Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

..που να το δημοσιευσω αυτο.

Την Τεταρτη σε προγραμματισμένο υπέρηχο, διαπιστωσαμε οτι η καρδούλα του μωρου μας ειχε παψει να χτυπα.... :cry::cry::cry: ..10 εβδομάδες μονο το ειχαμε μαζί μας.

Καλη συνεχεια ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που περιμένουν τα μωρακια τους στην αγκαλια τους......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το έχω περάσει και δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό ,

ξέρω πως ίσως δε σου λέει και πολλά αυτή τη στιγμή αλλά μη το βάζεις κάτω...

εγώ επιβίωσα μετά από το χαστούκι που έφαγα πέρυσι την ημέρα της γιορτής μου και τώρα έχω μια μπεμπούλα στην αγκαλιά μου....

Ωχ...Τί να σου πώ τώρα κοπέλα μου?Εύχομαι να το ξεπεράσετε και μην στεναχωριέστε,θα κάνετε άλλο.Υπομονή...Δεν ξέρω τι αλλο να σου πω..Σε νοιωθω..Μη χανεις το κουράγιο σου...

Σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασετε συντομα και η νεα χρονια που ερχεται να φερει μονο χαρες και ενα νεο μωρακι!

Τον περασμενο Απριλιο ημουν εγκυος,οταν πηγα για τον πρωτο υπερηχο γυρω στις 9 εβδομαδες μου ειπαν ετσι απλα οτι ηταν εξωμητριο και μου το αφαιρεσαν.....Μετα 3 μηνες ,ξαναμεινα εγκυος (ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος)και ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει εκεινο το μωρακι,που τοτε δεν μπορεσε να μεινει και τωρα ηρθε αποφασισμενο.

Οσο μπορειτε μην στενοχωριεστε και να δεις οτι απο την Ανοιξη,θα μας εχεις και παλι ευχαριστα νεα.

Διαφημίσεις

miracle τι να σου πω??σ'αυτες τις περιπτωσεις μονο οσες εχουμε περασει κατι αναλογο μπορουμε να καταλαβουμε πραγματικα αυτο που περνας!!ειμαι σιγουρη οτι θα περασει ο καιρος θα ξαναμεινεις εγκυος και ολα θα πανε καλα!!ειναι κατι που δεν ξεχνιεται οτι και να γινει οσα χρονια κι αν περασουν,ομως οι υπολοιπες χαρες που μπορει να μας φερει η ζωη,μας το παιρνουν απ΄το μυαλο μας για να μπορουμε να τις ζουμε οσο περισσοτερο γινεται!!κουραγιο και να σκεφτεσαι θετικα.. :)

Κουράγιο κορίτσι μου..Το μωράκι αυτό για κάποιο λόγο που η φύση μόνο ξέρει δεν έπρεπε να έρθει στον κόσμο...

Το ίδιο συνέβη πέρισυ στην οικογένειά μου..και η νύφη μου και η κουνιάδα μου στην 11η βδομάδα έχασαν τα μωράκια τους..Είχαμε στενοχωρηθεί όλοι πάρα πολύ...Τώρα είναι και οι δύο έγκυες ξανά με πολύ καλές εγκυμοσύνες και πολύ πολύ χαρούμενες...Εύχομαι το ίδιο και για σένα γρήγορα..Η ζωή συνεχίζεται :)

Διαφημίσεις

ωχχ... :(

κουράγιο, και μην χάνεις την ελπίδα...

να ξαναπροσπαθήσεις γρήγορα, και σίγουρα όλα θα πάνε καλά...

Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ένα καινούριο μωράκι!

1Iik.png

miracle κανε κουράγιο και προσπάθησε να κοιτας "μπροστα" που λένε. Οπως θα είδες δυστηχως υπάρχουν πολλες κοπέλες που έχουν περάσει από αυτο το θλιβερό μονοπάτι. Μέσα σε αυτες και έγω. Αυτόματη αποβολή ετσι είπε ο γιατρος. Σακος υπάρχει αλλα το μωρό.... αυτό θυμάμαι... Εχω κρατησει το υπέρηχο αν και δεν "βλεπω" τιποτα. :cry:

Τώρα όμως εχω στην αγκαλια μου ένα υπέροχο αντρακι που το λατρευω οσο τιποτα στον κόσμο. :D Ετσι και εσυ να εισαι δυνατη και συντομα θα κρατησεις στην αγκαλια σου ενα μικρο θαυματακι :)

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

.png

Μόνο όταν έχεις χάσει ένα μωράκι καταλαβαίνεις αυτό τον πόνο.

