Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΠΕΘΕΡΑ?

mybabygirl

Recommended Posts

Ναι ήταν χοντρό που δεν ήρθε στο γάμο μας και απορώ αφού έχει μοναχογιο, μοναχοπαίδι τι περιμένει; να πάει στον επόμενο γάμο του;;Χαχα.

Ο πεθερός μου όμως είναι χειρότερος. :(:( Δεν τον έχω δει ποτέ μου στα 12 χρόνια που είμαι με τον γιο του και δεν ξέρω καν πως είναι, ούτε φωτογραφία του δεν έχω δει. Ρώτησε κάποιους γνωστούς ( δεν ξέρω ποιους) όταν πρωτοέμαθε πως με λένε για το τι περιουσία έχω και φυσικά είπε οτι είμαι μια ξεβρ...που θέλει να φάει τα δικά του λεφτά...και τον χαζό το γιο του που δεν το καταλαβαίνει. :!::!::!: Ξέρω οτι απαγορεύει στη γυναίκα του να έχει την οποιαδήποτε σχέση με μένα και αν εκείνη δεν συμφωνεί (αν λέω όχι οτι γίνεται) πέφτει και λίγο ξύλο, έτσι για να την ταρακουνήσει. Ξύλο βέβαια πέφτει συχνά και για άσχετους λόγους :shock::shock: αλλά δεν θα το συζητήσω, έχει επιλέξει αυτή η γυναίκα να είναι θύμα και είναι δικό της πρόβλημα. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν δεν ξέρει ούτε οτι παντρεύτηκα το γιο του και φυσικά δεν ξέρει οτι έχει εγγόνι. :!: Για να εξηγήσω ακριβώς πως είναι θα σας θυμίσω την Μαντάμ Σουσού, όνομα και πράγμα. :D:D:D

Αλλάζει ο άνθρωπος; Όχι ποτέ. :D:D

Διαφημίσεις

Boukitsa δεν θα το επερνα τοσο βαρια. Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να μην εχει κατι να ασχοληθει και ολα αυτα που λεει δεν ειναι επειδη δεν σε συμπαθει αλλα επειδη δεν εχει κατι αλλο να κανει? Εχει συζυγο?

Το να ψαξεις για παιδικο την στιγμη που μπορει εκεινη να βοηθησει το θεωρω ρηξη. Ζητησε της το και ασε εκεινη να αρνηθει (ισως βεβαια βρει κατι να ασχολειται και ηρεμησετε).Αληθεια πως και δεν στο κρατησε εκεινη αλλα πηρες γυναικα? Μηπως πειραχτηκε?

Μηπως παλι το ατομο που στα ειπε δεν ειναι τοσο αξιοπιστο? Μηπως να το συζητουσες μαζι της?

Και αν ολα τα παραπανω που λεω ειναι μπουρδες ακολουθησε το παραδειγμα της. Γλυκα μπροστα της και κους κους με μας να τα βγαζεις απο μεσα σου. :D:D

Να θυμασαι απλα παντα οτι το παιδι σας εχει δικαιωμα γνωρισει και να αγαπησει ή να αποριψει την γιαγια του απο μονο του. Αυτο ειναι το μονο που κραζω σε τετοιες περιπτωσεις.

Κανω τον δικηγορο του διαβολου γιατι απο την στιγμη που εγινα αγορομανα καταλαβα οτι αν ποτε καποιος μου πειραξει , κουρασει ή οτιδηποτε τον γιο μου απαπα την πατησε. Στο "7 θανασιμες πεθερες¨" του 2027 θα με δειτε την βλεπω την δουλεια. :lol::lol: (και κορη να ειχα τα ιδια σκ#$$$α θα ημουνα. :lol:

