Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στο γιατρό και δεν ήταν ο δικός μου εκεί.

Και με πήρε ένας άλλος να με εξατάσει,γιατί έτσι λέει είχε συνεννοηθεί, και εκεί που δεν το περίμενα, χωρίς να το καταλάβω με ξεγέννησε με το έτσι θέλω!

(Ήταν τρελός λεει) :lol:

Και έβγαλα ένα παιδάκι μικρό και ζαρωμένο με το ένα ματι μικρό και το άλλο μεγάλο, και με κοκκινίλες στη μούρη, και με μεγάη μύτη, κάτι σαν τον Φρανκενστάιν.

Κι εγώ του φώναζα του γιατρού -εδώ είναι το καλό- :

-Βάλτο πίσω γιατρέ, δεν είναι έτοιμο ακόμα ... :lol::lol::lol::lol:

και αυτός μου το πήρε και έφυγε. Αλλά εγώ το ήθελα όσο τερατάκι κι αν ήταν.

Και εκεί ξύπνησα.

Απαίσιο??? Είχα διαβάσει για τα όνειρα των εγκύων ,αλλά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

Καμία άλλη που να θέλει να πει κανένα κουφό όνειρο???

(ε, ρε τι τραβάμε με τα άγχη μας)

1Iik.png

Διαφημίσεις

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Έβλεπα πολλά καθημερινά μέχρι τη 12η βδομάδα περίπου που οι ορμόνες τρελλαίνονται. Το πιο τέλειο όμως είναι οτι είδα τη γέννα μου, όταν εγώ δηλαδή γεννήθηκα, ως μωρό που προσπαθεί να βγεί.

Το σκηνικό ήταν σκοτεινό και ακούγονταν φωνές από 2-3 ανθρώπους. Εγώ ζοριζόμουν γιατί ήταν πλέον πολύ στενάχωρα στο χώρο μου. Στη μία πλευρά έμπαινε λίγο φως που έκανε να φαίνεται το "τοίχωμα" κόκκινο και κατάλαβα οτι έπρεπε να πάω προς τα εκεί. Υπήρχε ένας σωλήνας απ'όπου έπρεπε να περάσω και ήταν στενός αλλά έτσι που ταρακουνιόμουν με ζόριζε (και στο λαιμό και στο σώμα) και καταλάβαινα οτι έπρεπε να προχωρήσω αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο σωλήνας σφιγγότανε, χαλάρωνε κτλ. Προχωρούσα πάντως και ήξερα οτι θα ήταν καλύτερα έξω.

Μέχρι εκεί είδα. Τέλειο ε;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Τώρα που το λέτε όντως τα όνειρά μου είναι πιο έντονα και "πλούσια" τον τελευταίο καιρό και τα θυμάμαι όταν ξυπνήσω σαν να έχουν πράγματι συμβεί.

Αυτό που βλέπω συχνά είναι ότι ακουμπάω την κοιλιά μου και αισθάνομαι ποδαράκια, χεράκια.. Είδα κι ότι γέννησα μια φορά αλλά ήμουν κατευθείαν στο δωμάτιο!χεχε!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κοριτσια εγω δεν ειμαι ακομα εγκυος,ειμαστε στις προσπαθειες.Ομως η αδερφη του αντρα μου που γενναει τον μαρτη,πριν κανα 2μηνο ειδε οτι στην βεραντα του σπιτιου μας υπηρχε μια κουνια με ενα καταρτι ροζ κουβερτας!! :D Επισης μου ειπε ο αντρας μου οτι τα ονειρα της βγαινουν παντα αληθινα :D:!: Αχ μακαρι Θεε μου!

Χθες ειδα 2 ονειρα με το μελλοντικο μου μωρακι.....

Στο πρωτο,το γεννησα και απορουσα που ειχε μια πολυ παραξενη γαμψη μυτη.

Πηγαμε σπιτι,το παρατησα στο κρεββατακι του μονο και πηγα η ακαρδη μανα να αγορασω αστερακια φωσφοριζοντα για το δωματιακι του :?

Ειχα το νου μου μη παθει τιποτα,αλλα οι αγορες αγορες!

