Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φιλία

gavrias

Recommended Posts

Κι όμως, υπάρχουν μέλη που κάνουν τις φίλες στο φόρουμ σε άλλες φίλες μέλη του φόρουμ για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών! Και μην μου μιλάτε για ειλικρίνεια και πραγματικά ονόματα! Είδα την ταυτότητα κανενός για να ξέρω οτι είναι αυτός που γράφει πραγματικά? Κι αν δηλαδή εγώ δεν προλάβαινα το ΒΙΚΥ που είναι το αληθινό μου, και έπρεπε να μπω με nickname όπως και τόσες ΒΙΚΕΣ εδώ μέσα θα ήμουν ανειλικρινής???? Μα τι λέμε τώρα???? ;H αν δεν μπορώ να έρθω σε συνάντηση είμαι ντε και καλά fake??? Μην με τσιγκλάτε!!! Για να μαζευτούμε λίγο!

Αναδόμηση......

Φίλες έχω, αλλά ζηλεύω απίστευτα την φιλία των αντρών και συγκεκριμένα την αντροπαρέα του άντρα μου που είναι 4 φίλοι από το σχολείο και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να τους το χαλάσει!!!! Και συνέπεια αυτού, είμαστε φίλες και οι σύζυγοι αλλά όχι με την ίδια σύνδεση και συνοχή! Μακάρι να μπορούσαμε να το έχουμε και εμείς οι γυναίκες αυτό....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι όμως, υπάρχουν μέλη που κάνουν τις φίλες στο φόρουμ σε άλλες φίλες μέλη του φόρουμ για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών! Και μην μου μιλάτε για ειλικρίνεια και πραγματικά ονόματα! Είδα την ταυτότητα κανενός για να ξέρω οτι είναι αυτός που γράφει πραγματικά? Κι αν δηλαδή εγώ δεν προλάβαινα το ΒΙΚΥ που είναι το αληθινό μου, και έπρεπε να μπω με nickname όπως και τόσες ΒΙΚΕΣ εδώ μέσα θα ήμουν ανειλικρινής???? Μα τι λέμε τώρα???? ;H αν δεν μπορώ να έρθω σε συνάντηση είμαι ντε και καλά fake??? Μην με τσιγκλάτε!!! Για να μαζευτούμε λίγο!

Aφου το πήρε και το σήκωσε το θεματάκι μου ας συμετέχω κι εγώ :lol::lol::lol::lol: Ενοείται ότι δεν έιδες και θα δείς καμιά ταυτότητα ΒΙΚΥ,ούτε κι εγώ βέβαια ,κι αυτό έιναι το φυσιολογικό για Φόρουμ,τσάτ και οτιδήποτε διαδυκτυακό.Δεν έιναι κανείς υποχρεωμένος να απολογηθεί για τίποτα και σε κανέναν, σε ότι αφορά την ταυτότητα ,την οικογενειακή του κατάσταση ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό του στοιχείο.Και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμετέχει πουθενά που δε θέλει.

Όσο για τα nick name.....έχω νέα παιδιά :lol::lol::lol::lol: ο λόγος ύπαρξης τους είναι αυτός ακριβώς.Η απόκρυψη της πραγματικής ταυτότητας του χρήστη!!!!!Αν δε μπορείς ή δε θέλεις να είσαι σε συνάντηση έιναι δικαίωμά σου και δεν μπάινεις στην κρίση ή την κριτική κανενός.ΚΑΙ η διαδυκτιακή ζωή έιναι θέμα και δικαίωμα του καθένα :D:D:D:D

324381iaevax3yfh.jpg :lol::lol::lol: μήπως είμαι ΙΜΟ??? άσχετο

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Αναδόμηση......

Φίλες έχω, αλλά ζηλεύω απίστευτα την φιλία των αντρών και συγκεκριμένα την αντροπαρέα του άντρα μου που είναι 4 φίλοι από το σχολείο και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να τους το χαλάσει!!!! Και συνέπεια αυτού, είμαστε φίλες και οι σύζυγοι αλλά όχι με την ίδια σύνδεση και συνοχή! Μακάρι να μπορούσαμε να το έχουμε και εμείς οι γυναίκες αυτό....

