Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Zadige. . Πραγματικά λες και περπατάμε παράλληλα.. Οι μέρες.... ησυχίας, απ ότι βλέπω τυχαίες ήταν .. Είναι μέρες που είναι πολύ ηρεμος κι αλλες που το πρωι χωρίς αγκαλια. . δεν μπορεί. Ευτυχως που δεν κλαιει. Σήμερα θηλαζε ολη μερα που το βαζει δεν μπορω να καταλαβω. Πάντως και μενα έχει πολύ καλές θηλαστικές κινησεις ο φαγανας βεντουζωνει οπως πρεπει και δινει πονο.

Τουλάχιστον το βράδυ συνεχιζει και κοιμάται καλύτερα από πριν, θα βαρέσει σιγουρα ένα 4ωρο στην αρχή. Εχω κουραστεί ομως καθώς ο άντρας μου σχολαει αργά, βοήθεια δεν έχω, οποτε τον έχω όλο το 24ωρο μονη μου στην ουσία. Πονάει η πλάτη μου, τα χέρια μου, όλα, θα κοντευει 6 κιλά τώρα αυτό, το Σάββατο ήταν 5700.

Δεν μπόρεσα να πάω για μαρσιπο να δω από κοντά που έλεγα αφού θέλει λέει να κλείσεις ραντεβου μέρες πριν, οπότε παρηγγειλα ιντερνετικά και θα τον έχω αυριο. Σλινγκ πήρα, ελπίζω να με βολέψει, παντως το περιμένω πως και πως.

Κατά τα άλλα τον βάζω μπρουμυτα, να περπατάει και καλά και κανει βαδιστικές κινήσεις, του μιλάω πολύ, ανταποκρίνεται πάρα πολύ με ματάκια και φωνουλες κι αυτές οι στιγμές ειναι οι μπαταρίες μου για όλες τις υπόλοιπες.

Πήγα κι εγω γυναικολόγο, όλα καλά τα βρήκε εκεί κάτω, από μυς σκιζω λέει χαχα. Εμεις τον πήραμε μαζί, θηλασε κιόλας στο ιατρείο, κύριος. Στην επιστροφή οπότε βρίσκαμε φανάρι δωστου κλάματα, οπότε είχε πορεια κλειστά ματάκια. Γυρίσαμε κάναμε μπάνιο φάγαμε κ έπεσε ξερος.

Σημερα να δω τι θα κανω που μου αποκοιμήθηκε νωρίς για βράδυ και χάσαμε το βραδινό μπανάκι. Εγώ πάλι κοιμήθηκα μια ώρα κ ενώ νυσταζω ξυπνησα. Βλέπω να έρχεται δυσκολο βράδυ. .

Μου χει κάνει ρε κοριτσια νινιδα πάλι και φτάνει μέχρι τα φρύδια, έχει ερεθιστει στο ένα. Βάζω λαδακι, καμία ιδέα?

Φωτεινούλα κι εμείς θα κάνουμε το εμβολιο μετά από παρότρυνση του παιδίατρου, μέσα στις ευπαθεις ομάδες είναι και όσοι φροντίζουν μωρά κάτω των 6 μηνών.

Δημητρούλα! Πολύχρονη, το καλύτερο δώρο είναι στα σκαριά, με το καλό σου εύχομαι, κάθε ευτυχία!

Μαράκι μου θα σε βολέψει,εμένα Ναι κ τον είχα αρκετά συχνά πάνω μου...κ τον θηλαζα κιόλας...απλά είναι μέχρι να το βρεις να τον βάζεις σωστά...ring sling είχα πάρει.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!!!! Μουντος ο καιρός εδω σημερα!!!!!Πως εισαστε????

Βλέπω ξεκινήσατε τις βολτούλες και τις εκδρομούλες σας!!!!! Δημητρούλα χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου!! Με το καλό να ερθει το παιδάκι σας!!!!

Εμεις κορίτσια τα πάμε καλά με τον μικρό!! Το πλασματακι κοιμάται σχεδόν σνέχεια σε σημειο που ανησυχώ καμιά φορά..... ξυπνάει κάθε περίπου 2,5-3 ωρες για να φάει και το γευμα του κραταει κανένα 20λεπτο... φανταζομαι κινειται ακόμα σε ρυθμους νεογέννητου....

