Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δυσκολίες στη σύλληψη

Recommended Posts

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να εκφράσετε τις εμπειρίες σας σχετικά με το θέμα της σύλληψης και των δυσκολιών που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε ή αντιμετωπίσατε στο παρελθόν.

• 4 months later...

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα αρκετές φορές να γράφω, τα έσβηνα, ξανάρχιζα...... Δεν ήθελα βλέπετε να γράψω κάτι αρνητικό για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να μην απογοητεύσω κάποιους.

Βέβαια από την άλλη μεριά.. ένιωθα και την ανάγκη να πω την εμπειρία μου μήπως και βοηθήσω κάποιους να αποφύγουν τις «κακοτοπιές»

Το ζευγάρι αδυνατεί να συλλάβει φυσιολογικά. Τεχνητή γονιμοποίηση λοιπόν

Δύσκολη ψυχολογικά και για τους δυο..... Θέλει μεγάλη αποφασιστικότητα και ηρεμία, ειδικά αν έχεις «ντροπές».....

5 αποτυχημένες προσπάθειες ( και μεγάλο κόστος χρηματικό – προσοχή διαφέρει από γιατρό σε γιατρό ) και αφήσαμε γενικά το θέμα «δεύτερο παιδί» Πέρασε ενάμισι χρόνος από την τελευταία φορά..... Οι επαφές, όπως πάντα.... ελεύθερες.... Σήμερα που μιλάμε, και αφού πλέον είχαμε και οι δυο αποβάλει τις κακές σκέψεις ο καθένας κατηγορώντας τον εαυτό του... έχουμε 10 μέρες καθυστέρηση!!!!!!

Που θέλω να καταλήξω ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ περίπτωση ιατρικά είναι ξεχωριστή, και γι’ αυτό και δεν αναφέρω τα πως και τα γιατί.

Απλά προσέξτε μην γίνετε αντικείμενο οικονομικής εκμεταλλεύσεις « με το γάντι» βέβαια...

Και ίσως η μητέρα Φύση φροντίσει για τα περαιτέρω, την πιο απίθανη στιγμή.......

..σας εύχομαι να είναι αλήθεια ...! πρέπει να έχετε απίστευτη αγωνία τώρα... κουράγιο , υπομονή!!

..., έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις τέτοιες fokion και πραγματικά δεν ξέρεις ποτέ...!

η τεχνητή γονιμοποίηση είναι κάτι που επιχειρούν πολλοί και σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο!

...αλλά είδες που όντως η μητέρα φύση κάνει διάφορα παιχνιδάκια μερικές φορές και μας ξεπερνάει :lol: ! ..

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

.... Σήμερα που μιλάμε, και αφού πλέον είχαμε και οι δυο αποβάλει τις κακές σκέψεις ο καθένας κατηγορώντας τον εαυτό του... .......
To κλειδί του παραδείσου βρίσκετε στην παραπάνω γραμμή.

Και δεν μιλώ μόνο για σύλληψη , αλλά για κάθε τι που κάνουμε στην ζωή μας.

Διαφημίσεις

Γίνεται, είναι σίγουρο αυτό. Πραγματικά έχω ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες.. ! ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ (ο νοόν νοείτο :) ) χωρίς ανησυχίες και ενοχές αυτό είναι το σημαντικό :) και αν είναι να γίνει, θα γίνει.

R.I.P. Michael Jackson.

Boom boom κοίτα εδώ για πληροφορίες σχετικά με την τεχνητή γονιμοποίηση: http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=155#155

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

και που λετε... αφου μπηκαμε στο "τριπακι" του ξαναμανα κουνιες μπιμπερο κ.λ.π. κ.λ.π. :D αν μη τι αλλο ειπαμε να την κανουμε σωστα αυτη τη φορα...

Τεχνητη γονιμοποιηση......την...... κανονικη......

Δυσκολη αποφαση και οικονομικα επωδυνη αν και οχι οσο παλιωτερα, ασ ωψεται τουλαχιστον το ΙΚΑ που "πριμοδωτει" μεγαλο ποσοστο της - μεγαλης - αξιας των φαρμακων....

Μην σπαταλησετε το χρονο σας σε ..... περιπου λυσεις... ειναι χειρωτερες ψυχολογικα και στοιχιζουν το ιδιο σχεδον οικονομικα.

Υπαρχουν στην Ελλαδα αρκετα κεντρα που αυτο που κοιτανε πρωτιστα ειναι το ευτυχες αποτελεσμα και οχι την τσεπη σας. Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτο το τελευταιο θελει πολυ προσοχη γιατι δυττυχως καποιοι γιατροι........

Αλλα τα ξερετε...........

• 1 month later...

