Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

σε λίγες μέρες αλλαζουμε σπίτι, εχω ενα μωρακι 4μιση μηνων που μολις βλεπει τον μικυ κατουραει το βρακακι του απ τη χαρα. αν και εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να του κανω δωματιο με καποιο αλλο θεμα ομως οτι θελει το αγορι μου! εχει καποια κοπελα το ιδιο θεμα στο βλασταρι της να μου δωσει καμια ιδεα?? ειδα ενα μεγαλο μικυ στο cosycorner και επειδη ειναι μεγαλος θα το βαλω απεναντι απο το κρεβατι του και σιγουρα θα του αρεσει. κατι αλλο που ισως να εχετε κανει??απο χαλι κουρτινα πρεπει να βαλω παλι με μικυ? θα μπορουσα να βαλω καποια μονοχρωμη κουρτινα που να δενει ετσι?? καλα μιλαμε ειμαι πολλλυυυ ασχετη...

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

ότι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι και πιο ξεκούραστα , δεν υπάρχουν κανόνες . Θα σου έλεγα να μην κάνεις και πολλά-πολλά και τόσο οι κουρτίνες όσο και το χαλί καλύτερα να μην είχαν παραστάσεις και θα σου εξηγήσω το γιατί. Τα παιδάκια εκεί στην ηλικία των 3 παθαίνουν κόλλημα με κάποιο καρτούν και μετά από 5-6 μήνες βρίσκουν κάποιο άλλο με αποτέλεσμα να θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι και κάτι διαφορετικό. Παίρνοντας λοιπόν κάτι ουδέτερο έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου κρατήσουν και να σου ταιριάξουν για περισσότερο καιρό.

Εμένα ο μικρός μου μέχρι τα χριστούγεννα και εκείνος είχε τρέλα με το Μίκυ. Μου άρεσε σαν ιδέα γιατί μπορούσα να συνδιάσω χαρούμενα και φωτεινά χρώματα στους τοίχους και να ταιριάξω και τις μπορντούρες του μίκυ. Προηγήθηκε βέβαια το δωμάτιο του μεγάλου (τους χωρίσαμε γιατί φέτος θα πάει πρώτη δημοτικού και του φτιάξαμε δικό του δωμάτιο όπου εκείνος ήθελε spiderman).Μέσα σε 2-3 μήνες από τον μίκυ περάσαμε αστραπιαία στον κεραυνό μακουήν "cars" και εδώ και μία εβδομάδα έχει τρελλαθεί με τον ben-10. Ευτυχώς δηλαδή που δεν πρόλαβα να του φτιάξω το δωμάτιό του....

Προς το παρόν αυτό που κάνω με τα παιδικά είναι το εξής: βάφω σε δύο χρώματα τους τοίχους μέχρι περίπου τη μέση το πιο σκούρο χρώμα και το υπόλοιπο με το πιο ανοιχτό, βάφω τις ντουλάπες σε τριχρωμία που να ταιριάζει με τα χρώματα των τοίχων, και βάζω μπορντούρα αυτοκόλλητη σε όλο το δωμάτιο εκεί που ενώνονται τα δύο χρώματα. Επίσης βάζω και αφρώδη αυτοκόλλητα με τον ήρωα που έχω διαλέξει στην μπορντούρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φραουλοπουλιτσα σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!μου αρεσει που ασχολεισαι τοσο με τα παιδακια σου και ακους τις επιθυμιες τους. μακαρι να εχω και γω αυτο το μερακι. εμενα ειναι πολυ μικρουλης ακομη, 4μιση μηνων οποτε λεω για κανενα χρονο να του κανω το χατιρι και μετα θα του το αλλαξω. οσο για κουρτινες, χαλι'α εχεις απολυτο δικιο, και γω ετσι το σκεφτηκα να μην μπουκωσει και μετα να χρειαζεται να τα αλλαξω κιολας. λεω να παρω μια διακριτικη μποσντουρα και να βαλω καποιο αφρωδες αυτοκολλητο. τις ντουλαπες πως τις βαφεις?? θα ηθελα να το κανω στην δικη μου. η ντουλαπα που του εχουμε ειναι αυτη που ειχαμε ακομη οταν συζουσαμε με τον αντρα μου, πολυ απλη και μικρη, θελω να βαλω αλλα πομολα και ελεγα να κολλησω και κει κατι. μπορω να την βαψω χωρις να φαινεται??

