Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εχω μεινει αφωνη!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ας μην το συγκρινουμε με το "δυτικο" ρηλαξ...Τα χερια το παιδιου αν προσεξατε ειναι επισης δεμενα λες και ειναι ετοιμο για ηλεκτροσοκ!!! Τι να τις κανω τις κουδουνιστρες απο πανω αν το παιδι δεν μπορει να τις αγγιξει; Κι αυτο το συστημα για κατουρημα... δεν εχω λογια!

Φυσικα και υπαρχουν παιδακια σε πολυ χειροτερη μοιρα σε περιοδους πολεμου αλλα εκει δυστυχως και οι ιδιοι οι γονεις αδυνατουν να τα προστατεψουν... Αυτο δεν νομιζω να μην εχει γονεις ομως!! Καπου εκει γυρω ειναι και καμαρωνουν για το ευφυες του πραγματος! :evil:

Ας μην το συγκρινουμε με το "δυτικο" ρηλαξ...Τα χερια το παιδιου αν προσεξατε ειναι επισης δεμενα λες και ειναι ετοιμο για ηλεκτροσοκ!!! Τι να τις κανω τις κουδουνιστρες απο πανω αν το παιδι δεν μπορει να τις αγγιξει; Κι αυτο το συστημα για κατουρημα... δεν εχω λογια!

Φυσικα και υπαρχουν παιδακια σε πολυ χειροτερη μοιρα σε περιοδους πολεμου αλλα εκει δυστυχως και οι ιδιοι οι γονεις αδυνατουν να τα προστατεψουν... Αυτο δεν νομιζω να μην εχει γονεις ομως!! Καπου εκει γυρω ειναι και καμαρωνουν για το ευφυες του πραγματος! :evil:

Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγούμαι ότι δεν υιοθετώ τη συμπεριφορά των γονιών, αν υπάρχουν? ούτε κάνω τη σύγκριση που εννοεις αγαπητή jean :wink:

Aπλά σας λέω ότι για αυτούς μπορεί να είναι "συνηθισμένο" να "φασκιώνουν" το μωρό (και οι γιαγιάδες μας το έκαναν για το "καλό" του μωρού!) ή να έχουν βρει έναν υποτυπώδη τρόπο να το κρατούν "καθαρό"από τις ακαθαρσίες του...

Επίσης αν υπάρχουν γονείς, δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται, τί κάνουν ή ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ......

και όσο και αν φαίνομαι "κυνική" για ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ "ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ" ΣΥΝΘΗΚΕΣ (και με επιφύλαξη ΠΑΝΤΑ) προτιμώ -ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ- το "ριλάξ"αυτό παρά να το δω Βρώμικο, Πεινασμένο ή και Παρατημένο μέσα στη μέση του δρόμου , να ψάχνεται.....

Συγγνώμη αλλά γενικά στη ζωή μου -και ίσως είναι κακό αυτό :wink: - προσπαθώ να βλέπω και τις δύο όψεις του νομίσματος.......

A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο

Αν γινεται να ενημερωθει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει η προελευση αυτου του e-mail παιδια. Δεν με ενδιαφερει αν γινεται για καλο σκοπο :twisted: ειναι απαραδεκτο κ προσβαλει την αξιοπρεπεια αυτου του μωρου ειναι ανθρωπος γαμ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motherof2 (μου θυμωσες; :cry: "αγαπητη" ; Ψυχραθηκαμε; :cry: )

δεν ξερω για ποιο λογο το εδεσαν αλλα με ενοχλει πολυ που ειναι δεμενα και τα χερακια του... Ολα με ενοχλουν για να ειμαι ειλικρινης...δεν δικαιολογειται με τιποτα...δεν μπορω ουτε να το κοιταξω...

Διαφημίσεις

A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο

Αν γινεται να ενημερωθει η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει η προελευση αυτου του e-mail παιδια. Δεν με ενδιαφερει αν γινεται για καλο σκοπο :twisted: ειναι απαραδεκτο κ προσβαλει την αξιοπρεπεια αυτου του μωρου ειναι ανθρωπος γαμ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε! λοιπόν αυτό δεν το σκέφτηκα και θυμώνω αφάνταστα

Όντως δεν είναι "παράνομο 100%" να βγαίνει στο internet η εικόνα κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του?? αυτός που τράβηξε και "πάσσαρε" τη φωτο δεν πρέπει να διωχθεί? Προσωπικό δεδομένο κλπ........ :x:x:x:x:x:x

Σοκαριστική η εικόνα του μωρού .... εμένα όμως αυτό που με εξαγριώνει, δεν είναι η φωτογραφία .

