Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφορετική εγκυμοσύνη ανάλογα με το φύλο του μωρου;

Recommended Posts

Hello:p:p!Συζητούσα με μια φίλη.η οποία μου είπε ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη κατάλαβε αμέσως ότι ήταν έγκυος σε κοριτσάκι, πριν κάνει τεστ,γιατί άνοιξε η περιφέρειά της και γλύκανε στο πρόσωπο..Εσείς τι λέτε;Ισχύει κάτι τέτοιο;:roll:

Διαφημίσεις

Hello:p:p!Συζητούσα με μια φίλη.η οποία μου είπε ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη κατάλαβε αμέσως ότι ήταν έγκυος σε κοριτσάκι, πριν κάνει τεστ,γιατί άνοιξε η περιφέρειά της και γλύκανε στο πρόσωπο..Εσείς τι λέτε;Ισχύει κάτι τέτοιο;:roll:

Οταν εχεις αγορακι αγριευεις και οταν εχεις κοριτσακι γλυκαινεις. Αυτο γινεται λογω των ορμονων των παιδιων.

εσύ, αν βλέπω καλά, έχεις κοριτσάκι;Γλύκανες όντως και άνοιξες στην περιφέρεια; Είχες καλή εγκυμοσύνη, γιατί έχω ακούσει ότι τα κορίτσια κάνουν χειρότερες εγκυμοσύνες

εσύ, αν βλέπω καλά, έχεις κοριτσάκι;Γλύκανες όντως και άνοιξες στην περιφέρεια; Είχες καλή εγκυμοσύνη, γιατί έχω ακούσει ότι τα κορίτσια κάνουν χειρότερες εγκυμοσύνες

Εγω κοπελια ειμαι μια γλυκα απο μονη μου!:mrgreen: Ναι γλυκανα! Σε αντιθεση με τη νυφη μου που αγριεψε και εκανε αγορακι. Στην περιφερεια δεν ανοιξα αλλα οι κοιλιες μας ηταν διαφορετικες. Εμενα ηταν πιο πλατια και εκεινης πιο μυτερη, αυτο ομως δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή αν ειναι στο σωμα της καθε μιας και στο παιδι ανεξαρτητως φυλου. Η εγκυμοσυνη ηταν καλη. Τωρα περναω τα πανδεινα!

Να σας πώ εμένα άνοιξε η περιφέρειά μου από την αρχή και γλυκανα αρα...κοριτσάκι...

ΑΛΛΑ..έχω πολλούς εμετούς και ναυτίες και μου είπαν ότι αυτό σημαίνει...αγοράκι....

δίδυμα δεν έχω..ΑΡΑ κάτι είναι λάθος!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Εγώ όπως βλέπετε και από το τικεράκι μου διανύω την 29η εβδομάδα εγκυμοσύνης και σε λίγο καιρό πρώτα ο Θεός θα κρατάω ένα κοριτσάκι στα χέρια μου!!!!!!!! Η περιφέρειά μου άνοιξε από τον πρώτο καιρό χωρίς να έχω βάλει κιλά, γι' αυτό σταμάτησα σχεδόν αμέσως να φοράω τα στενά αγαπημένα μου τζην. Και τώρα βέβαια έχει ανοίξει αρκετά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα μου, όπως βέβαια και η κοιλιά μου είναι περισσότερο απλωτή θα έλεγα. Όσο για το πρόσωπο, να μην σας πώ καλύτερα ότι έχω αγριέψει!!!!!!!!!! Ένα πράγμα απίστευτο. Και η εγκυμοσύνη μου μέχρι τα μέσα του 5ου μήνα ήταν λίγο δύσκολη με πολλές ανακατωσούρες και ναυτίες.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το φύλο του παιδιού που κυοφορούμε αλλά σε εμένα πάντως όλες οι μεγάλες γυναίκες το έβρισκαν αμέσως ότι έχω κοριτσάκι χωρίς να τους το πώ. Λένε ότι όταν έχεις αγοράκι γλυκαίνεις και κάνεις μυτερή κοιλιά και το αντίθετο όταν έχεις κοριτσάκι. Δηλαδή ότι ανοίγει πολύ η περιφέρεια και αγριεύει το πρόσωπο. Άν και να πούμε πιστεύω περισσότερο ότι είναι θέμα ορμονών.

aYVcp2.png

Aνοιξα στην περιφερεια,

Ειχα πλατια και οχι μυτερη κοιλια

Και καθολου εμετους (σημα κατατεθεν για κοριτσακι ο εμετος λενε)

Αγορακια και τα 2:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

ολοιδιες εγκυμοσυνες και οι 2 σε αγορι-κοριτσι.

