Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ....ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

Recommended Posts

Μετα τη δευτερη αποβολη μπηκα στο χορο των εξετασεων.ιστολογικη του υλικου της αποβολης ,αιματος , πυκτικοτητας , θρομβοφιλιας, μονο τα αποτελεσματα του καριοτυπου εμειναν.συμπερασμα μικροβιολογου και ιατρου? ΣΥΜΤΩΣΗ.δεν βρηκαν κανενα προβλημα ουτε σε μενα ουτε στο συζηγο ουτε στη συμβατοτητα μεταξη μας.απλα συμπτωση.πραγματικα ευχομουν να βρουν κατι να το θεραπευσω και να παμε παρακατω σιγουροι οτι ειναι ολα οκ.μουδιασα οταν μου ειπε οτι δεν βρηκε τιποτα.ο μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι πολυ θετικο το αποτελεσμα και η γυναικολογος μου οτι ολα θα πανε καλα.δεν εχω λεει τιποτα.δεν εχω και παιδι ομως:? σε 6 μηνες εχασα 2 μωρα.τωρα θα ειμουν στο μηνα μου γμτ.μπορει να σας φανει περιεργο που δεν χαρηκα απο τα καλα αποτελεσματα αλλα πως θα μεινω εγκυος και να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τριτωσει?λαχταραω τοσο ενα παιδακι και φοβαμαι μην ξανα γινουν τα ιδια.ολοι ειναι τοσο χαρουμενοι που ειναι ολα καλα. εγω εχω ενα πλακωμα.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι ισχύει στη δική σου περίπτωση, θα σου πω όμως την ιστορία της μαμάς μου. Παντρεύτηκε 37 ετών. Μέσα σε δύο χρόνια είχε και εκείνη δύο αδικαιολόγητες αποβολές. 40 ετών έκανε εμένα και 44 την αδερφή μου. Αυτά αρχές της δεκαετίας 1970.

Μην απογοητεύεσαι.:)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Και η δικη μου μαμα μια απο τα ιδια (απλα για να παιρνεις κουραγιο).

Απλα στην δικη της περιπτωση βρεθηκε ενας ηληθιος γιατρος και της ειπε οτι δεν θα ξανακανει ποτε παιδι μετα την 2η. Και τελικα εχει 2 :-D

Καταλαβαινω οτι ειναι ασχημο να γινεται και να μην υπαρχει κατι που να κανεις ωστε να το λυσεις αλλα σκεψου και τα χειροτερα. Να σου ελεγε πχ εχεις αυτο αλλα δεν θεραπευετε.

Υπομονη (και ξερω οτι λεγεται ευκολα αλλα γινεται πραξη δυσκολα αλλα...)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μετα τη δευτερη αποβολη μπηκα στο χορο των εξετασεων.ιστολογικη του υλικου της αποβολης ,αιματος , πυκτικοτητας , θρομβοφιλιας, μονο τα αποτελεσματα του καριοτυπου εμειναν.συμπερασμα μικροβιολογου και ιατρου? ΣΥΜΤΩΣΗ.δεν βρηκαν κανενα προβλημα ουτε σε μενα ουτε στο συζηγο ουτε στη συμβατοτητα μεταξη μας.απλα συμπτωση.πραγματικα ευχομουν να βρουν κατι να το θεραπευσω και να παμε παρακατω σιγουροι οτι ειναι ολα οκ.μουδιασα οταν μου ειπε οτι δεν βρηκε τιποτα.ο μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι πολυ θετικο το αποτελεσμα και η γυναικολογος μου οτι ολα θα πανε καλα.δεν εχω λεει τιποτα.δεν εχω και παιδι ομως:? σε 6 μηνες εχασα 2 μωρα.τωρα θα ειμουν στο μηνα μου γμτ.μπορει να σας φανει περιεργο που δεν χαρηκα απο τα καλα αποτελεσματα αλλα πως θα μεινω εγκυος και να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τριτωσει?λαχταραω τοσο ενα παιδακι και φοβαμαι μην ξανα γινουν τα ιδια.ολοι ειναι τοσο χαρουμενοι που ειναι ολα καλα. εγω εχω ενα πλακωμα.