Καπως ετσι πάει και το βράδυ... Ανα 3ωρο ξυπνάει τον ταιζω-αλλάζω πάνα και ταίζω ξανα..... Είναι πολύ χαδιαρης και αγκαλίτσας... για να κοιμηθει θέλει σιγουρα να με ακουμπάει ετσι ξαπλωτος που είναι δίπλα μας και να αναπνέω στα μαλλάκια του και τσουυυυπ-->>> Υπνος!!! χαχαχαχα!!!!

Αύριο εάν εχει ήλιο θα βγουμε να κάνουμε κατι αλλαγες σε δωρακια που μας εφεραν..... Θα προσπαθήσω να τον ταίσω και να τον βάλω κοιμισμένο στο καρότσι.... για να δω αν θα τα καταφέρω.....

Αχ μαρακι σε καταλαβαίνω τοσο πολύ!!! Και εγω όλη μέρα μόνη!!! 6 το πρωι ως τις 4 ο αντρας μου είναι στο καφε που εχουμε εμεις και 6 το απογευμα έως τις 1-2 το βράδυ δουλευει σε αλλο καφε..... Είναι ζόρικα τα απογευματα... και οι δικοί μου μενουν σε αλλη πολη!!! 9 το βραδυ ξεκιναμε τη διαδικασια βραδινού υπνου.... εγω ειμαι ενα πτωμα!! Για να βαλω το μωρο να ρευτει καταβαλω προσπάθειες ωστε να σηκωθω.....

Θεωρω ότι ισως θα επρεπε και κατα τη διαρκεια της ημέρας να κοιμαμαι οταν βρισκω ευκαιρία!!!!πφφφ!!!!!

Τα φιλιά μας κοριτσια!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημερα κοριτσια μανούλες όμορφες κ κοιλίτσες!!τι κάνετε;

Ευχαριστω για τις ευχές σας!ειχα κόσμο στο σπίτι έκανα γιορτη

Εγω ομως τιποτα κυρία στη πολυθρόνα μου!η μαμα μου ετοίμασε τα πάντα φαγητά κεράσματα κ μετα τα έκανε κ ολα να αστράφτουν αχ αυτές οι μανούλες μας βρε κοριτσια!! Οτι πολυτιμότερο υπαρχει για το παιδι ειναι η μανα!! Δε φαντάζομαι τ θα έκανα χώρις αυτήν μιας κ αδερφή δεν εχω!!!κ ο μπαμπάς δε λέω υπέροχος να σας τον περιγράψω με δυο λόγια!

Δεν ξερω Αν μερικές έχετε δει το Πέτρο Φιλιπιδη στο σίριαλ 50-50 το πως ειναι με την κόρη του; Εμείς το ίδιο πράγμα είμαστε ειδικά αυτο το καιρό που παίζει σε επανάληψη εχει κ τα επεισόδια που ειναι έγκυος η κόρη του!!ε και εχουμε ταυτίστει γέλια που κάνουμε!

Ειναι τωρα δυο τρεις μερες που νιωθω ενα βάρος στη κοιλιά μου κ δε μπορω να το ερμηνεύσω πως μπορει να μοιάζει ούτε κ μπορω να καταλάβω αν ειναι το παιδι που μαζεύετε αν ειναι συσπάσεις η το έντερο μου! Σας εχει τύχει;

Μαράκι μου θα σε βολέψει,εμένα Ναι κ τον είχα αρκετά συχνά πάνω μου...κ τον θηλαζα κιόλας...απλά είναι μέχρι να το βρεις να τον βάζεις σωστά...ring sling είχα πάρει.

Θέλει όντως τον χρόνο του για να το μάθεις να το βαζεις! Ο μικρός δεν το πολυθελει, ειδικά στην αρχή με τίποτα. Τώρα σιγα σιγά συνηθίζει, αν κοιμάται είναι μια χαρά, ξυπνιος ομως γκρινιάζει, νομίζω πως νιώθει περιορισμένος! Νομίζω τελικά πως εινσι καλύτερα μια μαμά να το χρησιμοποιεί από την αρχή.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κορίτσια καλημέρα....