Φτασαμε σπιτι,το ειδαμε σο κρεββατακι του και ο αντρας μου το εσπρωξε να δουμε αν ζει..... :shock:

Στο δευτερο,(δεν ειχε καμια σχεση εμφανισιακα με το πρωτο) φοβομουν να το θηλασω για πρωτη φορα,αλλα ολα πηγαν μια χαρα και μαλιστα μου εδινε κουραγιο και το μωρο μου,σαν να μου μιλουσε κιολας..... :?:D

Ελα Χριστε και Παναγια!!!

Λοιπόν κορίτσια είδα ένα όνειρο προχθές..Είδα οτι βγάλαμε από μέσα μου το μωρό με τον άντρα μου να το δούμε.Εκείνο κοιμότανε κι εμείς το χαζεύαμε!

Μετά σκεφτήκαμε μήπως έπρεπε να κάτσει κι άλλο στην κοιλιά και είπαμε να το ξαναβάλουμε μέσα.Αλλά δεν χωρούσε!Κι αποφασίσαμε να το κρατήσουμε έξω.Τί όνειρα..

• 2 weeks later...

Εγώ έχω αρχίσει τις τελευταίες εβδομάδες να βλέπω παράξενα όνειρα. Ενα ήταν οτι είχα γεννήσει και μόλις είδαμε το μωρό φωνάζαμε εγώ και ο άντρας μου οτι δεν μας μοιάζει και δεν είναι δικό μας.Ενα άλλο οτι μου έδωσαν το μωρό και στην αρχή κολλησε τη φάτσα του πάνω στη δική μου αλλα στην συνεχεια άρχισε να μου δαγκώνει τη μύτη... εκεί ξύπνησα απο την τρομάρα!!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

• 4 weeks later...

Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε..Θυμαστε που σας ειχα πει οτι η αδερφη του αντρα μου ειδε ονειρο με κουνια στην βεραντα μας με ροζ καταρτι?Ε λοιπον,εχτες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και αν ολα πανε καλα ξερετε ποτε περιπου θα γεννησω?Τελη Νοεμβρη τοτε περιπου που ειδε το ονειρο η αδερφη του αντρα μου!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Για να δουμε...Θα πεσει μεσα και στο ροζ?Θα ξερουμε σε λιγους μηνες.. :D:D:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε..Θυμαστε που σας ειχα πει οτι η αδερφη του αντρα μου ειδε ονειρο με κουνια στην βεραντα μας με ροζ καταρτι?Ε λοιπον,εχτες εμαθα οτι ειμαι εγκυος και αν ολα πανε καλα ξερετε ποτε περιπου θα γεννησω?Τελη Νοεμβρη τοτε περιπου που ειδε το ονειρο η αδερφη του αντρα μου!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Για να δουμε...Θα πεσει μεσα και στο ροζ?Θα ξερουμε σε λιγους μηνες.. :D:D:D[/quoοταν

οταν εμεινα εγκυος στην 8 εβδομαδα βλεπω στον υπνο μου μια κυρια ντυμενη στα λευκα προσωπο δεν εβλεπα κ κρατουσε στα χερια σεντονακια ροζ κ λευκα :!: απο κει κ υστερα ελεγα οτι εχω κορη :!: οπως κ βγηκε

kouklitsa λες να μου βγει και σε μενα το ονειρο?Εγω ακομα δεν εχω δει στα ονειρα μου καποιο σημαδι βλεπω ομως κατι υπεροχα ονειρα τις 2 αυτες μερες...Χρωματα,καρουσελ...Τελεια!!! :D:D:D:D:D

θα σου βγει ειμαι σιγουρι :!:

η αδελφη μου ειχε δει οταν ηταν εγκυος στο 2 μηνα οτι κρατουσε ενα αγορακι στην αγκαλια κ ενα αλλο αγορακι τη φωναζε μαμα :!:

στον 3 μηνα μαθαινει οτι εχει διδυμα αγορια :!: απιστευτο κ ομως αληθινο

:o:o:o ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Και η αδερφη του αντρα μου οταν ειδε το ονειρο ηταν εγκυος!!Ασε που απ οτι μου ειπε ο αντρας μου τα ονειρα της βγαινουν..Ειναι αποδεδειγμενο.Για να δουμε τι θα δουμε. :D:D:D:D:D:D

εγω ενα ονειρο που ειδα την κυριακη που περασε που με εστειλε αδιαβαστη.

δευτερα πρωι ειναι να κανω την αυχενικη και ολο το σαββατοκυριακο ειμαι αρκετα αγχωμενη με το τι θα δειξει.

και ειδα λεει οτι πηγα για την εξεταση με τη μαμα μου αλλα δεν ηταν κανεις εκει.εντωμεταξυ πηγα τουαλετα και ειχα παρα πολυ αιμα (στο ονειρο).αποφασισα λοιπον να κανω μονη μου τον υπερηχο αλλα για καποιο λογο τον εκανα κολπικο.ειδα λοιπον το μωρο αλλα κανονικο οπως θα ηταν αν ειχε γεννηθει και με χαιρεταγε μεσα απο την κοιλια.αμεσως μετα μεταφερθηκα πολλα χρονια μετα και ειδα οτι ειχα ενα γιο 20 χρονων,και υγιεστατο.

προφανως ηταν το αγχος μου αλλα μετα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.

τα αποτελεσματα δεν τα εχω παρει στα χερια μου ακομα αλλα απο οτι μου ειπαν οι γιατροι τα ειδαν ολα καλα.

Διαφημίσεις

κοuklitsa kai korina απίστευτα όνειρα!!

Κορίνα το όνειρο είναι που θα γίνεις μανούλα!!Ε αν βγει και κοριτσάκι μάλλον πρέπει να κάνεις ένα καλό τραπέζι στην αδελφή! :lol:

Μήπως βλέπει και τίποτα νουμεράκια που και που...?Λόττο,Τζόκερ... :P:P

όχι αν βλέπει οφείλεις να μοιραστείς μαζί μας αυτή τη χαρά!! :wink:

ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΙΧΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΠΙΑ. :( ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ"ΚΑΛΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ"..ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΕΣΤ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.. :P:P:P

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Το πιο περίεργο απ' όλα ήταν χτες το βράδυ που είδα ότι ήμασταν σε εκκλησία και θα βαφτίζαμε το μωρό, το οποίο ήταν αγοράκι περίπου 1 έτους και μιλούσε, περπατούσε σαν μεγάλος άνθρωπος. Σημειωτέον όλοι μου οι υπέρηχοι μου δείχνουν κορίτσι, αλλά εξακολουθώ να έχω αμφιβολία. Περίεργο, ε; Λέτε να κοιτάω τζάμπα τα ροζ; :?

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Κι εγώ βλέπω παρόμοιους εφιάλτες και ξυπνάω πολύ υδρωμένη. Πριν κοιμηθώ δεν τρώω ώστε να πεις ότι βαρυστομάχιασα με αποτέλεσμα να βλέπω εφιάλτες!

Είναι από τις ορμόνες κ το άγχος!

Όλα από τις ορμόνες είναι υπομονή και θα περάσουν..........

Εμένα μου έχει κολλήσει ότι θα γεννήσω πρόωρα μέσα στον Μάρτη, τον Μάρτη όμως όχι άλλο μήνα........(άσχετο......τίποτα δεν έχει συμβεί που να δικαιολογεί την "φοβία" μου) :roll::roll:

Εχθές το βράδυ λοιπόν έβλεπα ότι γέννησα την μπουμπού μου εφταμηνίτικη και ότι παρόλο που εγώ ήμουν σίγουρη ότι όλα πήγαν καλά μου είπαν ότι το μωρό πέθανε ..........το γελοίο είναι ότι μέσα στον ύπνο μου ένοιωθα ότι βλέπω όνειρο και έλεγα στον εαυτό μου ότι πρέπει να ξυπνήσω και ότι το μωρό είναι καλά.......... :lol::lol::lol:

Εγω πριν μεινω εγκυος την δευτερη φορα και αφου ειχα χασει το πρωτο, ειδα στον υπνο μου μια κοπελα που κρατουσε δυο μηλα απο το ενα χερι και ενα κοριτσακι απο το αλλο. Μου εδωσε το ενα μηλο. Της ειπα λοιπον το κοριτσακι να μου δωσεικαι το αλλο για τον αντρα μου αλλα η κοπελα της ειπε οτι δεν χρειαζοταν.

Μενω εγκυος στους επομενους 2 μηνες και στον υπερηχο βλεπουμε διδυμακια. Ηταν κοριτσακια. Τωρα ομως εχω μονο την μια.

Καποια ονειρα βγαινουν καποια οχι.

