Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορρυπαντικά am way

Recommended Posts

Τα γνωρίζετε; Τα χρησιμοποιεί κάποια από εσάς; Είναι όντως βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον (και το χρήστη ;) ). Σκέφτομαι μήπως τώρα με το μωρό τα ρίξω μια ματιά. Πείτε μου γνώμες!

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω για την οικολογικη τους πλευρα,παντως πριν χρονια που ειχε παρει η μαμα μου δεν μας εκαναν τοοση εντυπωση,οση υποσχεται η τιμη και η διαφημιση τους...τι να σου πω...

Κι εμένα έτσι μου φαίνεται. Σαν όλα τα άλλα απορυπαντικά, καλά είναι δεν λέω, απλά έχει πέσει πολύ καλό προμοτάρισμα (Αμερικάνικα βλέπεις) και μάρκετιγκ και τα πλασάρουν σαν ανεπανάληπτα. Σαν όλα τα άλλα βιοδιασπόμενα που θα βρεις στα s/m είναι.

Πάντως αυτό που ήταν πραγματικά εκπληκτικό ήταν το σύρματάκι που τρίβουμε κατσαρόλες, άπαιχτο.

Ευχαριστώ πολύ. Μεταξύ όοοολων των άλλων υποτίθεται ότι χρειάζεσαι και μικρότερη ποσότητα. Χμ! Θα δούμε.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τρίχες! Σου πουλάνε ένα δοσομετρητή για να αραιώνεις υποτίθεται το απορρυπαντικό με νερό. Αραίωσε οποιοδήποτε απορρυπαντικό πιάτων σε νερό και θα δεις ότι θα κάνεις περισσότερο αφρό και θα σου κρατήσει περισσότερο. Άσε που τουλάχιστον των πιάτων που είχα δοκιμάσει μου είχε φανεί ερεθιστικό για τα χέρια.

Διαφημίσεις

Εμένα το απορρυπαντικό πιάτων μου φάνηκε καλό. Και πάλι όμως για την τιμή του δεν ήτνα κάτι ιδιαίτερο. Των ρούχων που πήρα σε σκόνη ήταν μαύρα χάλια. Δεν διαλυόταν και σε ότι θερμοκρασία και να έπλενα παρέμενε επάνω στα ρούχα. Ειδικά στα μαύρα που φαίνόταν πολύ. Ακόμα το έχω γιατί δεν το χρησιμοποίησα πάνω απο 3 πλύσεις.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

χαζομάρες!!!!! εμένα μου τα έφερε ο αγαθιάρης ο αντρας μου που του τα πλάσαρε μια κυρία....και καλα οτι είναι οικονομικα κ καθαρίζουν αψογα με τη μικρότερη ποσότητα....και θερμοκρασια

κατέληξα να χρησιμοποιώ τεσσερα απορυπαντικα μαζι να βγαίνουν ακριβότερα απο τα απορυπαντικα που εχουν τα σουπερ μαρκετ και να μη βγαινει κ ο λεκες.....

όπως ήταν φυσικό ξαναγύρισα στα απλα κλασσικα απορυπαντικα κ δεν πειράζει ασ βαζω λιγο παραπάνω ποσότητα κ θερμοκρασία αλλα τουλάχιστον τα ασπρα βγαίνουν ασπρα...κ ιδιαίτερα τα εσωρουχα που ξερουμε ολοι οτι ακομα κι αν αλλαζουμε καθε μερα εχουν κάποιους λεκεδες που δε βγαίνουν ευκολα!!!!

αν σε ενδιαφερει μια πιο οικολογικη λυση το ξυδι και η σοδα ειναι παραδοσιακα πολυ καλα καθαριστικα. εγω επισης χρησιμοποιω και αυτα, (κατω κατω στη σελιδα) http://sporos.org/products αλλα δεν τα βρισκεις στο σουπερμαρκετ..

