Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3 μελης οικογενεια ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΠΙ.

Recommended Posts

σημερα στον δρομο για την δουλεια ειδα και αυτο..... μπαμπας μαμα και βρεφος μηνων πάνω σε παπί με το καροτσακι δεμενω πίσω....ΕΛΕΟΣ.....οφειλω να ενημερωσω οτι ΟΛΕΣ οι εταιριες με αξεσουαρ αναβατων μηχανων εχουν τον καταλληλο εξοπλησμό για παιδια αναβάτες μοτ/τας. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ..... αν ειστε αναγκασμενοι να μεταφερετε το παιδι σας με την μηχανη, σας παρακαλω μην το κανετε....καποια στιγμη αυτο πρεπει να σταματησει στην ΕΛΛΑΔΑ.....

οικογενεια πανω σε παπί....με βρεφος μηνων????? ακόμα μάλλον δεν εχουμε δει τιποτα.....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ!!

ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑ!!!

ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΠΙ -ΜΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΠΙΣΩ ΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 7-8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ!!ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΩΝΙΑ !!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!!:cry::cry::cry: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!:twisted::twisted:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΩ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ''ΜΑΖΕΨΕΙ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ!!!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted: :twisted::twisted::twisted:

Εχω δει πατερα να πηγαινει να παιρνει τα παιδια του (2) και να προσπαθει να τα ανεβασει. Και τους βλεπω καθε μερα (δεν τους γνωριζω)

Εγω παλι δεν ενοιωσα οργη ... αλλα θλιψη. Ευχηθηκα να μπορουσε αυτος ο ανθρωπος να εχει την ανεση ενος αυτοκινητου και ενοιωσα τοσο ασχημα (αν δεν φοβομουνα μην παρεξηγηθω ηθελα πολλες φορες να προτεινω να βοηθησω γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο και για εκεινον).

Μην ειστε τοσο αυστηρες ρε κοριτσια.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

αγαπητη elenik

αυτο που ευχηθηκες ειναι πολυ γλυκο και μπραβο σου ,αλλα....ειναι μονο μια ευχη και στα ατυχηματα οι ευχες δεν πιανουν.

μακαρι να αποκτησει αυτοκινητο....

αλλα μεχρι τοτε....????

δεν εχουμε ανοιχτο το ματι της κουζινας και ευχωμαστε να μην παει το παιδι μας εκει....απλα το κλεινουμε...!!!

εγω εγραψα απλα για να υπενθυμησω καποια πραγματα και ειμαι υπερ της αποψης να πλησιαζεις με αγαπη και ηρεμια τους ανθρωπους, αλλα στην Ελλαδα μονο με ουρλιαχτα αλλαζουν καποια πραγματα.

στο εξωτερικο -ευρωπαϊκες χωρες- κανεις δεν το κανει αυτο?

γιατι?

δεν εχουν παπια?

οχι !

απλα η αστυνομευση ειναι μεγαλη και τα προστημα εχουν να κανουν με την κριση σου ως οδηγος σε δικαστηριο....στην Ελλαδα 100, 200 500ε προστημο και αυριο εισαι ενταξη και "ευχεσε" να μην σε πιασουν ξανα....

γιατι το κανεις καθε μερα...!!!

πρεπει καποια στιγμη να συμορφωθουμε κι εμεις....ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....και να προστατεψουμε τα δικα μας παιδια αλλα και του "γειτωνα"....γιατι κι αυτα δικα μας ειναι...

ΤΕΛΙΚΑ πρεπει να ανοιξουμε τοπικ με οτι παραξενο βλεπουμε καθε μερα..ακουστε τι ειδα σημερα εγω........

μερσεντες διθεσια γκαμπριο ολοκαινουργια..στην Εγνατια οδο (γνωστος και ως μεγαλος περιφερειακος της θεσ-νικης).

ο μπαμπας με κουστουμι και γραβατα ..η μαμα το μαλλι στην τριχα και ντυμενη αψογα και το παιδι.....

το παιδι κοιμοτανε ελεος δηλ αναμεσα σε ενα πολυ μικρο χωρο αναμεσα στο πισω τζαμι του αυτοκινητου και τα μπροστινα καθισματα..θυμηθειτε οτι ηταν γκαμπριο διθεσιο ευτυχως κλειστο (διοτι αν ηταν ανοιχτο θα ηταν το παιδακι κατι σαν κεραια)

πραγματικα ηταν αθλιο θεαμα.η ψυχουλα μου κοιμοταν στριμωγμενη σε εναν χωρο που ουτε κουταβι δεν χωραει οχι παιδι...

Ωραιο το γκαμπριο το λατρευω αλλα οταν εχεις παιδι τουλαχιστον παρε ενα 5θεσιο αυτοκινητο..τουλαχιστον..αφου το μουτρακι του ειχε σχηματιστει σαν καρτουν πανω σε τζαμι..

Διαφημίσεις

Εγώ βλέπω κάθε μέρα μια 5μελή οικογένεια, που μένει απέναντι από μας, πάνω σε ένα σκούτερ!! Οι γονείς είναι κάτω από 40 και τα παιδιά Δ' & Β' δημοτικού και νήπειο η μικρή! Εγώ απορώ πώς χωράνε πάνω στο σκούτερ!! Η οικογένεια βέβαια έχει αυτοκίνητο όμως ο μπαμπάς δεν το κουνάει συχνά για να μη χάνει το πάρκιν. Και να 'χε κανένα 5μετρο, να 'λεγα ότι βαριέται να το κινήσει μες στην πόλη! Όμως έχει ένα punto! Και παρόλα αυτά καθημερινά ανεβάζει γυναίκα και 3 παιδιά πάνω στο σκούτερ!!

5dyVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...