Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια για οικονομικό πάρτυ

Recommended Posts

Εχεις 2 επιλογες

α) καλεις τους οικογενειακους σας φιλους + 10 συμμαθητες του (ποτε δεν ερχονται ολοι)

β)επειδη ειναι τα δικα του γενεθλια και σημασια εχει να χαρει αυτος...καλεις ΜΟΝΟ τουςσα φιλους του που θελει (ας ειναι και ολοι η ταξη που λεει ο λογος)

Παραγγελνεις απο πιτσαρια μια μεγαλη λαμαρινα να βγαινουν αρκετα κομματια και κανεις και κανεις και πιτοειδη (τυρι-λουκανικο-σπανακι) και καμια μπομπιτσα ...χυμους μεγαλη συσκευασια (οποτε παιρνεις ποτηρακια πλαστικα) ή ατομικα (γλυτωνεις τα ποτηρια)

Στολισμοι δωρακια και κλοουν αν θες τ αποφευγεις...επειδη ανεβαζουν το κοστος

Μεχρι τωρα εχουμε παει 2 παιδικα παρτυ και σε κανενα δεν ειχε δωρακια και κλοουν ειχε μονο στο ενα (κοπελα νεραιδα που εβαφε τα πιτσιρικια)

Και στα 2 παρτυ πηγα μονο με το ενα παιδι γιατι ειχα που να τ αφησω τ αλλα ...αν μου το επιβαλλαν ομως...δεν θα πηγαινα καθολου (ισα ισα που και στα 2 παρτυ με ρωταγαν γιατι δεν εφερα και τα μικρα !!!)

Παντως σημασια εχει να περασει καλα ο μικρος και οχι ολο το σοι...

Ααα μου ηρθε αλλη μια ιδεα κανεις 2 παρτυ....ενα για τους συμμαθητες και αλλη μια γιορτουλα απο ανθρωπους που θελεις να καλεσεις (πχ παπουδες-νονους κτλ)

Διαφημίσεις

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω.. εμενα μου φαινεται υπερβολικο να καλεσεις ολη την ταξη.. Δεν υπαρχει περιπτωση σε εναμιση μηνα σχολειο το παιδι να εχει αναπτυξει φιλιες με ολα τα παιδια.. αντε με 1-2.. καλεσε αυτα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

για άλλη μια φορά τρελαίνομαι με τα ποσά.....ψάξτε τους μικρούς και πιο οικογενειακούς παιδότοπους....μιλάμε ότι σας κλέβουν και δεν είμαι άσχετη από χρεώσεις..έλεος!!!!:twisted::mad:

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι ή θα καλέσεις όλη την τάξη ή αλλιώς κανένα παιδάκι από αυτήν. Αλλιώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά πολλές φορές μπορούν να γίνουν πολύ κακά! Όσον αφορά τα Goody's, σίγουρα το φαγητό τους δεν είναι ότι καλύτερο, - αν και δεν έχει και μεγάλες διαφορές από το φαγητό ενός παιδότοπου - όμως σου προσφέρει τη δυνατότητα ενός αρκετά οικονομικού και μεγάλου χώρου. Εγώ πέρυσι έκανα το party τους στα Goody's με 83 άτομα καλεσμένους. Πήρα και μια πριγκίπισσα που απασχόλησε τα μεγάλα παιδιά και τους γονείς και όλα Ο.Κ. Τέλος όσον αφορά το κόστος, αυτό εξαρτάται από εσένα και από το τι θα επιλέξεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου.;) Μπορείς πάντως να προσφέρεις μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα φαγητού σε καλύτερη τιμή. Πάντως εάν άντεχε οικονομικά η τσέπη μας και εγώ θα προτιμούσα να το έκανα σε κάποιον καλό παιδότοπο.:lol: Το ίδιο και η κόρη μου.:rolleyes:

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Aρα εγώ με 1500 έχω καθαρίσει; Θα πάω να ρωτήσω σήμερα εκεί , πολλά μου φαίνονται.

Παρασκευή μου δεν ξέρω την οικονομική σου δυνατότητα αλλά προσωπικά μου φαίνονται πάρα πολλά για ένα πάρτυ. Εγώ κάθε χρόνο το κάνω το πάρτυ στο σπίτι μου κ κάθε χρόνο λέω πως θα πάω σε παιδότοπο αλλά με τα ποσά που ακούω κάθε χρόνο το αναιρώ. Τα πρώτα χρόνια μαγείρευα εγώ κ με είχε πιάσει κ μια τρέλα κ έκανα τρελά φαγητά με αποτέλεσμα βέβαια να αδειάζει το τραπέζι (που ειναι θετικό) αλλά να μου βγαίνει κ εμένα η ψυχή.