Πριν απο ένα χρόνο έπρεπε αναγκαστικά να γίνει διακοπή της εγκυμοσύνης μου. Προχωράω μπροστά και περιμένω να γεννήσω, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω :( . Σου εύχομαι να το ξεπέράσεις όπως μπορείς και σύντομα να είσαι μια ευτυχισμένη μαμα.

Καλή δύναμη!!!

Κουράγιο κοπέλα μου, πραγματικά δεν ξέρω τί να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα.... :cry::cry::cry::(:(:( Παρηγορήσου με τη σκέψη οτί ήταν πολύ μικρό ακόμη, ένα φασολάκι που δεν έγινε παιδάκι γιατί απλά δεν έπρεπε... Δε φταις εσύ, κανένας δε φταίει, απλά συνέβη..... Ελπίζω σύντομα να ακούσουμε χαρούμενα νέα απο σένα και αυτή τη φορά να πιάσεις τις 38 εβδομάδες (τουλάχιστον!) και να δεις ένα αγγελούδι να γενιέται!!! Και να το αγαπάς διπλά..

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τα λογια παρηγοριας... :(

Προσπαθω να ανασυγκροτηθω, αλλα μπροστα στα ματια μου ειναι ο τελευταιος υπερηχος με το μωρο μου και στα αυτια μου εχουν μεινει τα λογια του γιατρου ''το μωρακι εχει σχηματιστει τελεια, αλλα η καρδουλα σταματησε να χτυπα'' .......... :cry::cry::cry:

Λυπάμαι πολύ, κάνε κουράγιο, υπομονή και σύντομα θα μείνεις πάλια έγκυος.

Δόξα το Θεό εσύ και ο άντρας σου είσαστε υγιέστατοι και εύκολα θα ξαναπιάσετε το πολυπόθητο μωράκι.

Να σκέφτεσαι θετικά.

Λυπάμαι πολύ, κάνε κουράγιο, υπομονή και σύντομα θα μείνεις πάλια έγκυος.

Δόξα το Θεό εσύ και ο άντρας σου είσαστε υγιέστατοι και εύκολα θα ξαναπιάσετε το πολυπόθητο μωράκι.

Να σκέφτεσαι θετικά.

απλα, αγχωνομαι γιατι εχουμε προβλημα και ειχαμε κανει εξωσωματικη......

Πιστεύω πως είναι λογικό να αγχώνεσαι γιατί σκέφτεσαι πως θα ήθελες να ήταν όλα "φυσιολογικά" χωρίς όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής. Πίστεψέ με και εγώ με σπερματέγχυση έμεινα έγκυος και μάλιστα στην τρίτη φορά, με ενέσεις, υπέρηχους, προγεστερόνη, cyclacur, κορτιζόνη.....

Πάντα ήταν λες και ήμουν έγκυος και με το που ερχόταν η περίοδος ήταν για μένα μια αποβολή.

Αλλά δεν το βάζεις κάτω. Σκέψου πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Αν σε παρηγορεί ρίξε μια ματιά στο http://www.ivfforums.gr και θα δεις τη δύναμη ψυχής που έχουν πάρα πολλές γυναίκες.

Όλα θα πάνε καλά. Άτεκνη δεν πρόκειται να μείνεις.

VassoP,

σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Το ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανω παιδι, απλα θα παιδευτω παραπανω.... Για το φορουμ που λες το ξερω και εχω διαβασει οπως λες απιστευτες ιστοριες, που μερικες φορες με κανουν και ντρεπομαι για την δικη μου λιποψυχία.. :oops:

Ηδη εχω αρχισει να ανασυγκροτω τις σκεψεις μου και να κρατω τουλαχιστον τα θετικα απο αυτην την προσπαθεια, οπως ότι τουλαχιστον εγινε γονιμοποιηση των ωαριων και εμφυτευση στη μητρα, που ακομη και αυτο ηταν ενα ζητουμενο για μενα. Σχεδιαζουμε ηδη τα επομενα βηματα μας.

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι τελους στην εγκυμοσύνη σου ... :lol::lol:

Λυπαμαι πολυ κοπελα μου ...

Ευχομαι συντομα να αποκτησεις το μωρακι σου ...

Εχω περασει και εγω απο την διαδικασια την αποβολης και σε νοιωθω ...

Σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...