Καταλαβαίνω ότι σου είναι πάρα πολύ δύσκολη όλη αυτή η κατάσταση αλλά προσπάθησε να δείς και τα θετικά ότι δηλαδή είστε και οι δυο υγιείς. Δεν μπορεί κάθε φορά που μένεις έγκυος να αποβάλεις, θα δείς που κάποια στιγμή θα αποκτήσεις και εσύ μωράκι, μην απογοητεύεσαι. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις σαν την δική σου και μπορώ να σου πω και χειρότερες και στο τέλος όλες απέκτησαν μωράκια. Το θέμα είναι να μην σε παίρνει από κάτω και να προσπαθείς να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Ξέρω ότι περνάς δύσκολα αλλά να είσαι σίγουρη ότι μετά τον χειμώνα έρχεται πάντα η Άνοιξη. Να μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό!!!!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα.

aYVcp2.png

Περιπτωση γνωστής μου: Μένει 22 χρονών εγκυος, μετά από λίγο καιρό αποβολή. 1 χρονο μετά πάλι έγκυος πάλι αποβολή. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα. Αλλάζει γιατρο. Μετά από 5 χρονια παλι εγκυος, το πρωτο της, σε 2 μηνες μετά τη γεννα ξανά εγκυος, το δευτερο παιδάκι της και μετά από 1 περιπου χρονο πάλι εγκυος και το 3ο παιδάκι της.

Και εκεινης της ειχαν πει ότι ετυχε.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

εγω θα σε συμβουλεψω να το ψαξεις λιγο παραπανω και να παρεις και μια δευτερη γνωμη.

Μετα την δευτερη αποβολη απευθυνθηκα στο κεντρο αποβολων του νοσοκομειου που βρισκοταν ο γιατρος που με παρακολουθουσε τοτε, μετα απο 6 μηνη ταλαιπωρια και πολλες εξετασεις, δεν μου βρικαν τιποτα, μονο λιγο αυξημενα ΝΚ και TSH που δεν ηταν υπευθυνα για τις αποβολες οπως ελεγαν, και μου ειπαν το εξης ανεπαναληπτο οταν τους ρωτησα αν πρεπει να χαρω ή να ανησυχησω που δεν βρισκουμε κατι να δικαιολογησουμε τις αποβολες: "υπαρχουν γυναικες που συνεχιζουν να αποβαλουν εφ΄ορου ζωης χωρις να μαθαινουν ποτε την αιτια, δεν ξερεις αν εισαι μια απο αυτες:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:"

Εννοειται οτι αμεσως αλλαξα γιατρο και συγκεκριμενα 3 μεχρι να καταληξω σε αυτον που ειμαι τωρα ο οποιος μου εδωσε να κανω καποιες επιπλεον εξετασεις και τα ευρηματα ειναι τα εξης :

1. καταρχην θρομβοφιλια! το πακετο των εξετασεων που ειχα κανει δεν ηταν ολοκληρωμενο. Η εξεταση για γενετικη προδιαθεση για θρομβοφιλια εδειξε μεταλλαξη σε 3 γονιδια!!!!! κανω θεραπεια τωρα που εμεινα εγκυος

2. αρνητικη δοκιμασια για αντιλεμφοκυτταροτοξικα αντισωματα (αντιπατρικα) και εκανα θεραπεια

3. αυξημενο ποσοστο ΝΚ που κανω θεραπεια τωρα που εμεινα εγκυος

και

4 θυρεοειδης που τον ρυθμιζω με χαπι.

Κανω θεραπεια για 4 διαφορετικες καταστασεις και προσευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα και να καταφερω να γεννησω ενα γερο μωρο. Αλλα και να μην παει καλα θα εχω ησυχη την συνειδηση μου οτι με παρακολουθει ενας επιστημονας που ειναι εξειδικευμενος στο προβλημα μου και οτι εκανα ο,τι ηταν ιατρικως εφικτο για να πετυχω τον στοχο μου!

Μην επαναπαυτεις σε καποιον γιατρο που μπορει να ειναι αριστος μαιευτηρας-γυναικολογος αλλα μπορει να μην ειναι εξιδικευμενος στην περιπτωση σου, δηλαδη στις καθεξην αποβολες.

