Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!

Recommended Posts

koritsia geia sas!!!!

anoiksa ayto to thema gia na antalasoume apopseis se oti afora tin omorfia mas kata tin diarkeia tis egimosinis!!!!

skeftika na dinoume simvoules i mia stin alli gia :mallia ,derma ,kila,diatrofi,sex,rouxa,esorouxa,psixologia,yoga...kai oti allo skeftoume!!!!!

sigoura i 1h kai vasiki mas skepsi einai i ygeia tou morou mas!!!!!...alla an i 5h skepsi einai i emfanisi mas ..as tin sizitame edo!!!...ti lete;

as ksekiniso loipon me mia pliroforia pou prin den tin iksera kai tin ematha tin paraskevi!!!!opos ola ta koritsia etsi ki ego den prepei na vapso ta mallia mou toulaxiston gia to proto 3mino...exo idi 2 mines na ta vapso kai exo mia rizoula dyo ekatosta me arketes aspes trixes!!!!!aisxos!!!!!epidi tio theoro poly anteaisthitiko piga gia xtenisma tin paraskevi kai leo tha sizitiso gia antavgies pou den akoumpane sto kefali kai den vlaptoun to moro mou!!!!na min sas kourazo o komotis mou me ediokse pros to paron antavgies mou eipe se dyo mines kai an....

....otan xtenistika mou evale ena spray sti riza kai itan san na ta exo vapsei !!!!!!to spray fevgei me to lousimo ...einai san lak!!!!piga kai to agorasa xtes apo to heaven o eart!!!exei kai se alla xromata ego pira to ksantho meli !!!eimai happy!!!!den tha to vazo kathe mera den exo logo ..alla kapies fores ...tha mporo na vgeno ekso me aksiprepeia !!!!!!

ayta !!!!!perimeno kai dika sas nea kai apories na tis sizitame edo!!!!

na exoume oles mia omorfi egimosini!!!!!!

smouch!!!!!!

inka

dev042bp___.png

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ινκα ..με το καλο κοριτσακι να φερεις σον κοσμο το μπεμπε σου...:D

Ινκα? γραφεις καλυτερα ελληνικα για να καταλαβαινουμε καλυτερα?;)

Εγω τα μαλλια μου τα εβαψα την μερα που εμεθα οτι ειμαι εγκυος..(λιγο πριν μαθω για την ακριβεια....με φυτικη βαφη..γιατι η κανονικη μου εκαψε το κεφαλι....) οποτε ειναι καλα προς το παρον....τωρα για τους επομενους μηνες..θα δω τι θα κανω...γενικα παντως φοβαμαι κ με φυτικη να τα βαψω....δεν ξερω τι θα κανω....κ εχω καταξανθο μαλλι...:?

Οσο για τα αλλα προς το παρον δεν κανω τιποτα..γιατι κ να θελα..δεν μπορω...ειμαι ρακος σχεδον καθε μερα..οποτε δεν εχω καθολου διαθεση για εξωτερικη εμφανιση...συνεχεια ξαπλωμενη ειμαι με καουρες..κ ζαλαδιτσες...:-Dγιατι μεγαλωνουμε...:-D:grin:

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

κοριτσια εγω πηγα κομωτηριο πριν 2μερες καενι να βαλουμε χρωμογαλακτωμα δεν θ αβγει ακριβως το ιδιο ανοιχτο χρωμα στις ξανθιες παντα αλλα πιανει και δεν ειναι τοσο χαλια...:wink:

κοριτσια εγω πηγα κομωτηριο πριν 2μερες καενι να βαλουμε χρωμογαλακτωμα δεν θ αβγει ακριβως το ιδιο ανοιχτο χρωμα στις ξανθιες παντα αλλα πιανει και δεν ειναι τοσο χαλια...:wink:

καλοοοοοο!!!και με τά λεύκα;Εχει αποτέλεσμα;

inka

dev042bp___.png

Εγω εχω συμβουλη για τα νυχια, (επειδη πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι αθωο (μανω, ασετον....) καλυτερα να μην τα βαφετε.... αν ειναι σε εκτακτες περιστασεις και μετα ξεβαψιμο)

Υπαρχουν δυο ειδικες λιμες, οι οποιες στο τελος δινουν το αποτελεσμα του διαφανου βερνικου. Η μια λιμαρει το νυχι και απομακρυνει ατελειες και η δευτερη το γυαλιζει. Το αποτελεσμα ηταν πολυ εντυπωσιακο, σαν να εχω βαλει οντως βαση και μαλιστα 2 χερια...