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ!δηλαδη εγω που δεν προλαβα το ελενα και δεν εχω παει ακομη σε συναντηση να καω στην πυρα??????τι ναι αυτα ρε παιδια μην τρελαθουμε τελειως εχω αρχισει να τα παιρνω ...

my baby was my reborn...

324381iaevax3yfh.jpg :lol::lol::lol: μήπως είμαι ΙΜΟ??? άσχετο

εγω ειμαι σιγουρα!!!!!!!!!!!!!

αχ τι κάλα΄ :lol::lol::lol::lol: δεν είμαι μόνη :lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Διαφημίσεις

Για να τα διαχωρισουμε λιγο....

καταρχην....

Καλη μου gavrias εισαι πολυ τυχερη,εχω μια φιλη τετοια ειχα αλλα δυστυχως

σε μεγαλη στιγμη για στηριξη στην ζωη μου αντι να κοιταξει να με στηριξει

κοιταγε πως να δικαιολογησει την απουσια της με βλακειες.

Δυστυχως απο τοτε χαθηκαμε,δεν ασχοληθηκα και οπως φανηκε ουτε και

αυτη.Εκτος την εν λογο κοπελα,ουδεμια αλλη φιλια εχω και αυτο γιατι ολοι

κοιταγαν να παρουν κατι...

Παρολα αυτα θα ηθελα να ειχα μια φιλη,να πεις μια κουβεντα βρε αδερφε.

Σχετικα με το φορουμ γιατι δεν ξερω τι ακριβως ειπωθηκε και δεν μπορω

να διαβασω τοσες σελιδες απλα να πω πως εδω βρισκομαστε με δικη μας

θεληση να ανταλλαξουμε αποψεισ και μη.

ΓΙα το αν καποιοι ειναι αληθινοι η οχι,ειναι ευκολονοητο πως θα υπαρχουν

τετοια ατομα,εδω εχουμε διπλα μας ανθρωπους πολλες φορες σχεδον

δικους μας.Δεν θα συμβει μεταξυ αγνώστων;

Τωρα για το αν καποιος ειναι αποδεκτος επειδη παει η οχι σε συναντησεις,

αυτο ειναι χαζο.Ο οποιοσδηποτε μπορει να μην παει για χιλιουσ δυο λογους

η μπορει να μην θελει να παει ποτε.Δλδ πρεπει να κριθει και αμεσως

να μην γινει αποδεκτος;;Δλδ μην τρελλαθουμε,δεν ειναι υποχρεωμενος

να κανει το οτιδηποτε..

..sine qua non..

Με λενε ελισαβετ και μ αρεσω :lol::lol:

:arrow::arrow::arrow::lol::lol::lol::lol::P:P

Με λενε ελισαβετ και μ αρεσω :lol::lol:

:arrow::arrow::arrow::lol::lol::lol::lol::P:P

αρέσω παιδί μου αρέσω ....πως να το κάνουμε ???? :lol::lol::lol::arrow::arrow::arrow::lol::lol::lol::D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Υπαρχουν ατομα τα οποια εδω μεσα δεν ειναι αληθινα και βεβαια δεν θα τα δουμε ποτε και σε συναντηση... εσκεμενα εννοω... υπαρχουν και ατομα σου ΞΑΝΑλεω που εχουμε γινει πολυ καλα φιλαρακια και συνεχιζουμε να συνυπαρχουμε εδω μεσα και να μην εχουμε κανενος εισους ανταγωνισμο κλπ κλπ

:shock:

Ενα απο τα ατομα που δεν εχεις δει ποτε ΜΑΡΙΛΕΝΑ ειμαι και γω... και μπορει να μην με δεις και ποτε αυτο με κανει... ψεύτικη??????????????

