Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαλκιδική!!!

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς ενοικιαζόμενα studios στην Χαλκιδική;;; Θα μας ενδιέφερε να είναι ισόγεια που βγαίνουν σε κήπο και να έχουν εύκολη πρόσβαση στη θαλασσα. Αν κάποιος έχει πάει σε κάτι ανάλογο και έμεινε ευχαριστημένος θα μας διευκόλυνε πολύ.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ρε Ολγακι, αποφασισε ματια μου Συβοτα ή Χαλκιδικη; χαχαχαχα!! Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω!!!!!

(τα Συβοτα τα σκεφτηκα κι εγω αλλα ηθελα καπου κοντα τελικα. Τη Χαλκιδικη την φυλαω για πιο μετα που θα ξεπεταχτει κι αλλο για να μπορεσω να την χαρω πιο καλα)

Ολγάκι και εμείς Χαλκιδική θα πάμε φέτος, στη Τορώνη (2ο πόδι).....

Σε αυτό έχουμε κλείσει:

http://www.georgiadis-house.com/el/Description.html

Γιάννα μου πολύ ωραίο φαίνεται!!! Πότε πάτε;;;Απο τιμές πως είναι γιατί δεν φαίνονται στο site ... ξέρεις αν κάνει καλύτερες τιμές αν κλείσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα;;;

Tζινάκο μου το ψάχνω το θέμα αγάπη μου :lol: ... πάντως το ιδανικό για μας θα ήταν τα edem studios κάπου στη Χαλκιδική :mrgreen:!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

καλησπέρα,

και εμείς πέρσι είχαμε πάει στην χαλκιδική στο Ποσίδι, πρώτο πόδι.

Μείναμε στο ακόλουθο http://www.possidi-holidays.gr/

Ήταν πάρα πολύ ωραία γιατί δεν χρειαζόταν να μετακινούμαστε καθόλου για την θάλλασα καθώς υπήρχε τεράστια πανέμορφη παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο..

WnBPp3.png

Διαφημίσεις

Σε αυτό έχουμε κλείσει:

και εμεις τορωνη θα παμε, σκεφτομαι περιπου 10 Ιουλιου!!!

να σε ρωτησω, τι δωματιο κλεισατε; στουντιο; και αν επιτρεπεται, μπορεις να μου στειλεις Pm περισσοτερες πληροφοριες και την τιμη γιατι στο site δεν τις εχει;

αχ θα με υποχρεωνες διαφορετικα θα πρεπει να παω Ιουνιο να κοιταξω...

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Όλγα θα πάμε 16-23 Αυγούστου και έχει 75 ?. Παραπάνω λεπτομέριες δεν ξέρω γιατί ασχολήθηκε με το θέμα η κουνιάδα μου οπότε....

ngeo23, στούντιο κλέισαμε

www.kapsohorainn.gr

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΚΑΜΙΑ 1ΟΟm ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ.

Mου άρεσε πολύ ... παίρνω τηλέφωνο τώρα !!!! :lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Όλγα θα πάμε 16-23 Αυγούστου και έχει 75 ?. Παραπάνω λεπτομέριες δεν ξέρω γιατί ασχολήθηκε με το θέμα η κουνιάδα μου οπότε....

ngeo23, στούντιο κλέισαμε

Γιάννα μου πήρα τηλεφωνο αλλα είναι δυστυχώς όλα κλεισμένα!!! Θα περιμένουμε τις δικές σας εντυπώσεις για να ξέρουμε για την επόμενη φορά :wink:!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Σε αυτό έχουμε κλείσει:

Τα συγκεκριμένα studios είναι πάρα πολύ ωραία, πολύ οικογενειακά και με καταπληκτική θάλλασα μπροστά τους! Θέλαμε και εμείς πέρυσι να κλείσουμε σε αυτά, δυστυχώς όμως δεν βρήκαμε και κλείσαμε στα διπλανά. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε όλες οι φίλες που έχετε σκοπό να πάτε στην Τορώνη - για να μην πάθετε το σοκ που έπαθα εγώ πέρυσι - ότι έχουν πρόβλημα με το νερό τους!!!!! Και δεν εννοώ ότι απλά δεν είναι πόσιμο, όπως εξάλλου σε όλη τη Χαλκιδική. Αλλά ότι από τις βρύσες τους τρέχει συνεχώς κ α φ έ νερό. Εγώ έπαθα σοκ με την τουαλέτα γιατί μόλις φτάσαμε η μικρή ήθελε να κάνει τσισάκια. Την παίρνω λοιπόν, τη βάζω να κάνει τα τσισάκια της και αφού την σκουπίζω πάω να πατήσω το καζανάκι. Ε αυτό ήταν!!!!! Νόμιζα στην αρχή ότι δεν είχαν καθαρίσει καλά την τουαλέτα και σαν επόμενη σκέψη μου ήρθε ότι πιθανώς είχε πρόβλημα ο βόθρος τους!!! Τίποτα από τα δύο δεν ίσχυε......

