Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

my daddy,s girlfriend

beboulix

Recommended Posts

οπως εχω ξαναγραψει τον Σεπτεμβρο γυρναω δουλεια.

εψαχνα για βρεφικους αλλα ο ενας μου βρωμαγε,στην κυριολεξια,ο αλλος μου ξινιζε κ ετσι ειπαμε στην κυρια που συζει ο πατερας μου να κρατησει το μωρο.

καναμε βλακεια?

με την κυρια αυτη δεν εχω κ ιδιαιτερες σχεσεις.

παντως η μητερα μου ψιλοστραβωσε

Διαφημίσεις

δυστυχως.και εργαζεται κ μενει μακρια.

να πω την αληθεια κακια γυναικα δεν ειναι κ σιγουρα δεν θα τολμησει να κανει καμια βλακεια.

απλα δεν θελω να νομιζει οτι με αυτη τη βοηθεια της θα γινουμε κ κολλητες

δεν είναι κακή ιδέα,

δικός σου άνθρωπος είναι στο κάτω κάτω, που θα το αγαπάει το παιδί γιατί είναι το εγγόνι του άνδρα της, αλλά μια υποχρέωση θα της έχεις θες δε θες, και σιγά σιγά θα αποκτήσεις και μια οικειότητα μη ελεγχόμενη ίσως....

Εξαρτάται τι θέλεις, τι νιώθεις, τι έχει προηγηθεί......

εμένα πάντως που είμαι έξω απ' το χορό μου ακούγεται καλή εναλλακτική....:wink:

Όπως και να χει χαλάνε οι ισορροπίες. Η μαμά σου σίγουρα θα νιώθει ριγμένη και ότι "η άλλη" θα έχε μεγαλύτερη επαφή με το εγγόνι της.

Με τον καιρό σίγουρα θα έχετε περισσότερη οικειότητα. Το μωρό θα τη γνωρίζει και θα της κάνει χαρές, εσύ πώς θα νιώθεις γι αυτό?

Νομίζω καλύτερα να το κράταγε κάποια νταντά. Μήπως να το δείτε σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρείτε κάποια γυναίκα, ή κάποιο παιδικό σταθμό που να σας αρέσει?

Πάντως όλα εξαρτώνται από το τι άνθρωπος είναι, αν είναι καλή μπορεί να είναι ευκαιρία να "δέσετε" σαν οικογένεια.

Διαφημίσεις

Aν την πει γιαγια να δεις τι εχει να παθει η μαμα σου :roll:

με την κυρια αυτη δεν εχω κ ιδιαιτερες σχεσεις.

Πρωτα απ ολα σκεψου αν την εμπιστευεσαι. Το οτι θα της εχεις και υποχρεωση μετα το θεωρω καπως αυτονοητο. Αλλα την εμπιστευεσαι? Ειναι καιρο με τον πατερα σου? Ξερεις οτι θα ειναι ασφαλη το παιδι εκει?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δωστε της μια ευκαιρία!!!

Στο κάτω κάτω και νταντά να πάρετε το παιδί θα χαίρεται πιο πολύ μ' αυτή παρά με την φυσική γιαγιά (την μητερα σου ή την πεθερά σου). Σου μιλαω εκ πείρας και είχα γκρίνια και από την μάνα μου και από την πεθερά μου

Εμείς σαν παιδιά οταν θέλουμε να συζήσουμε ή να παντρευτούμε περιμένουμε η οικογένεια μας να δεχτή την επιλογή μας.

Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία και στο μπαμπά σου και στην συντροφό του.

ϊσως είναι "σκληρό" για την μαμά σου αλλά πια έχουν χωρίσει πια και ίσως να πρέπει και αυτή να προχωρήσει "παρακάτω" στην ζωή της

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Οι δικοι μου γονεις ειναι πολλα χρονια χωρισμενοι εχουν και οι δυο παντρευτοι ξανα.Η γυναικα του πατερα μου αν και δεν εχει δικα της παιδια φερεται στην Μαγια καλυτερα και απο την μανα μου να φανταστητε τωρα με την περιπετεια υγειας που ξαναπερναω εχει ερθει μαζι με τον πατερα μου απο την Αγγλια που μενουν μονιμα για να βοηθησουν.Η Μαγια ειναι ζωηρη αρκετα και η μανα μου δεν μπορει να τα βγαλει ευκολα μαζι της κι ομως η αλλη κανει υπομονη και τα πανε σουπερ.Γι αυτο σου λεω κι εγω δωστης μια ευκαιρια και βλεπεις.Να φανταστεις τωρα που τελειωνουν τα σχολεια θα την παρουν μαζι τους στην Αγγλια που αυτο η μανα μου δεν το εχει κανει ποτε δηλαδη να παρει το παιδι να πανε καπου μαζι.