Προσωπικα με την πεθερα μου εχουμε αψογες σχεσεις (φτου φτου). Αν τα παρω ή τα παρει τα αλληλοχονουμε και μετα τραλαρι τραλαλα. Σπανιο βεβαια γιατι απο πριν το γαμο ξεκαθαρισα οτι ειμαι μουρλη και δεν αλλαζω . Το παν ειναι να μην μαζευεις ..... γιατι σε πνιγουν :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Kαλημέρα κορίτσια,elenik έχεις δίκιο στο ότι δεν έχει με τη να ασχοληθεί.Ο άντρας της είναι στην κοσμάρα του μένει το περισότερο διάστημα στο χωριό τους και γενικώς δεν πολυασχολείται μαζί της.Έχει και κάποια προβλήματα υγείας. Όσον αφορά το παιδί της είχαμε πει μόλις γέννησα αν είναι διατεθιμένη να το κρατήσει και μας είχε πει ότι δε ξέρει σίγουρα γιατί το καθημερινό είναι δέσμευση μπορεί πχ να θέλει να πάει κάποια εκδρομή, άσε που ήταν έγκυος και η κόρη της και ήθελε να βοηθάει εκείνη η οποία δε δουλεύει αλλό οποτε μου μιλήσει για εκείνη μου λέει πόσο λυπαται τη κόρη της που κουραζεται λες και εμείς που και δουλευουμε και έχουμε και παιδι δεν έχουμε ψυχη.Μια φορά που της είπα ότι και εγω κουράζομαι και δουλεύω κιολας μου είπε η δουλεια είναι ξεκουραση γιατι φεύγεις από το σπίτι και ξελαμπηκάρεις εκείνη όμως είναι συνέχεια στο σπιτι.Μετά από αυτό και επειδή από την αρχή δεν ήθελα να της έχω και πολύ υποχρέωση πήραμε γυναίκα.΄Πηγαίνει και βλέπει το παιδί όταν είναι η γυναίκα στο σπίτι γιάτι φοβάμαι και εγώ με τόσα που ακουω.Το άτομο που μου τα είπε είναι αξιοπιστο και δε μπορουσε να ξέρει αυτά που μου είπε παρά μονο απο τη πεθερά μου.Εγώ προς το παρον το παίζω χαζή της μιλάω κανονικά αλλά την κρατάω σε απόσταση.Γενικώς δε τη κουτσομπολεύω γιατι δε θέλω να μάθει και εκείνη κάτι και να έχει πάτημα.Μόνο σε εσάς τα λέω και εκτονόνομαι.

Μόνο σε εσάς τα λέω και εκτονόνομαι.

Και πολυ καλα κανεις :D:D .

Δωσε τοπο στην οργη. Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος παραξενευει και μουρμουραει χωρις να εννοει κατι. Απλα το μονο ζωντανο πραγμα στην ζωη της ειστε εσεις και σας ψυριζει. Ειμαι σιγουρη πως και για την κορη της μουρμουραει στις φιλες της. Εφοσον οι σχεσεις σας ειναι τυπικα αρμονικες , κρατα τις ετσι :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μόνο σε εσάς τα λέω και εκτονόνομαι.

Και πολυ καλα κανεις :D:D .

Δωσε τοπο στην οργη. Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος παραξενευει και μουρμουραει χωρις να εννοει κατι. Απλα το μονο ζωντανο πραγμα στην ζωη της ειστε εσεις και σας ψυριζει. Ειμαι σιγουρη πως και για την κορη της μουρμουραει στις φιλες της. Εφοσον οι σχεσεις σας ειναι τυπικα αρμονικες , κρατα τις ετσι :wink:

Είναι πολύ σωστό αυτό...Δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε -και στο κάτω κάτω με ποιο δικαίωμα?- Χαλαρωσε και απόλαυσέ το :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σας κορίτσια. Επειδή κι εγώ ψιλοκαμμένη ειμαι απο πεθεροκατάσταση θέλω να πω το εξής : οκ, να μη δίνουμε τόση σημασία γιατι μπορει να μην εχουνε με τι να ασχοληθουνε κι ασχολουνται με μας. ειναι καποιας ηλικιας και μπορει να μην υπολογισουνε οτι αυτο που θα πουνε μπορει να μας πειραξει, ενοχλησει, στεναχωρησει, αλλα ΕΛΕΟΣ πια. Δεν ειναι δυνατον παντα να δειχουμε κατανοηση και να δινουμε τοπο στην οργη. Εχουμε τοσα πραγματα στο κεφαλι μας, τρεχουμε ΟΛΗ την ημερα σαν σιφουνες με κουραση και ταλαιπωρια ,εχουμε βρε παιδι μου και τα δικα μας οι γυναικες :evil:

Ειμαι της γνωμης να μιλαμε. Να τα λεμε εξω απο τα δοντια και σε οποιον αρεσουμε για τα πεθερικα δεν θα μπορεσουμε. Η ψυχικη και οικογενειακη μας ηρεμια ειναι πανω απο ολους και ολα.