Ακολουθησε το ενστικτο σου και πραξε αναλογα!!!!

sq3Zp2.png

ευχαριστω για το θαρρος και το κουραγιο που μου δινετε.το ξερω οτι ειμαι ...τυχερη... που δεν εχω τιποτα αλλα παντα ηθελα μια χαρουμενη και ανεμελη εγκυμοσινη.ακομα και 5 παιδια να κανω καμια εγκυμοσινη για μενα δεν θα ειναι ανεμελη μετα απο οτι περασα. κριστη αλλαξα 2 γιατρους εκ των οποιων η μια ειδικευεται στα δυσκολα στην οποια και κατελειξα γιατι μου παει καλυτερα σαν ανθρωπος.στο ενδιαμεσω των 2 γιατρων πηρα τις εξετασεις μου και πηγα σε εναν τριτο που εχει ιατρειο διπλα στο σπιτι μου. ετσι να δω τι θα μου πει και εφυγα τρεχοντας.ολα καλα θα πανε μου λεει.θα μεινεις εγκυος θα περασουν οι μηνες θα βρουμε και ποια ημερομηνια σε βολευει να κανουμε τη γεννα :shock: και αμα δεν θες να ταλαιπωρηθεις κανουμε μια καισαρικη και δεν θα καταλαβεις τιποτα:shock:.οπως καταλαβαινετε εφυγα τρεχοντας.στη γιατρο μου πλεον εχω απολυτη εμπιστοσινη.στις συμπτωσεις δεν εχω.εξαλου και ο μικροβιολογος τα ιδια μου ειπε.οπου κι αν τις παω τις εξετασεις προβλημα δεν εχω.σκοπος μου ειναι να ηρεμησω και να κοιταξω μπροστα.δεν σκεφτομαι αλλη αλλαγη γιατρου.ας ευχιθουμε οτι το κεφαλαιο αποβολες για μενα εκλεισε.

Καλέ και δεν χαίρεσαι που είναι όλα καλά???:D Διώξε το άγχος σου, ξεπέρασε τις αποβολές (όσο μπορείς βέβαια) και να δεις που πολύ σύντομα θα μας γράψεις ότι είσαι έγκυος. και συμβουλή -μην ξεκινάς τώρα προσπάθεια για σύλληψη γιατί είσαι ασχημα ψυχολογικά, δεν θα μένεις έγκυος και θα αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο. Άστο για λίγο καιρό, ξεχαστείτε και μετά ξεκινάς πάλι με λιγότερο άγχος και στρες.:rolleyes:

Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυχαρικα.δεν ξερω πως να το εξηγησω.ηθελα μια λυση στο προβλημα μου η οποια δεν ηρθε.μπορει να ειναι θετικο το γεγονος οτι ειμαι οκ αλλα.........αντε να ξαναμεινω εγκυος και να ειμαι ψυχραιμη.

καλη μου Ελινα.Ενοιωθα ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα μετα την δευτερη αποβολη και παρακαλουσα καθως εβγαιναν τα αποτελεσματα να εχω κατι να το βρουν να κανω θεραπεια και να τελειωνω.

Οταν τελειωσα τις εξετασεις μου ειπαν οτι εχουμε προβλημα με τα αντιπατρικα.Και ως γνωστον αυτο το προβλημα δεν εχει καμια ουσιαστικη λυση και δεν μπορεις να κανεις τιποτα ουσιαστικο για να βοηθησεις, απλος παρακαλας και ευχεσαι να μεινεις γρηγορα εγγυος και να πανε καλα αυτην την φορα.καθως εκλαιγα θυμηθηκα αυτο που ευχομουν οταν εκανα τις εξετασεις και σταματησα να κλαιω......πρεπει να προσεχουμε αυτα που ευχομαστε γιατι μπορει να γινουν πραγματικοτητα.ποτε δεν ειχα σκεφτει οτι οταν παρακαλουσα να μου βρουν κατι μπορει να μου βρισκαν κατι που δεν διορθωνεται ή που ειναι αμφισβητησιμο.Τωρα που το εχω λεωευτυχως Παναγια μου δεν ειναι κατι σοβαρο και κανω τον σταυρο μου.