Και............... Γκολ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τωρα πια εχωντας αποψη για ολη την διαδικασια θα επιμενω ( και προσοχη εδω δεν ειμαι κανενος ειδους ειδικος, μελλον ξανα- μπαμπας ειμαι :D:D:D:D )

οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ λυσεις ΑΛΛΑ υπρχουν και δυσκολιες μεγαλες.....

Μην κοιτατε που με την πρωτη εγινε... Οι συνθηκες επετρεψαν να γινει αυτο και το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προβλημα που υπηρχε και παρακαμφθηκε με την εξοσωματικη...

Κεντρα στην ελλαδα υπαρχουν και ιδιωτικα ( η περιπτωση μου ) αλλα και απο οτι ακουσα ξεκιναει κατι και στο πανεπιστημιο Κρητης αν δεν κανω λαθος....

Οι εντυπωσεις απο το συγκεκριμενο ιδιωτικο κεντρο που πηγαμε αριστες. Οχι τοσο απο τα ποσοστα επιτυχιας που μας ξεκαθαρισαν απο την αρχη ΠΡΙΝ ξεκινησουμε αλλα και απο τον "τροπο", το περιβαλον, τους ανθρωπους.

Ξαναλεω δεν θελω να νομιζει καποιος οτι το συγκεκριμενο κεντρο κανει "θαυματα" ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. υπηρχαν κυριες που ειχαν κανει και 10 προσπαθειες...

Που θελω να καταληξω. Αν ειναι να μπητε στη διαδικασια μπητε σωστα και ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ( και χρημα ).....

Δηλαδή......... είσαι μέλλων ξαναμπαμπάς ??????????!!!!!!!!!!1

ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ !!

τέλειο!!

αν θέλεις, μπορείς να γράψεις το όνομα και τηλ του κέντρου σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το βρεί. (δεν υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης ! )

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ !!

:!::!::!: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R.I.P. Michael Jackson.

:D:D:D Μια που παιρνω το ΟΚ. απο την Διευθυνση :D:D:D:D:D:D:D

το site τους με αρκετες πληροφορίες ειναι αυτο

http://www.embryogenesis.gr/index.html

Και ο υπευθυνος ο Κος Μαστρομηνας....

Μας πηγε ο γυναικολογος μας ο οποιος ηταν και μαζι μας... σε ολες τις κρισιμες φασεις....

:D:D:D:):):):D:D:D

Αν κάποιος δεν ήξερε..........θα διάβαζε ξαναμπαμπάς με εξωσοματική.....και θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι θα γίνεις ξαναμπαμπάς με άλλη γυναίκα.

Εγώ πάντος δεν θα μπορούσα να φανταστώ 3ο παιδί με εξωσωματική :shock::shock::shock:

Μπράβο κουράγιο............μάλλον έχεις πέσει στα μαλακά με τις θυγατέρες και πας γυρεύοντας για φασαρίες .................................και ότι κατάλαβες :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

@ almak καταλαβα καταλαβα...... :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

@ Μαρία. Με την γυναικα μου εχουμε ηδη δυο .... κορες... απο τους προηγουμενους γαμους μας.... :D:D:D

μεγάλη οικογένεια λοιπόν !!

οπότε τώρα θα θέλατε και ένα αγοράκιι........τώρα κατάλαβαααααααααα :D:D

το κάθε φύλο πάντως έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αυτό είναι σίγουρο! :twisted::twisted::twisted::D:D

R.I.P. Michael Jackson.

τώρα θα θέλατε και ένα αγοράκιι. :D:D

:twisted::twisted::twisted::D:D

Να σου πω την αμαρτια μου.... κοριτσι θελω και παλι!!!!! ( οχι οτι θα στεναχωρηθω... αλλα λεμε.... :D:D:D:D:D:D )

:D:D:D:D ξέρεις τι ωραία θα είναι όταν είσαι μεγάλος μεγάλος μετά απο πολλά χρόνια, και θα λες ότι είναι οι γκόμενές σου?xexexexex

έτσι κάνει ο μπαμπάς μου που είναι τώρα 80 αλλα σε σουπερ κατάσταση, και όταν μας κυκλοφορεί εμένα και την αδερφή μου και είναι σαν κόκκορας !! :twisted::twisted::twisted::twisted: xexxexeexxe

R.I.P. Michael Jackson.

• 2 months later...
  • 2 months later...

Να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.

Δύο χρόνια πριν η περίοδος μου άρχισε να μην είναι τακτική. Θορυβήθηκα το έψαξα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Οι τιμές των ορμονών μου ήταν προκλιμακτηριακές και ο γιατρός μου μετά απο κάποιες προσπάθειες για πρόκληση περιόδου μου ανακοίνωσε ότι θα μπορούσα να συλλάβω μόνο με εξωσωματική και αυτό πάλι όχι με δικό μου ωάριο αλλά απο δότρια.