ιδιοι εμετοί, ιδιο σχημα κοιλιας, ιδιο οψη..

δεν πιστευω οτι υπάρχει καμια διαφορά τελικά :)

Εγώ είχα αγοράκι και είχα γλυκάνει, όλοι έλεγαν ότι η εγκυμοσύνη μου πήγαινε πολυ!

Αρα αυτά τα γλυκαινει-κορίτσι, αγριευει -αγόρι δεν ισχύουν. Επίσης δεν ανακατευόμουν καθόλου..

Το μόνο που πιστεύω και το έχω δει και στην πράξη ότι ισχύει πάντα είναι το σχήμα της κοιλιάς.

Αν έχεια μυτερή κοιλιά έχεις αγόρι, αν έχεις πιο απλωτη και στρογγυλη έχεις κορίτσι.

Εμένα ήταν όλη η κοιλιά μπροστά, στα πλάγια δεν είχα τίποτα, αφού από πίσω δεν φαινόμουν έγκυος!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον η δικη μου 1η εγκυμοσυνη(σε κοριτσι) ηταν ενα μαυρο χαλι! 20 φορες τη μερα εμετο...δεν υπερβαλλω καθολου και εμετους μεχρι τον 6ο μηνα.επισης ειχα γινει τεραστια (απο τον 6ο και μετα γιατι ως τοτε ειχα λιωσει)με μια τεραστια κοιλια που φαινοταν απο παντου:oops:.στην 3η μου εγκυμοσυνη(αγορι) λιγους μονο εμετους 2-3 την ημερα και μονο μεχρι τον 4ο μηνα.η κοιλια μου ηταν μονο απο μπροστα και πολυυυυυυυυ μικροτερη:lol::lol:παντως ο παιδιατρος πριν μας πουν το φυλο του 2ου παιδιου ηταν σιγουρος οτι θα ειναι αγορι επειδη ειχα διαφορετικη εγκυμοσυνη απο την 1η.νομιζω οτι ειναι θεμα οργαωισμου και οχι φυλλου.αλλες ειναι ετσι στα κοριτσια αλλες στα αγορια:!:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα:

ανακατωσούρες συνήθως το απογευμα και βράδυ - σημα κατατεθέν για αγόρι λένε.

μυτερή κοιλιά και απο πίσω δεν φαινόμουν έγκυος - σήμα κατατεθέν για αγόρι

λιγουρευόμουν μόνο φαγητά-όχι γλυκά-και κυρίως λεμονάτα,ξυδάτα και αλμυρα - αγόρι

είχα αίμα για κάποιες μέρες πριν μάθω ότι είναι έγκυος - αγόρι λένε

είχα γλυκάνει στο πρόσωπο από τον 5ο μήνα και μετά - αγόρι

όντως γέννησα αγόρι

τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη έχω

ανακατωσούρες πρωι - απογευμα - βράδυ - σήμα κατατεθέν για ???????

έχω ανοίξει και φαίνομαι πιο χονδρή (βέβαια έχω 15 κιλά που μου έμειναν από την πρώτη εγκυμοσύνη) - σήμα κατατεθέν για κορίτσι λένε

παρόλο που σηκώνω τον μικρό, κουβαλάω βάρη, και γενικά κουράζομαι πιο πολύ δεν μου έχει έρθει αίμα - μόνο κάτι καφετιά - κορίτσι λένε (απότ ην φύση μας είμαστε πιο ανθεκτικές και "πιανόμαστε" πιο καλά από τη μήτρα) - κορίτσι?????

έχω πάλι λιγούρα για λεμονάτα και φαγητά αλλά δεν θα έλεγα όχι και στα γλυκά - κορίτσι??????

άντε βγάλε άκρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο άνδρας μου λέει ότι είμαι αγορομάνα!!!!!! εγώ όμως θα ήθελα το δεύτερο να είναι κοριτσάκι!!!!

πέρα από την πλάκα όμως, ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ!!!!!!!