Διαφημίσεις

Η φυτική βαφή εχει καλο αποτέλεσμα σε οτι αφορά την απόχρωση στα ξάνθά ;

Ραμονίτσα!!!ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!Κι εσυ Φεβρουάριο γεννάς; ..ελα στις Μανούλες Φεβρουαρίου!!!!!

smouch!!!!

inka

dev042bp___.png

Εγώ πάντως κορίτσια, που έχω αρκετά λευκά, δεν έκανα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε και τώρα έχω κάνει κάτι!Στην αρχή παθαίνω μια υστερία βλέποντας τον καθρέφτη αλλά μετά σκέφτομαι "αξίζει να μου μπει έστω η ιδέα και να αγχωθώ και μόνο με αυτήν?" οπότε το ξεπερνάω!

Νιώθω και την μπέμπα και όλες οι άσπρες ως δια μαγείας παίρνουν άλλο χρώμα!

για το βάψιμο μαλλιών το καταλαβαίνω (αν και δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι ένοχο αλλά ούτε και αθώο για το έμβρυο), για τα νύχια όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...σιγά μη σταματήσουμε να βαφόμαστε κι όλας...

χωρίς να θέλω να ακουστώ αναίσθητη, αν χρειαζόταν μπορεί και να τα έβαφα, είναι τόσο χάλια η ψυχολογία μου ώρες ώρες μου μόνο μια άσπρη ρίζα μου έλειπε...

qrgjp2.png

Καλημέρα κορίτσια με το καλό να έρθουν τα νινακια σας.τώρα στην εγκυμοσύνη θα ακούσετε πολλά τρέλα κ παλαβα.

Εγώ εχω ανταύγες κ τις ανανέωσα μετά το πρώτο 3μηνο.για νύχια που ρώτησα τον γιατρό μου είπε να τα βαφω.όσες έχετε ανταύγες υπάρχει ένα ειδικό στικ σαν κραγιόν που καλύπτει την ρίζα.

Αν το καλοσκεφτούμε παντού υπάρχουν "επικίνδυνα" συστατικά.στα σαμπουάν στα αφρόλουτρα στα απορρυπαντικά κτλ κτλ. Είναι στο χέρι της καθεμιάς να κάνει τις επιλογές της.εγώ ήμουν πολύυυ χαλαρή σ αυτα στην εγκυμοσύνη μου.νύχια δεν εβαφα μόνο τον τελευταίο μήνα.έβαζα διάφανο βερνίκι κ ζωγραφίζα ένα λουλούδακι στο πλάι.

Και μια συμβουλή.περιποιηθήτε τον εαυτό σας τώρα που μπορείτε γιατί μετά...δεν θα προλαβαίνετε.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.

Εμένα ο γιατρός μου είπε αν θέλω να βάψω τα μαλλιά μου να το κάνω μόνο με χένα. Εγώ να πώ την αλήθεια παρόλο που είναι και το δικό μου μαλλί βαμμένο, δεν έχω πρόβλημα τουλάχιστον προς το παρόν. Δεν έχω άσπρες τρίχες και η ρίζα που έχει βγεί δεν είναι αντιαισθητική γιατί ούτως ή αλλιώς ξάνοιγα τα μαλλιά μου 2-3 τόνους το πολύ. Αργότερα και φαντάζομαι μετά το καλοκαίρι, ίσως κάνω καμιά ανταύγεια αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό μου. Και η φυτική βαφή δεν είναι τόσο αθώα όσο λένε, ψάξτε το καλύτερα.

