Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Kαλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποιο θέμα αγοράς μου από το JUMBO Βαρυμπόπης και γενικά από τα JUMBO BEBE.

Αγόρασα ένα θήλαστρο για τη γυναίκα μου με το οποίο συμπτωματικά της δημιουργήθηκς πρόβλημα μαστίτιδας πριν αρχίσει να υπολειτουργεί (δεν είχε δύναμη σε κάποιο σημείο για να ''ρουφήξει'' το γάλα).

Μέσα σε 5 ημέρες το επέστρεψα στην εταιρεία όπου αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή έστω να μου κόψουν κάποιο πιστωτικό για άλλη αγορά παρά μόνο με την σφραγίδα για αγορά την ίδια μέρα. Φυσικά αρνήθηκα να ''τρέξω'' να αγοράσω κάτι εκείνην τη στιγμή και παραπονέθηκα ότι αυτό ήταν αντίθετο με το νόμο. Κάποιοι υπεύθυνοι μου απάντησαν ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας.

Όταν άρχισαν να καταφθάνουν και άλλοι πελάτες για τα δικά τους παράπονα σε άλλα προιόντα και προσπάθησα να τους μιλήσω και να τους ρωτήσω αν θα ήθελαν οι ίδιοι να κάνουμε κάποια καταγγελία μαζί σε καταναλωτικές οργανώσεις κάλεσαν την αστυνομία η οποία φυσικά από τη στιγμή που δεν δημιουργούσα κάποιο πρόβλημα έφυγε. Στη συνέχεια με απείλησαν ότι θα μου κάνουν μήνυση και θα περάσω το σαββατοκύριακο στο αστυνομικό τμήμα (αυτόφωρο).

Τελικά, αφού πέρασαν 3 ώρες όπου περίμενα μήπως λυθεί το ζήτημά μου και αφού ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε διάθεση από τους άλλους πελάτες για καταγγελίες (ο κόσμος είναι κουρασμένος ή φοβάται, μόνο μια κυρία άφησε τα στοιχεία της) έφυγα από το κατάστημα.

Όμως πριν τα παρατήσω, θα ήθελα να το ''ψάξω'' λίγο το θέμα. Γι'αυτόν το λόγο γράφτηκα σε αυτό το forum και ήθελα να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου μαζί σας, όντες και εσείς γονείς & καταναλωτές. Ψάχνοντας μάλιστα στο internet σχετικά με τα JUMBO ανακάλυψα και άλλες πληροφορίες όσον αφορά προιόντα που έχουν αποσύρει (κινέζικα φυσικά) λόγω επικινδυνότητας αλλά και πληροφορίες που αφορούν όλους εμάς που είμαστε και μισθωτοί εργαζόμενοι και αφορούν τις εργασιακές σχέσεις στη συγκεκριμένη εταιρεία (ελαστικά ωράρια, μη πληρωμή υπερωριών, απολύσεις, απαγόρευση συνδικαλισμού, τρομοκρατία, κλπ.). Δε θα ήθελα να σας κουράσω όμως παραπάνω, μπορείτε να βρείτε σχετικά θέματα στο www.google.gr (''jumbo bebe'').

Δυστυχώς, είχα ψωνίσει διάφορα προιόντα από την εταιρεία αυτή αλλά αυτά τα οποία έμαθα από πρώτο χέρι μου αναθεωρούν τις απόψεις που είχα. Έννοιες όπως εγγύηση προιόντος, after sales service, κλπ. τους είναι ήθελημένα άγνωστες. Ας σημειωθεί ότι το προιόν ήταν επώνυμο της NUK.

Σας ευχαριστώ που με ''διαβάσατε'' ,ελπίζω να μη σας κούρασα

Διαφημίσεις

εγω εχω κάνει καταγγελία για ενα μασητικό που μας έφεραν δώρο και ξέβαψε οταν το απολύμανα.

Πάντως το θέμα σου πρεπει να μεταφερθεί στις Καταγγελίες νομιζω...γιατι δεν το ζητάς απο την διαχείρηση;

Έχετε απευθυνθεί στην εταιρεία Nuk? Αν όχι να το κάνετε άμεσα.