M6bap3.png

cik1p3.png

Εγω εκανα ολο το δωματιο με θεμα τη ζουγκλα (εκτος απο τη μοκετα που ειναι μπλε σκουρα) και το εχω σκυλομετανιωσει..

Κουρτινες, φωτιστικα, αυτοκολλητα στους τοιχους κλπ.. Ολα εχουν αυτα τα απαισια ζωακια πανω.. Εχω βαρεθει να τα βλεπω. Και με τα χαζα αυτατα τεραστια αυτοκολλητα που εχουν πιασει ολους τους τοιχους δεν εχω χωρο να βαλω τιποτα αλλο.. πχ ενα καρδακι, μια φωτογραφια.. Περιμενω να περασουν κανα 2 χρονια ακομα και θα τα ξεπαστρεψω ολα.. προς το παρον περιμενω να κανω αποσβεση στην κουρτινα που για ενα παραθυρο μου πηγε 500 ευρω.. μετα μονοχρωμα ολα και θα βαζω και κανα προσθετο για αλλαγη, οπως εκανε η μαμα μου και ειχαμε καθε χρονο διαφορετικο δωματιο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλησπέρα κορίτσια!

σε λίγες μέρες αλλαζουμε σπίτι, εχω ενα μωρακι 4μιση μηνων που μολις βλεπει τον μικυ κατουραει το βρακακι του απ τη χαρα. αν και εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να του κανω δωματιο με καποιο αλλο θεμα ομως οτι θελει το αγορι μου! εχει καποια κοπελα το ιδιο θεμα στο βλασταρι της να μου δωσει καμια ιδεα?? ειδα ενα μεγαλο μικυ στο cosycorner και επειδη ειναι μεγαλος θα το βαλω απεναντι απο το κρεβατι του και σιγουρα θα του αρεσει. κατι αλλο που ισως να εχετε κανει??απο χαλι κουρτινα πρεπει να βαλω παλι με μικυ? θα μπορουσα να βαλω καποια μονοχρωμη κουρτινα που να δενει ετσι?? καλα μιλαμε ειμαι πολλλυυυ ασχετη...

Και εγώ στον μικρούλη μου του έχουμε κάνει δωμάτιο μίκυ!!!Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό για να πάρεις ιδέες!!!Είναι πολύ ωραίο!!!!

Διαφημίσεις

O Μίκυ πάντως είναι διαχρονικος και αρέσει σε όλα τα παιδάκια ανεξαρτήτου ηλικίας. Και ο δικός μου έχει περάσει όλες τις φάσεις με toy story, cars, ben 10 αλλά εξακολουθεί να χαίρεται όταν βλέπει αντικείμενα με τον Μίκυ. Ειδικά σε συνδυασμό με όλη την παρέα (Ντόναλντ, Πλούτο, κλπ)

Μπορείς εύκολα και φθηνά να κάνεις ένα ωραίο δωμάτιο Μίκυ αγοράζοντας σεντόνια και σκεπάσματα με παραστάσεις disney και να βάλεις κάδρα με αντίστοιχα poster.

Το καλό είναι ότι τα κάδρα μπορείς αργότερα να τα ανανεώσεις αλλάζοντας τα poster ενώ τα αυτοκόλλητα πάνε για πέταμα (για να μην πω και τη φθορά που κάνουνε στους τοίχους ;))

.....δε νομίζω τάκη....

