Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελει τη μαμα της

culte

Recommended Posts

δεν ξέρω αν τυχαίνει σε κάποια άλλη μαμά...το μωρό μου με ψάχνει συνέχεια και θέλει να είμαι συνέχεια δίπλα της...εντάξει με τη μέρα λοιπόν που τη βαζω εντός του οπτικού μου πεδίου, ρηλάξ, πάρκο, κλπ..το βράδυ όμως όταν ξυπνάει ενδιάμεσα (και ξυπνάει αρκετές φορές) θέλει να την παίρνω αγκαλιά και να με θηλάσει φυσικά αλλιώς δεν κοιμάται..και αυτό γίνεται πολλές φορές γιατίι έχει αρκετά ενδάμεσα ξυπνήματα..τι να κάνω? στο κρεβάτι δεν θέλω να την πάρω για να μην την κακομάθω..αλλά πόσο θα αντέξω και εγώ το ξενύχτι?

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

εγώ πάντως για να μην με τρώει αυτό το ξενύχτι αλλά και επειδή κατά βάθος μου αρέσει πολύ πολύ να κοιμόμαστε αγκαλίτσα τον "κακομαθαίνω"...;)

έτσι είμαστε και οι 3 ευτυχισμένοι και προπαντώς όχι ξενυχτισμένοι..

rQGhp3.png

Μα λογικό δεν είναι να θέλει τη μανούλα; :rolleyes:

Ηρέμησε .... θα βρειτε το ρυθμό σας!

Παντως και εγω την εχω καλομάθει (οχι κρεβατι καθε βραδυ, συνήθως οταν εχει γκρίνια απο δοντια, ειναι αρρωστούλα ή οταν ήμαστε μονες μας τη νυχτα1)

και οκ την κακομαθαίνω..η προσωπική επαφή με τον άντρα μου σταματάει να υπάρχει??

εμείς έχουμε κανονικότατα πάντως και όποτε θέλουμε...το παιδί κοιματε στο κρεβατι του και κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα έρχεται και αυτό όχι καθημερινά...παρόλλο που ξέρει ότι μπορεί να έρχεται...

πίστεψε με όλα βρίσκουν το δρόμο τους κάποια στιγμή....κάνε αυτό που αισθάνεσαι...μην σε αγχώνουν φράσεις "κακομαθαίνει " κ.τ.λ.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

ποτε δε χαλασε η σεξουαλικη και γενικοτερα η προσωπικη σχεση με τον αντρα μου επειδη και οι δυο θελουμε να κοιμαται η μικρη μαζι μας.

και ειμαι και εγκυος οπως βλεπεις και παρολα αυτα ολα πανε καλα :)

το να σε ζηταει συνεχεια ειναι πολυ φυσιολογικο, το μωρο ειναι ακομα πολυ μικρο. δε σου λεω σωνει και καλα να την παρεις στο κρεβατι σου, αυτα ειναι προσωπικες επιλογες του καθενος.

αλλα δε βλεπω το λογο να προβληματιζεσαι επειδη σε ζηταει. μαλιστα γυρω στον 8ο μηνα περνανε και φαση προσκολλησης και ενα πρωτο αγχος αποχωρισμου.

το να προσπαθεις δια της "βιας" να ανεξαρτητοποιησεις ενα μωρο και να το κανεις να μη σε εχει τοσο αναγκη (σχημα οξυμωρο για ενα μωρακι) φοβαμαι οτι θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα.

οσο για το αν κακομαθαινουν, αυτο δεν ειναι καν εφικτο πριν τουλαχιστον τα 2 χρονια του παιδιου, μη σου πω 3.

k9Tap3.png

συμφωνώ με όσα γράφουν τα κορίτσια παραπάνω.

είναι πολύ μικράκι γαι να σε απασχολεί μην τυχόν κακομάθει...

και εμείς επειδή η μικρή ξυπνάει συνήθως μια με δυο φορές την νύχτα, όταν την βλέπω πολύ ζωηρή για να ξανακοιμηθεί, την παίρνω αγκαλίτσα στο κρεββάτι και είτε παίζουμε λίγο και ξανακοιμάται, είτε της χαιδεύω την πλατούλα και χαλαρώνει οπότε ο ύπνος έρχεται πιο σύντομα.

καμιά φορά που είμαι κομμάτια, μετά τον θηλασμό, μπορεί εγώ να κοιμηθώ και η μικρή να παίζει με τα μαλλιά μου...:)

ο άντρας σου τι άποψη έχει για τον κοινό ύπνο?

το αντιμετωπίζει σαν πρόβλημα ή το έχει δει χαλαρά?

και όσο για την επαφή, εάν θέλουμε πραγματικά υπάρχουν και άλλες ώρες σε ένα 24ωρο και άλλα μέρη εκτός από το κρεββάτι ;)

θεωρώ πως όλα γίνονται αρκεί να έχουμε θέληση και κατανόηση..:)

catcatard20080919_0_Marianna+is.png

Σ' αυτή την ηλικία τα μωρά περνάνε τη φάση του αποχωρισμού. Καταλαβαίνουν ότι είναι ανεξάρτητα άτομα κι όχι αναπόσπαστο κομμάτι της αγκαλιάς της μαμάς και νομίζουν ότι θα την χάσουν. Έτσι ξεκινάει η φάση της προσκόλλησης (κοινώς μαμακίασης :) ). Κι επειδή την θηλάζεις, θέλει να θηλάζει συνέχεια για να την έχεις αγκαλιά και να αισθάνεται ότι είσαι εκεί.

Εμείς πάντως με 2 παιδιά να κοιμούνται μαζί μας δεν έχουμε χάσει τις επαφές μας ;) .

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...