Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαπτιζω τα δυο μου μικρα...

theolvas

Recommended Posts

αποφασισαμε μεσα στις τοσες δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε τον τελευταιο καιρο,να βαπτισουμε τη βενετουλα κ τον εφραιμ γιωργακη μας.λογω περιορισμενου χρονου θα εκτιμουσα ιδιεταιρα τη βοηθεια σας.θα ηθελα να μου στειλετε καποιες διευθυνσεις για τα απαραιτητα,επειδη οι νονες ειναι στη σαμο κ την καστορια.δεν εχω χρονο να ψαξω η ιδια,σιγουρα καπου θα υπαρχουν μεσα στο φορουμ,αλλα με τρια παιδια...καταλαβαινετε.ευχαριστω εκ των προτερων

λια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Αγαπητή Theolvas καταρχήν να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Σου βγάζω το καπέλλο που έχεις 3! Εγώ ένα έχω και έχω λιώσει...

Εγώ θα σου πρότεινα μετά από την δική μου έρευνα αγοράς γιατι την κυριακή έχω τον γάμο-βάφτιση μας να κοιτάξεις το σαιτ http://www.narlis.gr γιατί μέχρι τώρα έχει τις φθηνότερες τιμές της αγοράς και σε μπομπό και σε βαφτιστικά και σε παπούτσια έχει μεγάλη ποικιλία και για όλα τα πορτοφόλια.

Με το καλό να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες σου!

Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

σ ευχαριστω παρα πολυ.κι εγω το γαμο μου,τον εκανα μαζι με τη βαφτιση του δημητρη,ενω ημουν εγκυος στη βενετια 6 μηνων,κ ελιωσα.γι αυτο αναβαλλαμε τη βαπτιση της βενετιας,μολις μαθαμε για την τριτη εγκυμοσυνη.μετα ηρθε το προβλημα υγειας του δημητρη,του μπαμπα κ της μαμας μου,κ γενικα δεν μας εχει παει κ πολυ καλα η χρονια.γι αυτο αποφασισαμε στα γρηγορα κι εχω πελαγωσει.δεν θα ειναι το σουπερ κοσμικο γεγονος,χωρις τραπεζια κ δεξιωσεις,μια βαπτιση,κ στο τελος του θα κοπει κ τουρτα για τα γεννεθλια του δημητρη,που ειναι την επομενη μερα.θα ηθελα να κανω κι ενα μικρο ορθιο μπουφε,αλλα δεν εχω χρονο να το φτιαξω μονη μου (ημουν σεφ στο επαγγελμα πριν γινω μανουλα) κ δεν ξερω αν εχω την οικ ανεση για κετερινκ..μια απλη βαπτιση θα ειναι,μ ολο τον κοσμο καλεσμενο,κι οποιος θελει,ερχεται...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Οτι και να κάνεις θα έιναι όμορφο αφού θα είναι φτιαγμένο από αγάπη!!

Σε καταλαβαίνω γιατί και εμάς μας έχουν τύχει πολλά τα τελευταία δυο χρονια με αποκορύφωμα την τράκα του αντρούλη μου τον γενάρη με σπασμένο πόδι σε γύψο για 4 μήνες και μετά τέλη φλεβάρη τρακέρνω και εγώ....διαλύω το αμάξι...άσε! Σε νιωθω,....

Δεν πειράζει όμως εσύ να εισαι καλά να μην σε απασχολέι τι θα πουν και τι θα λενε ότι και αν έκανες ή κάνεις σιγουρα θα βρεθούν αυτοι που θα πουν την χολη τους.

Οσον αφορά το κετερινγκ δεν έχω ιδέα καθ΄ότι σαλονικιά καλύτερα να σε κατατοπισουν οι συντοπίτισές σου!!

δεν νομιζω να κανω τιποτα για φαγητο.θα δωσω αντι για παστακι γλυκο του κουταλιου σταφυλι που βραζει αυτη τη στιγμη,κ μελι με καρυδι απο τα μελισσια του θειου μου στη σαμο.ετσι θα χω μονο τα βαζακια να πληρωσω,κ τον προσωπικο χρονο που θα χρειαστω για να τα στολισω.θα χουμε κ την τουρτα του δημητρη...για κατι αλλο δεν ξερω,ισως βαλω τις κουμπαρες να φτιαξουν η καθεμια απο κατι,κι εγω μαζι,αλλα παλι...τραπεζια?? καρεκλες??? χωρος???για προσκλητηρια,ενταξει.μπουμπουνιερες,συμφερει να αγορασω τα υλικα κ να τις στολισω μονη μου η ερχεται μια η αλλη με το χρονο που θα καταναλωσω??θα ειναι καπου 400 (200 για καθε παιδι).βλεπεις το σοι του αντρα μου ειναι μεγαλο,κ δεν μπορεις ν αφησεις κανεναν απεξω..μη πω 500...