Φέτος επειδή πήγε ο μικρούλης πρώτη δημοτικού σκεφτόμουν πως θα έπρεπε να καλέσω όλη την τάξη αλλά μου φαινοταν βλακεία να το κάνω αφού δεν γνωριζα όλα τα παιδάκια, ούτε εγώ ουτε ο γιός. Ετσι κάλεσα τους φίλους του απο τις κούνιες μαζί με τα αδερφάκια αυτών, κάποιες καλές μου φίλες με παιδάκια κ λίγους συγγενείς. Είχα περιπου 20 παιδάκια, άλλους τόσους μεγάλους.

Πήγα σε ένα εργαστήριο κ αγόρασα κατεψυγμένες πίτσες, τυροπιτάκια, κρέπες, κοτοπιτάκια κ αλλα φαγητά που τρώγονται μόνο με το χέρι γέμισα περίπου 10 πιατέλες, πήρα αναψυκτικά, ξηρούς καρπούς, χυμούς κ αγορασα σε κάθε παιδάκι μολυβάκια από το Jumbo (ειχε πακετάκια με 3 μολύβια με 0.20 το πακετάκι) κ φουσκωσα μπαλονάκια ετσι κάθε παιδάκι φευγοντας έπαιρνε το δώρο του κ ένα μπαλόνι. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 250 ΕΥΡΏ μαζί με την τούρτα 5 κιλά.

Θεωρώ ότι περασαν όλοι πολύ ωραία, κουράστηκα πολύ λιγοτερο αφού το μονο που έκανα ήταν να ψησω τα κατεψυγμένα, άδειασα το δωμάτιο του γιού μου κ αμολύθηκαν τα παιδιά σε όλο το υπόλοιπο σπίτι που δεν ειναι κ τεράστιο 85τμ.

Δε ρωτας κι εδω για τιμη; http://www.anthoskifissias.gr/ktima/paidika.html# Ειχαμε κανει τον γαμο μας εκει και ηταν πολυ οικονομικα, και συμπεριλαμβανε τα παντα, απο στολισμο εως και κλοουν. Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις...

Δε ρωτας κι εδω για τιμη; http://www.anthoskifissias.gr/ktima/paidika.html# Ειχαμε κανει τον γαμο μας εκει και ηταν πολυ οικονομικα, και συμπεριλαμβανε τα παντα, απο στολισμο εως και κλοουν. Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις...

είσαι πολύ soyrloulou τελικά :D

Ε, μα... Αν ειναι να δωσει 1500 ευρω τουλαχιστον να το ευχαριστηθει! Δε θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω τοτε για παιδικα παρτυ ειχε μενου απο 12-15 ευρω. Βεβαια εχει περασει καιρος, και ισως να μην θυμαμαι και καλα, αλλα δε χανει τιποτα να ρωτησει..:D

(Αν κανω λαθος μην βαρεσετε ολοι μαζι... Ενας ενας.)

Γιατί τόσος πανικός;;;;;;;

Είναι απαραίτητο να καλέσετε όλα τα παιδάκια από το σχολείο;Να καλέσεις μόνο με αυτά που κάνει αρκετή παρέα, τους δικούς σας φίλους και τελείωσε.Αλλά εγώ στη θεση σου θα πήγαινα μια τούρτα στο σχολείο για να χαρεί με όλα τα παιδάκια κατόπιν συννενόησης με την δασκάλα/ο και μετά έξω με τους δικού σας φίλους με άτομα που έχετε καθημερινές επαφές και εκει ελέγχεται η κατάσταση.

a63700a23b.png 87032dd023.png

Διαφημίσεις

τα goodys παντως ειναι τα ποιο φτηνα. 5 ευρω το παιδακι και οι μεγαλοι γυρω στα 7 ευρω με ενα πολυ πλουσιο μενου αν διαλεξεις. Ασε που στο junior εχει και δωρακι και δεν θα χρειαστει να ψαχνεις

Λοιπόν, ρώτησα στα Goodys. Mας δίνουν την αίθουσα κατ΄αποκλειστικότητα για 2 ώρες (5 με 7) μετά δε μας διώχνουν αλλά μπορούν να ανέβουν και άλλοι πελάτες. Το κάθε παιδί θα στοιχίσει όσο το παιδικό γευμα, 4ε και οι μεγάλοι ανάλογα με το τι θέλω να προσφέρω. Μου είπε για πιατέλες με διάφορα είδη και σαλάτες. Μπορώ επίσης να τους πω εγώ τιμή και να μου φτιάξουν τον αντίστοιχο μπουφέ (καλό αυτό). Βέβαια οι γονείς κάτι θα πιούν και πριν και μετά οπότε πρέπει να υπολογίσω και αυτό. Τούρτα από flocafe γύρω στα 15ε το κιλό. Κλόουν αν θέλω συνεργαζονται με τα δελφινάκια (καλό κι αυτό) .