Είναι ο σαδισμός του ανθρώπου που βρήκε το θέαμα αστείο βλέποντάς το και πίνοντας καφέ....του ανθρώπου που σίγουρα θα γέλαγε περισότερο, αν ήτανε βιντεάκι που έδειχνε και τη συνέχεια ....του ανθρώπου που είχε την" καλοσύνη και τη γεναιοδωρία" να το μοιραστεί και με όσους ξέρει για να γελάσουνε κι οι άλλοι... του ανθρώπου που αν δεί να βασανίζουνε ένα παιδάκι θα πεί: φέρτε την κάμερα!!!! .... του ανθρώπου τέρατος.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Σοκαριστική η εικόνα του μωρού .... εμένα όμως αυτό που με εξαγριώνει, δεν είναι η φωτογραφία .

Είναι ο σαδισμός του ανθρώπου που βρήκε το θέαμα αστείο βλέποντάς το και πίνοντας καφέ....του ανθρώπου που σίγουρα θα γέλαγε περισότερο, αν ήτανε βιντεάκι που έδειχνε και τη συνέχεια ....του ανθρώπου που είχε την" καλοσύνη και τη γεναιοδωρία" να το μοιραστεί και με όσους ξέρει για να γελάσουνε κι οι άλλοι... του ανθρώπου που αν δεί να βασανίζουνε ένα παιδάκι θα πεί: φέρτε την κάμερα!!!! .... του ανθρώπου τέρατος.

Ανθρώπου???

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Tο πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ο γιός είναι στην ίδια ηλικία με το κακόμοιρο αυτό παιδάκι που κοιτάει χαμένο τον κόσμο...

Tί να σκέφτεται αυτό το αγγελούδι: Tί να νοιώθει; Tα ματάκια του είναι γεμάτα απορία. Άραγε με τί είναι γεμάτη η ψυχούλα του;

Bλέπω τον γιό μου στη θέση του και το μόνο που κάνω είναι να κλαίω.... :cry:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

motherof2 (μου θυμωσες; :cry: "αγαπητη" ; Ψυχραθηκαμε; :cry: )

δεν ξερω για ποιο λογο το εδεσαν αλλα με ενοχλει πολυ που ειναι δεμενα και τα χερακια του... Ολα με ενοχλουν για να ειμαι ειλικρινης...δεν δικαιολογειται με τιποτα...δεν μπορω ουτε να το κοιταξω...

Καλέ γιατί να ψυχραθούμε :wink: Τον άντρα μου πήρες? :lol: Απλά επειδή με το γράψιμο "χάνεις" πολύ από την ουσία της κάθε λέξης, δεν θα ήθελα με τίποτα να θεωρηθώ "κάπως" με αυτά που ανέφερα πιο πάνω...

Για πχ το "αγαπητή" που θεώρησες "ψυχρό" από μέρους μου, μόνο ψυχρό δεν ήταν και ειλικρινά λυπάμαι αν "διαβάστηκε" κατά αυτόν τον τρόπο :(

Σε οποια χωρα και να ειναι...... ειναι ενα μικρο παιδακι....!!!! :(:(:(

Κατι τετοια email ειναι πολυ λυπηρο να "πηγαινοερχονται" για να γελαει ο κοσμος!!!

Κριμα για ολα αυτα τα παιδακια που εχουν ασυνειδητους γονεις ή που δυστυχως γεννηθηκαν σε "λαθος" χωρες!!!

:evil:

Διαφημίσεις

Δεν έχω λόγια.... Αυτή η αντιμετώπιση μωρού μόνο μια εξήγηση μπορεί να έχει κατά τη γνώμη μου.... Πρόκειται για κέντρο που τα εκπαιδεύουν απο τη γέννηση για καμικάζι αυτοκτονίας. (Άλλο θέμα αυτό) λλη εξήγηση δεν δίνω γιατί αρνούμαι οτί υπάρχει. Για "αστείο" ούτε λόγος. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

δυστυχως γεννηθηκαν σε "λαθος" χωρες!!!

:evil:

αυτό ακριβώς νομίζω πως είναι το πρόβλημα.... :evil:

όσο το ξανασκέφτομαι.... (γιατί δεν θέλω να το ξαναδώ :evil:)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Φρικτή εικόνα.

Απαίσιοι εκείνοι που το έκαναν.

Δε θυμάμαι πια το είπε αλλά κι εγώ, θα ήθελα να το βρω και να το πάρω αγκαλιά αυτό το μωρό.

Τώρα το γιατί μπορεί να συμβαίνει και τι φταίει και ποιος το έκανε δε μπορούμε να ξέρουμε. Αλλά θα συμφωνήσω με τη gavrias 100%.