Διαφημίσεις

κατά την γνώμη μου εφόσον έχεις περιορισμένο χρόνο και πολύ δουλειά με τρια παιδάκια στο σαιτ του ναρλή θα βρεις πολύ οικονομικές μπομπό παιδικές και όμορφες μην κάτσεις να τις κάνεις...Δεν αξίζει τόσος κόπος και φασαρία! Εκτός βέβαια αν το προτιμάς έτσι τότε αλλάζει!

χρονος δεν υπαρχει ετσι κι αλλιως,αλλα κ τα οικονομικα περιορισμενα,γι αυτο κ ψαχνω.στο σαιτ που μου λες βρηκα καποια ενδιαφεροντα πραγματα..κ πολυ καλες,τιμες σε σχεση μ αυτα που θυμαμαι απο τη βαφτιση του δημητρη...

σου λεω ειλικρινά επειδή και το δικό μας μπατζετ ήταν και είναι πολυ περιορισμενο , το καδράκι που παρήγγειλα το βρηκα στην θεσσ από 1.8? έως 2.2? ενώ στον ναρλή με 1.35? έτοιμο με κουφέτα χατζηγιαννάκη! Απλά το σαιτ του έχει πολλά θέλει λιγο ψάξιμο και μετά είμαι σιγουρη οτι δεν θα βρεις τις ιδιες τιμές πουθενά!

..παντως βρηκα ενα φορεμα που ζαχαρωνα περισυ,που εβλεπα διαφορα για τη βενετια,κ μου ειχαν πει 600 μονο για το φορεμα στο ορχηστρα (περιπου 1200 κομπλε) το εχει 230 κομπλε...κ χαρηκα πολυ,τι κι αν ειναι περισυνη μοδα??μια φορα θα το φορεσει ετσι κι αλλιως...αντε κ αλλη μια αν παμε σε κανενα επισημο γαμο...μη ξεπαραδιασω κ τις νονες...στο κατω κατω,αν θελουν κατι παραπανω,ας παρουν καλο σταυρο...βρηκα κ βαζακια για το γλυκο κ το μελι με 40 λεπτα...για παστακι μου ζητουσαν το λιγοτερο 1.10..για την τουρτα του δημητρη,θα ψαξω (αν υπαρχει ιδεα,ευπροσδεκτη).

Διαφημίσεις

αν μπορεις να πας και στη Mikelina , εχει σιγουρα καλες τιμες. Απλα απο ποιοτητα και εξυπηρετιση μην περιμενεις και πολλα....

περιστερι και παλληνη εχουν...

διευθυνση,ακριβως,ξερεις??η αν εχουν ιστοσελιδα,γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος,κ η μετακινηση αδυνατη

ναι,για ολα κοιταω.οι νονες ειναιι στη σαμο κ στην καστορια,κ στη σαμο ειναι πολυυυυυυ ακριβα..

Με το καλό σου εύχομαι και να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας... Επαυξάνω για το site του Ναρλή, ψάξτο και δε νομίζω να χάσεις. Επειδή κ εγώ σκέφτηκα να πάρω από εκεί τα παιχνιδάκια και να φτιάξω μόνη μου τούλια κουφέτα κορδέλες κ.λπ, να σου πω ότι δεν συμφέρει. Γι αυτό τα πήρα έτοιμα. Και μπομπο έτοιμη κομπλέ 0,85 δεν το λες ούτε του παπά. Για βαπτιστικά δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα το κάνει ο νονός. Αν όμως βρήκες τέτοια τιμή, σκασίλα σου που είναι περισινή μόδα. Έλεος δηλαδή...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ξερει καμια σας αν παραγγειλω απο το ναρλη,ποσο καιρο κανει να τα στειλει??υπαρχουν εξοδα αποστολης??κ πως τα στελνει???συγνωμη που ρωταω κατι που ισως το εχετε ξανασυζητησει εδω,αλλα οπως ξαναειπα,δεν εχω χρονο....μηπως μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες για τουρτα,νοστιμη,αλλα οχι ακριβη???18 ευρω το κιλο,μου φαινονται πολλα....(ο δημητρης θελει με το μπομπ σφουγκαρακη,τον ομπιακο (ολυμπιακο) η τον αντερμαν (σπαιντερμαν)...

Διαφημίσεις

Αν έχεις χρόνο, κάνε μια βόλτα στην οδό Νοταρά στον Πειραιά, έχει πολλά μαγαζιά με μπομπονιέρες σε καλές τιμές και γενικά έχει πολλά μαγαζιά με βαφτιστικά. Τις μπομπονιέρες απ' ότι είδα τις πήρα ίδια τιμή με του ΝαρλΗ ίσως και λίγο φτηνότερα, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού, είναι μόλις μπαίνεις στη Νοταρά από τη Βασ. Γεωργίου, πρώτο ή δεύτερο κατάστημα δεξιά.

ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ 1.00 ΚΟΜΠΛΕ Κ ΜΕ ΤΡΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΡΑ ΑΠΟ 1,00 ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΑΠΟ 15,00 ΚΟΥΤΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ 150,00 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ www.kalligraphics.gr ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Κ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΟΣΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ

ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑς ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ 1.00 ΚΟΜΠΛΕ Κ ΜΕ ΤΡΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΡΑ ΑΠΟ 1,00 ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΑΠΟ 15,00 ΚΟΥΤΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ 150,00 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ www.kalligraphics.gr ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

καλημερα κ σ ευχαριστω πολυ.θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεις αν χρησιμοποιουν κουφετα χατζηγιαννακη.(πηγα σ ενα γαμο τις προαλλες κ δοκιμασα κατι υπεροχα με διαφορες γευσεις λευκης σοκολατας κ κολλησα...).η αν θα χρησιμοποιουσαν αν τους τα πηγαινα εγω...μαλλον θα ειναι η μονη πολυτελεια που θα γινει.για το στεργιου γνωριζω τα αρτοσκευασματα,αλλα δεν ηξερα οτι εχουν κ γλυκα...δλδ,θα βρω κ τα σχεδια που ειπα πιο πανω???η βαπτιση θα γινει στον αγ στεφανο στον περισσο οπου παντρευτηκαμε κ βαπτισαμε κ το δημητρη,κι αλλα πολλα,οποτε μας βολευει.κι αν ξερεις κ τιμουλες του στεργιου θα βοηθουσες ιδιεταιρα.

οι τουρτες στον Στεργιου πρεπει να ειναι γυρω σταμ 11-12ευρω/κιλό. εχει καταστημα και στην Ν.Φιλαδέλφεια αν σε βολευει καλυτερα. Απο παραστασεις για τις τουρτες εχει παρα πολλες και σιγουρα αυτες που θες. μπορεις να τους κανεις ενα τηλ. ή μπες και στο site http://www.stergiou.gr

κοριτσακια μου!

Μαρία και δημητράκης το καταλάβαμε! Το είπες και σε αλλο θέμα.....

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.......

Ααχαχαχχαχαχ Kalamaraki όρεξη που την έχεις και ασχολείσαι...

Πάντως εγώ προτείνω για τούρτα να πας στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς (που να μην είναι αλυσίδα ε) και όχι στον Στεργίου. Όσο φθηνος κι αν είναι, μην ξεχνάμε πως είναι εργοστάσιο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ααχαχαχχαχαχ Kalamaraki όρεξη που την έχεις και ασχολείσαι...

Πάντως εγώ προτείνω για τούρτα να πας στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς (που να μην είναι αλυσίδα ε) και όχι στον Στεργίου. Όσο φθηνος κι αν είναι, μην ξεχνάμε πως είναι εργοστάσιο...

Όταν όμως τα συνοικιακά χρεώνουν 2 και 2.50 ευρώ το γλυκάκι και 15 ευρώ το κιλό την τούρτα συγνώμη αλλά θα πάω στο εργοστάσιο!!! :))))))))

Εδώ και η passarella που είναι και γνωστό όνομα χρεώνει μια χαρά τιμή 1.40 &1.80 το κυπελλάκι κούκις και 1.50 το εκμέκ καταϊφι! Από τούρτες δεν ξέρω αλλά έχει πολύ ωραία σχέδια σκαντζόχοιρο κλπ.

Με το καλό η βάπτιση!!

..στο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας μου (εκεινο που αξιζει να παρεις γλυκα,οχι τα αλλα) μου ειπαν 18 ε το κιλο κ καραφλιασα...θα ειναι 200 ατομα στη βαφτιση (οι 170 πρωτα ξαδελφια του αντρα μου με οικογενεια ολοι,που δεν μπορω ν αφησω κανεναν,γιατι εχω καλη σχεση με ολους,κ γενικα πιστευω οτι σ αυτες τις στιγμες πρεπει να ειναι η οικογενεια παρουσα (ευτυχως το δικο μου σοι ειναι κατα πολυ μικροτερο,κ οι περισσοτεροι ζουν στη σαμο,κ προτιμουν να μου στειλουν τα χρηματα που θα εδιναν στα εισητηρια).δεν τη φτιαχνω εγω,γιατι παρολο που ειμαι μαγειρισα στο επαγγελμα,η σχεση μου με τα γλυκα περιοριζεται στο να τα τρωω,κ ηδη θα παρω μεγαλο ρισκο με το γλυκο του κουταλιου.τελικα,στο χωρο που θα κοπει η τουρτα,θα φτιαξουμε ενα μικρο μπουφε με ορθιο φαγητο (σε συνεργασια με τη νονα του δημητρη,που ειναι κι αυτη του επαγγελματος...

βεβαια δεν θα ηθελα εργοστασιο για την τουρτα...αλλα οχι κ 18 ευρω...