Αυτα που βλεπουμε ως εγκυμονουσες ειναι ονειρα αγχους.

κορίτσια προχθές είδα ένα περίεργο όνειρο...

Είδα λέει ότι γεννούσα, και όλα ήταν μια χαρά. Ούτε πόνους είδα, ούτε τίποτα, ούτε καν αίματα. :D

Και εκεί που γεννιέται το κοριτσάκι μου και το παίρνω στην αγκαλιά μου αμέσως, ξαφνικά φωνάζει ο γιατρός κοιτώντας ανάμεσα στα πόδια μου¨:

-Έρχεται κι άλλο, έρχεται κι άλλο ετοιμαστείτε!!!!"

Και να λέω εγώ: αποκλείεται, αφού ένα έβλεπα σε όλους τους υπέρηχους!

Και ο γιατρός : θα ήταν φαίνεται κρυμμένο και δεν το βλέπαμε.

και άντε από την αρχή σφιξίματα , κλπ, αλλά εκείνη την ώρα από το άγχος ξύπνησα!!!

:lol: Μάλλον το είδα επειδή τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν ότι έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου!!!! :D

1Iik.png

-Έρχεται κι άλλο, έρχεται κι άλλο ετοιμαστείτε!!!!"

Και να λέω εγώ: αποκλείεται, αφού ένα έβλεπα σε όλους τους υπέρηχους!

Και ο γιατρός : θα ήταν φαίνεται κρυμμένο και δεν το βλέπαμε.

:D:D:D:D Niki γέλασα πάρα πολύ :D:D:D:D

Εγώ είμαι τόσο αναίσθητη πιά;Τόσο καιρό μόνο ένα όνειρο είδα,ότι γέννησα ένα μωρό και το θήλαζα και αφού σταμάτησε το ρώτησα "χόρτασες;" και μου απάντησε "προφανώς!".

Μόνο αυτό.

Γενικά είχα μια πολύ άνετη εγκυμοσύνη και έναν εξίσου εύκολο τοκετό. Είχα δει όμως ένα όνειρο...που με είχε ταράξει δύο μήνες πριν γεννήσω. Γέννησα στο όνειρο ένα κοριτσάκι ...το οποίο ήταν πολύ μικρό. Όταν πήγα να το πάρω αγκαλιά...του έφυγε το ποδαράκι. Η αδερφή μου,που ήταν μαζί μου, το μάζεψε και το "βίδωσε" στην θέση του. Μετά από λίγο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με το χέρι.Λέω στην αδερφή μου: αυτό δεν είναι μωρό...αλλά συναρμολογούμενο παιχνίδι! Αυτή με καθησύχασε ότι έτσι είναι τα μωρά. Τελοσπάντων αφού του βάλαμε στην θέση τους, όλα τα μέλη που του έφευγαν...πάω να το πάρω αγκαλιά. Το μωρό χώραγε στην παλάμη μου. Της λέω πάλι: Νόμιζα ότι μπορείς να τα πάρεις αγκαλιά...αυτό είναι πολύ μικρό! Να σημειώσω ότι ενώ συνέβαιναν αυτά...το μωρό ήταν πολύ όμορφο και δεν μου δημιουργούσε καμία αποστροφή! Αυτή πάλι να μου επαναλαμβάνει ότι έτσι είναι τα μωρά.Το όνειρο συνεχίστηκε κάπως έτσι...με διάφορα παλαβά να συμβαίνουν...και η αδερφή μου να επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα. Ξύπνησα πολύ αγχωμένη για το μέγεθος και την κατάσταση του παιδιού.

Τελικά η μπουμπού γεννήθηκε 3.400κιλά και χαίρει άκρας υγείας.Ο γυναικολόγος μου είπε ότι με τα όνειρα εξωτερικεύουμε το ασυνείδητο άγχος μας ...και ότι και οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο.

• 4 weeks later...

Η μαμα μου ειχε δει πριν αρκετα χρονια οταν ηταν ακομη νιοπαντρη η αδερφη μου οτι ηταν λεει σε ενα αλλο σπιτι απο αυτο που εμενε και απλωνε μπουγαδα για 2 αγορια.

Τελικα οντως εχτισε σπιτι και εχει 2 γιους!!!!! :D:D:D

Its_a_Baby_Boy.gif

.png