Και να πω και κάτι με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι θέμα χώρας. Δεν υπάρχουν λάθος χώρες. Λάθος άνθρωποι υπάρχουν.

Προχθές στις Ειδήσεις αναφέρθηκε ένας πατέρας ο οποίος βίαζε τον 6χρονο γιο του. Στην Ελλάδα γεννήθηκε αυτό το παιδάκι. Κι όμως, υπέφερε πολύ, από τον ίδιο τον πατέρα του. Κι άλλα τόσα παιδιά, παντού, σε κάθε γωνιά της γης.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Φρικτή εικόνα.

Απαίσιοι εκείνοι που το έκαναν.

Δε θυμάμαι πια το είπε αλλά κι εγώ, θα ήθελα να το βρω και να το πάρω αγκαλιά αυτό το μωρό.

Τώρα το γιατί μπορεί να συμβαίνει και τι φταίει και ποιος το έκανε δε μπορούμε να ξέρουμε. Αλλά θα συμφωνήσω με τη gavrias 100%.

Και να πω και κάτι με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι θέμα χώρας. Δεν υπάρχουν λάθος χώρες. Λάθος άνθρωποι υπάρχουν.

Προχθές στις Ειδήσεις αναφέρθηκε ένας πατέρας ο οποίος βίαζε τον 6χρονο γιο του. Στην Ελλάδα γεννήθηκε αυτό το παιδάκι. Κι όμως, υπέφερε πολύ, από τον ίδιο τον πατέρα του. Κι άλλα τόσα παιδιά, παντού, σε κάθε γωνιά της γης.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Σίγουρα δεν είναι ωραίο θέαμα, αλλά δεν γνωριζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έχουν δέσει (είναι σαφές ότι δεν είναι από Ελλάδα) καθώς το μωρό φαίνετε καθαρό, με προφανώς "προσεγμένο" κρεβατάκι αφού μέχρι και μαξιλαράκι έχει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει κακία όποιος το έχει δέσει. Στην χειρότερη έχει κακή πληροφόρηση.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι έχουν κάποιο λόγο (μπορεί λάθος, μπορεί και σωστό) που το έχουν κάνει αυτό στο κακόμοιρο παιδάκι.

Μπορεί ο σκοπός που το βάλανε εκεί να είναι για προστασία κατά την μεταφορά του. Ή κατά την διάρκεια της νύχτας να το σκεπάζουν με την (πολύτιμη) κουνουπιέρα για να αποφύγουν τα τσιμπήματα (βασική αιτία μετάδοσης θανατηφόρων ασθενιών σε πολλές υπανάπτυκτες περιοχές)...

Και όπως προανέφερε κάποιος το φάσκιωμα που είχαμε στην Ελλάδα (όχι και τόσα πολλά χρόνια πίσω) ήταν πολύ χειρότερο από αυτό...

• 1 χρόνο μετά...

το μωρο αυτο ηρθε στον κοσμο για να το λατρεψουμε. Καμμια πολιτισμικη καταβολη δεν επιτρεπει τετοιες συμπεριφορες.Ισως δε θα επρεπε να το δουμε τοσο απλα.Στη θεση της κοπελας που ελαβε το μυνημα θα το εψαχνα περισσοτερο.

• 4 εβδομάδες μετά...

Συμφωνώ με τη φίλη που λέει ότι το παιδί αυτό μπορεί να είναι σε "προνομιακή θέση" από άλλα της ηλικιάς του αν λάβουμε υπόχη τις κοινωνικοοικονομικές, πολιτιστικές και γεωγραφικές συνθήκες υπό τις οποίες γεννήθηκε και ανατρέφεται. ΟΜΩΣ, τα ματάκια του είναι τρομοκρατημένα και εμένα προσωπικά μου δίνει την εικόνα μιας ψυχής που δυσανασχετεί φρικτά με το μαρτύριο στο οποίο την αναγκάζουν να υποβάλλεται χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Μπορεί όντως οι γονείς του παιδιού αυτού με τη λογική τους να του κάνουν το μεγαλύτερο καλό, όμως αυτο δεν αναιρεί το γεγονός ότι το παιδί καταπιέζεται και δείχνει να βασανίζεται. Βέβαια, δυστυχώς, καλύτερα να μη λέμε πολλά γιατί και στη χώρα μας δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από το περίφημο φάσκιωμα, που λέει και η φίλη παραπάνω, και που φυσικά το έκαναν όλοι οι γονείς για να κάνει λέει το μωρό στητό κορμί όταν μεγαλώσει. Αποτέλεσμα, σκωλιώσεις παραμορφωτικές αρθρίτιδες, κοίλες και όλα τα σχετικά.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...