ευχαριστω κορίτσια για την απάντηση σας! θα το κανω οσο πιο διακριτικο μπορω, οχι υπερβολες και ετσι ωστε να το αλλαξω ευκολα αν χρειαστει. σκεφτομουν να παρω αφρωδες αυτοκολλητα ωστε να τα βγαλω οποτε θελω. αν βαλω μπορντουρα πρεπει να ειναι και αυτη μικυ η να επιλεξω καλυτερα κατι ουδετερο? geodatou πολυ θα ηθελα να δω καποια φοτο απο το δωματιο σας! ευχαριστω, ευχαριστω

M6bap3.png

cik1p3.png

ευχαριστω κορίτσια για την απάντηση σας! θα το κανω οσο πιο διακριτικο μπορω, οχι υπερβολες και ετσι ωστε να το αλλαξω ευκολα αν χρειαστει. σκεφτομουν να παρω αφρωδες αυτοκολλητα ωστε να τα βγαλω οποτε θελω. αν βαλω μπορντουρα πρεπει να ειναι και αυτη μικυ η να επιλεξω καλυτερα κατι ουδετερο? geodatou πολυ θα ηθελα να δω καποια φοτο απο το δωματιο σας! ευχαριστω, ευχαριστω

η μπορντούρα είναι αυτοκόλλητη και βγαίνει πολύ εύκολα αν θέλεις να την αλλάξεις και να βάλεις κάποια άλλη στη θέση της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φραουλοπουλιτσα σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!μου αρεσει που ασχολεισαι τοσο με τα παιδακια σου και ακους τις επιθυμιες τους. μακαρι να εχω και γω αυτο το μερακι. εμενα ειναι πολυ μικρουλης ακομη, 4μιση μηνων οποτε λεω για κανενα χρονο να του κανω το χατιρι και μετα θα του το αλλαξω. οσο για κουρτινες, χαλι'α εχεις απολυτο δικιο, και γω ετσι το σκεφτηκα να μην μπουκωσει και μετα να χρειαζεται να τα αλλαξω κιολας. λεω να παρω μια διακριτικη μποσντουρα και να βαλω καποιο αφρωδες αυτοκολλητο. τις ντουλαπες πως τις βαφεις?? θα ηθελα να το κανω στην δικη μου. η ντουλαπα που του εχουμε ειναι αυτη που ειχαμε ακομη οταν συζουσαμε με τον αντρα μου, πολυ απλη και μικρη, θελω να βαλω αλλα πομολα και ελεγα να κολλησω και κει κατι. μπορω να την βαψω χωρις να φαινεται??

τις ντουλάπες τις βάφει ο σύζυγος με χρώματα για ξύλο όπως και το υπόλοιπο ντεκόρ (δεν μπορώ να πω τον παραδέχομαι ότι είναι μερακλής σε κάτι τέτοια και αντιθέτως με εμένα την άχρηστη τα χέρια του πιάνουν και κάνει παπάδες)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς τώρα ετοιμάζουμε το δωμάτιο της μικρής και το φτιάχνουμε κυρίως minnie αλλά γενικά όλη την παρέα disney. Τους τοίχους θα τους βάψουμε φουξ-ροζ, μια μπορντούρα στην ένωση των 2 χρωμάτων ΑΝ τη βρώ μια που είδα στο site της decofun

Έχουμε πάρει αφρώδη αυτοκόλλητα από jumbo και practiker και επίσης καμβάδες σε διάφορα μεγέθη και διάφορες παραστάσεις από minnie, mickey και την παρέα τους!

Ταυτόχρονα, έχω παραγγείλει χαλί με minnie, mickey και πλούτο και τώρα μένει να πάω για κουρτίνα. Άν δεν βρω σε τέτοιο μοτίβο, θα πάρω απλά μια ροζ ή φουξ.

Επίσης έχουμε και λούτινα της παρέας!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

SALOMI...άργησα λιγάκι αλλά τα καταφερά.

Να το δωμάτιο του μικρού μου.Ελπίζω να πάρεις ιδέες!!!!Ό,τι θες μπορείς να ρωτήσεις.

453d3669.jpg

d80fc772.jpg

b55f6ceb.jpg

Η κουρτίνα όσο φαίνεται γιατί χτυπάει και το φως από έξω

b6f67b7e.jpg

Η πόρτα με το όνομα μας

0fe33a72.jpg

το φωτιστικό

fddcedc8.jpg