Όσο για τα νύχια, εγώ τα βάφω κανονικά όχι με πολύ έντονα χρώματα αλλά βρε κορίτσια ένα γαλλικό πιστεύω ότι επιβάλλεται και εκτός αυτού φτιάχνει και την διάθεση!!!!!!!!!!

aYVcp2.png

εμένα ο γιατρός μου μου είπε να κάνω ό,τι έκανα και πριν!! Βέβαια επειδή έχω θορυβηθεί με όλα αυτά που έχω ακούσει έψαξα τίποτα άρθρα στο διαδίκτυο αλλά και πάλι δεν υπάρχουν αποδείξεις - πιστοποιημένες μελέτες για το ότι βαφές, μανό κλπ βλάπτουν το έμβρυο. Ακόμη και η μελέτη που πρόσφατα πιστοποιήθηκε ότι η λακ κάνει κακό στο ουροποιητικό των αγοριών, παρακάτω λέει ότι όσες έγκυες έπαιρναν φολικό οξύ, ο κίνδυνος εκμηδενίστηκε. Και στην Ελλάδα όλες παίρνουμε φολικό οξύ!! Εν πάση περιπτώση, τα μαλιά τα βάφω 1- 2 φορές σε κάθε εγκυμοσύνη με casting, βάφομαι κανονικά και αποφεύγω να εισπνεύσω οτιδήποτε χημικό. Αυτή είναι η μόνη προφύλαξη που παίρνω και εύχομαι ο καλός Θεός να δώσει σε όλες μας ένα υγιέστατο μωράκι. Κατά τα άλλα, οτιδήποτε και να κάνω στην εγκυμοσύνη κάθε άλλο παρά όμορφη θα νιώσω!! Εκτός του ότι παίρνω πολλά κιλά, εκτός του ότι σαν να αγριεύω στο πρόσωπο (έτσι και αλλιώς έχω έντονα χαρακτηριστικά), δε μπορώ να θεωρήσω με τίποτα μια γυναίκα έγκυο ότι είναι και sexy!!¨Ομορφούλα θα το έλεγα αλλά αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό από την εμφάνισή μοΥ!!! Κάνω υπομονή λοιπόν 3 μήνες περίπου μετά την εγκυμοσύνη μου (τόσο με πήρε στην πρώτη), να ξαναγίνω άνθρωπος!!! χα χα!

Εγώ στην εγκυμοσύνη νιώθω πολλές φορές ομορφότερη απο ότι ένιωθα πριν! Παίζει ρόλο και η ψυχολογία αλλά και το πόσο καλά βαίνει η εγκυμοσύνη!

Μάλιστα μερικές φορές που προχωρούσα στον δρόμο τους πρώτους μήνες, μου κόρναραν απο μακρυά και αυτό μου κανε εντύπωση, γιατι παλιότερα αυτό δεν πολυσυνέβαινε. Η κοιλιά μου εξάλλου δεν φαίνεται παρά μόνο απο το πλάι!

Αυτό μου φτιαχνε πολύ την διάθεση και δεν αισθανόμουν μια χοντρή έγκυος! Ισως παίζει ρόλο και το ότι περιμένω αγοράκι και όλοι μου λένε οτι έχω ομορφύνει για αυτό! χαχα

Νομίζω οτι ως έγκυες πρέπει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και με κανένα καλλυντικό, δεν είνια κακό! Εγώ βάφω τα νύχια των ποδιών μου και κανονικά μακιγιαζ ελαφρύ στην δουλειά και όταν βγαίνω έξω.

Εγώ δεν βάφω καθόλου νύχια για να μη μυρίζω τις αναθυμιάσεις των χημικών! Μου έχει λήψει πολύ. Βλέπω τα ωραία μανό μου και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Με ενδιαφέρουν οι λίμες που είπε η Λιζα Ν. Από που τις αγοράζουμε; Μαλιά ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάψω. Συνεχίζω να βάφω κανονικά το πρόσωπό μου και από καλυντικά χρησιμοποιώ ότι και πριν .... Κρέμα για την κυταρίτιδα επιτρέπεται βρε κορίτσια. Επειδή έχω βάλει τα κιλάκια μου στα μπουτάκια, αναρωτιέμαι αν κάνουν οι κρέμες για κυταρίτιδα. Ξέρει καμία;

Από σαμπουάν και αφρόλουτρα χρησιμοποιείτε κοινά της αγοράς ή βιολογικά; Επίσης, από πιό μήνα αρχίσατε να βάζετε κρέμα για ραγάδες;

ΑΧ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ INKA

ΘΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ-ΕΓΩ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΩ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ-ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΥΝΑΜΙΚΟ COME BACK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΑΔΑΚΙ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Εγώ στην εγκυμοσύνη νιώθω πολλές φορές ομορφότερη απο ότι ένιωθα πριν! Παίζει ρόλο και η ψυχολογία αλλά και το πόσο καλά βαίνει η εγκυμοσύνη!