Κοριτσι μου συγνωμη αμα σε κουρασα αλλα πραγματικα προσπαθησε να το σταματησεις αυτο και να το δεις αλλιως δεν προκειτε να αλλαξει το παρελθον αν σου βρουν οτι εχεις κατι...τα μωρακια μας χαθηκαν και ετσι δυστυχως επρεπε να γινει.....να ευχαριστεις που ειστε και οι δυο καλα και θα κανετε το μωρακι σας συντομα!!!πολλα φιλια!!!

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυχαρικα.δεν ξερω πως να το εξηγησω.ηθελα μια λυση στο προβλημα μου η οποια δεν ηρθε.μπορει να ειναι θετικο το γεγονος οτι ειμαι οκ αλλα.........αντε να ξαναμεινω εγκυος και να ειμαι ψυχραιμη.

elina1978 σε καταλαβαινω απολυτα!εχω και εγω 2 παλλινδρομες στο ενεργητικο μου και απο οτι ειπαν οι γιατροι ηταν τυχαιες και οι δυο.εφτασα κι εγω στο σημειο να θελω να εχω κατι το οποιο φυσικα να θεραπευεται μονο και μονο απο το φοβο μη μου ξανασυμβει.ο γιατρος μου επεμενε να μην το ψαξω γιατι θα ηταν ψυχοφθορο εγω ομως πηγα σε καποιον αλλο ο οποιος μου εδωσε το πακετο για θρομβοφιλια και περιμενω πως και πως να μου ξαναερθει περιοδος για να τις κανω.δεν ξερω τι να ευχηθω να εχω ή οχι...ξερω πως ακουγεται τρελο να ζητας να εχεις κατι,αλλα ολα ξεκινανε απο το φοβο μας να μην ξανασυμβει κατι παρομοιο.ντρεπομαι να πω οτι απογοητευθηκα οταν η ιστολογικη εδειξε οτι απλα συνεβη χωρις λογο και αιτια και πιστευα οτι ειμαι τρελη που νιωθω ετσι.δεν χαιρομαι που ετσι αισθανεσαι και εσυ απλα χαρηκα γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι τρελαινομαι και πηρα κουραγιο γιατι ολες λιγο πολυ τα ιδια συναισθηματα εχουμε.ευχομαι πραγματικα να ειχαν δικιο οι γιατροι και να ηταν τυχαια περιστατικα!να παρακαλας τον Θεο να πανε ολα καλα την επομενη φορα εγω αυτο κανω και να σου πω την αληθεια απο εκει παιρνω τη δυναμη να συνεχισω...

ευχαριστω για την συμπαρασταση και το κουραγιο.χαιρομαι που καταλαβαινετε πως νιωθω.για να ειμαι ειλικρινης εκτος απο τον αντρα μου κι εσας ολοι οι αλλοι χαρηκαν που δεν εχουμε τιποτα.λες και οτι εγινε μπορει να ξεπεραστει.τοσο τριπημα τοση ταλαιπωρια χειρουργιο.....δεν μου αρεσουν οι συμπτωσεις.θελω τα προβληματα μου να εχουν λυση κι οσα περασα δεν λυθηκαν.ισα ισα τα θετικα αποτελεσματα με αγχωσαν περισσοτερο.πως ξεπερνας κατι και προχωρας οταν δεν σου εγγυαται κανεις πως δεν θα τα ξανα βρεις μπροστα σου?ειμουν δυνατη στην αιμοραγια σταθηκα ψυχραιμη στον υπερηχο που δεν εδειξε το μωρο που ειχα δει 24 ωρες πριν ακομα ποιο δυνατη στο χειρουργιο εβαλα τα δυνατα μου να ειμαι ηρεμη στις εξετασεις μετα.και ολα αυτα τα περασα συμπτωματικα.ποτε συμπωματικα θα μου παει κατι καλα.τελικα ποσο ακριβα πληρωνουμε τη μητροτητα?ποσο χρεως εχω ακομα?ποιος το καθοριζει? αντε παλι απο την αρχη να καρδιοχτυπαω και να παρακαλαω να εχω καθυστερηση και φτου κι απ την αρχη να κινηγαω τις γοννημες. λενε πως ολα γινοντε για καποιο λογο.για ποιον ομως?

