Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βιβλίο για κόψιμο της πάνας

Recommended Posts

Θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά το κόψιμο της πάνας στη μικρή μου, που είναι περίπου 2,5 ετών, άρχισα τώρα και για κανα δυο μέρες που είμαστε στο σπίτι να της βγάλω την πάνα αλλά με το ζόρι γιατι δεν ήθελε. Της φόρεσα βρακάκι αλλά έκανε τσίσα πάνω της 3 φόρές μέσα σε μισή ώρα και μετά την άφησα γυμνή αλλα δεν ήθελε με τίποτα. εντωμεταξύ ενώ πιστεύω οτι μπορεί να συγκρατηθεί ή να μου το πει πριν, δεν το κάνει και το λεει μετά. Θα δοκιμάζω και τα απογεύματα που θα είμαστε σπίτι, γιατι το πρωί πάμε σταθμό. Δεν θέλω να την πιέζω αλλά το γιο γιο το βλέπει σαν παιχνίδι και στη λεκάνη δεν θέλει να πλησιάσει. Μήπως να την αφήνω εντελώς γυμνή για να το καταλάβει?

Υπάρχει κανένα βιβλιαράκι για το κόψιμο της πάνας? Θα κάνει κάτι?θέλω τις γνώμες σας

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Κορίτσια έχει καμιά το βιβλίο (Ποιος πήρε το γιογιό μου εκδ .modern times)?Ψάχνω να βρω ένα βιβλίο που μιλάει για γιογιό ,ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά την εκπαίδευση και από μια έρευνα στο ίντερνετ βρήκα ότι αυτό το βιβλίο εκδόθηκε πιο πρόσφατα.Είναι καλο?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο από αυτά που έχετε διαβάσει?

Το έχω και είναι διασκεδαστικό, το διαβάζουμε σαν αστείο παραμύθι και έχει πολύ ωραία εικονογράφηση.

Τα δίδυμα κορίτσια μου (27 μηνών) δεν χρησιμοποιούν καθόλου γιογιό, αν και πήραμε 4 (δύο για εδώ, δύο για το νησί). Προτιμούν την τουαλέτα (ειδικό καθισματάκι με ασορτί σκαλοπάτι).

Που μένεις για να σου το δώσω? (Το βιβλίο, εννοώ)

Διαφημίσεις

• 4 months later...

και εμεις στην ιδια φαση ειμαστε....και εχω μπερδευτει γιατι καπου διαβασα οτι δεν βαζουμε κατευθειαν βρακακι αλλα πανα βρακακι..

εγω δεν εχω παρει γιο γιο απλα το στεφανι για την λεκανη της τουαλετας και την εχω βαλει καποιες φορες αλλα οι προσπαθειες δεν ειχαν αποτελεσμα..

δεν φοβαται να κατσει απλα δεν κανει τιποτα...

οπως επισης μου ειπαν οτι πρεπει ανα δυο ωρες να την πηγαινεις τουαλετα.

οποια συμβουλη δεκτη κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

• 7 months later...

Από προσωπική εμπειρία με τον γιο μου, θα σας σύστηνα τον "Τοποτιπ-Τέρμα πια η πάνα", εκδόσεις Στρατίκη. Κόψαμε τα παμπερς σε μια βδομάδα, ενώ μας έλεγαν οτι χρειάζονται μήνες...Βασικά, ότι ήθελα να τον πείσω να κάνει το έκανα με τη σειρά Τοποτίπ, π.χ να μάθουμε να βουρτσίζουμε τακτικά δόντια.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!:wink:

• 3 years later...
καλημέρα σας

επαναφέρνω το θέμα - καμμία άλλη ιδέα για βιβλία για εκμάθηση τουαλέτας ώστε να έχω εναλλακτικές ?

ευχαριστώ πολύ.

"O Φοίβος και το πρασινο Γιογιο"

Το διαβαζαμε τις ατελειωτες ωρες που καθομασταν στο γιογιο αλλά μάταια, μεχρι να ερθει η ευλογημενη μερα που το χρησιμοποιήσαμε τελικά και βοήθησε πολύ! Καλή επιτυχια!!!

"O Φοίβος και το πρασινο Γιογιο"

Το διαβαζαμε τις ατελειωτες ωρες που καθομασταν στο γιογιο αλλά μάταια, μεχρι να ερθει η ευλογημενη μερα που το χρησιμοποιήσαμε τελικά και βοήθησε πολύ! Καλή επιτυχια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ξεκινήσαμε με το "Μάγο Γιογιοδούλη", το διαβάσαμε στην τουαλέτα περί τις 20 φορές, ατέλειωτες ώρες που λες κ εσύ, μάταια, κ χθές είχαμε αποτέλεσμα (άνευ βιβλίου) - πάντως θα το έχω στα υπόψιν.

Διαφημίσεις