Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κατ'αρχην χαιρετω τα μελη του forum και ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες που γραφετε.

Η ερωτηση μου ειναι ποια ειναι η γνωμη σας για το καροτσι concord neo, εαν το εχει καποιος, τυχων προβληματα, εντυπωσεις κλπ

Μου εχει προβληματισει το γεγονος οτι μαλλον δεν ειναι διμοφιλες στην ελλαδα και αναρωτιεμαι γιατι.

thanks

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παραξενευομαι που κανενας/καμια δεν εχει αποψη για το συγκεκριμενο καροτσι και εχω αρχισει να ανησυχω για τις προτιμησεις μου....

τελικα μονο σε εμενα αρεσει ???

μην προβληματιζεσαι!!! και σε εμας αρεσε πολλυ αλλα εδω το εβρισκα ακριβο.το ειχα βρει στο bimbomarket 370e και αργησαμε να το αποφασισουμε 1εβδομαδα και τελειωσε!!!!!

μετα το βρισκαμε και εκει ακριβο!

τελικα πηραμε απο εδω το high trek της bebe comfort το οποιο ειανι λιγο μεγαλο αλλα ειναι τελειο!!! δεν καταλαβαινεις στον δρομο πως κουβαλας καροτσι! σκαρφαλωνε ιτα παντα τελειο και στα πιο αβολα και ψηλα πεζοδρομια και το μωρο δεν καταλαβαινε τιποτα! και επειδη εχει αμορτισερ ανουριζει και ωραια το μωρακι!!!!!

ωραιο το concord παντως αλλα ψαξε και μεσω ιντερνετ μηπως βρηκες καλυτερη τιμουλα!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

v-man,

επειδή "κολλήσαμε" με τον άντρα μου από την πρώτη στιγμή που το είδαμε,θα σου πω ότι γνωρίζω. Τα concord τα φέρανε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, γι'αυτό δεν είναι τόσο γνωστά ακόμη.

Εμείς το έχουμε πάρει όλο το σετ από τα λητώ την περίοδο που είχε έκπτωση 30%.Να φανταστείς, έχουμε παραλάβει ήδη το καρότσι και το καρεκλάκι αυτοκινήτου και δεν έχει έρθει ακόμη το port-bebe γιατί όπως μας είπανε, δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση στην ελληνική αγορά και είχαν κάνει μικρή εισαγωγή αρχικά.

15-20 Ιουλίου θα το έχουμε!!!

Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι το πιο super καρότσι που έχω δει!!!

Λεπτομέρειες για την λειτουργικότητα δεν μπορώ να σου πω γιατί...δεν έχω γεννήσει ακόμη. Μόλις μπήκα στον 8ο!!!!

Αυτά, αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο,ευχαρίστως.

eNortjK1UjI2Mrc0ULIGXDASsQKh86.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Κατ'αρχην χαιρετω τα μελη του forum και ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες που γραφετε.

Η ερωτηση μου ειναι ποια ειναι η γνωμη σας για το καροτσι concord neo, εαν το εχει καποιος, τυχων προβληματα, εντυπωσεις κλπ

Μου εχει προβληματισει το γεγονος οτι μαλλον δεν ειναι διμοφιλες στην ελλαδα και αναρωτιεμαι γιατι.

thanks

και εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το καροστακι και θελω να το παρω σε ενα συγκεκριμενο χρωμα....το εχω βρει μονο στο ebaby....μηπωσ ξερει καμια για το αν το site ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ....εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο site?ευχαριστω πολυ....:eek::grin::-):wink::cool::roll::eek::!::?:

• 3 months later...

Efoulino μείνατε ικανοποιημένοι από το καρότσι;

Εμείς το παραγγείλαμε από το pramworld.co.uk, γλιτώσαμε επίσης 400 Ευρώ και το περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες!

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

• 4 εβδομάδες μετά...