δεν είναι κακή ιδέα,

δικός σου άνθρωπος είναι στο κάτω κάτω, που θα το αγαπάει το παιδί γιατί είναι το εγγόνι του άνδρα της, αλλά μια υποχρέωση θα της έχεις θες δε θες, και σιγά σιγά θα αποκτήσεις και μια οικειότητα μη ελεγχόμενη ίσως....

Εξαρτάται τι θέλεις, τι νιώθεις, τι έχει προηγηθεί......

εμένα πάντως που είμαι έξω απ' το χορό μου ακούγεται καλή εναλλακτική....:wink:[/quote

συμφωνω ;)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ είμαι αντίθετη ειδικά απ την στιγμή που λες ότι δεν έχετε κ τελείες σχέσεις κ ότι απ αυτό δεν θες να πάρει κ πολύ θάρρος.

Εγώ δεν θα το έκανα.όλο κ κάποιος παιδικός σταθμός θα είναι στα μέτρα σου.

Αναγκαστικά κ χωρίς να το θες θα ρθεις κοντά με αυτή την γυναίκα.

Αυτή θα σου λέει τα κατορθώματα του παιδιού σου,αυτή θα το φροντίζει αυτή θα του μαθαίνει τραγουδάκια κτλ.για αυτή θα σου μιλάει το παιδί σου όταν γυρίζει σπίτι ότι κάνανε αυτό εκείνο το άλλο.

Εγώ πάντως πότε δεν θα άφηνα το παιδί μου σε κάποια που δεν θέλω να εχω πολλά πολλά μαζί της.γιατί στην προκειμένη περίπτωση όχι απλά δεν θα χεις πολλά πολλά αλλά θα μοιράζεστε το πιο σημαντικό πράγμα της ζωήσ σου,το παιδί σου.

Πιστεύω ότι ΠPEΠEI να το ξανασκεφτείς κ όπως είπαν παραπάνω να μπεις στην θέση της μαμάς σου!

Εγω δε θα ημουν αντιθετη παντως.. Απλα θα επρεπε πριν να ερθεις λιγο σε επαφη μαζι της να την τεσταρεις κ ως ανθρωπο, να κανονισετε κ για το παιδι τα διαφορα.. Παντως να ξερεις οτι αυτο θα σημαινει αυτοματα οτι την αποδεχεσαι κ οτι απο εδω κ περα θα εχετε σχεσεις κανονικα. Απο τη στιγμη που σου κραταει το παιδι σου κ θα εχει σημαντικο ρολο στη ζωη του θα πρεπει το ιδιο να συμβει κ με εσας..Εγω τουλαχιστον την κυρια που μου κραταει το παιδι την θεωρω μελος της οικογενειας μας κ, ασχετα απο το οτι την πληρωνω κ αρκετα μαλιστα, της ειμαι ευγνωμων που μου προσεχει τη μικρουλα κ την αγαπαει. Ιδιως αν κιολας δεν την πληρωνετε κ πρεοσφερεται να το κανει για εσας θα πρεπει να το εκτιμησεις..

Πάντως το μωράκι είναι πολύ μικρό για παιδικό σταθμό. Εξήγησε στη μητέρα σου ότι για την υγεία του μωρού είναι καλύτερο να αποφύγεις τον παιδικό σταθμό τουλάχιστον μέχρι να γίνει 2 ετών και ότι αυτή ήταν η μόνη λύση.

ποσο σοβαρη ειναι η σχεση του μπαμπα σου με την κυρια? εχεις συζητησει με τον μπαμπα σου? Μηπως ξαφνικα "μπλεκει" στην οικογενεια σας , ενω για τον μπαμπα σου δεν ειναι και κατι τοσο σοβαρό?

Καταλαβαινω τη μαμα σου. Εκεινη θα ειναι καθε μερα με το εγγονι της και η μαμα σου τα σκ?? ειναι λιγο βαρυ...

αλλα να σου πω και κατι? απο το να ειναι ενα μωρό σε παιδικο σταθμο ειναι πολυ καλυτερα να ειναι με την φιλεναδα του παππου....

Με τη μαμα σου πρεπει να το λυσεις... Θεσε τα πραγματα προ τετελεσμενων.. Η εκεινη ή ο χαλια σταθμος... Η μαμα σου τι θα επιλεξει?

περιμενω να γυρισει απο Γερμανια που εχει παει να δει την κορη της κ θα τα πουμε.ειναι με τον πατερα μου απο τοτε που χωρισαν οι γονεις μου περιπου 15-16 χρονια κ την εχω δει το πολυ 5 φορες.οποτε περνω τον πατερα μου κ σηκωνει αυτη το τηλεφωνο μιλαμε κανονικα δεν εχω καποιο κολλημα του στυλ γιατι να εχει αυτη τιν πατερα μου,γιατι να του τρωει τα λεφτα ή μηπως φταει αυτη που χωρισαν.

μετα απο τοσα χρονια το βρισκω ανουσιο

ξερω οτι αγαπαει τα παιδιαειναι τετοιο το στυλ της κ συμφωνα με τα λεγομενα του πατερα μου εχει αρκετη υπομονη.