το θήλαστρο που έχουν είναι απαράδεκτο και κανονικά δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στην αγορά γιατί δεν εξυπηρετεί κανέναν. Το κόστος του είναι τεράστιο για ένα τόσο άχρηστο προϊόν:

Το θήλαστρο αυτό κάνει μόνο ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ!!! δεν αντλεί, δεν κάνει θηλαστικές κινήσεις. Ακόμη και μια έμπειρη μητέρα που γνωρίζει ότι πρέπει να ελευθερώνει και να πατάει το κουμπί, περίπου 60 φορές το λεπτό, είναι πολύ δύσκολο να αντλήσει έστω και λίγο γάλα. Οι περισσότερες μητέρες απλώς πονάνε, τραυματίζονται και απογοητεύονται.

Σημειώνω ότι όταν η μητέρα έχει μαστίτιδα δεν είναι καλή ιδέα η χρήση του θήλατρου. Ο θηλασμός πρέπει να ξεκινά πρώτα από το προσβεβλημένο μαστό. Οι συχνοί θηλασμοί βοηθούν να υποχωρήσει πιο γρήγορα η φλεγμονή.

Ο θεράπων ιατρός οφείλει να χορηγήσει αντιβίωση συμβατή με το θηλασμό.

Καλή συνέχεια!

• 4 months later...

τι να πω; εγω εχω το θηλαστρο sensitive χειροκινητο της Nuk και ολα ειναι μια χαρα, λειτουργει αψογα μεχρι τωρα. Αντλει καλα και, αντιθετως απο ο,τι διαβαζω, πριν ειχα κατι σαν πετρες στο μαστο (αρχιζα να φοβαμαι για μαστιτιδα) και μετα απο τη χρηση εξαφανιστηκαν!

virginoula ενα χειροκινητο θηλαστρο δεν μπορει να δημιουργησει προβλημα σε αντιθεση με το ηλεκτρικο και μαλλιστα το συγκεκριμενο που στην καλυτερη περιπτωση τραυματιζει της θηλες και στη χειροτερη αν δεν πατησεις το κουμπι απεμπλοκης θα σε ρουφηξει και εσενα μεσα!!!

Απορω πως κυκλοφορει ακομη..

Διαφημίσεις

Με ανγχωσατε τωρα γιατι μου εφεραν αυτο το θηλαστρο δωρο και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα γιατι ειναι πιο ευκολο να βαζω το μωρο στο στηθος αλλα αυτην την εβδομαδα θα πρεπει να λειψω μια μερα και απο αυριο θα αρχισω να αποθηκευω γαλα για να ταισει τον μικρο η μητερα μου.τι θα κανω;μαλλον θα πρεπει να αγορασω αλλο!

z3Ehp3.png

Με ανγχωσατε τωρα γιατι μου εφεραν αυτο το θηλαστρο δωρο και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα γιατι ειναι πιο ευκολο να βαζω το μωρο στο στηθος αλλα αυτην την εβδομαδα θα πρεπει να λειψω μια μερα και απο αυριο θα αρχισω να αποθηκευω γαλα για να ταισει τον μικρο η μητερα μου.τι θα κανω;μαλλον θα πρεπει να αγορασω αλλο!

και εγω το ειχα αγορασει αυτο.αλλα εβγαζε μον οοταν το στηθος ητανε γεματο και μικρη ποσοτητα(μετα απο τον θηλασμο ποτε.)αλλα εγω ηθελα για πολλες αντλησεις (γυρισα στην δουλεια)οποτε νοικιασα νοσκομειακο τελικα.

μην αγχωνεσαι..δοκιμασε το και δες.εαν δεις οτι δεν βγαζεις μην το ζορισεις...εαν ειναι να βγαλεις βγαζεις απο την αρχη οπως με το νοσοκομειακο.

επισης δοκιμασε να βγαλεις και με το χερι σου.πλυμενα χερακια και δοκιμαζεις...εγω στο τελος εβγαζα με το θηλαστρο τιποτε με το χερι 30-40μλ

βλ. εδω http://www.thilasmos.gr/Marmet.htm

αφου το θες για περιστασιακη χρηση δοκιμασε και βλεπεις.μην αγοραζεις αλλο γνωμη μου προς το παρον..