και εμείς στην αρχή θα παίρναμε αυτό αλλά λίγο πριν το παραγγείλω διάβασα τις αρνητικές κριτικές. μετά από περισσότερο ψάξιμο αποφάσισα να μην το πάρουμε και παραγγείλαμε το stokky xpory ακριβότερο μεν, αλλά με καμία αρνητική κριτική.

Διαφημίσεις

και εμείς στην αρχή θα παίρναμε αυτό αλλά λίγο πριν το παραγγείλω διάβασα τις αρνητικές κριτικές. μετά από περισσότερο ψάξιμο αποφάσισα να μην το πάρουμε και παραγγείλαμε το stokky xpory ακριβότερο μεν, αλλά με καμία αρνητική κριτική.

• 1 month later...

Πριν από λίγες μέρες παραλάβαμε το concord neo system, μοντέλο του 2010, που όπως αναφέρεται και στα ξένα forums, έχει τα φρένα στις χειρολαβές. Η ποιότητα κατασκευής του φαίνεται να κινείται σε υψηλά «γερμανικά» επίπεδα, αλλά ακόμη δεν κάναμε πολλά χιλιόμετρα. Με μια πρώτη εκτίμηση, αξίζει τα λεφτά του (1.150,00 ?), καρότσι-πορτ μπεμπέ-καρεκλάκι αυτοκινήτου-τσάντα/αλλαξιέρα.

επειδή και εμεις αυτο σκεφτόμαστε να πραγγείλουμε αλλά φοβήθηκα αυτό με τα φρένα (παρότι λένε από την εταιρία ότι το πρόβλημα ήταν σε μοντέλα του 2007-8 και τώρα διορθώθηκε) το εχει κανείς περισσότερο καιρό να μας πει? θα δώσουμε ένα σκασμο λεφτά μη τα κλαιμε μετά από λίγο.... ένα ακόμα που θέλω να ρωτήσω όσους το έχουν, η πλάτη πέφτει τελείως για νεογέννητα?

vyLxp3.pngG7Azp3.png

πήγα πριν απο λίγο στα λητώ και sta mothercare και το ειδα από κοντά. στο λητώ έχουν το προηγούμενο μοντέλο με τα φρένα στο πόδι. το πρόβλημα είναι ότι δε μου φάνηκε αρκετά σταθερό και οι αναρτήσεις είναι της πλάκας εως και ανύπαρκτες. γμτ και νόμιζα ότι είχα βρει ΤΟ καρότσι, άντε και φτου απ'την αρχή. μήπως έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? nikosgio το δικό σας είναι σταθερό? οι ρόδες του είναι αυτές που φουσκώνουν ή οι κλασσικές?

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Ειναι ένα από τα καλύτερα καρότσια. Το έχω εγώ έχουμε ρίξει του κόσμου τα χιλιόμετρα, είναι πανάλαφρο, εύκολο στην οδήγηση δεν κολλάει πουθενα. Νελλίτσα για νεογέννητο θα χρεισιμοποιήσεις το port bebe οχι το καρότσι της βόλτας. Θα πάρεις όλο το σετ? Αν ναι τότε από το δεύτερο μήνα του μωρού μπορείς να χρησιμοποιής το καθισματάκι του αυτοκινήτου, αύτο κάναμε και εμείς. Το καρότσι της βόλτας το χρσιμοποιήσαμε στον τέταρτο μήνα.Ειναι ακριβό αλλά αξίζει τά λεφτά του. Θα το ευχαριστηθείτε πολύ.

Διαφημίσεις

Πλέον μπορώ να πω και εγώ με βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα τέλειο καρότσι. Οι αναρτήσεις είναι τέλειες, είναι ελαφρύτερο από τα περισσότερα και πολύ συμμαζεμένο όταν κλείνει.

Οι αρνητικές κριτικές για τα φρένα αφορούν παλιότερα μοντέλα...

Ψάξτε το στο internet, εμείς το αγοράσαμε από Αγγλία και γλιτώσαμε 400 Ευρώ.

Και ναι, το καινούργιο έχει φρένο στη χειρολαβή!