σιγουρα θα αποκτησουμε περισσοτερες σχεσεις αλλα θελω να εχω τις σχεσεις που θα ειχα με μια οποιαδηποτε αλλη νταντα.

το αρχικο πλανο ειναι να κρατησει το μωρο για ενα χρονο κ μετα να παει σταθμο.

Διαφημίσεις

beboulix μου...

sorry για το θάρρος που παίρνω αλλά λες ότι αυτή την κυρία την έχεις δει το πολύ 5 φορές? Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να εμπιστευτείς το παιδί σου σε μια γυναίκα που έχεις δει μόνο 5 φορές στη ζωή σου? Δε λέω μπορεί να είναι η καλύτερη αλλά εσύ είσαι σίγουρη? Την έχεις τσεκάρει?

Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι θες να έχεις τις σχέσεις που θα είχες και με μια άλλη νταντά. Και σου λέω απο τώρα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το παιδί σου θα δεθεί με τη γυναίκα αυτή, θα αρχίσει ίσως κάποια στιγμή να τη βλέπει σαν γιαγιά του. Και την νταντά την πληρώνεις και μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να της κάνεις παρατήρηση ή να την διώξεις αν δεν είσαι ευχαριστημένη. Με την φιλενάδα του πατέρα σου θα πρέπει να προσέχεις 2 φορές τι θα πεις, είναι πολύ ευαίσθητες οι ισορροπίες, μπορεί κάποια στιγμή να παρεξηγηθείς και με τον πατέρα σου, θα το ήθελες αυτό?

Επίσης με τον μπαμπά σου μπορεί να έχει υπομονή γιατί μπορεί να θέλει να κάνει υπομονή για τους δικούς της λόγους αν με καταλαβαίνεις. Με το παιδί θα έχει την ίδια υπομονή? Συγνώμη εκ των προτέρων, δεν θέλω να σου βάλω ιδέες αλλά όλα αυτά μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικά για να είναι ιδανικά και να λειτουργήσουν και σωστά.

Κι ύστερα να σου πω και τη μαύρη μου αλήθεια, θα σκεφτόμουνα και πως θα ένιωθε η μαμά μου για όλο αυτό. Τέλος πάντων το σημαντικότερο νομίζω ότι είναι το αν το παιδί θα είναι ασφαλές μαζί της κι αν εσύ είσαι 100% σίγουρη γιαυτό.

15-16 χρόνια είναι πάρα πολλα και 5 φορές είναι πολύ λίγες...

Αν δεν κατάφερες μετά από τόσα χρόνια να έχεις καλύτερη σχέση με τη σύντροφο (δεν είναι girlfriend) του πατέρα σου, καλύτερα τότε να πάρεις κάποια γυναίκα να σε βοηθάει. Θα μπλέξει η κατάσταση, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και θα είναι και το μωρό και ο πατέρας σου στη μέση. Εκτός από τη σχέση σου με τη μητέρα σου κινδυνεύει να χαλάσει και η σχέση σου με τον πατέρα σου. Θα ήταν διαφορετική η κατάσταση αν όλα αυτά τα χρόνια είχατε επαφές, έστω και τυπικές

επειδη βιωνω ακριβως την ιδια περιπτωση το οτι δεν εχεις σχεσεις,μαλλον εσυ το επιδιωξες οπως και εγω...βεβαια εγω ειχα στην αρχη και φραστικες εντασεις...τωρα που μεγαλωσα αρκετα βλεπω οτι και εγω δεν εδωσα ευκαιρια πιστευωντας οτι θα μου παρει τον μπαμπα μου...αλλα το οτι μας φερνουν στο κοσμο δεν σημαινει οτι αποφασιζουμε εμεις για την ζωη τους...δικια τους ειναι και την κανουν οτι θελουν...αν εκεινοι αισθανονται καλα με οποιονδηποτε ανθρωπο εχουν διπλα τους εμας δεν μας πεφτει λογος...δωσε μια ευκαιρια...αλλωστε για να ειναι τοσα χρονια με τον πατερα σου κατι σημαινει....και μιλησε στη μητερα σου ωστε να κοιταξει και εκεινη τη ζωη της γιατι η μοναξια(και ειδικα σε μεγαλητερη ηλικια)δεν υποφερετε

στη θέση σου θα προσπαθούσα να σκεφτώ, να νιώσω τι είναι καλύτερο για το παιδί μου.. μόνο αύτό μετράει... όλες οι υπόλοιπες σχέσεις έιναι δευτερεύουσες. Και όχι, δε θα με ένοιαζε τι θα σκεφτόταν η μάνα μου (δηλαδή αν ήταν εκείνη ξαναπαντρεμένη????) για το πρώτο διάστημα θα επεδίωκα επίσης, είτε με τη μαμά, είτε με τη μητριά είτε στον βρεφονηπιακό να είμαι εκεί !! για τις πρώτες μέρες! εκεί θα καταλάβεις περισσότερα πιστεύω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...