Ειμαι της γνωμης να μιλαμε. Να τα λεμε εξω απο τα δοντια και σε οποιον αρεσουμε για τα πεθερικα δεν θα μπορεσουμε. Η ψυχικη και οικογενειακη μας ηρεμια ειναι πανω απο ολους και ολα.

συμφωνώ ότι η ψυχική και οικογενειακή μας ηρεμία είναι πάνω από όλα..δεν πρέπει όμως κατά τη γνώμη μου να ξεχνάμε ότι τα πεθερικά είναι παντα οι γονείς του άντρα μας..επομένως αν λέμε ό,τι θέλουμε έξω από τα δόντια μας, πολλές φορές μπορεί να πληγώσουμε και να στενοχωρήσουμε τον άντρα μας...για να σκεφτούμε και την αντίθετη πλευρά..εγώ δεν θα ήθελα ο άντρας μου όταν τον ενοχλεί κάτι να τα λέει εξω από τα δόντια στους γονείς μου..θα έφερνε εμένα σε δύσκολη θέση...το ίδιο και εγώ..πιστέυω ότι τις περισσότερες φορές και όπου αυτό δεν ενέχει πείρπτωση προσβολής άμεσης, καλό θα είναι να κάνουμε πως δεν το ακούμε και να αδιαφορούμε...έτσι μόνο πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρήσουμε ηρεμία στην οικογενειά μας..είμαι της γνώμης ότι ορισμένα θεματα δεν θα πρέπει να θίγονται..

Δεχομαι να σεβομαστε ολο τον κοσμο και να μην προσβαλουμε κανενα αλλα ομως και σαν ανθρωπος που σεβομαι τον εαυτο μου και εχω αξιοπρεπεια δεν θα αφησω κανενα να με ποδοπατησει.Η ελευθερια του αλλου και συγκεκριμενα της πεθερας σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια η δικη μου :) .Απο τη στιγμη που θα με θιξει και θα με προσβαλει θα της μιλησω.Συμφωνω με την bousbouko

παιζει ρολο και η ψυχικη μας ηρεμια για να μεγαλωσουμε τα παιδια μας και να κοιταξουμε το σπιτικο μας αμα υπαρχουν κακες παρεμβολες η υποθεση στραβωνει.Εξαλου αν δεν δειξω τα ορια μου στην αλλη πολυ απλα δεν θα με σεβεται και θα με κανει οτι θελει.

.png .png

• 1 month later...

να τα πω λιγο και εγω? η δικια μου (ας αφησουμε τα του γαμου) φαινεται η πιο καλη γυναικα...οταν την πρωτογνωρισα και αυτη και τον πεθερο μου μου θαβανε ολοι την αλλη τους νυφη. μα δεν φανταζεστε! τα πιστευα και εγω.τωρα τα βλεπω. οταν επεστρεψα στη δουλεια ξεκινησε να κραταει το παιδι η μανα μου. ηθελε και αυτη να το κραταει οποτε 1/2 μηνα μετα ενω εγω δεν ηθελα να ερθει ο αντρας μου της το ειχε ηδη πει.(δεν ηθελα γιατι ποτε οταν την ειχα χρειαστει δεν μπορουσε αλλα με κατηγορουσε οτι δεν της ζητουσα τιποτα, επισης σε καποια φαση γυρισε και μου ειπε οτι δεν θελει να ερχεται σπιτι μου και οτι αυτη ειχε 3 γιους και ηθελε και 3 κορες αλλα δεν τις κανουμε)με τα πολλα ερχοταν τα απογευματα για να το αλλαζει να το ταιζει, να το μαθει.μιλαμε οτι δεν ηξερε και δεν μπορουσε να κανει τα βασικα. επιανε το παιδι και κοκκινιζε το ποδι του απο το σφιξιμο, της εδειξα αυτο που ρουφαμε τις μυξουλες και μου ειπε εγω με τα ιατρικα δεν μπορω να της το κανετε εσεις κ.α τελικα τσατιστηκε γιατι δεν ηθελε να ερχεται το απογευμα.κανω παλι πισω και κραταει το παιδι το οποιο οποτε το κραταγε ολο το απογευμα εκλαιγε. γιατι? γιατι δεν το αφηνε να κοιμηθει. μεχρι που μια μερα γυρισα το παιδι απο τις 7 μεχρι τις 4 ειχε κοιμηθει 2 ωρες και εκλαιγε και ο πωπος του ειχε κανει πληγες...πριν ηταν μια χαρα. τα πηρα και της ειπα

1 το παιδι πρεπει να κοιμαται αν δεν κοιματε κλαει

2 οταν κλαιει δεν δινουμε γαλα αντι για πιπιλα(το ταισε λιιιγο νωριτερα 2 ωρες)

τσατιστηκε και φωναζε στον αντρα της παμε να φυγουμε.δεν ξαναπατησε τα ποδια της απο τοτε..