Ελίνα μου σε καταλαβαίνω όλες τα ίδια περνάμε πραγματικά... Και εγώ έχασα το πρώτο μωράκι μου πρίν απο 20 μέρες..χρειάστηκε να κάνω και απόξεση.. και πάνω που λες όλα καλά θα πάνε πρέπει να συνεχίσω βλέπεις ένα όνειρο.. Είδα χτες το βράδυ ότι κρατούσα στα χέρια μου το μωρό μου ήταν πολύ μωρό ακόμα και αγοράκι (σημειωτέων εγώ πάντοτε προτειμούσα κοριτσάκι οπότε δεν το ονειρευτηκα γιατι αυτό ήθελα καταβάθως..) το θήλαζα κανονικά και μετά το έκανα μπανάκι με την βοήθεια της μαμάς μου.. και σε πηγαίνει πίσω όλο αυτό στην ψυχολόγία... Ξύπνησα και το έψαχνα πραγματικά ήταν τόσο αληθινό το όνειρο αυτό.

Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για να δεί αν όλα πήγαν καλά με την απόξεση καθώς επίσης να μου πει τα αποτελέσματα της ιστολογικής..για να δούμε .. σύμπτωση θα είναι κ η δική μου ιστορία

Ελίνα μου σε καταλαβαίνω όλες τα ίδια περνάμε πραγματικά... Και εγώ έχασα το πρώτο μωράκι μου πρίν απο 20 μέρες..χρειάστηκε να κάνω και απόξεση.. και πάνω που λες όλα καλά θα πάνε πρέπει να συνεχίσω βλέπεις ένα όνειρο.. Είδα χτες το βράδυ ότι κρατούσα στα χέρια μου το μωρό μου ήταν πολύ μωρό ακόμα και αγοράκι (σημειωτέων εγώ πάντοτε προτειμούσα κοριτσάκι οπότε δεν το ονειρευτηκα γιατι αυτό ήθελα καταβάθως..) το θήλαζα κανονικά και μετά το έκανα μπανάκι με την βοήθεια της μαμάς μου.. και σε πηγαίνει πίσω όλο αυτό στην ψυχολόγία... Ξύπνησα και το έψαχνα πραγματικά ήταν τόσο αληθινό το όνειρο αυτό.

Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για να δεί αν όλα πήγαν καλά με την απόξεση καθώς επίσης να μου πει τα αποτελέσματα της ιστολογικής..για να δούμε .. σύμπτωση θα είναι κ η δική μου ιστορία

δεν ξερω αν πρεπει να σου ευχηθω να ειναι οι εξετασεις καλες η να πρεπει να σου βρουν κατι μικρο.μακαρι να μην το ξανα ζησεις.μονο αυτο μπορω να σου ευχηθω.οτι και να ειναι παντως να ειναι περαστικο.ολες εχουμε δικαιωμα στη μητροτητα.

δεν ξερω αν πρεπει να σου ευχηθω να ειναι οι εξετασεις καλες η να πρεπει να σου βρουν κατι μικρο.μακαρι να μην το ξανα ζησεις.μονο αυτο μπορω να σου ευχηθω.οτι και να ειναι παντως να ειναι περαστικο.ολες εχουμε δικαιωμα στη μητροτητα.

Ελίνα μου μακάρι να πίασει η ευχή σου δεν θα ήθελα με τίποτα να το ξαναζήσω αυτό..Σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις..

Διαφημίσεις

Ελίνα μου μακάρι να πίασει η ευχή σου δεν θα ήθελα με τίποτα να το ξαναζήσω αυτό..Σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις..
αφου μπηκαμε στα βαθυα κολυμπαμε.τι να κανουμε? θελει δυναμη.καλη επιτυχια οτι κι αν σημαινει αυτο.φιλια.

