Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επειγον! Ορθοπαιδικος για τον συζυγο της Aggeloudia

Recommended Posts

Η φιλεναδα μας Aggeloudia (κατα κοσμο Μαρια) χρειαζεται επειγοντως ορθοπαιδικο (υποθετω-Αθηνα-Πειραια) για τον συζυγο της ο οποιος νοσηλευεται μετα απο ατυχημα...

Αν καποια κοπελα γνωριζει καποιον καλο ορθοπαιδικο σας παρακαλω να της στειλει πμ (ή ας στειλει σε εμενα κι εγω θα επικοινωνησω μαζι της...)

Ευχαριστω για τη βοηθεια....

Aggeloudia ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον αντρουλη σου....

Στελνω τις ευχες μου... περαστικα....

Διαφημίσεις

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Περαστικά του Μαρία μου.....σιδερένιος.

δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον....

Τζενάκο όταν μάθεις νεότερα πες μας.....ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό....:(

Διαφημίσεις

Εύχομαι περαστικά στον άνθρωπο και να είναι σιδερένιος!

Όλα να πάνε καλά!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ VOLLEY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ

To ιατρειο του ειναι στην πρωτη παροδο αριστερα στην Κατεχακη και ειναι και στο Μετροπολιταν (κλινικη) και ευρωκλινικη

πολυ καλος γιατρος και ανθρωπος.τον γνωριζω προσωπικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,γιατι υπηρξα και ασθενης του.

http://www.tsoukas-ortho.gr/contact.html

στην σελιδα του υπαρχουν τα τηλ του και βιογραφικο

περαστικα και παντα σιδερενιος

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ VOLLEY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ

To ιατρειο του ειναι στην πρωτη παροδο αριστερα στην Κατεχακη και ειναι και στο Μετροπολιταν (κλινικη) και ευρωκλινικη

πολυ καλος γιατρος και ανθρωπος.τον γνωριζω προσωπικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,γιατι υπηρξα και ασθενης του.

http://www.tsoukas-ortho.gr/contact.html

στην σελιδα του υπαρχουν τα τηλ του και βιογραφικο

περαστικα και παντα σιδερενιος

Επειδη εργαζομουν 6 χρονια στο μετροπολιταν εχω να δηλωσω οτι ο συγκεκριμενος ιατρος ειναι παρα πολυ καλος.Τον συστηνω κ εγω ανεπιφυλακτα.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Ειναι η πρωτη φορά μετά που καταφέρνω να ανοιξω υπολογιστή μετα το πολύ σοβαρο τροχαιο του Κυριάκου...

Καταρχάς και καταρχην να ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΑΠΟ ΒΑΘΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΟΟΛΕΣ ΕΣΑΣ... ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...(τα κεφαλαια ειναι συνειδητά...ειναι πολύ μεγάλο αυτο που κάνετε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!)

Καταφέρνω να γράψω σημερα μονο μερικά απο αυτά που εχουν συμβει...

Πεμπτη πρωι και ο Κυριάκος μολις εχει αφησει το μεγάλο μου γιο στον πεθερο μου και κατευθύνεται προς Πορο για δουλειά...

Κατι συμβαινει ..κάτι πετάγεται στο δρομο με αποτέλεσμα μια στραβοτιμονιά και σκάει με μικρή ταχυτητα...(ο ιδιος λεει 40-50) πάνω σε μια ελιά στην ακρη του δρομου...Η ελιά σπάει αλλά εχει δυναμη και τον ξαναπετάει στην μεση του δρομου...

Το αυτοκινητο...σπαράλια...σιδερα...αμορφη μαζα...αυτος εξφενδονιζεται στο πισω μπαρμπριζ ...γιατι...ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ:mad::x:x

Αποτελεσμα...4 σπασμενα πλευρά...μια σπασμενη λεκάνη ...ενα βγαλμένο ισχυο...και ενα συντριπτικο κάταγμα κοτιλης (!) δεν ηξερα τι ειναι...δεν ξερω και την ορθογραφία της...

Ασυλιπτος πονος...και σοκ...αναποδογυρισμενος οπως ειναι στο αυτοκινητο νωθει κάποιον να το τραβάει με βια γατι το αυτοκνητο εχει αρχισει να βγάζει καπνους...ειναι ομως το ψυγειο της μηχανης...ΕΥΤΥΧΩΣ...

Ενας Αλβανικης καταγωγης...ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κρατάει το κεφάλι του Κυριάκου επι μιση ωρα στον αερα ωσπου να ερθει το ασθενοφορο...αγογγιστα και να του δεινει και κουράγιο στους απιστευτους πόνους...(που θα τον βρω αυτον τον ανθρωπο τωρα να του φιλησω τα χερια...!!!!)

Απο το Κρανιδι στο Ναυπλιο και απο το Ναυπλιο αρχισαν τα τηλέφωνα και οι κατευθυνσεις απο συναδελφους του για Αθηνα...

Το παιδι (δεν μπορω στην παρουσα στιγμη να σας περιγράψω λεπτομερειες...θα το κάνω ομως...) στο αυτοκινητο πισω με μεγάλη ταχυτητα για Αθηνα μαζι με τον παππου...(Τι ψυχολογια να ειχε το ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ και εγω να μην μπορω να ειμαι μαζι του...)