Διαφημίσεις

Θεέ μου τί γίνετε στον κόσμο της πεθεράς και της νύφης! Κι εμείς έτσι θα γίνουμε αύριο μεθαύριο;

Εγώ ρε κορίτσια έχω μία φυσιολογική σχέση με την πεθερά, πλέον. Απλά όταν με τσατίζει ή ανακατεύεται κάπου της την λέω κι εγώ και οκ.

Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έφευγε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα όπου καθόταν τρείς βδομάδες για να προσέχει το νινί της συνυφάδας. Η συνυφάδα δε μου έλεγε ένα κάρο πράγματα ότι λέει εκεί η πεθερά για μένα. Πράγματα που με κάνανε έξω φρενών...τα είπα στον άντρα μου κάποια στιγμή ο οποίος της έκανε μία συζήτηση και από τότε χαλαρά.

Βεβαίως έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την συνυφάδα κι έχω κόψει μαζί της. Είναι πολύ ανακατόστρα κι έχω την εντύπωση πως απλά θέλει να μας βάλει όλους να τσακωθούμε!

Τί να πω;;; Δεν ξέρω...πάντως από την στιγμή που την έχω κάνει πέρα έχω ηρεμήσει κιόλας μπορώ να σας πω :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

• 1 χρόνο μετά...

κοριτσια καλησπερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω.θα ηθελα τη γνωμη σας για το προβλημα που αντιμετωπιζω.με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πεντε χρονια και το νοεμβριο παντρευτηκαμε.εχω ομως προβλημα με την πεθερα μου.οταν την γνωρισα πιστευα οτι ημουν πολυ τυχερη γιατι ειναι ενας πολυ γλυκος ανθρωπος,πολυ ευγενικος και θεωρουσα οτι με συμπαθει.ολα αυτα μεχρι τη στιγμη που ο αντρας μου της ανακοινωσε οτι θα παντρευτουμε.απο τοτε αρχισαν ολα.οταν της ζητουσα να με βοηθησει με τις προετοιμασιες του γαμου εβρισκε δικαιολογιες συνεχεια.δεν εδινα βαση μεχρι που αρχισε να μου λεει οτι ο γιος της ειναι πολυ μικρος ακομα για γαμο(ο αντρας μου ειναι 26 και εγω 25)και το καλυτερο ηρθε οταν μια μερα ειχα παει στο σπιτι της και αρχισαμε την κουβεντα για γενικα θεματα...καποια στιγμη λεγαμε για τα παιδικα χρονια του συζυγου μου,το σχολειο κλπ.μου εφερε ενα αλμπουμ με φωτογραφιες του και καποια στιγμη βρηκε μια "ξεχασμενη" φωτογραφια της προηγουμενης κοπελας του.εκανε πως ενιωσε αβολα αλλα αρχισε να μου μιλαει για εκεινη.της το ξεκοψα λεγοντας της πως ολα αυτα δε με ενδιαφερουν.απο τοτε και μεχρι σημερα εχει αρχισει να γινεται πολυ ψυχρη απεναντι μου.προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα δε μπορω αλλο αυτη της τη σταση.δεν εχω πει κατι στον αντρα μου αλλα δεν ξερω τι να κανω!

