Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΓΕΝΗΣ......

mamakoula

Recommended Posts

Κορίτσια ετοιμάζω την βάπτιση της μικρής. Το θέμα μου είναι το εξής :Έχω πολύ στενό συγγενικό άτομο που ασχολείται με μπουμπουνιέρες και στολισμό. Μου είχε φτιάξει και το γάμο μου πολύ επιτυχημένα ομολογουμένως. Στην τιμή δεν έκανα κανένα παζάρι ή συμφωνία είπα εξ αρχής αυτό θέλω και όσο κάνει. Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο άτομο τόσο στους γονείς μου όσο και σε μένα για πολλούς λόγους έχει μεγάλη υποχρέωση. Στο γάμο πολλές φορές μου τόνισε ότι οι τιμές που σου κάνω είναι ΄πολύ φιλικές, σου χρεώ νω μόνο το κόστος των υλικών, δεν θέλω τίποτα για τη δουλειά μου και τα σχετικά. Φυσικά εγώ είπα τότε ότι δεν θέλω να πιεστεί και να με χρεώσει όσο και ένα ξένο αλλά δεν δεχθηκε. Τώρα στη βάπτιση πάλι το ίδιο. Μου έχει πει ήδη 3 φορές αυτές είναι φιλικές τιμές, μόνο το κόστος μου, δεν πληρωνομαι για την εργασία μου και τα λοιπά. Μόνο που τώρα πήγα και ρώτησα και αλλού. Και βρήκα ακριβώς τα ίδια πολύ φθηνότερα και από μαγαζί που κατά γενική ομολογία γδέρνει. να φανταστείτε βρήκα ακριβώς τις ίδιες μπουμπουνιέρες με 0,50 λεπτά διαφορά. και για το στολισμό ενοίκιο εξοπλισμού, ενώ αυτή με υποχρεώνει να αγοράσω τα αξεσουαρ (κλουβια, δεντράκια κλπ) Τώρα θα μου πείτε σιγά τη διαφορά. Ναι, αλλά είναι το γιατί.. ΄Φυσικά δεν μπορώ να πάω από αλλού, αλλά όχι και να με πιάνει κορόιδο . και φυσικά ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει την εργασία του, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει τόση υποχρέωση από μερους της, τουλάχιστον να μη μου τονίζει συνέχεια τις καλές τιμές που μου κάνει αφού εν κατακλείδι δεν μου τις κάνει. Με έχει φέρει σε τόσο δύσκολη θέση που σκέφτηκα να της το πώ ότι βρήκα φθηνότερα το ίδιο αλλά το βρίσκω αγένεια από μέρους μου, έστω κι αν κι αυτή αγενώς μου τονίζει κάθε φορά την τιμή. Εν τω μεταξύ πήγε στην ίδια και μια φίλη μου για γάμο και τελικά δεν έκλεισε εκεί για΄τι βρήκε ακριβώς τον ίδιο στολισμό αλλού 800 ευρώ φθηνότερα. Οπότε μπαίνω σε υποψίες και για την τιμή του γάμου μου. Δεν σας τα λέω αυτά για να μου βρείτε λύση, ούτως ή άλλως δεν έχω επιλογή λόγω της σχέσης μας αλλά ήθελα να τα πω κάπου να χαλαρώσω.Αυτά.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω θα της ελεγα οτι καποια φιλη μου μου ειπε οτι πηρε τα ιδια απο το ταδε μαγαζι η εντελως τυχαια τα ειδα τοσο στο αλλο μαγαζι απλα για να ξερει οτι ξερεςι πολυ καλα τι σου γινεται και οχι να σου κανει και χαρη.η αληθεια δεν ειναι αγενεια.αγενεια ειναι αυτο που κανει αυτη σε σας.τα χρηματα γλυκεια μου δεν τα βρισκουμε στον δρομο.τα βγαζουμε με πολυ κοπο και καλα θα κανει να το σεβαστει αυτο η κυρια αυτη και να βαλει λιγο νεο στο κρασι της..