Όλα όσα έγραψαν τα κοριτσάκια μας μου φαίνονται απολύτως σωστά!Μπορεί να ήταν τυχαίο,μπορεί να υπάρχει κάποιο προβληματάκι ορμονολογικό,μπορεί,μπορεί...Εγώ θα πρόσθετα με τη σειρά μου, μια και είμαι καμένη, και το μικροβιακό παράγοντα.Μια εξέταση pcr ιστού περιόδου (για μυκόπλασμα,ουρεόπλασμα,χλαμύδια,έρπη κ.τ.λ.)θα σε ησύχαζε λίγο και από αυτό...

(από μικρόβιο έχω χάσει δυο έμβρυα και ελπίζω τώρα ξεκινώντας να πάνε όλα καλά)

Αγγελική μου αυτό το όνειρο που είδες το είδα και εγώ την εβδομάδα που το μωράκι μου ήταν στην κοιλια μου νεκρό και δεν το ήξερα

Οπότε θα ξέρεις την απογοήτευση που ένιωσα όταν σηκώθηκα απο το κρεββάτι και το έψαχνα... Τελοσπάντων δεν έχει νόημα να πονάω έτσι πρέπει να βρώ την δύναμη να συνεχίσω.. Άυριο θα πάω στο γιατρό να δούμε τι γίνεται..

Αγγελική μου αυτό το όνειρο που είδες το είδα και εγώ την εβδομάδα που το μωράκι μου ήταν στην κοιλια μου νεκρό και δεν το ήξερα
στην πρωτη αποβολη το δεκεμβρη δεν χρειαστικε να κανω αποξεση.το βραδυ που επεσα για υπνο ειμουν χαλια.δεν ειχα ποια μωρο ηταν και παραμονη πρωτοχρονιας....δεν με χωραγε ο τοπος.εκεινο το βραδυ λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι φορουσα ενα λευκο φορεμα ειμουν ξηπολητη και περπατουσα σε ενα χωματοδρομο.τα ποδια μου πονουσαν και δεν περπατουσα καλα με ενοχλουσαν οι πετρες.στο βαθος ηταν ενα ροζ μπαλονι μεγαλο δεμενο απο μια μια πετρα σαν αυτα που εχουν στα βαφτησια.επανω εγραφε it s a girl.το εφτασα με δυσκολια το ελεισα και το αφησα να ανεβει στον ουρανο.το κοιτουσα που εφευγε και το χαιρεταγα.ειμουν πολυ χαρουμενη εκεινη την ωρα.το κοιτουσα μεχρι που δεν φαινοταν ποια.ξηπναω τον ανδρα μου κλαιγοντας.κοριτσι ηταν του λεω.

ελινακι μου τι να πω.η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.ειχε περασει τοσος καιρος απο την πρωτη ατυχια που ελεγα οτι τωρα θα πανε ολα σουπερ.δε θελω να σου πω τα κλασικα γιατι κακα τα ψεματα εγω μηλαω εκ του ασφαλους και δε θα ηταν δικαιο.το οτι οι εξετασεις σου ειναι καθαρες ειναι καλο σημαδι σιγουρα.ισως αγχωθηκες πολυ φιλεναδα.ξερεις και εγω μεχρι να μεινω ξανα εγκυος προσπαθουσα εναμιση χρονο.ενω εχω ενα παιδι δεν μπορουσα να μεινω ξανα.αλλα αυτα τα ξερεις.αυτο που δε ξερεις ειναι οτι ακομα και οταν εμεινα τελικα και χωρις ιστορικο αποβολης ειχα τεραστιο αγχος μηπως συμβει κατι.ενα βραδυ με πιανει ενας πονος φοβερος.ειπα παει, τελος το ονειρο.πηγα στο γιατρο και ευτυχως ολα ηταν καλα.αλλα επειδη με ξερει καλα με τη μια μου ειπε να σταματησω να αγχωνομαι και να στεναχωριεμαι για το μηπως συμβει κατι.και οτι ολο αυτο ηταν αποτελεσμα του αγχους μου και ευτυχως δεν συνεβει το χειροτερο.απο εκεινο το βραδυ ειμαι πολυ καλα.δεν αγχωνομαι πια ειμαι χαλαρη και χαρουμενη και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ καλα και δεν με εχει ξαναπιασει αυτος ο πονος.γι'αυτο κοριτσακι μου γλυκο πρεπει να παψεις να αγχωνεσαι.πες δυνατα, τσιριχτα στον εαυτο σου:ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ.πιστεψε το απο την ψυχη σου και τοτε ολα θα πανε καλα.και οταν το τεστακι δειξει ξανα + τοτε μονο χαρα να εχεις στην ψυχη σου φιλη και οχι αγχος και φοβο.ολα θα πανε καλα θα το δεις τοσο με εσενα οσο και τις υπολοιπες φιλες που τις εχει συμβει κατι παρομοιο.