τι κάνουν τα μωράκια εντός και εκτός; πως προχωράνε οι εγκυούλες;

εμείς γυρίσαμε από την εκδρομούλα στο ράντσο όπου περάσαμε τέλεια...βέβαια...ο άντρας μου με πυρετό μπούκωμα..εγώ με μπούκωμα, μύξα και χωρίς φωνή...ο μεγάλος με μύξα...μόνο ο μικρός την έχει γλιτώσει προς το παρόν...την άλλη εβδομάδα έχουμε και τα πρώτα εμβόλια..

ο μικρός στην εκδρομή ήταν τέλειος...τον είχαμε είτε στο καρότσι είτε στον μάρσιπο....στον μάρσιπο κοιμόταν συνεχώς.....μόνο μια παράκρουση μας έκανε με κλάμα ένα βράδυ στο δωμάτιο που κράτησε 5 λεπτά...δεν μας ενόχλησε πουθενά..τη Δευτέρα όμως παιδιά χαμός...από τις 11 το πρωί μέχρι που ξαπλώσαμε δεν καθόταν μόνος του χωρίς να κλαίει ούτε λεπτό...δεν ξέρω αν περνάμε το άλμα της 8 εβδομάδας...μιλάμε για μαραθώνιο θηλασμό...ευτυχώς εχτές καλύτερα και πήγαμε mall και ελπίζω και σήμερα καλύτερα να πάμε και golden...έχει εκπτώσεις κορίτσια...τα δώρα από το mothercare τα είχα κάνει πιστωτικό και τα ψώνισα τώρα...να το ξέρετε οτι κάποια μαγαζιά με παιδικά δίνουν πιστωτικό και μπορείς να ψωνίσεις πιο μετά...οπότε αν πετυχαίνεις σε εκτπώσεις ακόμα καλύτερα...το mothercare και elc δίνει πιστωτικό για 2 μήνες...επίσης από elc μπορείτε να τα αλλάξετε και σε mothercare...αν και αμφιβάλω οτι έχουν αρχίσει να σας παίρνουν παιχνίδια...α...βάζαμε και κολλύριο στο μάτι...είχαμε τσιμπλιάσει...το είχα πάθει και με τον μεγάλο...από βάρος έχουν πέσει οι ρυθμοί πολύ αυτή την εβδομάδα πήραμε 200 γραμμάρια...και αισίως φτάσαμε τα 5600 αυτό το βάρος το είχε πιάσει ο μεγάλος μου στους 2 μήνες και 10 μέρες που είχε γεννηθεί και 150 γραμμάρια βαρύτερος..οπότε δεν έχω να ανησυχώ για τις γουλιές....αυτά τα νέα μας...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Θέλει όντως τον χρόνο του για να το μάθεις να το βαζεις! Ο μικρός δεν το πολυθελει, ειδικά στην αρχή με τίποτα. Τώρα σιγα σιγά συνηθίζει, αν κοιμάται είναι μια χαρά, ξυπνιος ομως γκρινιάζει, νομίζω πως νιώθει περιορισμένος! Νομίζω τελικά πως εινσι καλύτερα μια μαμά να το χρησιμοποιεί από την αρχή.

μαρακιζ Ναι τον είχα πάρει μηνών κ εγώ...απλά όσο πιο συχνά τον βάζεις τόσο πιο γρήγορα θα συνηθίσει...

zadige τέλεια νέα ,μπράβο νομίζω όντως 8η βδομάδα έχουν άλμα αλλά δεν θυμάμαι κιόλας...για τα mothercare το ξέρω έχω κ εγώ κάρτα κ συμφέρει.

hiEW.pngpFRip3.png

μαρακιζ Ναι τον είχα πάρει μηνών κ εγώ...απλά όσο πιο συχνά τον βάζεις τόσο πιο γρήγορα θα συνηθίσει...

Συνηθίζει όντως, πάμε βόλτα κάθε μέρα και ξεραινεται στον ύπνο χαχα! Οταν ξυπνάει πάντως πάλι δεν το θέλει πφφ.