με το γαντι... με το γαντι... μεταξυ ανεμων και υδατων, πετα ενα "βρε συ ξερεις τι ειδα εκει που χαζεβα στο ιντερνετ -πχ...-... ειχαν τις ιδιες μπομπο τοσο... ή το στολισμο ετσι..." κτλ κτλ....

me and my men...

με το γαντι... με το γαντι... μεταξυ ανεμων και υδατων, πετα ενα "βρε συ ξερεις τι ειδα εκει που χαζεβα στο ιντερνετ -πχ...-... ειχαν τις ιδιες μπομπο τοσο... ή το στολισμο ετσι..." κτλ κτλ....

Α, αυτό το είπα. Δεν μίλησα για τιμή αλλά της είπα ότι αυτά που έχω σκεφτεί τα έχω δει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και είδα ότι ψιλομαζεύτηκε και μου είπε αμέσως ότι οι τιμές που μου λέει είναι και ανάλογα το κουφέτο αλλά δεν ίδρωσε νομίζω. Πάντως από τη μέρα που της το είπα αυτό (5 μέρες τώρα) δεν μου έχει βγάλει τιμή και ίσως να το κατάλαβε. Πάντως δεν παίζει να της πω κάτι σχετικά με μια φίλη μου και τέτοια λόγω της ιδιαιτερότητας της σχέσης. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε λεπτομέρειες αλλά να φανταστείτε ο άνδρας μου ο οποίος είναι ιδιαίτερα σπάταλος και ανοιχτοχέρης σε σημείο να τσακωνόμαστε, όταν του το είπα μου είπε ότι είναι γαιδουριά και ότι αν ήταν άνθρωπος έπρεπε δώρο να μου της κάνει και να μη χρεώση τίποτα. Και πραγματικά δεν είναι το θέμα των 100 ευρώ ή των 200, παρόλο που κανείς μας δεν τα βρίσκει στο δρόμο, αλλά είναι η κοροιδία και ο τρόπος. Εξάλλυο προτιμώ να τα φάει το παιδί μου αυτά τα χρήματα, παρά να τα δώσω κοροιδίστικα. Δηλαδή τι το λες και το ξαναλές. λες και της εκανα ποτέ παζάρι. Α, και σημειώνω ότι όύτε τη δύσκολη έκανα. Ειδικά στο γάμο την άφησα να κάνει ότι ήθελε. Στη δε βάπτιση πήγα ήξερα τη ήθελα της είπα και τέλος. Καμία ταλαιπωρία από μέρους μου.

Διαφημίσεις

τα προσκλητήρια της βάπτισης μας τα κανε δώρο ένας ξάδεφος της μάνας μου που είναι η δουλειά του, όντως μπορούσε να σας κάνει κάτι από όλη την οργάνωση δώρο για το παιδί.

καλύτερα να το πεις ότι βρήκες τα ίδια σε χαμηλότερη τιμή.....έτσι κι αλλιώς το πορτοφόλι του καθενός είναι δικό του θέμα.

επίσης δεν ακούγεται καλά να σου χτυπάει τις τιμές....καλυτερα να το πεις αλλιώς θα σου μείνει απωθημένο

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

μαμακουλα αφου τα λες και μονη σου γιατι δεν της τα λες εξω απο τα δοντια να τελειωνεις?οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.για μενα αυτοι που τους λες την αληθεια και δεν τη δεχονται η προσπαθουν να σου τη φερουν δεν αξιζουν.τα λες στα ισια.εγω δεν θα το σκεφτομουνα καν..

Μπορείς να της πεις οτι εκεί που έψαχνες για κάτι άλλο, βρήκες κάποια υλικά για τις μπομπονιέρες φθηνότερα και οτι σκέφτεσαι να τα πάρεις ώστε τα χρήματα που θα περισσέψουν να τα κρατήσει η ίδια για τη δουλειά της να τις φτιάξει, παρά να δουλεύει όπως λέει τσάμπα!!!

