Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πουλάνε σκέτη πάντα δηλαδή το γύρω γυρω που βάζουμε στην κούνια; Δε θέλω το πάπλωμα και την κουνουπιέρα. Εχω ηδη μια και θελω βαλω και στην αλλη μερια δηλαδη ολη η κουνια να ειναι με παντα.

Διαφημίσεις

οκ, ευχαριστω. θα παω να δω γιατι αρχισε να ζωηρευει η μικρη μου!!!

Αν βάλεις γυρω γυρω πάντα δεν θα ζεσταίνεται η μικρή;

Από που θα αερίζεται ο χωρος που θα κοιμάται;

Πρόσεξέ το λίγο αυτό!

Ποσο είναι η μικρή;

Εγω πήρα τα επιπλα απο το ΗΡΑ...και η πάντα ηταν έξτρα...ειμαι ευχαριστημένη γιατι ειναι φουσκωτη και μαλακιά και βλέπω πως προστατεύει τον μικρό που κουτουλάει το κεφάλη του και τα πόδια του...

e977372361.png

Διαφημίσεις

Εκτός από αυτά που επισημαίνει η nea mamaka, όταν ζωηρεύουν και σηκώνονται, πατάνε απάνω στην πάντα και ψηλαίνουν επικίνδυνα σε σχέση με τα κάγκελα. Εγώ θυμάμαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τις έβγαλα.

Καλύτερα μια κουτουλιά στα κάγκελα, …

Εκτός από αυτά που επισημαίνει η nea mamaka, όταν ζωηρεύουν και σηκώνονται, πατάνε απάνω στην πάντα και ψηλαίνουν επικίνδυνα σε σχέση με τα κάγκελα. Εγώ θυμάμαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τις έβγαλα.

Καλύτερα μια κουτουλιά στα κάγκελα, …

Είναι 5,5 μηνών και αρχίζει να στριφογυρνάει. Βέβαια για τον ύπνο της ακόμη έχω πετσέτες δεξιά αριστερά - φοβάμαι να τις βγάλω ακόμη- και σήμερα που την είχα ελεύθερη πήγαινε όπως ήθελε στην κούνια! Θυμήθηκα έναν ανηψιό μου που είχε γυρίσει το ποδαράκι του στα κάγκελα και το έβαλαν στο γύψο και γι'αυτό είπα να την περικυκλώσω.

αλλά ν'ανεβαίνουν και πάνω στην πάντα; Ισως να χρειαστεί τότε να ψηλώσουμε τα κάγκελα που ανεβαίνουν.

Τώρα από ζέστη, τι να πω; Δε το σκέφτηκα....

εγω ευτυχως ειχα παραγγείλει την προικα απο την Αμερική και εκει οι πάντες καλύπτουν ολη την κουνια οποτε ειμαι οκ.

Στο prenatal ειχα δει σιγουρα μονοχρωμες απλες παντες...στα αλλα μαγαζια ειναι ακριβες.

oikat, εντάξει είναι μικρούλα ακόμα. Εγώ αναφερόμουν για όταν στηρίζονται στα πόδια τους καλά και συνειδητοποιούν το σκαρφάλωμα.

Πάντως, η καλύτερη πάντα, είναι αυτή που προτείνει η yogini.