pGqKp3.pngXyeRp3.png

στην πρωτη αποβολη το δεκεμβρη δεν χρειαστικε να κανω αποξεση.το βραδυ που επεσα για υπνο ειμουν χαλια.δεν ειχα ποια μωρο ηταν και παραμονη πρωτοχρονιας....δεν με χωραγε ο τοπος.εκεινο το βραδυ λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι φορουσα ενα λευκο φορεμα ειμουν ξηπολητη και περπατουσα σε ενα χωματοδρομο.τα ποδια μου πονουσαν και δεν περπατουσα καλα με ενοχλουσαν οι πετρες.στο βαθος ηταν ενα ροζ μπαλονι μεγαλο δεμενο απο μια μια πετρα σαν αυτα που εχουν στα βαφτησια.επανω εγραφε it s a girl.το εφτασα με δυσκολια το ελεισα και το αφησα να ανεβει στον ουρανο.το κοιτουσα που εφευγε και το χαιρεταγα.ειμουν πολυ χαρουμενη εκεινη την ωρα.το κοιτουσα μεχρι που δεν φαινοταν ποια.ξηπναω τον ανδρα μου κλαιγοντας.κοριτσι ηταν του λεω.

Με συγκίνησες πραγματικά σου μιλάω... εγώ ξέρω ότι ήταν αγόρι (παρόλο που πάντοτε προτιμούσα τα κοριτσάκια) γιατί την ώρα που ετοιμαζόμασταν να το κάνουμε μπανάκι και του βγάλαμε την πάνα κατούρησε λέει..

Εχω αρκετο καιρο να μπω στο καφε..κ δεν γνωριζω τι εχει γινει..

Ελινακι μου γλυκο?

Απο αυτα που διαβασα ..εχω να σου πω οτι δεν πρεπει να στεναχωριεσαι γιατι δεν σου βρισκουν κατι..αυτο ισα ισα ειναι πολυ καλο..γιατι σημαινει οτι δεν εχεις καποιο προβλημα αγαπη μου..θα ερθει αυτη την φορα το νινακι που τοσο πολυ λαχταρας..κ οολες εδω το καταλαβαινουμε απολυτα...

Το χειροτερο ξερεις ποιο θα ηταν?

να υπηρχε καποιο προβλημα..κ ξερεις ειναι κ μερικα που δεν λυνονται..κ αν λυνονται με πολυ μεγαλη δυσκολια..κ τραβανε τα πανδυνα..καθημερινα διαβαζουμε τετοια εδω! κ λεμε Παναγια μου..γιατι παλι?????:(

Να λες παλι καλα που μπορεις να συλλαβεις...κ ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι θα ερθει..Απλα μην το βαζεις κατω!!!!!!!!!!!!!

Γλυκια μου πραγματικα ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα....ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΧΑΡΑ..γιατι το αξιζεις !!!!!!!!!!!!

οπως ολες αλλωστε που προσοπαθουν..

Ολες θα χαμογελασετε καποια στιγμη...κ θα κρατατε τα μωρακια στα χερια σας...

Κ οοοοοολα τα παλια..θα εινια απλα μια αναμνηση....!

Σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

ρενιβα,ραμονιτσα!!!!!μακαρι να μην ειχα λογο να δημιουργισω αυτο το θεμα αλλα εστω κι ετσι πολυ χαρικα που σας ειδα.χαιρομαι που ειστε καλα.και εγω καλα ειμαι και κοιταω μπροστα.φιλακια πολα και να μπαινετε να σας βλεπουμε.