Για να δούμε...τι θα σου πει τότε...

...Δεν ξέρω αν πραγματικά είναι αγένεια αλλά στη θέση σου, αν μου το ξανέλεγε, θα της έλεγα με ύφος πολύ στεναχωρημένο, ότι δεν θα ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση και αν ήξερα ότι θα της δημιουργούσα τέτοιο πρόβλημα (προφανώς είναι πρόβλημα για να το λέει όλη την ώρα) θα πήγαινα κάπου αλλού εξ'αρχής....! Για να το κόψει το βιολί...! Πολύ μου τη δίνουν κάτι τέτοια μιλάμε... Λες και στα χαρίζουνε κι ας τα πληρώνεις και υπερτιμημένα...!!

βρήκα στο ίντερνετ αυτό το πραγματάκι σ αυτή την τιμή, μπορείς να μου κάνεις καλύτερη τιμη για να το δώσω σε σένα ?

γεια σας

Διαφημίσεις

Και εγώ θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες. Καλό θα ήταν να εξηγηθείς μαζί της όσο δύσκολο και αν είναι λόγω στενής σχέσης όπως λες και εσύ. Χωρίς όμως να γίνεις αγενής. Αν δεν μπορείς να της εξηγήσεις ότι δεν θέλεις να ξοδέψεις τόσα λεφτά και ότι θεωρείς ότι σε κοροϊδεύει το καλύτερο για εμένα θα ήταν να τα παρείς από κάπου αλλού χωρίς να της πεις απολύτως τίποτα. Αν σε ρωτήσεις μπορείς να της αναφέρεις ότι τα έξοδα για το στολισμό και τις μπομπονιέρες σας τα έκανε δώρο κάποιος συγγενής και επέμενε να τα αγοράσετε από συγκεκριμένο μαγαζί. Έτσι κανένας δεν θα παρεξηγηθεί.:wink:

Ένα παιδί σου ζωγραφίζει τη μέρα με χαρούμενα χρώματα. Ένα παιδί σου κουβεντιάζει, και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο. Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί. Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου. Μα εκείνο που πραγματικά κερδίζεις από ένα παιδί είναι ο άδολος τρόπος που σκέφτεται.

Γι'αυτό δεν θέλω εγώ να μπλέκω με γνωστούς για τέτοιες δουλειές....Αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου, γιατί καταλαβαίνω οτι αυτό που σε ενοχλεί είναι οτι σου χτυπάει συνεχώς τις υποτίθεται "φιλικές τιμές" είναι το εξής:Την επόμενη φορά που θα μου έλεγε το ίδιο πράγμα θα της απαντούσα:Κοίτα να δείς Αφροξυλάνθη μου, επειδή ήρθα σε σένα για την βάφτιση δεν σημαίνει οτι δεν ξέρω τι γίνεται στην αγορά.Αφού έχω βρεί τις ίδιες μπομπονιέρες 50 λεπτά φθηνότερα στο τάδε μαγαζί.Δεν σου είπα ποτέ να μου κάνεις έκπτωση, αλλά μην προσπαθείς να με πείσεις οτι μου κάνεις και χάρη....

cceXp3.png

pcTFp3.png

πες της το σαν απορια?

ειδα τις ιδες μπομπονιερες στον ταδε με 50 λεπτα λιγοτερα...

Μα αφου εσυ δεν βαζεις κοστος συναρμολογισης, εκεινος που τα αγοραζει τοσο φθηνα??

Καλόοοο! Αν πάρεις δε και το υφάκι απορημένης ξανθιάς που ανοιγοκλείνει με τσαχπινιά τα μάτια...!! Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνία... Θα το κόψει σίγουρα το δούλεμα...!

Θα της πεις στα ίσα "Αλλού τα βρήκα τόσο. Θες τόσα για να μου τα φτιάξεις?".

Το θέμα είναι να πηγαίνουμε σε γνωστούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας και για τις καλύτερες τιμές. Όχι να μας γδέρνουν κιόλας.