Εγώ πάντως είμαι υπερ ευχαριστημένη απο κάποια προιόντα που παίρνω και θα συνεχίζω να τα παίρνω όσο θα μπορώ και να τα βρίσκω φυσικά!Εγώ όταν γεννήθηκε η κόρη μου δεν ήθελα μυρωδιές απο απορρυπαντικά μέσα στο σπίτι και έτσι δοκίμασα το lok της amway που είναι και για ξεσκόνισμα(όπως ανέφερα σε προηγούμενο θέμα)και για σφουγγάρισμα,δεν το αλλάζω με κανένα άλλο γνωστής και άγνωστης μάρκας.Μετά δοκίμασα και αυτό που είναι για τον φούρνο με το "βουρτάκι" και εξαφανίζει καθε είδους καμμένου λίπους απο σχάρες,πάτους απο κατσαρόλες(αστράφτουν),καλά την εστία της κουζίνας την κάνει καθρέφτη χωρίς βέβαια το βουρτσάκι,πρόσφατα έκανα και τα φύλλα του απορροφητήρα.Επίσης χρησιμοποιώ και μια αλοιφή(δεν θυμάμαι πως λέγεται)την οποία την βάζω σε ένα μαλακό πανάκι και όπου έχω σκουριά(στο μπαλκόνι βασικά στα μάρμαρα γιατί δεν μας βάψαν καλά τα κάγκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!)το τρίβω λίγο και αμέσως φέυγει!τίποτε άλλο δεν χρησιμοποιώ και δεν μπορώ να έχω και γνώμη φυσικά!!Οπως είπα και στο προηγούμενο θέμα ούτε ντίλερ είμαι ούτε τίποτα,ούτε και διαφήμιση θέλω να τα κάνω,τα αγοράζω και εγώ απο αλλού!!!!

[link=/][image noborder]/cache/7c9e28bff8.png[/image][/link]

Διαφημίσεις

Εγώ που τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, είμαι πολύ ευχαριστημένη και απο τα απορρυπαντικά αλλά και απο τα υπόλοιπα προιόντα της Amway. Απο απορρυπαντικά χρησιμοποιώ τις σκόνες που έχει αλλά και τις ταμπλέτες και το υγρό.

Δεν είναι κατι το ιδιαίτερο αλλά από το λοκ έμεινα αρκετά ευχαριστημένη.προϊόντα πάρε αλλά μην μπλέξεις με την εν λόγο εταιρία.MAKPIA!

συμφωνω!!κι εγω καποτε εκανα το λάθος να γινω μέλος και να πάρω καποια προιόντα τα οποία ακόμη έχω. Δεν ξετρελάθηκα κιόλας με την ποιότητα, ουτε κρύο ούτε ζέστη. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές αλλα είναι πιο συμπυκνωμένα και βαζεις λιγότερη ποσότητα απο τα συνηθισμένα π.χ. απορρυπαντικά. όσον αφορά την εταιρεία ας μην σχολιάσω καλύτερα..

Όταν αποκτήσω κομπιούτερ κ ίντερνετ θα ανοίξω θέμα για αυτή την εταιρία κ τι κακό μπορεί να προκαλέσει σ ένα άτομο.απλά MAKPIAΑΑΑ κ γενικά μακριά από κάθε είδους πυραμίδα.η συγκεκριμένη όμως είναι τόσο μα τόσο καλά οργανωμένη που σου ρίχνει τόση στάχτη στα μάτια που φαίνονται όλα τόσο τέλεια κ

Μπλέκεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι

• 2 weeks later...

Εγώ έγινα μέλος σχεδόν πριν από ένα χρόνο και αγοράζω προιόντα για το σπιτί μου,για την μαμά μου και την γιαγιά μου.Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου απορρυπαντικό ρούχων γιατί πλένω με ΑΡΙΕΛ αλλά παίρνω το μαλακτικό,το υγρό για τα πιάτα,το ΛΟ και το καθαριστικό για φούρνους.Αν και μέλος,δεν μου είπαν πως με το καθαριστικό για φούρνους μπορώ να καθαρίσω και την εστία...το έμαθα από το φόρουμ.

Α παίρνω και ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων.Πάντως αν και τους εξήγησα ότι δεν θα κάνω τον ντίλερ αλλά θα αγοράζω για προσωπική χρήση,με πίεζαν πολύ στην αρχή και για να πάω σε σεμινάρια όπου θα πλήρωνα για να τα παρακολουθήσω,Εννοείτε ότι δεν το έκανα...

Διαφημίσεις

Δοκίμασε το στην εστία σου και θα πάθεις πλάκα το πως καθαρίζει!!!Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για την εστία αλλά όλα μα όλα θα άφηναν κάποιο λεκέ που δεν θα καθάριζε(εννοείται σκληρούς λεκέδες πχ.γάλα που έχει χυθεί,φαγητό που έχει πέσει και έχει καεί...),και να φανταστείς ότι η εστία μου είναι αρκετά ευαίσθητη γιατί έχει πλήκτρα αφής(γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!).Αν πάλι φοβάσαι δοκίμασε σε ένα μικρό σημείο για να σιγουρευτείς!!