Μάλιστα μερικές φορές που προχωρούσα στον δρόμο τους πρώτους μήνες, μου κόρναραν απο μακρυά και αυτό μου κανε εντύπωση, γιατι παλιότερα αυτό δεν πολυσυνέβαινε. Η κοιλιά μου εξάλλου δεν φαίνεται παρά μόνο απο το πλάι!

Αυτό μου φτιαχνε πολύ την διάθεση και δεν αισθανόμουν μια χοντρή έγκυος! Ισως παίζει ρόλο και το ότι περιμένω αγοράκι και όλοι μου λένε οτι έχω ομορφύνει για αυτό! χαχα

Νομίζω οτι ως έγκυες πρέπει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και με κανένα καλλυντικό, δεν είνια κακό! Εγώ βάφω τα νύχια των ποδιών μου και κανονικά μακιγιαζ ελαφρύ στην δουλειά και όταν βγαίνω έξω.

akrivos etsi niotho ki ego !!!!pio omorfi kai pio sexy apo pote!!!!!!kai exo dei pou apo tote pou emeina egyos me kitane perisotero ...isos epidi dixno pio xaroumeni!!!!

ego apo makigiaz panta kano liga pragmata ,den pastonome ....

koritsia na rotiso kati ayti tin evdomada niotho oti tha prepei na agoraso esorouxa...prepei na paro egoimosinis;exete kamia kali idea;

inka

dev042bp___.png

akrivos etsi niotho ki ego !!!!pio omorfi kai pio sexy apo pote!!!!!!kai exo dei pou apo tote pou emeina egyos me kitane perisotero ...isos epidi dixno pio xaroumeni!!!!

ego apo makigiaz panta kano liga pragmata ,den pastonome ....

koritsia na rotiso kati ayti tin evdomada niotho oti tha prepei na agoraso esorouxa...prepei na paro egoimosinis;exete kamia kali idea;

ΙΝΚΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ-ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ-ΛΕΥΚΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ

Εγω τη παρασκευη ακουσα, οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε roll-on, αποσμητικο... Γιατι εχει χημικα, λεει... Ενω τα αλλα δεν εχουν...

Οσο για τα εσωρουχα, εκτος που ειναι πολυ νωρις, γενικα...βλεποντας κ κανοντας.. εγω χρειαστηκα την αλλαγη μεγεθους, προς τη μεση της εγκυμοσυνης.

αν δε θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά έχει ωραιότατα βαμβακερά εσώρουχα χωρίς μπαλένες το oysho με 5,95 ευρώ! Άσπρο μαύρο και μπεζ...

είδα και στο mothercare αλλά γύρω στα 30 ευρώ νομίζω...

qrgjp2.png

Εγω τη παρασκευη ακουσα, οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε roll-on, αποσμητικο... Γιατι εχει χημικα, λεει... Ενω τα αλλα δεν εχουν...

Οσο για τα εσωρουχα, εκτος που ειναι πολυ νωρις, γενικα...βλεποντας κ κανοντας.. εγω χρειαστηκα την αλλαγη μεγεθους, προς τη μεση της εγκυμοσυνης.

plaka kaneis;emena me sfigoun!!!kala gia ta soutien den to sizito....

inka

dev042bp___.png

αν δε θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά έχει ωραιότατα βαμβακερά εσώρουχα χωρίς μπαλένες το oysho με 5,95 ευρώ! Άσπρο μαύρο και μπεζ...

είδα και στο mothercare αλλά γύρω στα 30 ευρώ νομίζω...

ayto einai sto mall(oysho);

esy pires i mono ego fouskono toso grigoraaaaaaaaaaaa!!!!!

inka

dev042bp___.png

Εγώ κορίτσια τί να σας πώ, έχω την αίσθηση ότι έχω γίνει άσχημη. Είμαι μια χαρά ψυχολογικά και χαίρομαι πολύ την εγκυμοσύνη μου αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη βλέπω το πρόσωπό μου αλλαγμένο και αυτό συμβαίνει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Έβγαλα μικρά σπυράκια και μαύρα στίγματα, ξέρω ότι θα φύγουν μετά την εγκυμοσύνη αλλά τώρα τί γίνεται; Το σώμα μου δεν έχει αλλάξει, μόνο κοιλίτσα άρχισα να κάνω η οποία φαίνεται περισσότερο από τα πλάγια και σχεδόν καθόλου από μπροστά. Μπορώ να πώ ότι βελτιώθηκε η υφή του δέρματος του σώματός μου γιατί χρησιμοποιώ κρέμα για ραγάδες και βαζελίνη εδώ και κανά μήνα.