Στη δε πισίνα του Γεωργιάδη - House το νερό είναι θολό και καφέ κι αυτό.

Κατά τα άλλα στην Τορώνη μπορείς να κάνεις ήρεμες οικογενειακές διακοπές και αν βαρεθείς το Porto Carras είναι δίπλα... πετάγεσαι μια βολτίτσα..... Καλά να περάσετε.:lol:

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Να σας ζητησω κ εγω λοιπον τα φωτα σας... Σκεφτομαστε να παμε τελη αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη καπου για 5-6 μερες κ μια απο τις προτασεις ειναι Χαλκιδικη. Μας αρεσει παρα πολυ κ εγω ως νεα κ ελευθερη ειχα παει αρκετες φορες. Βεβαι παντα εγω πηγαινα προς Πευκοχωρι, Φουρκα, Αφυτο. Τωρα ομως κ με το παιδι το σκεφτομαστε που πρεπει να παμε. Εσεις ποιο μερος προτεινετε? Θελουμε καπου που να εχει ομως κ ζωη κ μας αρεσει πολυ να εχει κ περα-δωθε σε κανα πεζοδρομο, κατι τετοιο. Εχω ακουσει για δευτερο ποδι οτι παν οικογενειες, αλλα φοβαμαι μηπως ειναι λιγο νεκρα.. Αν εχετε να με συμβουλεψετε κατι...

Κι εμείς κορίτσια Χαλκιδική θα πάμε. Πήγαμε το ΣΚ και είδαμε διάφορα και τελικά κλείσαμε σ' αυτό. http://www.sapfobeach.gr/index.html

Έίναι πολύ ωραίο μπροστά σε πεντακάθαρη θάλασσα και σχετικά κοντά στο χωριό.΄Έχει τεράστια αυλή με κούνιες και γκαζόν και είναι ιδανικό για παιδάκια.

Διαφημίσεις

Νεφελη καλη σου μερα εγω θα σου προτεινω τον Μαρμαρα που ειναι απο τα ωραιοτερα μερη και με παρα πολυ ωραια θαλασσα,πολυ κοσμο και διασκεδαση. Πιστευω οτι ειναι το ιδανικο μερος για ολους.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Κι εμείς κορίτσια Χαλκιδική θα πάμε. Πήγαμε το ΣΚ και είδαμε διάφορα και τελικά κλείσαμε σ' αυτό. http://www.sapfobeach.gr/index.html

Έίναι πολύ ωραίο μπροστά σε πεντακάθαρη θάλασσα και σχετικά κοντά στο χωριό.΄Έχει τεράστια αυλή με κούνιες και γκαζόν και είναι ιδανικό για παιδάκια.

Σε τι τιμη το κλεισατε αν επιτρεπεται?

Γνωρίζει κανείς ενοικιαζόμενα studios στην Χαλκιδική;;; Θα μας ενδιέφερε να είναι ισόγεια που βγαίνουν σε κήπο και να έχουν εύκολη πρόσβαση στη θαλασσα. Αν κάποιος έχει πάει σε κάτι ανάλογο και έμεινε ευχαριστημένος θα μας διευκόλυνε πολύ.