[link=/][image noborder]/cache/7c9e28bff8.png[/image][/link]

Δοκίμασε το στην εστία σου και θα πάθεις πλάκα το πως καθαρίζει!!!Εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για την εστία αλλά όλα μα όλα θα άφηναν κάποιο λεκέ που δεν θα καθάριζε(εννοείται σκληρούς λεκέδες πχ.γάλα που έχει χυθεί,φαγητό που έχει πέσει και έχει καεί...),και να φανταστείς ότι η εστία μου είναι αρκετά ευαίσθητη γιατί έχει πλήκτρα αφής(γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!).Αν πάλι φοβάσαι δοκίμασε σε ένα μικρό σημείο για να σιγουρευτείς!!

ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο μακράν το καλύτερο προϊόν για τις εστίες...χρησιμοποιώ κι άλλα προϊόντα της εταιρίας αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί τόοοσο πολύ αυτό όμως είναι το κάτι άλλο!!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο μακράν το καλύτερο προϊόν για τις εστίες...χρησιμοποιώ κι άλλα προϊόντα της εταιρίας αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί τόοοσο πολύ αυτό όμως είναι το κάτι άλλο!!

Κορίτσια αυτό με το ενσωματωμένο σκουπάκι λέτε? Και πώς το χρησιμοποιείτε ακριβώς?

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το "pursue" που είναι παπί για την τουαλέτα αλλά το χρησιμοποιώ και αραιωμένο για τα υπόλοιπα είδη υγειινής και είμαι ευχαριστημένη γιατί ψεκάζω, μετά από 20 λεπτά σκουπίζω και τέλος. Και "lok" σαν γενικής χρήσης απορρυπαντικό. Και αυτό μια χαρά. Το "zoom" το χρησομοποιώ στον χώρο της κουζίνας γενικά, κι αυτό εντάξει. Δεν μου άρεσε το καθαριστικό του φούρνου γιατί κάτι επίμονους λεκέδες δεν τους έβγαλε.

Χρησιμοποίησα κάποια καλλυντικά σαμπουάν, αφρό μαλλιών κτλ αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου. Αυτά δεν τα συνιστώ!

Τα χρησιμοποιώ γιατί είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον και για μένα ουσιαστικά.

Πάντως θεωρώ απαραίτητο να σου εξηγήσουν όταν τα αγοράζεις, πως ακριβώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις (δόσεις, αραίωση, χρόνος αναμονής) για να δεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

Κορίτσια αυτό με το ενσωματωμένο σκουπάκι λέτε? Και πώς το χρησιμοποιείτε ακριβώς?

αχ τώρα είδα την ερώτησή σου!ελπίζω να παρακολουθείς ακόμη το θέμα!

λοιπόν ανακινείς καλά το μπουκάλι, ρίχνεις κατευθείαν το υγρό στην επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις, απλώνεις με το ενσωματωμένο πινελάκι να πάει παντού και περιμένεις μισή ώρα περίπου...αφαιρείς καλά με σφουγγάρι..και βουαλά..δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!!!

αχ τώρα είδα την ερώτησή σου!ελπίζω να παρακολουθείς ακόμη το θέμα!

λοιπόν ανακινείς καλά το μπουκάλι, ρίχνεις κατευθείαν το υγρό στην επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις, απλώνεις με το ενσωματωμένο πινελάκι να πάει παντού και περιμένεις μισή ώρα περίπου...αφαιρείς καλά με σφουγγάρι..και βουαλά..δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!!!

To παρακολουθώ το θέμα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά, φοβάμαι μήπως είναι πολύ τοξικό. Το έχω πάντως στο σπίτι και βρίσκεται μέσα στο ντουλάπι περιμένοντας να το χρησιμοποιήσω.

To παρακολουθώ το θέμα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά, φοβάμαι μήπως είναι πολύ τοξικό. Το έχω πάντως στο σπίτι και βρίσκεται μέσα στο ντουλάπι περιμένοντας να το χρησιμοποιήσω.

λές;δε νομίζω..υποτίθεται ότι όλα αυτά τα προϊόντα είναι φιλικά στο περιβάλλον, οικολογικά κ.τ.λ.τι να πω;