Φυσικά ήταν σοκ όταν το ακούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν νιόπαντροι και δεν είχαμε σκεφτεί ακόμα για παιδί αλλά άλλο πράγμα να επιλέγεις αν θα κάνεις ή όχι και άλλο να σου αποκλείουν τη δυνατότητα της επιλογής. Με το σκεπτικό ότι αφού ούτως ή άλλως το παιδί που θα κυοφορούσα δεν θα ήταν βιολογικά δικό μου δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής, προτιμούσα να υιοθετήσω. Ο σύζυγός μου το αντίθετο.

Άκρη δεν βγάζαμε, να συμφωνήσουμε δεν μπορούσαμε εγκαταλείψαμε την ιδέα του παιδιού και κάναμε διάφορα πλάνα για τη ζωή μας. Λένε όμως ότι όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει ο Θεός γελάει.

Κάποιο Σάββατο βράδυ του είπα ότι τον τελευταίο καιρό δεν ένιωθα καλά. Είχα συνέχεια τάσεις για εμετό, πόναγε το στήθος μου, η μέση μου, νύσταζα πολύ. "Μήπως είσαι έγκυος;" "Μη λες βλακείες. Υπερκόπωση θα είναι .. Τρώμε και συνέχεια βλακείες αυτό το καιρό ..." "Καλά πάω να πάρω τσιγάρα". Γύρισε με τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό !!! Τον έστειλα να πάρει και άλλο άλλης μάρκας. Ο φαρμακοποιός με το που τον ξαναείδε να ζητάει και δεύτερο του είπε "Πω πω φίλε πρόβλημα μάλλον; Η γκομενά σου;" (ακόμα γελάμε με αυτό)

Βγήκε θετικό και το δεύτερο. Την Δευτέρα έκανα την β χωριακή και πήγα στο γιατρό μου. Ήμουν δυο μηνών.

Να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.

Δύο χρόνια πριν η περίοδος μου άρχισε να μην είναι τακτική. Θορυβήθηκα το έψαξα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Οι τιμές των ορμονών μου ήταν προκλιμακτηριακές και ο γιατρός μου μετά απο κάποιες προσπάθειες για πρόκληση περιόδου μου ανακοίνωσε ότι θα μπορούσα να συλλάβω μόνο με εξωσωματική και αυτό πάλι όχι με δικό μου ωάριο αλλά απο δότρια.

Φυσικά ήταν σοκ όταν το ακούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν νιόπαντροι και δεν είχαμε σκεφτεί ακόμα για παιδί αλλά άλλο πράγμα να επιλέγεις αν θα κάνεις ή όχι και άλλο να σου αποκλείουν τη δυνατότητα της επιλογής. Με το σκεπτικό ότι αφού ούτως ή άλλως το παιδί που θα κυοφορούσα δεν θα ήταν βιολογικά δικό μου δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία της εξωσωματικής, προτιμούσα να υιοθετήσω. Ο σύζυγός μου το αντίθετο.

Άκρη δεν βγάζαμε, να συμφωνήσουμε δεν μπορούσαμε εγκαταλείψαμε την ιδέα του παιδιού και κάναμε διάφορα πλάνα για τη ζωή μας. Λένε όμως ότι όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει ο Θεός γελάει.

Κάποιο Σάββατο βράδυ του είπα ότι τον τελευταίο καιρό δεν ένιωθα καλά. Είχα συνέχεια τάσεις για εμετό, πόναγε το στήθος μου, η μέση μου, νύσταζα πολύ. "Μήπως είσαι έγκυος;" "Μη λες βλακείες. Υπερκόπωση θα είναι .. Τρώμε και συνέχεια βλακείες αυτό το καιρό ..." "Καλά πάω να πάρω τσιγάρα". Γύρισε με τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό !!! Τον έστειλα να πάρει και άλλο άλλης μάρκας. Ο φαρμακοποιός με το που τον ξαναείδε να ζητάει και δεύτερο του είπε "Πω πω φίλε πρόβλημα μάλλον; Η γκομενά σου;" (ακόμα γελάμε με αυτό)

Βγήκε θετικό και το δεύτερο. Την Δευτέρα έκανα την β χωριακή και πήγα στο γιατρό μου. Ήμουν δυο μηνών.

Τετοια ν ακουμε :D . Ειναι πολυ ομορφες ιστοριες :D

Απίστευτο πραγματικά. Συγκλονίστηκα. Μιλάμε για θαύμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Έχουν πάει όλα καλά rosi. Η κόρη μας σήμερα είναι 6 μηνών :)