Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ!!!!!!!!

Recommended Posts

κατ' αρχήν έχεις απόλυτο δίκιο να νευριάζεις ΑΠΟΛΥΤΟ όμως ...

αλλά μη το παίρνεις προσωπικά δυστυχώς έχω ακούσει πάρα πολλές παρόμοιες ιστορίες

α, και να μας πεις ποιό είναι αυτό το μικροβιολογικό για να το αποφεύγουμε

το σημαντικό είναι ότι το παιδί είναι καλά ... τα άλλα απλά πρέπει να γίνουν ...

age.png

Διαφημίσεις

Είναι ιατρικό κέντρο και είχα ακούσει τα καλύτερα ρε γμτ.!!!! Είναι το Πλάτων στη Σοφούλη. (Ελπίζω να μην πάω αρχείο) Αλλά και εγώ πήγα υποτίθεται σε ένα από τα καλύτερα!!!! Τι να πω, έχω ξαναπάει και δεν είχα πρόβλημα. Τώρα όλα μαζί!!!!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Αχ βρε Mitaki τι ταλαιπωρία είναι αυτή!!!

Να πας σε άλλο μικροβιολογικό κέντρο τώρα.

Είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλά και τζάμπα η ταλαιπωρία.

Φιλάκια.

Και εγώ αυτό πιστεύω daffy μου. Δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά. Γενικά ήταν απαράδεκτοι στη συμπεριφορά τους. Είναι δυνατόν να μη σε ενημερώνουν έστω ότι πρέπει να κάνεις επανάληψη και να το βλέπεις στο σπίτι??? Να μη σου λένε ότι είναι από δικό τους λάθος και να σκέφτεσαι τα χειρότερα για το παιδάκι σου??? Και στο τέλος σου χρεώνουν κανονικά τη λάθος εξέταση λες και κάναν σωστά τη δουλειά τους!!!!! Απίστευτοι!!!! Τέλος πάντων τώρα θα πάω σε άλλο στο κέντρο αύριο και τελείωσε η υπόθεση. Φιλάκια πολλά.

Διαφημίσεις

Ναι Νανό μου κανονικότατα γιαυτό και δεν θέλαν μάλλον να μου πουν ότι ήταν δικό τους το λάθος από την αρχή και περίμεναν να αρχίσω να φωνάζω. Αλλά εκείνη την ώρα ήμουν τόσο ανακουφισμένη που δεν έχει τίποτα η μικρή μου που σηκώθηκα και έφυγα. Τώρα μετανιώνω βέβαια αλλά... μάλλον είναι αργά.:evil:

Στις 5 θα τα πάρω. Αύριο τα νεότερα. Ελπίζω να μη μου πουν πάλι κανένα κουφό γιατί στο τέλος θα τους δείρω όλους!!!!! Φιλάκια κορίτσια.

Κορίτσια τα πήρα και η μικρή μου είναι μια χαρά!!!! :P :p :P Τέλος καλό όλα καλά. Έσκασα βέβαια μέχρι να καταφέρω να το πω αυτό... αλλά το είπα!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για το ενδιαφέρον σας. Σας φιλώ γλυκά :P :p :P Και εύχομαι σε όλες τις μανούλες του κόσμου όσο γίνεται λιγότερες αρρώστιες και όχι τζάμπα άγχος :rolleyes::P :p :P :p

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...