Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μουγκρίσματα τη νύχτα

Bachiemama

Recommended Posts

Το βράδυ βάζω την κόρη μου για ύπνο στις 11 και κοιμάται πολύ γρήγορα. Κάθε μέρα όμως στις 5:30 αρχίζει να μουγκρίζει. Δεν ανοίγει τα μάτια της ούτε ξυπνάει απλά μουγκρίζει και μάλιστα μπορεί να την βάλω μπρούμητα και να κοιμηθεί κανονικά μέχρι τις 7:30 που τρώει ή μπορεί να μουγκρίζει πάλι και να πρέπει να την ξαναγυρίσω ανάσκελα. Πάντως από τις 5:30 και μετά δεν είναι ήσυχη όπως είναι από τις 11 - 5:30. Τι μπορεί να είναι; Καμιά μαμά έχει καμιά ιδέα τι να κάνω;

bunbunavi20090516_-8_To+mpakakaki+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Βασικά εμένα το μωρό μου μούγκριζε πολύ τους δύο πρώτους μήνες! Σε σημείο που ακουγόταν πολύ δυνατά όλη την ημέρα αλλά και όταν κοιμόταν. Από ότι κατάλαβα όταν μουγκρίζουν τους πονάει η κοιλίτσα τους ή απλά τους ενοχλεί. Μην ανησυχείς δεν νομίζω ότι είναι κάτι..φάση είναι (από τις πολλές που περνάνε) και θα περάσει!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Και μενα μουγκριζει και μαλλον κατι το ενοχλει. Ή δεν εχει ρευτει καλα και θελει να βγαλει γαλατακι, ή ειναι δυσκοιλιο και ζοριζεται, ή εχει συναχακι και δεν μπορει να αναπνευσει καλα. Ολη την νυχτα ανασηκωνομαι και το κοιταω μηπως πνιγει...:confused:

lcWup3.png

και ο δικος μου μουγκριζε μεχρι δυο μηνων απο τις 4 και μετα το πρωι συνηθως!

ο γιατρος μου ειχε πει πως μαλλον ειναι κολικοι και τους περναει ελαφρα και γι αυτο μουγκριζει και δεν κλαιει!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Ο γιος μου είναι 4 μηνών, και εδώ και ένα μήνα περνάμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όλο το βράδυ κοιμάται κανονικά, και από τις 5.30 μέχρι το πρωί, βογγάει και ζορίζεται. Απ' ότι κατάλαβα έχει πολλά αέρια και πονάει η κοιλίτσα του, και μερικές φορές δεν βολεύεται ούτε μπρούμητα. Τώρα πως γίνεται και το πιάνει κάθε μέρα την ίδια ώρα, δεν ξέρω.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κι εμενα η μικρη μου μουγκριζε οταν ηταν βρεφακι.. Εμεις το ειχαμε αποδωσει στους κωλικους και στη ΓΟΠ.

Μην ανησυχεις, φαση ειναι, θα περασει!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...