Το όνομα μου έτυχε και το έβαλα γιατί πρόλαβα αν ξαναμπαινα τώρα σίγουρα δεν θα προλάβαινα να το χρησιμοποιήσω σαν username και για να μαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα το επελεγα πλέον....

....και απορώ πως στην κατηγορία ΦΙΛΙΑ μπήκαν και οι επαφές απο το parents που για να προαχθούν και να αποδειχθούν φιλιες θα πρέπει να περάσουν αρκετές δοκιμασίες...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Βρε παιδακια, τι σας εχει πιασει κ ολο τσακωνεστε? Υπαρχουν αρνητικά vibes στην ατμοσφαιρα που ελεγε μια κολλητη μου που εχει να μου μιλήσει 4 μήνες....

Καλη μου gavrias εισαι πολυ τυχερη,εχω μια φιλη τετοια ειχα αλλα δυστυχως

σε μεγαλη στιγμη για στηριξη στην ζωη μου αντι να κοιταξει να με στηριξει

κοιταγε πως να δικαιολογησει την απουσια της με βλακειες.

Αυτο εγινε με την δευτερη κολλητη μου!

Αχ ποσο μου λειπουν ομως.....

Θα ξαναρθεις, μια μερα θα ξαναρθεις :arrow::arrow::arrow: Μεγαλίστικο τραγουδακι

GwASp3.png

Afrodite :lol::lol::lol: εισασι και συ του τραγουδιου βλεπω.Λοιπον το φιλοσοφησα απο δω διαβασα απο κει και κατελειξε .......................μην αγχωνεστε εχουμε αναδρομο ερμη :D

.png .png

Afrodite :lol::lol::lol: εισασι και συ του τραγουδιου βλεπω.Λοιπον το φιλοσοφησα απο δω διαβασα απο κει και κατελειξε .......................μην αγχωνεστε εχουμε αναδρομο ερμη :D

Εμ είπα και εγώ τι φταίει;; τι φταίει;;; :oops::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σχετικα με αυτο που εγραψε η ΒΙΚΥ για την αντρικη φιλια: συμφωνω κι επαυξανω!!! Μακαρι να ειχα κι εγω τη δυνατοτητα (την ψυχικη δυναμη,την καλοσυνη,οπως θελετε πεστε το) να χτιζω φιλιες σαν των αντρων. Δεν την εχω ομως,και δεν ειμαι η μονη.Μπορει εμεις να εχουμε το θειο δωρο να φερνουμε στον κοσμο καινουριες ζωες,να γενναμε,αλλα οι αντρες εχουνε το θειο δωρο της πολυ πιο αγνης και καλης καρδιας. Νομιζω πως ειναι σπανιες οι περιπτωσεις αντρων που δεν μπορουν να χτισουν γερες φιλιες. Ακομη κι οταν ζηλευονται μεταξυ τους,ζηλευονται για αστεια πραγματα (ποιος εχει το καλυτερο αυτοκινητο,ποιος κερδιζει περισσοτερα λεφτα,ποιος πηγε με περισσοτερες γυναικες) κι ακομα και οι κακιες τους τις περισσοτερες φορες ειναι παιδαριωδεις. Δεν εχουν καμμια σχεση με μας!!! Η γυναικεια κακια ειναι αλλο πραγμα,φανταζομαι το εχετε βιωσει οι περισσοτερες-οχι απο τον εαυτο σας αναγκαστικα,μην παρεξηγηθω,αλλα και απο τους γυρω σας. Εγω προσωπικα το εχω βιωσει και απο τις δυο πλευρες,δηλαδη εχω υπαρξει και κακια και θυμα της κακιας αλλων.

Βλεπετε ποσα παραδειγματα "σκαρτης" φιλιας εχουν αναφερθει εδω σ΄αυτο το topic. Αν και προσωπικα προτιμω χιλιες φορες μια φιλη μου να ΜΗ μου σταθει στα ζορια,παρα να με φθονει κρυφα στα ευκολα.