Διαφημίσεις

Καλόοοο! Αν πάρεις δε και το υφάκι απορημένης ξανθιάς που ανοιγοκλείνει με τσαχπινιά τα μάτια...!! Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνία... Θα το κόψει σίγουρα το δούλεμα...!

Όσο για το ξανθια μου πάει γάντι!!!! Κάποια στιγμή στο γάμο η κουμπάρα που μου έκανε δώρο κάποια λουλούδια του στολισμού, παρουσία μου της είπε για τις τιμές. Ε, σας πληροφορώ ότι μπροστά σε ΄δεκα άτομα ΄μούτρωσε μας είπε ότι αν έχουμε βρεί φθηνότερα να πάμε αλλού δεν έχει πρόβλημα και ακόμα μετά από 2 χρόνια μου χτυπάει το σχόλιο της κουμπάρας ότι την πρόσβαλλε και τα σχετικά. Και απλά η κοπέλα μια νήξη είχε κάνει...........Που να το πω στα ίσα. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου σχέση θα το έκανα, αλλά μπλεκόμαστε πολλοί άνρθωποι με πολλές σχέσεις και δεν θέλω να δημιουργώ θέμα. κι έτσι επιγραμματικά χωρίς λεπτομέρειες σας λέω ότι η κυρία αυτή έχει "δωρεάν" υπάλληλο μέλος της ευρύτερης οικογένειας μου, του τύπου να κάτσεις λίγο στο μαγαζί να πάω κάπου, γλιτώνει περίπου 200 ευρώ το μήνα από συναφή έξοδα λόγω πάλι της σχέσης μας και διάφορα άλλα ψιλά στα οποία δεν αναφέρομαι για να μην φωτογραφήσω καταστάσεις και πρόσωπα.Ε, πολύ δεν πάει???? Εγώ θα ντρεπόμουνα. Πάντως αυτό με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σκέφτομαι να το πω αν και ξέρω ότι θα μου πει να τα παραγγείλω και θα κάνει μούτρα. Στο γάμο είχα πάρει φαναράκια από το JUMBO επειδή τα βρήκα 1 ευρώ φθηνότερα. Ε, μετά το τέλος του γάμου όταν πήγα να πληρώσω μου είπε ότι τελικά δεν έδειχναν και τόσο καλά και ότι αυτά που είχε βρει αυτή ήταν καλύτερα ποιοτικώς (τα ίδια ήταν εν τω μεταξυ). Α και στο γάμο της άφησα και 200 ευρώ παραπάνω επειδή μου τα είχε κάνει κουδούνια με τον κόπο της. Τώρα στη βάπτιση βρήκα κάτι διακοσμητικά γι ατο τραπέζι από αλλού αυτή δεν τα είχε και όταν της το είπα μου απάντησε ε, αφού βρήκες από αλλού...........να δούμε πως θα τα ταιριάξουμε και μούτρα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να κάτι παραπάνω.

άμα μπλέκεις με συγγενείς την πατάς,

πάντα περισσότερα ζητάνε, είναι γεγονός.

αν είναι να κάνει μούτρα επειδή θα πάρεις κάτι από αλλού, τότε πάρτα όλα!!

τα μούτρα και την γκρίνια δεν θα τα αποφύγεις.

μήπως να της πεις ότι θα πάρεις από αλλου τα υλικά κια να τα φτιάξει αυτή?

διαφορετικά παρήγγειλε από αλλού και πες ότι τα έφτιαξες μόνη σου από κέφι για την βάφτιση του παιδιού σου.

τι άλλο να πω πια, είναι μερικοί άνθρωποι πολλοί συμφεροντολόγοι!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

περισσοτερη η μουρμουρα απο τη δουλεια που θα γινει... βρε αστην και καντα πιο οικονομικα... σου περισσευουν να τα χαρισεις? αν ναι, δωστα σ'εμενα... :)

me and my men...

