Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι μπορω να κανω??

korinakii

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια σχετικα στο forum ομως διαβαζω εδω κ παρα πολυ καιρο.Ειμαι με τον αρραβωνιαστικο μου 5 χρονια μαζι, η σχεση μας μια χαρα.ΟΜΩΣ παρα πολλες φορες εχω αντιληθφει οτι ανακατευονται οι γονεις του κ κυριως η μανα του. Εγω δεν πολυ παω σπιτι οποτε ερχετε συνεχεια αυτος με αποτελεσματα οι γονεις του να του λενε συνεχεια γιατι δεν παω κ εγω?!και εκεινος στην συνεχεια να τσαντιζεται κ να τσακωνομαστε.Οσες φορες κ να εχω παει ο πατερας του κυκλοφορει μονιμος με το βρακι κ δεν λεω οκ σπιτι του ειναι αλλα θεωρω οτι δεν με σεβεται κ οχι μονο οταν ειμαι εγω σπιτι κ οι δικοι μ να ερθουν το ιδιο γινεται.Εμενα ομως οπως και τους δικους μου μας ενοχλει.Ετσι οποτε ειναι να παω σπιτι τους η μανα μ γκρινιαζει δεν λεω δικιο εχει αλλα τι να κανω?που αν δεν παω του βαζουν λογια και τσακωνομαι οταν παω τσακωνομαι με την μανα μ...Επισης βλεπουν οι γονεις μου της πλάτες που κανει η μανα του στην κορη της ενω έχει σχέση πανε σοβαρα φερνει κ τον γκομενο σπιτι τους οποτε τους κακοφαινετε οπως κ εμενα με ενοχλει γιατι εφοσον το κανει στην κορη μπορει ανετα να το κανει κ στον γιο της..Νιωθει πολυ χαλια γιατι ο μονος λογος που τσακονομαστε ειναι οι γονεις του.τι μπορω να κανω?πως να του πω οτι σχεση εχω εγω με εκεινον κ οχι με τους γονεις του??

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Πως τον λενε τον πεθερο σου?? Ειναι κοντα η γιορτη του?? Αν ναι, κανε του δωρο καμια 10ρια παντελονια να εχει να συναλλαζει!!!!

Μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι τριγυρναει ξεβρακωτος μπροστα σε ξενους ανθρωπους αλλα...οκ.

Η γνωμη μου ειναι οτι για να μη γινονται παρεξηγησεις θα πρεπει να εισαι απολυτα ειλικρινης με ολους. Καταρχας.. στον αντρα σου δεν εχεις πει οτι σε ενοχλει να βλεπεις τον πατερα του με το βρακι?? Αντε και δε του το ειπες.. Ο αντρας σου δε καταλαβαινει οτι ερχεσαι σε δυσκολη θεση?? αντε και δε το καταλαβαινει.. Τον αντρα σου δε τον ενοχλει να ερχονται οι γονεις σου και οι δικοι του να ειναι ξεβρακωτοι??

Δε ξερω τι θα μπορουσες να κανεις κοπελα μου... Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να τους πεις να..ντυθουν!!

Ωχ Ωχ κάτι μου θυμίζει το σενάριο....

Κατ'αρχάς μην του δίνεις να καταλάβει ότι δεν θες να πας σπίτι του. Εξάλλου τώρα που είστε ανύπαντροι θα πάτε τις βόλτες σας.

Μην μεταφέρεις πράγματα στην μαμά σου γιατί είναι λογικό να τσαντίζεται(θέλει το καλύτερο για σένα και μάλλον βλέπει ότι δεν το έχεις).

Απο την άλλη πες του τι σε απασχολεί ήρεμα και χωρίς να περιμένεις από αυτόν απάντηση ή συγνώμη ή συζήτηση. Πες το για να το βγάλεις από μέσα σου.

Για την ιστορία: ο δικός μου είναι τόσο μαμάκιας που παρόλο που είμαστε παντρεμένοι είναι κάθε μέρα στους δικούς του να πίνει καφέ ή να συζητά ότι μας αφορούν, να αποφασίζουν και να έρχεται να διατάξει.Να φανταστείς μέχρι και εκεί τρώει κι εγώ μαγειρεύω σα μ... στο σπίτι για να τα πετάω μόνη μου.

Όσο για το ότι τριγυρνά ξεβράκωτος γύρισέ το υπερ σου, λέγοντας πως τους αναστατώνετε κάθε φορά που πάτε εκεί και δεν μπορούν οι άνθρωποι να ηρεμήσουν στο ίδιο τους το σπίτι, απόδειξη ότι όλο με τα εσώρουχα τον πετυχαίνετε, ούτε παντελόνι με την ησυχία του δεν μπορεί να βαλει ο άνθρωπος.