Εγώ έχω πανομοιότυπες εγκυμοσύνες πάντως, παρόλο που είναι διαφορετικό το φύλο...Μόνη διαφορά λίγο αιματάκι που είχα στην κόρη μου...

df306542d5.pngbb1d25814b.png

κοριτσια δεν ισχυουν αυτα.ολα εχουν να κανουν με τον σωματοτυπο της καθε γυναικα κ κ τις ορμονες της.εγω για πχ εχω κοριτσακι .ειμουν πολυ αδυνατη πριν μεινω εγκυος κ ειμαι κ ψηλη αλλα μετα ανοιξε οντως η περιφερεια μου σταδιακα αλλα παντα οταν επαιρνα κιλα εκει την καταλαβαινα την διαφορα.επισης μεχρι τελος του 4ου δεινοπαθησα με τις καουρες κ τους εμετους κ μια γιατρος μου ειχε πει οτι μπορει να οφειλεται στο οτι εχω κοριτσι γιατι πολλαπλασιαζονται οι γυναικεις ορμονες.τελος η κοιλια μου ειναι μεγαλη αλλα οχι πλατια.αν με δεις απο πισω δεν καταλαβαινεις οτι ειμαι εγκυος ,η μεση μου ξεχωρηζει κανονικα μονο μπροστα εχω μια μπαλα.ολοι χτυπιουνται οτι ειναι κοιλια αγοριου αλλα εχω κοριτσαρο!οποτε μην δινετε κ πολυ σημασια σε αυτα.

Βλακείες είναι όλα αυτά και πολλά άλλα που έχω βαρεθεί να ακούω. Το φύλο δεν σχετίζεται ούτε με γλυκύτητες και αγριότητες προσώπου (?), ούτε με το σχήμα της κοιλιάς, ούτε με τους εμετούς, ούτε με το αν τρως αυγά ή αλάτι (?), ούτε με ο,τιδήποτε. 50% πιθανότητες έχει κάποιος να πετύχει το φύλο εντελώς στην τύχη... Κατά τα άλλα, περιμένετε τον γιατρό να δει το φύλο στον υπέρηχο ή σε κάποια εξέταση.

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πολύ μεγάλη κοιλία εμετούς μέχρι τον 6ο μήνα και είχα γλυκάνει απίστευτα όπως μου έλεγαν ολοί .Απο ότι βλέπετε στο Ticker είχα κοριτσάκι .

Η κολλητη μου 1χρόνο μετά απο εμένα που έχουμε παρομοιο σωματότυπο είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα :(γέννησε αγοράκι.Οποτέ τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο ολα εξαρτώνται απο τον οργανισμό.

• 3 weeks later...
Γεια σας κορίτσια.

Εγώ όπως βλέπετε και από το τικεράκι μου διανύω την 29η εβδομάδα εγκυμοσύνης και σε λίγο καιρό πρώτα ο Θεός θα κρατάω ένα κοριτσάκι στα χέρια μου!!!!!!!! Η περιφέρειά μου άνοιξε από τον πρώτο καιρό χωρίς να έχω βάλει κιλά, γι' αυτό σταμάτησα σχεδόν αμέσως να φοράω τα στενά αγαπημένα μου τζην. Και τώρα βέβαια έχει ανοίξει αρκετά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα μου, όπως βέβαια και η κοιλιά μου είναι περισσότερο απλωτή θα έλεγα. Όσο για το πρόσωπο, να μην σας πώ καλύτερα ότι έχω αγριέψει!!!!!!!!!! Ένα πράγμα απίστευτο. Και η εγκυμοσύνη μου μέχρι τα μέσα του 5ου μήνα ήταν λίγο δύσκολη με πολλές ανακατωσούρες και ναυτίες.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το φύλο του παιδιού που κυοφορούμε αλλά σε εμένα πάντως όλες οι μεγάλες γυναίκες το έβρισκαν αμέσως ότι έχω κοριτσάκι χωρίς να τους το πώ. Λένε ότι όταν έχεις αγοράκι γλυκαίνεις και κάνεις μυτερή κοιλιά και το αντίθετο όταν έχεις κοριτσάκι. Δηλαδή ότι ανοίγει πολύ η περιφέρεια και αγριεύει το πρόσωπο. Άν και να πούμε πιστεύω περισσότερο ότι είναι θέμα ορμονών.