κοριτσια καλησπερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω.θα ηθελα τη γνωμη σας για το προβλημα που αντιμετωπιζω.με τον αντρα μου ειμαστε μαζι πεντε χρονια και το νοεμβριο παντρευτηκαμε.εχω ομως προβλημα με την πεθερα μου.οταν την γνωρισα πιστευα οτι ημουν πολυ τυχερη γιατι ειναι ενας πολυ γλυκος ανθρωπος,πολυ ευγενικος και θεωρουσα οτι με συμπαθει.ολα αυτα μεχρι τη στιγμη που ο αντρας μου της ανακοινωσε οτι θα παντρευτουμε.απο τοτε αρχισαν ολα.οταν της ζητουσα να με βοηθησει με τις προετοιμασιες του γαμου εβρισκε δικαιολογιες συνεχεια.δεν εδινα βαση μεχρι που αρχισε να μου λεει οτι ο γιος της ειναι πολυ μικρος ακομα για γαμο(ο αντρας μου ειναι 26 και εγω 25)και το καλυτερο ηρθε οταν μια μερα ειχα παει στο σπιτι της και αρχισαμε την κουβεντα για γενικα θεματα...καποια στιγμη λεγαμε για τα παιδικα χρονια του συζυγου μου,το σχολειο κλπ.μου εφερε ενα αλμπουμ με φωτογραφιες του και καποια στιγμη βρηκε μια "ξεχασμενη" φωτογραφια της προηγουμενης κοπελας του.εκανε πως ενιωσε αβολα αλλα αρχισε να μου μιλαει για εκεινη.της το ξεκοψα λεγοντας της πως ολα αυτα δε με ενδιαφερουν.απο τοτε και μεχρι σημερα εχει αρχισει να γινεται πολυ ψυχρη απεναντι μου.προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα δε μπορω αλλο αυτη της τη σταση.δεν εχω πει κατι στον αντρα μου αλλα δεν ξερω τι να κανω!

Φυσικά και να του τα πεις, για να'χει κι εκείνος τον νου του. Βέβαια αν διαβάσεις ιστορίες στις "7 θανασιμες πεθερές" θα δεις ότι λίγο πολύ τα ίδια περνάμε όλες.

Έτσι ήταν και η δικιά μου. Μου είχε δώσει περίεργα δείγματα από την αρχή, αλλά πίστευα ότι θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε μια ας το πούμε καλή σχέση. Κι αυτό γιατί είμαι τύπος που δεν θέλω να τσακώνομαι. Αν και θα μπορούσα να την είχα δια***στείλει από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας.Αυτή τρωγόταν με τα ρούχα της, γιατί δεν έδινα αφορμές. Έτσι περάσαμε τα πρώτα 6 χρόνια. Μπορω να πω ότι την ανεχόμουν και μάλιστα φρόντισα να έχουμε μια φαινομενικά καλή σχέση. Και διακοπές κάναμε όλοι μαζί στο εξοχικό τους, και σχεδόν κάθε μέρα σπίτι τους ήμουν, και στο κινητό μου μ'έπαιρνε (όταν ήθελε να πετύχει κάτι στον γιο της μέσω εμού), και καφέ πίναμε μαζί.

Από την στιγμή όμως που είπαμε "αρραβωνιαζόμαστε" και ζητήσαμε να μείνουμε στο ιδιόκτητό τους δυάρι στην ίδια πολυκατοικία μ'αυτούς που είχε μείνει ξενοικιαστο, άρχισε να κάνει την ζωή μας κόλαση. Πιανόταν με το παραμικρό να κάνει φασαρία. Το ένα της ξύνιζε, το άλλο της βρώμαγε. Είχε παράλογες απαιτήσεις και απαίσια συμπεριφορά. Κι όλα αυτά γιατί της πήρα τον γιο κι εκείνος με είχε πάνω απ'όλα. Να φανταστείς ότι της το ανακαίνησα εγώ με τους γονείς μου και το μόνο που είχε να μας πει ήταν "συνεργείο καταστροφών"! Τα έχω ξαναγράψει όλα αυτά στο άλλο το θέμα.

Από τότε περάσανε άλλα 4 χρόνια. Έχουμε μετακομίσει και δεν μιλιόμαστε. Αυτές οι γυναίκες δεν παλεύονται. Γι'αυτό καλύτερα να έχει γνώση ο άντρας σου κι εσύ να μην έχεις πολλά πολλά μαζί της.