Και σκέφτομαι τώρα: αν υπολογίσω να μου βγει γύρω στα 5ε το άτομο μικροί μεγάλοι μ.ο. + 100 η τούρτα + 100 ο κλόουν (στο περίπου) μπορεί να "καθαρίσω" με 700-800 ε, που για 100 άτομα δεν είναι και άσχημα! Αν έρθουν λιγότεροι μπορεί να φτάσουν και 500ε. Στο φαγητό στα Goodys έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη σε σχέση με παιδότοπο, το ίδιο και στη τούρτα.

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση. Με βάση τις τιμές των Goodys θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω και κάτι καλύτερο.

βασικα αυτο που ξερω ειναι οτι στη θεσσαλονικη τουλαχιστον εχει καθε goodys διαφορετικες παροχες. Δηλ. στο ενα μπορεις να πληρωσεις με πολυ λιγα χρηματα κλοουν και σου κανουν δωρεαν και βιντεο, στο αλλο σου παρεχουν μονο αιθουσα, σε αλλο εχει χωρο και για μωρα κλπ. Ρωτα και σε κανενα αλλο αν εχει στη περιοχη σου. Εξαλλου μη ξεχνας οτι και χωρις κλοουν τα παιδια σας θα ξεφαντωσουν.:D

Eυχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι αυτό το goodys που ρώτησα δεν είναι αυτό που σκέφτομαι να κάνω το πάρτυ, απλά το είδα στο δρόμο μου και μπήκα. Θα ρωτήσω και σ΄αυτό που με ενδιαφέρει και θα κάνω τις διευκρινήσεις που μου γράφετε. Λέτε η κοπέλα στα goodys που ρώτησα να έκανε λάθος γιατί οι τιμές μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές για να΄ναι αληθινές!

Διαφημίσεις

Δηλαδη τι σου ειπαν;;;

Ποσο καλυτερες απο 4 ευρω το ατομο...;;;

Υπάρχει και πιο κάτω;;;

Πιο ειναι το μεγαλυτερο Γκουντις με τον καλυτερο παιδοτοπο που εχεται πάει;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Eυχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι αυτό το goodys που ρώτησα δεν είναι αυτό που σκέφτομαι να κάνω το πάρτυ, απλά το είδα στο δρόμο μου και μπήκα. Θα ρωτήσω και σ΄αυτό που με ενδιαφέρει και θα κάνω τις διευκρινήσεις που μου γράφετε. Λέτε η κοπέλα στα goodys που ρώτησα να έκανε λάθος γιατί οι τιμές μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές για να΄ναι αληθινές!

εγώ πέρυσι του έκανα στα goodies τα γεννεθλια ( το ίδιο θα κάνω και φέτος ) και μου βγήκε 60 άτομα 370€ ( μέσα στην τιμή και η τούρτα )...

περάσαμε τα πιο ωραία γεννέθλια...προσοχή έχει πολλές διαφορές από goodies σε goodies...

rQGhp3.png

Δηλαδη τι σου ειπαν;;;

Ποσο καλυτερες απο 4 ευρω το ατομο...;;;

Υπάρχει και πιο κάτω;;;

Πιο ειναι το μεγαλυτερο Γκουντις με τον καλυτερο παιδοτοπο που εχεται πάει;;;

Koίτα εγώ θέλω να το ΄σχεδιάσω έτσι ώστε να μου βγει μέσος όρος 5 Ε το άτομο, μικροί- μεγάλοι (φαγητό και ποτά ), (κλόουν και τούρτες έξτρα) δεν ξέρω κατα πόσο θα το καταφέρω αυτό. Βέβαια έχω πάει και σε παιδικά πάρτυ που για τους γονείς δεν υπήρχε φαγητό, θα μπορούσα δλδ να μη προσφέρω φαγητό στους γονείς άνετα!

Γράφω "οι τιμές μου φάνηκαν πάρα πολύ καλές για να΄ναι αληθινές!" και φοβάμαι μήπως με κλέψουν στα άτομα και στα ποτά οπότε ανέβει ο λογ/μος. Θα σας ενημερώσω όμως να ξέρετε.

Αν μου βγει πράγματι 5Ε το άτομο θα είμαι "άρχοντας". "Καθαρίζω" πολύ οικονομικά για 100 άτομα!

εγώ πέρυσι του έκανα στα goodies τα γεννεθλια ( το ίδιο θα κάνω και φέτος ) και μου βγήκε 60 άτομα 370€ ( μέσα στην τιμή και η τούρτα )...

περάσαμε τα πιο ωραία γεννέθλια...προσοχή έχει πολλές διαφορές από goodies σε goodies...