κι εγω ετσι τα ξερω!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Εμένα κορίτσια και η περιφέρεια άνοιξε και πάρα πολύ η πλάτη μου. Η κοιλιά μου ήταν στρογγυλή και είχα γλυκάνει πάρα πολύ, δεν είχα εμετούς δεν είχα ζαλάδες και εκανα έναν υπέροχο γιο.

Αυτο που μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τώρα που λέτε για τις μεγάλες γυναίκες που το καταλαβαίνουν είναι μια φορά ήμουν 8 μηνών και ημουνα μεσα στο αυτοκίνητο σταματημένη σε stop,περνάει λοιπόν μια γιαγιούλα με κοιτάζει μου γελάει και μου λέει ¨"αγοράκι περιμένεις εεεε????".Εμεινα κάγκελο,γελαω και τις λέω ναι, μου λέει το κατάλαβα απο το γλυκό σου πρόσωπο. :wink::wink::wink::wink:

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

εγώ στον πρώτο γιο μου δεν έιχα καθόλου αναγουλες ενώ στον δεύτερο είχα. Η κοιλιά μου ήταν και τις δύο περιπτώσεις μυτερή παρ΄όλα τα πολλά κιλά που είχα πάρει και επίσης μεγάλωσε πολύ το στήθος μου. Κατά τα άλλα είχα τα χάλια μου και στις δύο εγκυμοσύνες!! Το 'αγριεύω' είναι λίγο σαν ρήμα!

annina μου και εμένα τα ίδια ακριβώς μου συμβαίνουν τώρα στην εγκυμοσύνη μου.Έχει ανοίξει η περιφερειά μου,η μέση μου,έχω στρογγυλή κοιλίτσα και όταν είχα πάει στο γιατρό να μου πεί το φύλο και μας είπε αγοράκι,στο ασανσέρ μετά του νοσοκομείου πέτυχα μια γιαγιά Κρητικιά και μου λέει:το γιο περιμένεις ε;;;και τρελάθηκα,τι ήθελα και πήγα στο γιατρό και δεν πήγα στη γιαγιά να μου πει κατευθείαν τι είναι:Dπάντως πιστεύω ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική απο την άλλη και αυτό επιβεβαιώνεται και απο τις μαμάδες που έχουν δυο παιδάκια

Q03fp2.png

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στον γιο μου δεν ειχα καμμια ενοχληση και μια πολυ μικρη κοιλιτσα.μεχρι τον 7ο κανενας δεν καταλαβαινε οτι ειμαι εγκυος.σε αυτην την εγκυμοσυνη μου αν ανοιγατε ενα βιβλιο με αναεπυθημητα συμπτωματα εγκυμοσυνης διπλα θα ειχε το ονομα μου....μεχρι να μπω στον τεταρτο τα ειχα ολα!η κοιλια μου ειναι ειδη μεγαλουτσικη και παντελονια εγκυμοσυνης αρχισα να φοραω απο τον 3ο γιατι ανοιξε η λεκανη μου και δεν μου χωρουσε τιποτα.παρολα αυτα......παλι αγορι μου ειπε η γυναικολογος....περιμενω την αλλη εβδομαδα στο β επιπεδου απλα να μου το επιβεβαιωσουν για ακομη μια φορα..ηθελα και εγω να πιστευω οτι θα ειναι κοριτσι αλλα μαλλον ισχυει ααυτο που λενε οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ασχετα με το φυλλο.

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αγορι ημουν σαν τον Κολοκοτρωνη.. τοσο γλυκια. Η λεκανη μου ανοιξε τρομερα, τα ποδια μου πρηστηκαν κ μεγαλωσαν κι αυτα.

Τωρα ειμαι πιο συμπαθητικη η μαλλον ειμαι οπως ειμαι παντα. (κοριτσι) η περιφερεια μου δεν εχει ανοιξει τοσο οσο στην πρωτη , τα ποδια μου δεν εχουν πρηστει ακομα..

Η κοιλια ειναι ιδια .. η διαφορα ειναι οτι το πρωτο παιδι ηταν ψηλα κ σφινομενο στα πλευρα μου, ενω αυτο ειναι παρα πολυ χαμηλα κ εχει παρει θεση εδω κ 3 μηνες..

Δεν νομιζω οτι ισχυουν ολα αυτα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png