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.ειναι λιγο δυσκολο να του πω ο,τι εχει γινει γιατι φοβαμαι πως θα νευριασει αφανταστα με τη μανα του.δε θελω να τους κανω να μαλωσουν,προσπαθω να της δωσω αλλη μια ευκαιρια γιατι πιστευω οτι κατα βαθος δεν ειναι κακος ανθρωπος,ειναι απλα πονεμενη κι αυτη(ειχε κακια πεθερα και γι' αυτο το λογο εχει χωρισει με τον πεθερο μου).επισης ο αντρας μου την αγαπαει πολυ γιατι μονο μαζι της εχει μεγαλωσει!προσπαθω να της δωσω να καταλαβει με τον τροπο μου οτι ισως υπαρχει μια χρυση τομη για να βρεθει λυση.απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι αλλαξε τωρα!τοσα χρονια ηταν πολυ ευγενικη απεναντι μου!:?:

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.ειναι λιγο δυσκολο να του πω ο,τι εχει γινει γιατι φοβαμαι πως θα νευριασει αφανταστα με τη μανα του.δε θελω να τους κανω να μαλωσουν,προσπαθω να της δωσω αλλη μια ευκαιρια γιατι πιστευω οτι κατα βαθος δεν ειναι κακος ανθρωπος,ειναι απλα πονεμενη κι αυτη(ειχε κακια πεθερα και γι' αυτο το λογο εχει χωρισει με τον πεθερο μου).επισης ο αντρας μου την αγαπαει πολυ γιατι μονο μαζι της εχει μεγαλωσει!προσπαθω να της δωσω να καταλαβει με τον τροπο μου οτι ισως υπαρχει μια χρυση τομη για να βρεθει λυση.απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι αλλαξε τωρα!τοσα χρονια ηταν πολυ ευγενικη απεναντι μου!:?:

Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Αφού είναι παθούσα και ξέρει πώς είναι να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, γιατί κάνει τα ίδια???????? Επειδή είναι πονεμένη αυτή, θέλει να πονέσει εσένα? Τι της είσαι και μπορεί να σου συμπεριφέρεται όπως θέλει?

'Οσο για τον γιο της, καλά κάνει και την αγαπάει, αλλά θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να υποστηρίξει και το σπίτι που πάει να δημιουργήσει.

Χρόόόόόόόόόόνια προσπαθούσα μ'αυτή την χρυσή τομή! Και τι κατάλαβα?!!

Βρέθηκα στο νοσοκομείο.... Και ποια λύση πρέπει να βρεθεί? Στο ότι ο γιος της προχώρησε την ζωή του? Ποιο είναι το πρόβλημα και πρέπει να λυθεί?

Για μένα πλέον σ'αυτές τις καταστάσεις δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Κι εγώ κάπως σαν εσένα σκεφτόμουν. Πλέον, κοιτάω τον εαυτό μου, γιατί έχω κι ένα μωράκι που θέλει μια μανούλα με σώας τας φρένας!

Διαφημίσεις

καταρχην να σου ζησει το μπεμπακι σου.κοιτα εγω πιστευω οτι προσπαθει να βγαλει ολα τα αποθυμενα που εχει απο τη δικη της πεθερα.ετσι μονο μπορω να ερμηνευσω την ολη συμπεριφορα της....απο τη μια σκεφτομαι οτι δε μου αξιζει τετοια συμπεριφορα μετα απο τον τροπο που της εχω φερθει και θελω να μιλησω με τον αντρα μου και να του το πω και απο την αλλη σκεφτομαι μηπως κανω τα πραγματα πιο χαλια...αν δω οτι συνεχιζεται ολο αυτο θα του μιλησω.ευτυχως τις τελευταιες μερες δεν ερχεται στο σπιτι και εχω ηρεμισει λιγο....

καταρχην να σου ζησει το μπεμπακι σου.κοιτα εγω πιστευω οτι προσπαθει να βγαλει ολα τα αποθυμενα που εχει απο τη δικη της πεθερα.ετσι μονο μπορω να ερμηνευσω την ολη συμπεριφορα της....απο τη μια σκεφτομαι οτι δε μου αξιζει τετοια συμπεριφορα μετα απο τον τροπο που της εχω φερθει και θελω να μιλησω με τον αντρα μου και να του το πω και απο την αλλη σκεφτομαι μηπως κανω τα πραγματα πιο χαλια...αν δω οτι συνεχιζεται ολο αυτο θα του μιλησω.ευτυχως τις τελευταιες μερες δεν ερχεται στο σπιτι και εχω ηρεμισει λιγο....

Καλή μου, έγινες από φιλενάδα γυναίκα του. Αυτό είναι το μεγάλο προβλήμα για πολλές γυναίκες. Επίσης λένε αυτά που τράβηξα εγώ, να τα τραβήξει και αυτή.