X4v5p2.png

Το καρότσι είναι σταθερό και έχει πολύ καλή αίσθηση κύλισης.

Επίσης, αν και το φοβόμουν, χωράει εύκολα στο πορτμπαγκάζ (fiat stilo) της γυναίκας μου.

Το πορτ μπεμπε μας έχει βολέψει πολύ ως «καλαθούνα», καθώς ρυθμίζεται-ανυψώνεται ελαφρώς η πλάτη και βοηθάει τον μικρό μας στον ύπνο, σε πιθανές αναγωγές (όπως το κρεβατάκι του στο μαιευτήριο). Τώρα βέβαια που μεγάλωσε (πω πω…..45 ημερών), κοιμάται στο δικό του κρεβατάκι και το πόρτ μπεμπε είναι μόνο για εξόδους.

Το καρεκλάκι αυτοκίνητου έχει ιδανική θέση στήριξης για βρέφη (έξτρα μαξιλαράκι περιλαμβάνεται) και κουμπώνει πανεύκολα στο καρότσι.

Οι ρόδες πάντως στο καρότσι δεν φουσκώνουν, είναι συμπαγείς (κλασσικές).

Το καρότσι είναι σταθερό και έχει πολύ καλή αίσθηση κύλισης.

Επίσης, αν και το φοβόμουν, χωράει εύκολα στο πορτμπαγκάζ (fiat stilo) της γυναίκας μου.

Το πορτ μπεμπε μας έχει βολέψει πολύ ως «καλαθούνα», καθώς ρυθμίζεται-ανυψώνεται ελαφρώς η πλάτη και βοηθάει τον μικρό μας στον ύπνο, σε πιθανές αναγωγές (όπως το κρεβατάκι του στο μαιευτήριο).

Aν κατάλαβα καλά, έχετε αγοράσει το "σκληρό" πορτ μπεμπέ που κάνει και για αυτοκίνητο, έτσι; Εγώ αγόρασα το μαλακό που διπλώνει και γίνεται τσαντάκι και είναι πολύ βολικό στη μεταφορά! Και τα δύο έχουν, πάντως, φοβερά χαρακτηριστικά!!!

X4v5p2.png

• 1 month later...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι?Επειδή εγω είμαι από τις άτυχες που πήρα το μοντέλο του 2008,μπορείτε να μου πείτε αν αναφέρεται κάπου στο ιντερνετ οτι είχε όντως ελαττωματικά φρένα...γιατί το πήγα στα mothercare για να μου το φτια ξουν και μου λένε δεν έχι τίποτα.Τρελή θα με βγάλουν.

• 1 month later...

κορίτσια καλησπέρα. Και εμάς αυτό το καρότσι μας έχει τρελάνει. Είναι βέβαια πάρ απολύ ακρίβο αλλα όπως μου είπε και ο άντρας μου την ημέρα που ήμασταν στο κατάστημα με τα καρότσια και κάναμε test drive δεν συγκίνεται με κανένα άλλο. Χαρακτηριστικά μου ειπε ότι είναι σαν να οδηγείς thn porche των καροτσιών! Μου αρέσει και εμένα παρα μα πάρα πολύ αλλα ήθελα να σας πώ αυτό που λίγο με πρόβληματίζει... βασικά το συγκεκριμένο δεν έχει πατούρα για το παιδακι όταν θα μεγαλώσει. ¨οταν δηλαδή θα είναι σε θέση λόγω της ηλικίας να ανεβοκατέβει μόνο του από το καρότσι που ακριβώς θα πατάει? όλες οι άλλες εταιρίες έχουν την πατούρα αυτή και βολέυει... και 2η ερώτηση μου είναι ...δεδομένου ότι δεν έχει ποδόσακο αλλα το αντιανεμικό σάκο μπορείς να βρεις ποδοσακο να προσαρμόσεις από άλλη εταιρία πάνω σε αυτό???