Τι να σου πω κοπέλα μου, ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Με τον τσακωμό εσύ χαλάς την ησυχία σου και στεναχωριέσαι. Ρίχτο λίγο στην τρελή και κάνε το δικό σου με χαμόγελο και τρέλα και ευγένεια(προπάντων) και όλα θα πάνε καλά.

Κορινάκι δεν ξέρω, αλλά όπως τα περιγράφεις μάλλον προβλήματα πιο σοβαρά θα υπάρξουν και στο μέλλον με τα πεθερικά σου, γι'αυτό λοιπόν δες αν τα θεικά που αποκομίζεις από αυτή την σχέση είναι τόσα ώστε να προχωρήσεις, αλλιώς τέλειωσέ το όσο είναι νωρίς. σίγουρα και ο καλός σου έχει εν μέρει την νοοτροπία των δικών του και αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να κάνεις πίσω. Μέτρα κόστος όφελος και αποφασισε τι θέλεις για σένα.

Η μπεμούλα μου ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φάει το γάλα της μαμάς της, αλλά τα καταφέραμε!!!!

Διαφημίσεις

Κορινάκι δεν ξέρω, αλλά όπως τα περιγράφεις μάλλον προβλήματα πιο σοβαρά θα υπάρξουν και στο μέλλον με τα πεθερικά σου, γι'αυτό λοιπόν δες αν τα θεικά που αποκομίζεις από αυτή την σχέση είναι τόσα ώστε να προχωρήσεις, αλλιώς τέλειωσέ το όσο είναι νωρίς. σίγουρα και ο καλός σου έχει εν μέρει την νοοτροπία των δικών του και αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να κάνεις πίσω. Μέτρα κόστος όφελος και αποφασισε τι θέλεις για σένα.

Συμφωνώ.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Πως τον λενε τον πεθερο σου?? Ειναι κοντα η γιορτη του?? Αν ναι, κανε του δωρο καμια 10ρια παντελονια να εχει να συναλλαζει!!!!

Μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι τριγυρναει ξεβρακωτος μπροστα σε ξενους ανθρωπους αλλα...οκ.

Η γνωμη μου ειναι οτι για να μη γινονται παρεξηγησεις θα πρεπει να εισαι απολυτα ειλικρινης με ολους. Καταρχας.. στον αντρα σου δεν εχεις πει οτι σε ενοχλει να βλεπεις τον πατερα του με το βρακι?? Αντε και δε του το ειπες.. Ο αντρας σου δε καταλαβαινει οτι ερχεσαι σε δυσκολη θεση?? αντε και δε το καταλαβαινει.. Τον αντρα σου δε τον ενοχλει να ερχονται οι γονεις σου και οι δικοι του να ειναι ξεβρακωτοι??

Δε ξερω τι θα μπορουσες να κανεις κοπελα μου... Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να τους πεις να..ντυθουν!!

Συμφωνω λυμενη στα γελια (oχι με τον πονο σου αλλα με την απαντηση) bowing-036.gif. Φοβερες ατακες rena95 :lol::lol::D:D:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Συμφωνω λυμενη στα γελια (oχι με τον πονο σου αλλα με την απαντηση) bowing-036.gif. Φοβερες ατακες rena95 :lol::lol::D:D:D

Σας ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις ,εχετε δικιο και εγω αυτο λεω μεσα μου οτι εφοσον επεμβαινουν τωρα με τι θα γινει??κ το ειπα κ στον ιδιο αλλα απντηση δεν πηρα φυσικα!κ αυτος στην αρχη ετσι κυκλοφορουσε και μπροστα στις φιλες της αδερφης του, του ειπα οτι δεν μ αρεσει αυτο που κανει κ το εκοψε ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον οποτε τυχη να παω ειναι ντυμενος.Δεν μπορω να καταλαβω τι νοοτροπια ειναι.Οταν τ ειχα πει αν ντρεπεται που ειναι ετσι μπροστα σε αλλους η απαντηση του ηταν οτι ειναι σαν κολλητο σορτσακι οποτε που ειναι το προβλημα?ακουστε απαντηση.Δεν ξερω τι να πω.ουτε τι να κανω.

Μην πεις τίποτε, μην μπαίνεις στην διαδικασία κουβέντας με κάποιον που δεν εννοεί να καταλάβει τα αυτονόητα. Απλά πες αυτό που σε ενοχλεί, χωρίς να περιμένεις συζήτηση,σχόλια,συγνώμη αγάπη μου δεν θα το ξανακάνω...