Η μητέρα μου υπέφερε τα πάνδηνα από τη γιαγιά μου. Όμως όταν έφερε ο αδερφός μου τη νύφη μου στο σπίτι, μας έβαλε κάτω κ μας απείλησε ότι αν τολμήσει κανείς και πειράξει το κορίτσι, θα έχει να κάνει μαζί της. Αυτή όμως η συμπεριφορά δεν είναι κ πολύ συνηθισμένη από ότι βλέπω.

Υπομονή καλή μου...

• 2 months later...

Γεια σας,

Έχω μια πεθερά που ειλικρινά με φτάνει στα όρια τηε τρέλας και δεν ξερω τι να κάνω και θέλω τη συμβουλή σας!!! Μέχρι πριν το γάμο έδειχνε ότι με λάτρευε και΄ήταν όλο γλύκες. Με το που παντρεύτηκα άρχισαν τα γλέντια. Μόλις έκλεισα ένα μήνα παντρεμένη ήρθε και με βρήκε και με κατηγόρησε ότι έχω γκόμενο ένα φίλο μου γιατί έβγαινα καμιά φορά μαζί του πράγμα που δεν ίσχυε και όταν έβγαινα ο άντρας μου το γνώριζε και δεν είχε θέμα. Έφτασε η κύρία σε σημείο να πάει να το πει στους γονείς μου και να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά. Βέβαια σταμάτησα να βλέπω τον κολλητό μου και το θεμα τελείωσε εκεί. Μετά από καιρό γέννησα το αγοράκι μου και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να πάμε να μείνουμε στο σπίτι τον γονέων μου σε ξεχωριστό φυσικά διαμέρισμα (πολύ μεγαλύτερο απο την τρύπα στην οποία μέναμε) για να μην πληρώνουμε νοίκι και για να έχω βοήθεια για να μπορώ να εργάζομαι. όταν το έμαθε με πήρε τηλέφωνο με καταέβρισε και μου είπε ότι ο πατέρας μου κανονικά θα έπρεπε να μας αγοράσει ή να μας νοικιάσει ένα σπίτι κοντά της και να πληρώνει αυτός. Όταν το έμαθε ο άντρας μου νευρίασε και της ξεκαθάρισε ότι εμείς αποφασίσαμε να πάμε να μείνουμε στους γονείς μου και να μην ανακατεύεται. Μετά άρχισε να ζητάει να της πηγαίνω το παιδί στο σπίτι για να το βλέπει και δέχτηκα να το πηγαίνω κάθε τρίτη μιας και της άλλες μέρες δούλευε. Αλλά αυτό δεν της έφτανε ήθελε και άλλη μέρα. Της εξηγήσαμε επαννηλημένως και εγώ και ο άντρας μου ότι δεν μπορώ να μην βλέπω το παιδί μου όλη μέρα (της τον πάω το πρωί και απαιτεί να το παίρνω 1 ώρα πριν κοιμηθεί ο μικρός) οπότε της προτείναμε να έρχεται αυτη κάθε Πέμπτη στο σπίτι να τον κρατάει για να τον βλέπω και εγώ (εργάζομαι από το σπίτι). Φυσικά έψαχνε αφορμή για να μας δημιουργήσει και άλλο πρόβλημα οπότε βρήκε ώς πρόφαση τη μάνα μου ότι ανεβαίνει συνέχεια στο σπίτι μου και την επιτηρεί, πράγμα φυσικά που δεν συνέβαινε αφού το μόνο που έκανε η μάνα μου ήταν να της πηγαίνει ένα πιάτο φαγητό και κανα γλυκο γιατί εγώ μαγειρεύω το απόγευμα και να της κάνει λίγο παρέα ή να μου κάνει καμιά δουλειά στο σπίτι. To συζητήσαμε και είπα στη μάνα μου να μην ξανα ανέβει ποτέ όσο θα είναι η πεθερά μου. Τελικά αποφάσισε χωρίς να δώσει μία ευκαιρία στο να εφαρμοστεί αυτό που συζητήσαμε ότι δεν θέλει να έρχεται σπίτι να κρατάει το παιδί αλλά θέλει να της το πηγαίνω (πράγμα που εγώ δεν θέλω). Γενικά όλα τα παράπονα τα κάνει μπροστά στο γιο της με κλάματα και στεναχωρημένη και σε μένα μιλάει από πίσω πολύ επιτακτικά. Μέχρι τώρα ήμουν απίστευτα ευγενική της έκανα όλα τα χαρτήρια και πάντα την είχα στα ώπα ώπα. Δεν αντέχω άλλο όμως γιατί πέρα από όλα τα παραπάνω θέλει πάντα να γίνεται το δικό της και θεωρεί ότι πάντα έχει αυτή δίκιο. Με το παιδί είναι καλή τον προσέχει αλλά συνέχεια παίρνει προτωβουλίες χωρίς να με ενημερώνει και αν της πω ότι κάτι δεν μου αρέσει με γράφει ενώ αν κάτι δεν της αρέσει αυτηνής μου την λέει άσχημα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι τόσο νευριασμένη που δεν αντέχω άλλο, να μην έχω προβληματα με τον άντρα μου και να μου δημιουργεί η πεθερά μου!!!

