδι μου τετοιο πονο δεν θα δωσω. οχι. εγω το γεννησα να γελαει και οσο περναει απο το χερι μου αυτο θα κανω και οφειλω να κανω σαν μαμα του. αργοτερα εχει να πονεσει και να κλαψει με τον κοσμο εκει εξω. να σου ζησει το παιδακι σου να ναι γερο και τυχερο!

ακομη υποστηριζεις την κακοποιηση των βρεφων ε? το συνεχιζεις...
για πες μου τι είπα που σε έκανε να πες τέτοια κακια..

και βεβαια κριτικαρω αυτο που εκανε!!!
Ο τρόπος που κριτικάρεις ειναι το προβλημα και οχι το οτι εχεις γνωμη! Εκεί φαινεται η ανωριμότητα σου! Άλλο να πεις οτι δεν συμφωνείς γιατι δεν αντέχεις να ακούς το μωρο να κλαίει και άλλο να λες οτι η τάδε κακοποιεί το παιδι της!! Καταλαβαίνεις τι λες;;;;
εννοειτε αυτο! γιατι δυσκολευεσαι να πιστεψεις που υπαρχουν γονεις που δεν κακοποιουν ψυχολογικα τα παιδια τους?
μήπως υπονοείς οτι κακοποιώ το παιδι μου η κάνω λαθος;

Σ'ευχαριστω...κι εσυ με το καλο να γεννησεις αλλα κουκλα μου μην εισαι τοσο απολυτη!Ουτε εγω συμφωνω με αυτη τη μεθοδο αλλα δεν θεωρω πως η μαμα του παιδιου το κακοποιει κι εσυ η απ'εξω εισαι πιο συμπονετικη και το λυπασαι και το συμεριζεσαι κι εκεινη που το γεννησε οχι!Ειναι οξυμωρο λιγο...οι μαμαδες αυτες προσπαθουν να κοψουν κατι με καποιον τροπο...λαθος τροπο?μπορει και ναι....δεν το κακοποιει και ΔΕΝ παυει να το αγαπαει!Μια κοπελα που κοιμαται με το μωρο της στο κρεβατι...παει να πει πως το αγαπαει περισσοτερο γι αυτο και κοιμαται μαζι του..ενω εγω αγαπαω το δικο μου λιγοτερο επειδη το αφηνω να κοιμαται μονο του...ειναι δυνατον?Παραδειγματα φερνω...δεν λειτουργουμε ολοι το ιδιο...εσυ αγαπας το παιδι σου και το φροντιζεις με τον αλφα τροπο κι εγω με τον β...δηλαδη επειδη δεν εχουμε τον ιδιο τροπο καποια το αγαπαει λιγοτερο ή το κακοποιει?Σου εβαλα να δεις αυτο το θεμα γιατι ετσι οπως το πηγαινες εσυ ,ας εδινες να καταλαβουμε πως δεν εχεις κανενα παραπονο κι ολα ειναι μελι γαλα με τα παιδια και κακως παραπονιομαστε!Εγω καπως ετσι το εξελαβα...μπορει να κανω και λαθος...

σε ευχαριστω πολυ!!!! δεν θελω να επαναλαμβανομαι! ποτε δεν ειπα πως εσυ που δεν κοιμασαι μαζι με το παιδι σου στο κρεβατι εισαι κακια μανα. μην τα μπερδευεις. το δικο σου το αιδι εμαθε να κοιμαται στο κρεβατακι του και πολυ καλα εκανες αλλα δεν δεχομαι να αφηνουμε βρεφη μονα τους κλεισμενα σε ενα δωματιο να κλαινε και να σπαραζουν να τα αφηνουμε στο ελεος τους με κινδυνο να πνιγουν απο τους εμετους γιατι ετσι πρεπει.για ονομα του Θεου δηλαδη!!! αυτο δεν το δεχομαι και αυτο ναι το θεωρω ψυχολογικη κακοιποιηση.μπορει να μην το καταλαβαινουν οι γονεις η να πιστευουν πως δεν κανουν κακο στο παιδι τους αλλα οντως τα κακοποιουν και οταν το ανακαλυψουν, θα τρομαξουν με τον εαυτο τους!δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο!!! μου φαινεσαι πολυ ανοιχτομυαλη κοπελα. διαβασε αν θες το λινκhttp://mamamou.com.cy/apostomotiki-apantisi-mias-psichologou-sto-proino-tou-ant1-gia-tin-ekpedefsi-ipnou-ton-moron/ η συγκεκριμενη μεθοδος ειναι επικινδυνη και εχει ηδη απαγορευθει σε πολλες χωρες.

. καλο βραδυ. παω να κοιμηθω μπας και ξεκουραστω λιγο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...