Εγω να εχω στο μεσοδιάστημα καταφέρει να ηρεμισω αφου πρωτα απο μεσα μου τον εβρισα...εκλαψα..σπάραξα (γιατι δεν του ειχα μιλησει και ειχα στο μυαλο μου το κακο...) ζητησα συγνωμη στην Παναγια και προσευχηθηκα δυνατα.....

...Αρχισα σε χρονο ντε τε να περιβαλομαι απο πολύ κοσμο και αυτο με χαλάρωσε...το νεο ετρεχε με ταχυτητα ηχου και στις 6.00 το απογευμα της Πεμπτης ...εν μεσω φιλων και συνεδελφων που δεν εχουν φυγει ακομα απο το πλευρο μας...μπήκαμε Κρατικο Νικαιας οπου και παραμενουμε...εχοντας καταφέρει μεχρι στιγμης 2 επεμβάσεις και αυριο το πρωι γινεται και η 3η...

ΣΟΟΟΟΟΚ...Τωρα μολις αρχιζω και συνειδητοποιω οτι ο Κυριάκος σωθηκε ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ...Τα παιδιά περναει μερα και δεν ξερω που ειναι...ειναι ομως σε καλά χερια οπου και να ειναι...μια απο δω μια απο κει...εγω φευγω μονο απο τις 11.00 το βραδυ μεχρι τις 8.00 το πρωι...

Δεν προλαβαινωνα γράψω αλλά και δεν ξερω και αν εχουν σημασια...μονο να πω 2 τελευταία..οτι το Κρατικο Νικαιας εχει ομαδα απο τους καλυτερους γιατρους στην ορθοπεδική...οτι εκει μεσα εζησα την ζωη και τον θανατο...(θα σας γράψω αλλη φορά γιαυτο...:cry:) ...και οτι αν ο Κυριακος φορουσε ζωνη, δεν θα ειχε παθει οτι εχει παθει...σωθηκε απο θαυμα...!!!!!!!!!!!!!!

Στο αυτοκινητο (TOYOTA AYRIS) ανοιξαν ολοι οι αεροσακοι και οι κουρτινες και ενω εγινε ακορντεον... η καμπινα του οδηγου εμεινε ανεπαφη...

Παω να κοιμηθω και να ξεκουραστω γιατι ειμαι κομματια καθημερινά και το πρωι στις 10.00 ειναι το 3ο χειρουργειο αλλά πριν θα ηθελα να ευχαριστησω μια μια ξεχωριστά απο βαθη καρδιάς και την Jena που παρολο το δικο της προσωπικο θεμα με τον παππου εσπευσε να με βοηθησει... καθως και την Λινα απο Θεσσαλονικη που με πολύ ηρεμια με εφερε σεπαφη με τον συζυγο της και με διαφωτισε σωστά και με ακριβεια...

Μεχρι και βοηθεια για τα παιδιά μου προτείνατε...εεεε καλά...αρα εχω δικιο να σας αισθανομαι ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

καλη επιτυχια στο αυριανο σας χειρουργειο και να ειναι γρηγορα περαστικα

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

...δεν έχω λόγια...

κυρίως ντρέπομαι που το μαθαίνω μόλις τώρα...

Μαράκι μου σιδερένιος ο Κυριάκος σου. Περαστικά του γρήγορα, και μακριά από εσάς το κακό.

(Υ.Γ.: ...ο Δημήτρης είναι ορθοπαιδικός. Ντρέπομαι δύο φορές που δεν το έμαθα νωρίτερα... Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?)

Αγάπη μου σοκαρίστηκα περάστηκα σας η Παναγιά μαζί σας

Θα σε σκέφτομαι συνέχεια καλή μου

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΤΡΕΞΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΤΟΜΑ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

.....

Διαφημίσεις

Μαρία μου περαστικά στον άντρα σου! Καλή επιτυχία αύριο στο χειρουργείο... Εύχομαι το συντομότερο δυνατόν να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σιδερένιος στο σπίτι και στην οικογένειά σας...

Καλή δύναμη σε σένα!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Αγγελούδια μου έχω πάθει σοκ! Πραγματικά! Σου έχω στείλει πμ και φανταζόμουν ότι δεν έχεις απαντήσει γιατί είσαι διακοπές... Πού να φανταστώ....:-(:sad:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά! Να τον έχετε το μπαμπάκα σας πάλι γερό κοντά σας το συντομότερο δυνατόν! Περαστικά σας.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι είναι η συμπαράσταση και η αγάπη, που την έχεις απλόχερα από όλες μας.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ και να βγει το συντομότερο δυνατό νικητής

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Σας ευχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ να κατευθυνει τα χερια του γιατρου στο χειρουργιο!Καλη δυναμη και γρηγορη αναρρωση.

απιστευτο.. μολις διαβασα... Ο Θεος να σας δινει δυναμη... κι οι Αγιοι Αναργυροι να ειναι μαζι σας... κοριτσακι... δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα πολυ σε συμπαθω παντα προσφερεις την βοηθεια σου, ειμαστε κοντα αν χρειαστεις κατι, μενουμε στο μοσχατο.. για τα παιδια δεν τολμω να πω... αλλα αν σκεφτεις κατι... με χαρα να βοηθισουμε... να πανε ολα καλα!!! καλη και γρηγορη αναρρωση!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png