Κι εμείς αυτό το καρότσι έχουμε και είμαστε πολύ ευαριστημένοι γιατί δε χαμπαριάζει από κατεστραμμένα πεζοδρόμια! Δεν είναι ό,τι ελαφρύτερο, αλλά δε χρειάζεται στο δρόμο να το σηκώνεις γιατί με τις μεγάλες πίσω ροδες ανεβαίνεις τσουλώντας. Κλειστό δεν είναι και τεράστιο αλλά δεν το λες και μικρό κι επίσης αν θα το βάζεις και θα το βγάζεις μόνη σοτ στο πορτ μπαγκάζ ίσως δυσκολεύεσαι.

Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Αυτό με την πατουρίτσα δεν το είχα σκεφτεί αλλά πάντως δεν το έχουν όλα τα καρότσια, ίσως μόνο τα ιταλικά?

Να πω την αλήθεια ψιλομετάνιωσα που δεν πήραμε το stokke γιατί βλεπω πόσο αρέσει στη μικρή μου όταν είναι στην αλλαξιέρα της που είναι ψηλά και μας βλέπει! Βέβαια και το Neo είναι αρκετά ψηλό.

Εντάξει δεν είναι το ελαφρύτερο καρότσι, είναι οπως όλα στην κατηγορία του. Όσο για το χώρο που πιάνει, έχουμε μεγάλο πορτ μπαγκάζ και δε μας νοιάζει. Καλύτερα να το δεις κάπου από κοντά, για να δεις και πόσο είναι. ΄Ισως σας αφήσουν να το δοκιμάσετε και στο αμάξι σας.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ CONCORD NEO BAMBOO COLOUR ΚΑΙ ΤΟ PORT BEBE, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ 'Υ'?

Πριν από λίγες μέρες παραλάβαμε το concord neo system, μοντέλο του 2010, που όπως αναφέρεται και στα ξένα forums, έχει τα φρένα στις χειρολαβές. Η ποιότητα κατασκευής του φαίνεται να κινείται σε υψηλά «γερμανικά» επίπεδα, αλλά ακόμη δεν κάναμε πολλά χιλιόμετρα. Με μια πρώτη εκτίμηση, αξίζει τα λεφτά του (1.150,00 ?), καρότσι-πορτ μπεμπέ-καρεκλάκι αυτοκινήτου-τσάντα/αλλαξιέρα.

κορίτσια καλησπέρα. Και εμάς αυτό το καρότσι μας έχει τρελάνει. Είναι βέβαια πάρ απολύ ακρίβο αλλα όπως μου είπε και ο άντρας μου την ημέρα που ήμασταν στο κατάστημα με τα καρότσια και κάναμε test drive δεν συγκίνεται με κανένα άλλο. Χαρακτηριστικά μου ειπε ότι είναι σαν να οδηγείς thn porche των καροτσιών! Μου αρέσει και εμένα παρα μα πάρα πολύ αλλα ήθελα να σας πώ αυτό που λίγο με πρόβληματίζει... βασικά το συγκεκριμένο δεν έχει πατούρα για το παιδακι όταν θα μεγαλώσει. ¨οταν δηλαδή θα είναι σε θέση λόγω της ηλικίας να ανεβοκατέβει μόνο του από το καρότσι που ακριβώς θα πατάει? όλες οι άλλες εταιρίες έχουν την πατούρα αυτή και βολέυει... και 2η ερώτηση μου είναι ...δεδομένου ότι δεν έχει ποδόσακο αλλα το αντιανεμικό σάκο μπορείς να βρεις ποδοσακο να προσαρμόσεις από άλλη εταιρία πάνω σε αυτό???

Καλησπέρα,μπορεί να μην έχει ποδόσακο αλλά έχει τον υπνόσακο που αν το πάρεις θα το βολευτείς πάρα πολλή. Το χρησιμοπεις και στο καρότσι της βόλτας αλλά και στο κάθισμα του αυτοκινήτου.Σαν πιο παλιά σου λέω να το πάρεις αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...