Οσο για τις φιλιες του forum και τα ψευδωνυμα: σιγουρα ειναι πολυ ομορφο που καποια μελη καταφερατε μεσα απο εδω να γνωριστειτε και να γινετε φιλες ή φιλοι. Ολοι μας γιναμε μελη εδω γιατι μας ενωνει η επιθυμια να αποκτησουμε ενα παιδακι,οι αγωνιες μας στη διαρκεια της εγκυμοσυνης,οι αποριες μας για το θηλασμο ή για το μεγαλωμα των παιδιων μας.Με λιγα λογια εχουμε ενα μεγαλο και σημαντικο κοινο στοιχειο. Απο κει και περα,το τι παραπανω ζηταει ο καθενας μας απο το forum σιγουρα διαφερει απο μελος σε μελος. Αλλος μπορει απλως να θελει να ανταλλαξει πληροφοριες.Αλλος να κανει γνωριμιες με αλλους γονεις.Αλλος να κανει κολλλητες φιλιες.Αλλος να περναει το χρονο του.

Δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο ολοι να θελουμε να γινουμε φιλοι και να ερχομαστε στις συγκεντρωσεις ουτε να γραφουμε τα πραγματικα μας προσωπικα στοιχεια.Το οτι δεν προκειται ποτε να εμφανιστω σε συγκεντρωση του forum ή το οτι επελεξα το ψευδωνυμο joe σιγουρα δε σημαινει οτι ειμαι fake ατομο. Σημαινει απλως οτι εγινα μελος για να ανταλασσω αποψεις και πληροφοριες με αλλες μανουλες,πραγμα που δε θα εκανα εκτος forum γιατι δεν ειμαι καλη (ή ικανη) στις διαπροσωπικες σχεσεις. Προτιμαω αυτου του ειδους την επαφη,τη διαδικτυακη,απο την προσωπικη.Κι αυτο σιγουρα δε σημαινει οτι ειμαι ενας ανθρωπος ψευτης και υποκριτης,σημαινει απλως οτι αυτη η επαφη με καλυπτει πληρως και δεν επιδιωκω τιποτα παραπανω.

Εγω παλι διαβαζω διαβαζω τοση ωρα....κ ακρη δεν εχω βγαλει..... :roll:

Παντως φιλιες εχω κ απο το σχολειο ακομα....κ απο την τωρινη ζωη ως μαμα.......η πραγματικη μου φιλη ομως στα αληθεια ξερετε ποια ειναι???

Η μαμα μου.... :oops::oops: ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στο κοσμο που θα με ακουσει κ θα με συμβουλεψει χωρις ανταλλαγμα.

Χωρις ζηλια ή κακοβουλο σκοπο γενικα.....να με χρησιμοποιησει για να βγαλει τα δικα της σπασμενα ή να μου το "παιζει" φιλη κ να μου ανοιγει το λακο.............889964mx3xq6nz0t.gif

φιλία είναι .... αυτό που νοιώθουμε και πράτουμε όλοι μας, εμείς του φόρουμ αυτού ... που μέλος μας έχει πένθος και ακυρώνουμε για συμπαράσταση όλες τις διασκεδάσεις μας .... αν και δεν είμαστε κολλητοί ή αυτοκόλλητοι έχουμε μεγάλη καρδιά και νοιώθουμε τον πόνο του διπλανού μας ... δεν τον λατρεύουμε... αλλά τον αγαπάμε και τον νοιώθουμε πραγματικά... ο καθένας με το τρόπο που μπορεί, όμως ανθρώπινα ... βάζουμε όλες τις μικροκατινιές στην ακρη επιτόπου και συμπάσχουμε μαζί του!!! Του συμπαραστεκόμαστε είμαστε δίπλα στον διαδικτυακό μας φίλο!!!

Τελικά διάλεξα το καλύτερο σηματάκι για υπογραφή μου !!!

"Αγαπώ τα διαδικτυακά φιλαράκια μου"

Σας αγαπώ!!!

Αγγελική

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...