Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Το κοιταω και το ξανακοιταω Bizeli μου αλλα τη χιουμοριστικη πλευρα δεν την βλεπω... Παντως ειναι πραγματική εικονα αν κρινω κι απ' το γυρω γυρω, μαλλον σε κανενα τσιγγανικο καταυλισμό...αν και το μωρακι ειναι ανοιχτοχρωμο. Πωπω ρε παιδια, πως κοιταει ετσι το καημενο; Ελεος πια, τι να πει κανεις;

Διαφημίσεις

Δεν την στελνεις στο Χαμογελο του παιδιου; Αυτοι θα την αξιολογησουν και ισως μαθουν περι τινος προκειται...αν και μπορει να εχει ληφθει σε αλλη χωρα...ειναι κατι χωρες ξεχασμενες απο Θεο και ανθρωπους που γινονται τερατα...

ούτε για αστείο δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί καποιος να δέσει έτσι ένα παιδί! :twisted: Συγγνώμη αλλά κατι τέτοια εμένα προσωπικά δε με κάνουν να γελάω.........

920035f02d.png

Διαφημίσεις

Αχ, αυτά μας υπενθυμίζουν ότι δυστυχώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα! Φανταστείτε ότι αυτό το βλέπουμε, τι γίνεται εκεί που δεν βλέπουμε

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Βρε παιδιά στη χώρα που είναι αυτό το αγγελούδι μεγαλώνουν άνθρωποι ή ζώα;

:x Αλλά πιστεύω ακόμα και τα ζώα τέτοια πράγματα δε θα τα έκαναν. :evil:

Που πήγε η στοργή και η αγάπη;

ΕΛΕΟΣ!!!

Διαφημίσεις

Μπιζέλι μου... δεν το στέλνεις σε κανένα "χαμόγελο του παιδιού"? Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων??? Κάτι πρέπει να κάνεις! Αν θέλεις στείλτο μου εμένα να το προωθήσω εκεί που πρέπει

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν νομιζω να ειναι αληθινο......... ή μαλλον ΔΕΝ ΘΕΛΩ να νομιζω !!!

και βεβαια ειναι αληθινο αφου ειναι φωτογραφια κανονικότατη..

Με πιάσανε τα κλάματα βρε κορίτσια......

Είδατε τα ματάκια του πως κοιτάει το κακόμοιρο?????

Τι να πει κανείς....... Απορώ ΓΙΑΤΙ ο Θεός τους δίνει παιδιά????? Πείτε μου....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

το στειλα ηδη...αλλα τι να κανουν και αυτοι???πως θα βρουν απο που προερχεται??

Τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν σβήνονται μπιζέλι.

Πω πω ... μιλάμε ... έχω ΘΥΜΩΣΕΙ! :evil::evil::evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Όντως είναι σοκαριστική η εικόνα :cry::cry: αν όμως το δούμε "ρεαλιστικά "και αν παραδεχτούμε -γιατί έτσι φαίνεται τουλάχιστον- ότι το μωράκι κατάγεται από κάποια "Αραβική" χώρα (και συγνώμη κιόλας μη θεωρηθώ και ρατσίστρια :oops: ). μήπως βρίσκεται και σε "προνομιούχα θέση"????? Έχετε δει πολλά παιδάκια από τέτοια μέρη να έχουν έστω και αυτό το αυτοσχέδιο "ριλάξ" με τις κουδουνίστρες??? Συνήθως βλέπουμε ή σκοτωμένα παιδιά από τον πόλεμο ή ξυπόλητα και βρώμικα να περιφέρονται σαν χαμένα δεξιά και αριστερά αναζητώντας ίσως τους γονείς που έχασαν από κάποια βόμβα...........

Φυσικά το μωράκι είναι δεμένο αφού και "εμείς" οι δυτικοί γονείς τα "δέναμε" τα παιδιά μας στο ριλάξ.....

Προς Θεού μην με χαρακτηρίσετε κυνική ή σκληρή, απλά λέω πολύ απλά ότι γενικά υπάρχουν πολλα δυστυχισμένα παιδάκια που έχουν εμφανή σημάδια εγκατάληψης, εξαθλίωσης ή πείνας (πράγμα που δεν φαίνεται στο συγκεκριμένο μωράκι ή κάνω λάθος?)

Απλά ίσως εμας μας φαίνεται αδιανοήτη η συγκεκριμένη φωτο χωρίς όμως να γνωρίζουμε το "backround" :?: