Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

και τωρα τι?

Recommended Posts

καλησπερα...

ηθελα την γνωμη-συμβουλη-αποψη γενικοτερα...

ειχα μια σχεση 7μηνων και ειχαμε αποφασισει οτι θα το συνεχιζαμε το "θεμα" μας στην περιπτωση που εμενα εγκυος. καναμε ερωτα χωρις προφυλαξεις, ειχαμε αποφασισει πως αν εμενα θα το κρατουσαμε και θα μεναμε μαζι και αλλα τετοια ρομαντικα. ειχα 2καλες δουλειες,αυτος δεν δουλευε θα τελειωσει την σχολη του τον ιουλιο και θα επιανε δουλεια στην περιπτωση που εμενα εγκυος.

μμμ το αστειο ειναι οτι εμεινα εγκυος... οταν το εμαθε ξεχασε ολα οσα ειχαμε υποσχεθει ο ενας στον αλλον και ζητησε να το ριξω. εγω ομως το λρατησα το μωρο μου εννοειται...σιγα μην σκοτωνα το παιδακι μου!

τωρα τι γινετε ομως? αυτος ειπε οτι θα το αναγνωριζει αν το θελησω...το θελω ομως?

να γινει κατι μεταξυ μας δεν το θελω διοτι δεν μπορω την προδοσια και το ψεμμα και δεν εμπιστευομαι ατομα που με προδιδουν.

δεν ξερω τι βοηθεια παρεχει το κρατος αν παρεχει, δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω απο εδω και περα οσον αφορα αναγνωριση,επιδοματα και γενικοτερα τι πρεπει να γινει απο εδω και περα...

ξερει κανεις?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα mama_xina!

Καταρχήν μπράβο για την απόφασή σου να κρατήσεις το μωράκι σου!

Καλωσήρθες στο club των ανύπαντρων μητέρων!

Δεν μας ξεκαθαρίζεις όμως... έχεις γεννήσει ή όχι;

Δες εδώ για τα επιδόματα κτλ...

http://www.ypatia-kethi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=277&Itemid=40

Θα γελάσεις βέβαια, γιατί πολλά από αυτά που γράφονται είναι αστεία!!!!!!!!!!

Μπορείς να ξεκινήσεις το ψάξιμο στο φόρουμ από εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34802

και ίσως να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου δικηγόρου που να ειδικεύεται στο οικογενειακό δίκαιο.

Όμως μπορείς να ξεκινήσεις αναγνωριστικά και από τον Σύλλογο Ανύπαντρης Μητέρας, Ανθέων 19, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. 2102315142.

Από εκεί μπορείς να λάβεις πληροφορίες για τα δικαιώματα των ανύπαντρων μητέρων, νομικές συμβουλές και θέματα λήψης αποφάσεων.

Καλή συνέχεια!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Όμως μπορείς να ξεκινήσεις αναγνωριστικά και από τον Σύλλογο Ανύπαντρης Μητέρας, Ανθέων 19, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ. 2102315142.

Από εκεί μπορείς να λάβεις πληροφορίες για τα δικαιώματα των ανύπαντρων μητέρων, νομικές συμβουλές και θέματα λήψης αποφάσεων.

Καλή συνέχεια!

Ο σύλλογος δεν υφίσταται άλλο πια (δυστυχώς)!!

Διαφημίσεις

mama xina, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!

Καλά κάνεις και ενημερώνεσαι για το τι ισχύει για τις μονογονεϊκές οικογένειες, μόνο θα ήθελα να σου πω ότι είναι νωρίς για να προδικάσεις την εξέλιξη με τον πατέρα του παιδιού. Εννοώ ότι λίγος πανικός είναι εντελώς φυσιολογική αντίδραση ενός μέλλοντα πατέρα και το ότι λέει τώρα βλακείες περί έκτρωσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα εννοεί. Εσύ να είσαι δυνατή για κάθε ενδεχόμενο, αλλά δώσε του ευκαιρίες να αποδείξει αν εννοεί αυτά που λέει τώρα. Κατά τ΄άλλα εσύ θα ήθελες θα συνεχίσεις μαζί του, αν αυτός αποδεχτεί το ρόλο του πατέρα;

Καλησπέρα και από εμένα.

Νομίζω πως είναι προτιμότερο να οπλιστείς ψυχικά και σωματικά για να βιώσεις την εγκυμοσύνη σου παρά να αρχίσεις να ψάχνεις για επιδόματα και αναγνωρίσεις. Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είσαι στην αρχή ακόμα.Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να τα σκεφτείς όλα.Εγώ είμαι 6 μηνών και ο δικός μας μπαμπάς έχει εξαφανιστεί εντελώς τους 4 τελευταίους μήνες.Καλή δύναμη

ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

οχι δεν ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης αλλα προς το τελος της,γενναω 15αυγουστου!!!

το μωρο ειναι αγορακι και μεχρι τωρα πολυ ζωηρο!

το θεμα ειναι οτι θελω να ξερω καθε επιλογη που εχει μια γυναικα σημερα στην καθε περιπτωση γιατι πολυ απλα δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη!!!

φυσικα θα ηθελα να ειναι κοντα στον παρερα του αλλα επειδη το θελει αυτος και οχι γιατι το θελει η κοινωνια και τετοια χαζα.θελω να το θελει πραγματικα αλλιως καλυτερα μονοι μας!δεν θελω εναν πατερα τουριστα επισκεπτη.

τελος παντων ισως οντως να βιαζομαι απλως θελω αυτους τους μηνες που μου μενουν να παρω τις καλυτερες αποφασεις για τον μικρο και μετα για τα συναισθηματικα μου.

φιλιαααα

Τι θες εσυ να κανεις? Δεν ειναι ευκολη υποθεση κ κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις.. Εσυ τι νιωθεις για αυτον? Θα τον ηθελες για πατερα του παιδιου σου? Πιστευεις υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γνωμη (καμια φορα το σοκ δυστυχως ειναι μεγαλο) κ να γινει καλος πατερας? Μπορεις μονη σου να μεγαλωσεις ενα παιδι? Εχεις την οικονομικη δυνατοτητα, αλλα κ τη ψυχικη δυναμη να τυα κατεφερεις μονη σου? Η οικογενεια σου τι λεει? Ειναι διατεθειμενοι οι δικοι σου να σε στηριξουν κ να σε βοηθησουν?

Το να μεγαλωνεις ενα παιδι μονη δεν ειναι ευκολη υποθεση, αλλα σαφως κ το να μεγαλωνεις ενα παιδι σε μια οικογενεια με προβληματα κ με εναν πατερα ανυπαρκτο στην ουσια δεν ειναι καλυτερο.. Δικη μου συμβουλη να ρωτησεις ενα δικηγορο που να σχολειται με το οικογενειακο δικαιο για τα δικαιωματα σου κ του παιδιου, για να δεις πως μπορεις να το διασφαλισεις, αλλα κ για τα δικαιωματα του πατερα εφοσον αναγνωρισει το παιδι. Γιατι εχω ακουσει κ περιπτωσεις που η μανα προτιμησε να μην αναγνωρισει ο πατερας το παιδι προκειμενου να μην εχει κανενα διακιωμα πανω του κ κανενα λογο στη ζωη τους.. Ευκολη λυση δεν υπαρχει..ενημερωσου βεβαια για τις δυνατοτητες σου...δωσε κ μια ευκαιρια στον πατερα του παιδιου μηπως αλλαξει γνωμη..συζητησε το κ δες τι ειναι διατεθειμενος να κανει κ να προσφερει.. Καλη δυναμη παντως κ με το καλο να γινεις μανουλα!!

• 5 months later...

καλησπερα...

ηθελα την γνωμη-συμβουλη-αποψη γενικοτερα...

ειχα μια σχεση 7μηνων και ειχαμε αποφασισει οτι θα το συνεχιζαμε το "θεμα" μας στην περιπτωση που εμενα εγκυος. καναμε ερωτα χωρις προφυλαξεις, ειχαμε αποφασισει πως αν εμενα θα το κρατουσαμε και θα μεναμε μαζι και αλλα τετοια ρομαντικα. ειχα 2καλες δουλειες,αυτος δεν δουλευε θα τελειωσει την σχολη του τον ιουλιο και θα επιανε δουλεια στην περιπτωση που εμενα εγκυος.

μμμ το αστειο ειναι οτι εμεινα εγκυος... οταν το εμαθε ξεχασε ολα οσα ειχαμε υποσχεθει ο ενας στον αλλον και ζητησε να το ριξω. εγω ομως το λρατησα το μωρο μου εννοειται...σιγα μην σκοτωνα το παιδακι μου!

τωρα τι γινετε ομως? αυτος ειπε οτι θα το αναγνωριζει αν το θελησω...το θελω ομως?

να γινει κατι μεταξυ μας δεν το θελω διοτι δεν μπορω την προδοσια και το ψεμμα και δεν εμπιστευομαι ατομα που με προδιδουν.

δεν ξερω τι βοηθεια παρεχει το κρατος αν παρεχει, δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω απο εδω και περα οσον αφορα αναγνωριση,επιδοματα και γενικοτερα τι πρεπει να γινει απο εδω και περα...

ξερει κανεις?

Άμα δεις επίδομα φτύσε με, χαχα !!! εάν δουλεύεις δεν υπάρχουν επιδόματα. Εάν δεν εργάζεσαι είναι ένα ποσό των 44 € εάν όμως μένεις πχ με τους γονείς σου, προσμετράτε το δικό τους εισόδημα και εάν υπερβαίνει τα 300€ το μήνα τότε δεν παίρνεις ούτε αυτό. Άστα εδώ δεν είμαστε Ευρώπη!!!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

mama-xina εαν γεννησες 15αυγουστο τοτε ο γιος σου ειναι μια μερα μεγαλυτερος απ'την κορη μου.Ελπιζω τωρα που το παιδακι σου ειναι στα χερια σου να ειναι τα πραγματα ξεκαθαρα μεσα σου για το παιδι σου και για σενα και για τον μπαμπα του γιου σου.Φιλια και καλη χρονια