Είχες φαγητό σε μικρούς - μεγάλους;

Είχες φαγητό σε μικρούς - μεγάλους;

και φαγητό και ρόφημα,στην αρχή οι μεγάλοι πήραν καφέδες και μετά το γύρισαν στις μπύρες...

στους μεγάλους έκανα πιατέλες και στους μικρούς από ένα junior με ότι ήθελε το κάθε παιδάκι ( κοτόπουλο,τοστ κ.τ.λ. ) και σε μας η αίθουσα ήταν μόνο για το πάρτυ στον επανω όροφο και δεν μας είχαν περιορίσει στο χρόνο.

επίσης 2 κοπέλες εξυπηρετούσαν μόνο τα άτομα του πάρτυ

εμένα μου είχε βγει μέσος όρος 6,5? αλλά δεν είχα εξτρα κλόουν, βασικά δε χρειάστηκε κιολας γιατί τα μικρά είχαν ξεσαλόσει στα φουσκωτά..

ούτε τούρτα εξτρα είχα κάνει

rQGhp3.png

και φαγητό και ρόφημα,στην αρχή οι μεγάλοι πήραν καφέδες και μετά το γύρισαν στις μπύρες...

στους μεγάλους έκανα πιατέλες και στους μικρούς από ένα junior με ότι ήθελε το κάθε παιδάκι ( κοτόπουλο,τοστ κ.τ.λ. ) και σε μας η αίθουσα ήταν μόνο για το πάρτυ στον επανω όροφο και δεν μας είχαν περιορίσει στο χρόνο.

επίσης 2 κοπέλες εξυπηρετούσαν μόνο τα άτομα του πάρτυ

εμένα μου είχε βγει μέσος όρος 6,5? αλλά δεν είχα εξτρα κλόουν, βασικά δε χρειάστηκε κιολας γιατί τα μικρά είχαν ξεσαλόσει στα φουσκωτά..

ούτε τούρτα εξτρα είχα κάνει

Tέλεια! Τα goodys αν είναι έτσι είναι τίμια.

Μα είναι δυνατόν στους απλούς παιδότοπους να κλέβουν τόσο πολύ;

πρόσεχε όμως γιατί απ'όσο ξέρω εδώ Θεσ/νίκη τουλάχιστον δεν λειτουργούς σε όλα τα goodies με το ίδιο τρόπο..οι τιμές όμως είναι παντού ίδιες

rQGhp3.png

ρε κοριτσια, για παιδικο παρτυ μιλατε ή για δεξιωση βαπτισης? εμεις δωσαμε 1400 στη βαπτιση για 80 ατομα σε ταβερνα και φαγητο σουπερ! αν ειναι δυνατον να θες 1500ε για 30 παιδακια σε γενεθλεια!

και στην τελικη, καλεσε μονο τους κολλητους του και καντε ενα μικρο παρτακι και δωσε 1 κουτι γλυκακια να παρει στο σχολειο να μοιρασει...

me and my men...

ρε κοριτσια, για παιδικο παρτυ μιλατε ή για δεξιωση βαπτισης? εμεις δωσαμε 1400 στη βαπτιση για 80 ατομα σε ταβερνα και φαγητο σουπερ! αν ειναι δυνατον να θες 1500ε για 30 παιδακια σε γενεθλεια!

και στην τελικη, καλεσε μονο τους κολλητους του και καντε ενα μικρο παρτακι και δωσε 1 κουτι γλυκακια να παρει στο σχολειο να μοιρασει...

Ναι η αλήθεια είναι ότι και εμένα που έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτές τις τιμές!! Αν είχα 1000 ευρώ να δώσω για τα γενέθλια της, δεν τα έβαζα στον τραπεζικό της λογαριασμό να τα βρει μπροστά της στο μέλλον που θα τα έχει πραγματικά ανάγκη;;;

Ρε κορίτσια έχω τρελαθεί με αυτά που βλέπω!!! Με εχει πιάσει τρόμος για

το τι με περιμένει αργότερα που θα μεγαλώσει και θα κάνει παρτυ. :-(

Εγω πάντως στην βάπτιση που την είχε αναλάβει μια κοπέλα και ήταν

υπεύθυνη για όλα (στολισμό τα πάντα μέχρι ειδικό χώρο στην ταβέρνα

με ένα τεράστιο τραπέζι που είχε άπειρα πράγματα για τα παιδιά) μου πήρε πολύ λίγα ρε κορίτσια. Μέχρι και τους καλεσμένους υποδεχόταν στην είσοδο και τους τοποθετούσε στα τραπέζια. Έκατσε μεχρι τέλους και απασχόλησε και τα παιδάκια. Αυτή αναλαμβάνει και πάρτυ και απ οτι ξέρω

όλα σπιτικά. Μήπως να την ρωτήσω????

[sIGPIC][/sIGPIC]