Κι εγώ έπαθα περίπου τα ίδια στην πρώτη βάφτιση. όχι στο οικονομικό (η τιμή ήταν καλή), αλλά η φίλη μου δεν πρόσεξε καθόλου. Ήρθε έξω από την εκκλησία και μας πέταξε δύο πανέρια με μπομπο, ενώ μου είχε τάξει της παναγιάς τα μάτια (τούλια, κουφέτα σε γυάλες κλπ. κλπ. κλπ.). Αυτά φυσικά εγώ τα είδα στο βίντεο. Οπότε στη δεύτερη βάφτιση κάνω την κινέζα... Τα παρήγγειλα όλα αλλού και αν με ρωτήσει θα της πω... 'μωρέ, μη σε βάζω σε κόπο, θέλω να έρθεις σαν όλους τους καλεσμένους κι εσύ, να μην κουβαλάς μπομπονιέρες, κέρδος δεν βγάζεις που δεν βγάζεις ...'. Αλλά βάζω στοιχημα ότι δεν θα με ρωτήσει.

Πες ότι βρήκες αλλού τις ίδιες μπομπονιέρες πιο φθηνές... Ποιος ξέρει πες τι προμηθευτή έχει αυτός και τις παίρνει φθηνότερα, αλλά έτσι κερδίζουμε και οι 2. Εγώ θα γλιτώσω τόσα ευρώ που δεν μου περισσεύουν αυτή την εποχή, αλλά και εσύ δεν θα κάνεις τόσο κόπο χωρίς όφελος!!!!

εχω δυο μπουμπουκακια

ετσι την ειχα πατησει κ εγω με κολλητη της μανας μου μου θα εκανε το ενα το αλλο κτλ κτλ. ειχε πει οτι θα ραψουμε ενα νυφικο κ μετα θα το κρατησει εκεινη κ εγω θα πληρωνα γυρω στο χιλιαρικο. τελικα με εβαλε να το αγορασω!! 2000!! κ διαφορα αλλα...ομως μας πουλησε κ ενα δισκο και παιδια βρηκα τον ιδιο στη μιση τιμη. τον πηρα κ της τον πηγα κ της ειπα συγγνωμη αλλα το βρηκα τοσο! πιο πολυ ντραπηκε αυτη....παιδια κ μονο που θα καταντραπουν φτανει....απλα και ομορφα...

Όσο για το ξανθια μου πάει γάντι!!!! Κάποια στιγμή στο γάμο η κουμπάρα που μου έκανε δώρο κάποια λουλούδια του στολισμού, παρουσία μου της είπε για τις τιμές. Ε, σας πληροφορώ ότι μπροστά σε ΄δεκα άτομα ΄μούτρωσε μας είπε ότι αν έχουμε βρεί φθηνότερα να πάμε αλλού δεν έχει πρόβλημα και ακόμα μετά από 2 χρόνια μου χτυπάει το σχόλιο της κουμπάρας ότι την πρόσβαλλε και τα σχετικά. Και απλά η κοπέλα μια νήξη είχε κάνει...........Που να το πω στα ίσα. Αν ήταν αποκλειστικά δική μου σχέση θα το έκανα, αλλά μπλεκόμαστε πολλοί άνρθωποι με πολλές σχέσεις και δεν θέλω να δημιουργώ θέμα. κι έτσι επιγραμματικά χωρίς λεπτομέρειες σας λέω ότι η κυρία αυτή έχει "δωρεάν" υπάλληλο μέλος της ευρύτερης οικογένειας μου, του τύπου να κάτσεις λίγο στο μαγαζί να πάω κάπου, γλιτώνει περίπου 200 ευρώ το μήνα από συναφή έξοδα λόγω πάλι της σχέσης μας και διάφορα άλλα ψιλά στα οποία δεν αναφέρομαι για να μην φωτογραφήσω καταστάσεις και πρόσωπα.Ε, πολύ δεν πάει???? Εγώ θα ντρεπόμουνα. Πάντως αυτό με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σκέφτομαι να το πω αν και ξέρω ότι θα μου πει να τα παραγγείλω και θα κάνει μούτρα. Στο γάμο είχα πάρει φαναράκια από το JUMBO επειδή τα βρήκα 1 ευρώ φθηνότερα. Ε, μετά το τέλος του γάμου όταν πήγα να πληρώσω μου είπε ότι τελικά δεν έδειχναν και τόσο καλά και ότι αυτά που είχε βρει αυτή ήταν καλύτερα ποιοτικώς (τα ίδια ήταν εν τω μεταξυ). Α και στο γάμο της άφησα και 200 ευρώ παραπάνω επειδή μου τα είχε κάνει κουδούνια με τον κόπο της. Τώρα στη βάπτιση βρήκα κάτι διακοσμητικά γι ατο τραπέζι από αλλού αυτή δεν τα είχε και όταν της το είπα μου απάντησε ε, αφού βρήκες από αλλού...........να δούμε πως θα τα ταιριάξουμε και μούτρα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να κάτι παραπάνω.