Έμενα η πεθερά μου??? και διπρόσωπη και τριπρόσωπη και τετραπρόσωπη μην σου πω....

Και πάρα μα πάρα πολύ ΕΓΩπαθής και ψεύτρα.....

Της λες κάτι και περιμένεις να σε ακούσει (να σε βοηθήσει με το πρόβλημα σου βρε αδερφε) με το που τελειώσεις δεν σου λεει την γνώμη της....Σου λέει την κλασσική ατακα " Που εγώ ταλαιπωριέμαι για όλους και τρέχω και μόνο εγώ ενδιαφέρομαι και εγώ..... και εγώ.... και εγώ...."...

Φυσικά αυτο που λέει δεν έχει σχέση με το θέμα που της έχει εκφράσει εσύ, αλλά γιαυτην δεν έχει καμία απολύτως σημασία....

και αυτό ειναι 1 από τα χιλιάδες πράγματα που κάνει γενικά σε όλο τον κόσμο...Σε μένα δεν αναφέρω τι κάνει γιατι θα βάλω τα κλάματα....

Έμενα η πεθερά μου??? και διπρόσωπη και τριπρόσωπη και τετραπρόσωπη μην σου πω....

Και πάρα μα πάρα πολύ ΕΓΩπαθής και ψεύτρα.....

Της λες κάτι και περιμένεις να σε ακούσει (να σε βοηθήσει με το πρόβλημα σου βρε αδερφε) με το που τελειώσεις δεν σου λεει την γνώμη της....Σου λέει την κλασσική ατακα " Που εγώ ταλαιπωριέμαι για όλους και τρέχω και μόνο εγώ ενδιαφέρομαι και εγώ..... και εγώ.... και εγώ...."...

Φυσικά αυτο που λέει δεν έχει σχέση με το θέμα που της έχει εκφράσει εσύ, αλλά γιαυτην δεν έχει καμία απολύτως σημασία....

και αυτό ειναι 1 από τα χιλιάδες πράγματα που κάνει γενικά σε όλο τον κόσμο...Σε μένα δεν αναφέρω τι κάνει γιατι θα βάλω τα κλάματα....

Ε οχι και να βαλεις και τα κλαματα πιστεψε με δεν αξιζει θα το καταλαβεις αυτο με τα χρονια,σου μιλαω εκ πειρας αν θες ελα στις πεθεροπληκτες εχ γραψει καποια για την δικη μου.

• 1 month later...

κοριτσάκια γεια σας κι από εδώ!

νεότερα επί του θέματος: η πεθερά έχει λυσσάξει γιατί είμαστε πολύ καλά με το σύζυγο. το δουλεύω πολύ καλά. υποκρίνεται αυτή; υποκρίνομαι κι εγώ! σιγά το δύσκολο! το εύκολο είναι να είσαι αληθινός.

συμπέρασμα: ό,τι καλό κάνετε, επιστρέφει σε εσάς και όσους αγαπάτε 3πλό.

αυτές, ό,τι κακό κάνουν, επιστρέφει σε αυτές και τους δικούς τους 3πλά κακό.

το είδα στην πεθερά μου, που ό,τι έκανε (την έχω ικανή να έκανε ....), το έφαγε στη μάπα. τα ίδια και τρισχειρότερα περνάει η κόρη της στην Γερμανία από τον μέλλοντα πεθερό της. μέχρι και κλειδί του σπιτιού τους έχει ο Γερμανός. κρίμα η κουνιάδα και είναι καλό κορίτσι.

όλα εδώ πληρώνονται!

ο Θεός τον καλό δεν τον αφήνει μόνο του, αρκεί να ακούει την καρδιά του και όχι τον θυμό του!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...