παντως πολλα τα 60ε (ή 70ε δεν θυμαμαι)για το τιποτα!!!!!!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νταξει κι εγω αγχωθηκα γιατι το πηρα. Ευτυχως εγω το θελω για να το χρησιμοποιησω λιγοτερο. Ελπιζω να τα καταφερω.

6e27704b68.png

1ce464eb8b.png

• 8 months later...

Τελικά φαίνεται ότι τα επώνυμα δεν είναι πάντοτε καλύτερα από τα μη-επώνυμα...

Εμείς βγήκαμε από το μαιευτήριο ημέρα Σάββατο και δεν είχαμε προβλέψει να πάρουμε θήλαστρο. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι πήγα στο εφημερεύον φαρμακείο της πόλης και ζήτησα το Medela Mini Electric επειδή αυτό χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου όσο ήταν στο μαιευτήριο. Μου είπαν ότι θα το έχουν από Δευτέρα με τιμή ?60. Επειδή το χρειαζόμασταν άμεσα, πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο της Παιανίας, όπου το βρήκα αλλά με ?90!! Φυσικά δεν το αγόρασα, αλλά πέρασα μια βόλτα από τα Jumbo.

Εκεί βρήκα 2 μοντέλα της Don Baby (δεν είχε της Nuk που την ήξερα σαν εταιρεία), με τιμή 20 & 25 ευρώ (ή 25 & 30, δεν θυμάμαι καλά, αλλά η διαφορά ήταν ελάχιστη). Η διαφορά ήταν ότι το πιο ακριβό αντί για πλαστική θηλή κλπ είχε σιλικόνης, οπότε το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η σύζυγος το χρησιμοποιεί εδώ και 2 μήνες σχεδόν καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει λειτουργία για συνεχή αναρρόφηση αλλά και λειτουργία "θηλασμού" με διαλείμματα στην αναρρόφηση καθώς και περιστροφικό διακόπτη για επιλογή της έντασης αναρρόφησης. Από ότι μου είπε δεν είδε διαφορά σε σχέση με το Medela, απλά το Don Baby είναι πιο θορυβώδες στη λειτουργία!

Μάλλον ήμασταν τυχεροί που μας έτυχε καλό το προϊόν και γλυτώσαμε μεγάλο ποσό κατά την αγορά του. Γενικά είμαστε της άποψης ότι το επώνυμο ή το ακριβότερο δεν είναι πάντοτε καλύτερο και γενικά θέλει ψάξιμο ακόμα και η αγορά επώνυμων ειδών...

πολυ χρησιμη πληροφορια...εγω ειχα παρει πριν δυο χρονια αυτο τις medela 80ευρω....!!!απλα καμια φορα φοβασαι να παρεις κατι μη επωνυμο μηπως και σου βγει μαπα ωστοσο ειναι πολυ χρησιμο το θηλαστρο θα το προτεινω και σε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα ....και ηλεκτρικο και τοσο οικονομικο σουπερ!!!!

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο θήλαστρο απο τα jumbo.Ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ καλό .Είχα και εγώ της medela αλλά απο την πολύ χρήση μου χάλασε 3 φορές και τώρα πλέον είναι ασύμφωρο να το επισκευασω.Ετσι αναγκάστηκα να πάρω ένα θήλαστρο σε περίπτωση που θέλω να βγώ για λίγο έξω ή ακόμη να αδειάσω το΄στηθος μου όταν με πονάει.Πάρα πολύ καλό ,δεν το περίμενα.Για περιστασιακή χρήση είναι ότι πρέπει.

Το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο θήλαστρο απο τα jumbo.Ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ καλό........Για περιστασιακή χρήση είναι ότι πρέπει.

:shock: :shock: Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο!!!! όχι δεν σε αμφισβητώ!!!!!!!!

Επειδή το έχω, αν το χρειάζεσαι στείλε μου πμ να στο στείλω!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι λάτρεις του avent και επίσης "έκανα δουλειά" με το θήλαστρο του jumbo- ναι αυτό των 10 ευρώ!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

To donbaby το χειροκίνητο όμως το χρησιμοποίησα κι εγώ και μάλιστα έβγαζα περισσότερο γάλα από το mini. Μια επιφύλαξη έχω για το πλαστικό του και την αποστείρωση, αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου να δω το υλικό του, οπότε μπορεί να λέω και βλακείες.

FLcUp3.png0BQfp3.png