Διαβάζω και φρίττω!! Συγγνώμη αλλά η κυρία δεν είναι απλώς αγενέστατη... Είναι θρασύτατη..!!! Να σου πω την αλήθεια, επειδή από συστημένους "επαγγελματίες" αλλά και από συγγενείς που έκανα τέτοια νταραβέρια, την έχω πατήσει, από'δω και στο εξής δεν χαρίζω κάστανα. Κι αυτό γιατί κάνεις τον χαζό για να μην γίνετε μαλλιά κουβάρια και το εκμεταλεύονται με τον χειρότερο τρόπο... Αυτό είναι που μου την βιδώνει... Βλέπεις ρε μεγάλε ότι κάνω την πάπια και δεν σου λέω τίποτα ενώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι συμβαίνει, κλείσε κι εσύ το κουτάκι... Εκμεταλεύονται την ευγένεια μας, μας στρεσάρουν και τελικά βγαίνουν και θιγμένοι... Και κερατάς και δαρμένος, το ξέρεις;; Στον γάμο μου πήγα συστημένη σε πολύ καλή φίλη και "επαγγελματία" από τη γυναίκα του θείου μου. "που θα σας κάνει καλή δουλειά" "που θα σας κάνει καλές τιμές" κοκ. Τελος πάντως, λέμε, πάμε. Στο Κορωπί η κυρία... Άντε λέμε, ας είναι μακριά, δεν βαριέσαι, άμα είναι τόσο καλή, θα αξίζει τον κόπο. Πάμε. Κλείνουμε ένα κουτάκι (σκληρό χαρτόνι ανάγλυφο) λευκό με κορδέλα σατέν λευκή και ροζ λουλουδάκι. Μέσα στο κουτί θα είχε κουφέτα και ένα πορσελάνινο λουλούδι το οποίο θα μπορούσαν να κρατήσουν οι καλεσμένοι σαν διακοσμητικό. Κλείνουμε και τα στέφανα, ασημένια περίπου 90€ νομίζω. Η μπομπονιέρα 1,50€. Όλα αυτά 3 μήνες πριν τον γάμο. 1,5 εβδομάδα πριν τον γάμο με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει ότι δεν βρήκε το κουτάκι που είχαμε δει αλλά κάποια άλλα. Επειδή όμως ήταν Τετάρτη και το μαγαζί ήταν κλειστό το απόγευμα, θα άφηνε μερικά μερικά δείγματα στο ψιλικατζήδικο απέναντι... Ήξερε τι έκανε η κυρία... Της είπα φυσικά ότι θα έπρεπε να το δεί νωρίτερα κι όχι 1.5 βδομάδα πριν τον γάμο να τρέχω για αλλαγές αλλά τεσπα... Πήγαμε... Καμία σχέση με αυτό που είχαμε δει φυσικά... Ένα κουτί από μαλακό χαρτόνι, λεπτό, από αυτά που βάζουν τίποτα φο μπιζού μέσα και πολύ μικρότερο. Μια γυφτιά. Η τιμή όμως ίδια... Έτσι μου είπε στο τηλέφωνο που την πήρα να της ζητήσω εξηγήσεις... Και είχε και υφάκι.... Περιττό να σας πω ότι άκουσε όσα σέρνει η σκούπα γιατί η κυρία είχε πάρει 100€ προκαταβολή τα οποία αρνήθηκε να μου επιστρέψει. Όταν της είπα ότι θα περάσω να πάρω τα στέφανα με το ποσό αυτό, μου είπε ότι δεν γίνεται αυτό γιατί πρέπει να αμοιφθεί επειδή την κρέμασα... Πως είπατε;; Εκεί ξέφυγα... Δεν θυμάμαι να έχω μιλήσει ξανά έτσι σε άνθρωπο... Θυμάμαι ότι δεν την έβρισα μεν αλλά την έκανα κι έκλαιγε... Την ξεφτίλησα τελείως με τον τρόπο που της μίλησα αλλά με είχε φέρει εκτός εαυτού. Δεν έφτανε που με έφερνε προ τετελεσμένου γεγονότος, δεν έφτανε που ενώ είχα πάει 3 μήνες πριν εκείνη ήταν τελείως ασυνεπής στον λόγο της με αποτέλεσμα να ψάχνω 1.5 εβδομάδα πριν τον γάμο μπομπονιέρες, αλλά είχε το θράσος να θέλει να κρατήσει την προκαταβολή και να μου την λέει κι από πάνω γιατί κατά το συμφέρον της, εγώ την είχα κρεμάσει. Απύθμενο θράσος. Μπομπονιέρες βρήκα (και φωτογράφο γιατί κι αυτός ήταν πολύ συνεπής... 1 εβδομάδα πριν τον γάμο θυμήθηκε ότι τελικά δεν μπορούσε Κυριακή πρωί... Συστημένος κι αυτός) από τον Ζολώτα όπου μου έφτιαξαν μια ωραιότατη μπομπονιέρα, άλλο στυλ βέβαια γιατί δεν προλάβαιναν οι άνθρωποι να μου παραγγείλουν 350 τέτοιου τύπου μπομπο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και ένα φωτογράφο-βιντεογράφο που έκανε καταπληκτική δουλειά (αν και αρκετά ακριβή 800€ το 2004) αλλά άξιζε.