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τους άλλους να αποφασίσουν να ακούσουν τις δικές μας επιθυμίες και ίσως κάποια στιγμή να μας ρίξουν ένα ψίχουλο και να τις σεβαστούν. Δήλωσε αυτό που θες χωρίς επικριτικό ύφος, με σοβαρότητα και χωρίς πολλά λόγια. Όσο πιο απλά τόσο πιο κατανοητά.

Σου μιλάω από δική μου πείρα, καθώς έχω αντιμετωπίσει και ακόμα αντιμετωπίζω πολλά με την υποχωρητικότητά μου απέναντι στον άντρα μου και στο σόι του όλο, αλλά μετά από πολλή ψυχανάλυση ετνός και κυρίως εκτός φόρουμ, έχω καταλήξει στο ότι:

Λέω αυτό που θέλω και αισθάνομαι όπως και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν μέχρι στιγμής μαζί μου, δεν μπορώ να καταπιέζομαι για τίποτε και για κανέναν.

Αν είμαι λίγο σκληρή, ζητώ την επιοίκειά σας καθώς πάλι "τα έχω πάρει" με συγκεκριμένα πρόσωπα και με έχουν κάνει χύτρα ταχύτητας αυτές τις μέρες.

Μην πεις τίποτε, μην μπαίνεις στην διαδικασία κουβέντας με κάποιον που δεν εννοεί να καταλάβει τα αυτονόητα. Απλά πες αυτό που σε ενοχλεί, χωρίς να περιμένεις συζήτηση,σχόλια,συγνώμη αγάπη μου δεν θα το ξανακάνω...

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τους άλλους να αποφασίσουν να ακούσουν τις δικές μας επιθυμίες και ίσως κάποια στιγμή να μας ρίξουν ένα ψίχουλο και να τις σεβαστούν. Δήλωσε αυτό που θες χωρίς επικριτικό ύφος, με σοβαρότητα και χωρίς πολλά λόγια. Όσο πιο απλά τόσο πιο κατανοητά.

Σου μιλάω από δική μου πείρα, καθώς έχω αντιμετωπίσει και ακόμα αντιμετωπίζω πολλά με την υποχωρητικότητά μου απέναντι στον άντρα μου και στο σόι του όλο, αλλά μετά από πολλή ψυχανάλυση ετνός και κυρίως εκτός φόρουμ, έχω καταλήξει στο ότι:

Λέω αυτό που θέλω και αισθάνομαι όπως και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν μέχρι στιγμής μαζί μου, δεν μπορώ να καταπιέζομαι για τίποτε και για κανέναν.

Αν είμαι λίγο σκληρή, ζητώ την επιοίκειά σας καθώς πάλι "τα έχω πάρει" με συγκεκριμένα πρόσωπα και με έχουν κάνει χύτρα ταχύτητας αυτές τις μέρες.

συμφωνώ... θα πρέπει από την αρχή να λες, να "ανακοινώνεις" αυτά που σε ενοχλούν...

Διαφημίσεις

μηπως εχεις πεθερο .....τον μπαμπα μου?????

ολη μερα ξεβρακωτος γυρναει αλλα και ο αδερφος μου αλλα και ο αντρας μου....τι να κανουμε επεσες στην περιπτωση!!!θα συμφωνησω κι εγω στο να θεσεις τα ορια σου.θα σε βοηθησει να προχωρησεις με τον ανθρωπο σου

Αγορακια μου σας λατρευω!!

• 1 month later...
μηπως εχεις πεθερο .....τον μπαμπα μου?????

ολη μερα ξεβρακωτος γυρναει αλλα και ο αδερφος μου αλλα και ο αντρας μου....τι να κανουμε επεσες στην περιπτωση!!!θα συμφωνησω κι εγω στο να θεσεις τα ορια σου.θα σε βοηθησει να προχωρησεις με τον ανθρωπο σου

xaxxa λες βρε να ειμαστε γνωστες?μπαα η αδερφη του δεν ειναι παντρεμενη οποτε..

Αν ημουν στη θεση σου θα έλεγα ...απλως την αληθεια.Συγκεκριμενα θα πηγαινα στην πεθερα μου μια μερα να ειμαστε μονες μας και θα της έλεγα οτι δεν μου αρεσει να δημιουργουνται ετσι παρεξηγησεις(με το καλο το αθωο το υφος...ειμαι σιγουρη αν το παλεψεις λιγο θα σου βγει) και οτι ο λογος που αποφευγω να πηγαινω σπιτι της(παροτι θελω να τη βλεπω---ενταξει βαλε και λιγο ψεμματακι) ειναι γιατι με ενοχλει να βλεπω τον αντρα της να τριγυρναει γυμνος μπροστα μου.Ντρεπομαι ,νιωθω αβολα εως και αηδιαζω.Και να δω τι δικαιολογια θα βρει να σου πει!!!

Διαφημίσεις