Εμεις πηγαμε στη Νικητηπριν κατι χρονια και μειναμε ευχαριστημενοι από εκεί....αλλά επειδη θέλαμε να πηγαίνουμε και σε άλλες παραλίες γυρνούσαμε και αλλού με την μικρή 2,5 χρ.Ψάξτο WWW.HRISAVGI.GR μετά και στην Βουρβουρου το''STUDIO ANNA''το είδα στο ιντερνετ και επισης πάραπολύ καλά στον ''Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ''.Θα πηγαίναμε εκεί αλλά την περίοδο που θέλαμε δεν είχε και μετά κλείσαμε στο ΤΗΕΟΧΕΝΙΑ στην Ουρανουπολη πάλι Χαλκιδικη.......

a63700a23b.png 87032dd023.png

Πήγαμε πέρυσι, και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, στην Βουρβουρού : http://www.halkidiki.com/zinozis/index_g.htm

Το έχω ξανααναφέρει σε κάποιο άλλο θέμα. Ιδανικά για παιδία, μεγάλη αυλή με χορτάρι, ισόγεια δίχωρα διαμερίσματα. Πολλές και υπέροχες παραλίες σε κοντινές αποστάσεις. Αρνητικά της περιοχής: πολλές μέλισσες!!!, δεν έχει δρόμους για βόλτες.

Για φέτος ψάχνουμε και μεις κάτι ανάλογο σε άλλο μέρος της Χαλκιδικής.

«Δικαίωμα δεν είναι κάτι που σου δίνει κάποιος, αλλά κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει». Ramsey Clark

Κοριτσια εμεις λεμε για Καλαμιτσι στα τελη Ιουλιου.

Ξερει καμια σας κατι οικονομικο και καλο?

στο χωριο καλα ειναι, εμεις χρονια πηγαιναμε στο καμπινγκ, να ξερεις οτι στο χωριο ειναι πιο ηρεμη η θαλασσα γιατι εχει αρκετο κυμα τις περισσοτερες φορες μιας και ειναι στο τερμα του ποδιου.

Παντως ειναι το πιο μακρινο σημειο αλλα κοντα εχει απιστευτες παραλιες ιδιαιτερα στη Συκια, αντι να πας στην μεγαλη παραλια το παιρνεις ολο ευθεια, στην 3η παραλια, απιστευτα ή στην 4η (κληματαρια) στην 3η εχει και τελειο φαγητο στο Θοδωρο, επισης κοντα και τορωνη για μπανιο. Τελεια θαλασσα και εκει!

μπορεις να βγεις και Σαρτη ειναι 15 περιπου λεπτα με τουτου.

Αχ μου θυμισες παλιες εποχες

Ρε παιδια, μηπως να κανονισουμε ενα τσιμπουσι ολοι μαζι εκει;;;;καπου κοντα θα βρουμε

τι λετε;;

Εγώ, πάλι, είμαι fan του 1ου ποδιού...

http://www.olympion-sunset.com/main-gr.html

http://www.ekaviapartments.com/gr/index_gr.htm

Μόνο που δεν ξέρω από τιμές τι παίζει, γιατί έχω σπίτι εκεί...

ξερεις αν το 2ο ειναι μεσα στο χωριο στην παραλια ή μακρυα;;;

επισης ποση ωρα ειναι απο θεσσαλονικη γιατι δεν θυμαμαι; πηγαινα μικρη φοιτητρια ποσειδι

Η Εκάβη είναι στην παραλία μόλις φτάσεις Φούρκα...

Εχει λίγη απόσταση από την πλατεία, αν ξέρεις από Φούρκα, αλλά & εκεί που είναι έχει & μαγαζιά & απ'όλα...

Η Φούρκα απέχει 100 χλμ από Θεσ/νίκη. Από Αφυτο-Κασσανδρεία-Σίβηρη-Φούρκα.

Γυρω στην 1,5 ωρίτσα κάνουμε εμείς... έχουμε & μικρό παιδάκι & δεν τρέχουμε!!!

Η Εκάβη είναι στην παραλία μόλις φτάσεις Φούρκα...

Εχει λίγη απόσταση από την πλατεία, αν ξέρεις από Φούρκα, αλλά & εκεί που είναι έχει & μαγαζιά & απ'όλα...

Η Φούρκα απέχει 100 χλμ από Θεσ/νίκη. Από Αφυτο-Κασσανδρεία-Σίβηρη-Φούρκα.

Γυρω στην 1,5 ωρίτσα κάνουμε εμείς... έχουμε & μικρό παιδάκι & δεν τρέχουμε!!!

καταλαβα που ειναι, κατι μου θυμιζε αλλα δυστυχως δεν εχουν τιποτα...

εχεις κατι αλλο παρομοιο να προτεινεις;;;;