Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πήγα πέρσυ όταν πρωτοάνοιξε, παιδότοπος με την κλασική έννοια του όρου δεν υπηρχε, ήταν φίσκα το flocafe και πληρώνεις και στο parking που είναι ανοιχτο και απορώ γιατί το χρεώνουν!!! Δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση, ίσως και να έχουν αλλάξει από τότε τα πράγματα

Εγώ πήγα πέρσι σε ένα παιδικό πάρτυ που έκανε εκεί μια φίλη μου στην κόρη της.

Αν και ήταν αρχή που είχε ανοίξει μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα για το ξεφάντωμα των παιδιών αλλά και για τους γονείς που μπορούν άνετα να απολάυσουν τον καφέ ή το ποτάκι τους!

Πιό ωραία είναι το καλοκαίρι που έχει πολλά παιχνίδια μεγάλα (σαν φουσκωτα) για παιδιά στην πισίνα που μπορούν να διασκεδάσουν πάρα πολύ με την βοήθεια φυσικά κάποιων ειδικών που τα προσέχουν!

eNortjK1UjK2NDM0U7IGXDASyAKl94.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Εμείς βρε παιδιά που έχουμε πάει δεν μας χρεωσαν parking. Ειναι δωρεάν είπαν.Αν θέλουμε δίνουμε κάτι... Μου αρέσει που έχει πισίνες και πινεις δίπλα το καφεδάκι σου...Δεν είναι και άσχημα..

• 3 years later...

Κάποια πρόσφατη εμπειρία από το χώρο αυτό? Πως σας φάνηκε? Τι γίνεται με παροχές - τιμές - υγιεινή - ασφάλεια παιδιών? Φαντάζομαι ότι η αναψυχή είναι δεδομένη...

Σαν στήσιμο είναι ωραίο.

Η παιδική πισίνα είναι φανταστική και μεγάλη αρκεί να΄χεις όρεξη να κυνηγάς γιατί δεν έχεις οπτική επαφή με το παιδί από παντού.

Στη μεγάλη πισίνα εγώ πατώνω παντού (έχει ίδιο βάθος παντού)..οκ εγώ είμαι καμηλοπάρδαλη.

Οι νεροτσουθλήθρες έχουν γέλιο αρκεί να'σαι διατεθειμένος να ανεβαίνεις τις σκάλες συνέχεια και να περιμένεις στις ουρές.

Το νερό όμως ΤΙΓΚΑ στο χλώριο και εμένα μου μυρίζει άσχημα. Και όταν φεύγω απο κει με τσούζουν τα αποκάτω μου (μετά συγχωρήσεως), αλλά με τόσο κόσμο που να προλάβει να καθαρίσει το νερό?

Οπότε λεω να απέχω φέτος.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Σαν στήσιμο είναι ωραίο.

Η παιδική πισίνα είναι φανταστική και μεγάλη αρκεί να΄χεις όρεξη να κυνηγάς γιατί δεν έχεις οπτική επαφή με το παιδί από παντού.

Στη μεγάλη πισίνα εγώ πατώνω παντού (έχει ίδιο βάθος παντού)..οκ εγώ είμαι καμηλοπάρδαλη.

Οι νεροτσουθλήθρες έχουν γέλιο αρκεί να'σαι διατεθειμένος να ανεβαίνεις τις σκάλες συνέχεια και να περιμένεις στις ουρές.

Το νερό όμως ΤΙΓΚΑ στο χλώριο και εμένα μου μυρίζει άσχημα. Και όταν φεύγω απο κει με τσούζουν τα αποκάτω μου (μετά συγχωρήσεως), αλλά με τόσο κόσμο που να προλάβει να καθαρίσει το νερό?

Οπότε λεω να απέχω φέτος.

Αυτά τα δύο που έχω τονίσει είναι αρκετά για να μην πάμε!!:|

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Ειχα παει προ παιδιου...ωραια ειναι αλλα θυμαμαι οτι πεφτει μαχη για ξαπλωστρα!α κ απο οτι ειδα εχουν ριξει τις τιμες τους..

Είδα ότι κοστίζει 15 ευρώ η είσοδος για ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά έως 6 ετών+ ότι δεν επιτρέπεται (η μάλλον "απαγορεύεται") λέει κατανάλωση φαγητού και ποτού που δεν έχει αγοραστεί από το πάρκο... Δηλαδή μια οικογένεια θέλει πάνω από 50 ευρώ για να πάει... Δεν ξέρω και πόσο θα κοστίζει και το φαγητό-ποτό εκεί...

Αναρωτιέμαι πόσο κόστιζε πριν και "έριξαν" τις τιμές τους:rolleyes: Έλεος...

εχω δυο μπουμπουκακια

Είχε βγάλει προσφορές στο νετ σε διάφορα site με 7,5? άτομο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εγώ έπαιρνα μαζί μου στη μεγάλη τσάντα του μπάνιου, σαντουιτάκια, χυμούς και νερό. Σιγά που θα μου ανοίξουν την τσάντα να δουν τι έχει μέσα:P.

Βέβαια άκουσα από γνωστό ότι ένα που πήγε "εξοπλισμένος" με το ψυγειάκι του δεν τον αφήσανε να το πάρει μέσα.:P:p

Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα. Πάνε πολλοί αλλοδαποί (και δεν εννοώ Ελβετοί και Αυστριακοί). Όποιος έχει "θέματα" καλύτερα να μην πάει και χαλάσει και την διασκέδασή του βρε αδερφέ.:P:p:p

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Είδα ότι κοστίζει 15 ευρώ η είσοδος για ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά έως 6 ετών+ ότι δεν επιτρέπεται (η μάλλον "απαγορεύεται") λέει κατανάλωση φαγητού και ποτού που δεν έχει αγοραστεί από το πάρκο... Δηλαδή μια οικογένεια θέλει πάνω από 50 ευρώ για να πάει... Δεν ξέρω και πόσο θα κοστίζει και το φαγητό-ποτό εκεί...

Αναρωτιέμαι πόσο κόστιζε πριν και "έριξαν" τις τιμές τους:rolleyes: Έλεος...

οτι τις εριξαν τις εριξαν απο 25 που ειχε...αλλα κ παλι φτηνα δεν το λες..αμα σε καποιον αρεσουν οι πισινες καλα ειναι...εμενα που μου αρεσει η θαλασσα μια φορα πηγα και δεν ξαναπαω...