θέλω να καταλήξω στο ότι θέλει πολύ προσοχή στις συστάσεις και στους γνωστούς, συγγενείς κοκ. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. Μην ανακατεύετε ποτέ κανένα φιλο-γνωστό-συγγενή σε τέτοια νταραβέρια... Όσο υπολογίζουμε εμείς ότι θα μας φερθούν καλλίτερα λόγω γνωριμίας, τόσο πιο γραμμένους μας έχουν... Πιστεύουν ότι η κακή επαγγελματική συμπεριφορά τους δεν θα έχει τις συνέπειες που μπορεί να έχει σε ένα ξένο και ως εκ τούτου μας καβαλάνε... Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά...

Αν δεν έχετε ακομη καταλήξει στο ακριβές σχέδιο πες της πως είδες στο Internet αυτο ακριβώς που θα ήθελες και πες της ν ατο δει και να δει πως μπορεί να στο κάνει. Και τις σχέσεςι δεν θα χαλάσετε και θα καταλάβει πως χαρη χαρη αλλά δεν θα μας πιάσεις και τον κ... κυρά μου...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εγω παλι θα ελεγα

"Με συγχωρεις και μην με παρεξηγησεις αλλα επειδη η διαφορα με εξω ειναι τεραστια θα σε πειραζε να επιλεξω καποιον ποιο στην τσεπη μου? Μην μπεις και εσυ μεσα αφου δεν χρεωνεις τα λοιπα αλλα μονο υλικα . Να σε αφησω ελευθερη να βγαλεις κατι απο καποιον αλλο"

Και τελος. Σας επιασε ...ακα στον γαμο θα την φατε και στην βαπτιση?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!