Anto κρέμα για κυτταρίτιδα εγώ δεν βάζω και πιστεύω ότι καλό είναι να την αποφεύγουμε. Όσο για την κρέμα κατά των ραγάδων, ξεκίνησα από τον 3ο μήνα να βάζω σε κοιλιά - στήθος. Αφρόλουτρο χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό της Macrovita με λάδι ελιάς, είναι πολύ ενυδατικό. Το πήρα από το φαρμακείο και έχει περίπου 8 ευρώ.

aYVcp2.png

Εγώ δεν βάφω καθόλου νύχια για να μη μυρίζω τις αναθυμιάσεις των χημικών! Μου έχει λήψει πολύ. Βλέπω τα ωραία μανό μου και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Με ενδιαφέρουν οι λίμες που είπε η Λιζα Ν. Από που τις αγοράζουμε; Μαλιά ευτυχώς δεν χρειάζεται να βάψω. Συνεχίζω να βάφω κανονικά το πρόσωπό μου και από καλυντικά χρησιμοποιώ ότι και πριν .... Κρέμα για την κυταρίτιδα επιτρέπεται βρε κορίτσια. Επειδή έχω βάλει τα κιλάκια μου στα μπουτάκια, αναρωτιέμαι αν κάνουν οι κρέμες για κυταρίτιδα. Ξέρει καμία;

Από σαμπουάν και αφρόλουτρα χρησιμοποιείτε κοινά της αγοράς ή βιολογικά; Επίσης, από πιό μήνα αρχίσατε να βάζετε κρέμα για ραγάδες;

Τη λίμα την αγόρασα από το καταστημα μανικιουρ-πεντικιουρ του Μπακακου στην Κηφισια, κοντά στον ηλεκτρικό (εχει και στην Ομόνοια). Πραγματικά ειναι σαν να εχω βαλει διάφανο, δεν χρειάζεται να το βαψω (ασε που δεν θελει συνεχεια να το κοιτας αν εφυγε και θελει φρεσκαρισμα).

Μεχρι τωρα δεν κοιταγα τα αφρολουτρα κλπ αλλα τωρα τα αντικατεστησα με weleda αλλα και τα sanex ΟΚ δεν ειναι???

Κρεμα για ραγαδες πρεπει να φορας απο την αρχη αν γινεται, απλα κοιτα και παλι τα συστατικά.

Λίζα και εγώ δεν ασχολήθηκα πολύ με τα αφρόλουτρα στην αρχή μέχρι που πήρα ένα της Dove και με έπιασε τρελή φαγούρα, γέμισα και μικρά σπυράκια και έπαθα κάτι σαν αναφυλαξία. Από τότε μόνο φαρμακευτικά, τουλάχιστον αυτά δεν με ενοχλούν. Πρώτη φορά πήρα της Freezyderm αλλά επειδή είχε λίγο μέσα το μπουκάλι και ήταν και πανάκριβο (14 ευρώ τα 150ml νομίζω) το άλλαξα με κάτι πιο οικονομικό.

aYVcp2.png

Εσώρουχα κι εγώ δεν αγόρασα ειδικά, ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη, ούτε τώρα. Κιλοτάκια δλδ, σουτιέν χρειάστηκα μεγαλύτερα. Αν χρειαζόταν, φαντάζομαι ότι θα αρκούσε ένα εσώρουχο 1-2 νούμερα μεγαλύτερο . Δεν ξέρω τι εξυπηρετούν τα κιλοτάκια εγκυμοσύνης, αλλά βρε κορίτσια, τα κανονικά κιλοτάκια έτσι κι αλλιώς σταματούν πολύ πιο κάτω από κει που αρχίζει να στρογκυλεύει η κοιλιά, γιατί ειδικά στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να χρυσοπληρώνουμε τεράστιες κιλότες που να καλύπτουν τη μισή κοιλιά μας;!