Ήθελα να γράψω κι άλλα χθες και δεν πρόλαβα, μεταξύ αλλων zadige αν περάσατε το άλμα, μάλλον το περνάτε από όσο διαβαζω. Εμάς είχε μια μέρα γκρινιτσα κ ολοημερις έτρωγε αλλά δεν το κοβω να ήταν τόσο λίγο οπότε το περιμένουμε της 8ης εβδομάδας..

Εμβόλια κι εμείς από εβδομαδα. Η νινίδα τώρα έχει αρχίσει να περνά με το λαδακι της frezyderm, μου την σπάει γιατί έχει αυτά τα άσπρα σαν λέπια στα φρυδάκια του ε και όσο να ναι κρυβουν την ομορφάδα μας!:lol:

Από βάρος ρίξαμε κ εμείς λίγο τόνους πήραμε μόνο 300 :lol: θα μας ακούσει κανείς ρε zadige και θα γελάει χαχα. 5900 ήμαστε το Σάββατο. Κακακια κάνουμε λιγότερα τώρα, έχει τυχει κ μέρα να μην κάνουμε καθόλου. Από βρεγμενες πανες βέβαια φουλ. Και συνεχίζει να μας κατουραει αλύπητα.

Τέλος κοιμάται πλέον ένα 4ωρο /5ωρο σίγουρα το βράδυ για αρχη, μετά ξανακοιμαται αμεσως, όμως έχει ανάγκη να ρευτει οπότε εγώ παιδεύομαι λίγο γιατί δεν ρευεται κι εύκολα, ειδικά όταν κοιμάται. .

Αυτά κ από εμάς! ! Πολύ καψουρα! !!!!

Συνηθίζει όντως, πάμε βόλτα κάθε μέρα και ξεραινεται στον ύπνο χαχα! Οταν ξυπνάει πάντως πάλι δεν το θέλει πφφ.

Ήθελα να γράψω κι άλλα χθες και δεν πρόλαβα, μεταξύ αλλων zadige αν περάσατε το άλμα, μάλλον το περνάτε από όσο διαβαζω. Εμάς είχε μια μέρα γκρινιτσα κ ολοημερις έτρωγε αλλά δεν το κοβω να ήταν τόσο λίγο οπότε το περιμένουμε της 8ης εβδομάδας..

Εμβόλια κι εμείς από εβδομαδα. Η νινίδα τώρα έχει αρχίσει να περνά με το λαδακι της frezyderm, μου την σπάει γιατί έχει αυτά τα άσπρα σαν λέπια στα φρυδάκια του ε και όσο να ναι κρυβουν την ομορφάδα μας!:lol:

Από βάρος ρίξαμε κ εμείς λίγο τόνους πήραμε μόνο 300 :lol: θα μας ακούσει κανείς ρε zadige και θα γελάει χαχα. 5900 ήμαστε το Σάββατο. Κακακια κάνουμε λιγότερα τώρα, έχει τυχει κ μέρα να μην κάνουμε καθόλου. Από βρεγμενες πανες βέβαια φουλ. Και συνεχίζει να μας κατουραει αλύπητα.

Τέλος κοιμάται πλέον ένα 4ωρο /5ωρο σίγουρα το βράδυ για αρχη, μετά ξανακοιμαται αμεσως, όμως έχει ανάγκη να ρευτει οπότε εγώ παιδεύομαι λίγο γιατί δεν ρευεται κι εύκολα, ειδικά όταν κοιμάται. .

Αυτά κ από εμάς! ! Πολύ καψουρα! !!!!

Καλά και μια μέρα μαραθώνιου αρκεί ...δεν χρειαζόμαστε παραπάνω :P... αφού τη Δευτέρα δεν πρόλαβα καλά καλά να φάω...άσε που ζυγίστηκα την Τρίτη και είχα πέσει σχεδόν ένα κιλό....παρόλο που στο ράντσο με το all inclusive και τους μπουφέδες του έδωσα και κατάλαβε...τα κιλά μιας και μιλάμε πλέον μόνο για τα μωράκια..εγώ είμαι σταθερά στα μείον 7 με 8.... για τις εγκυούλες που ακόμα έχουν χρόνο μπροστά τους...όσα πάρετε πάνω από 9 να ξέρετε οτι θα προσπαθήσετε να τα χάσετε μετά...δεν είναι τις εγκυμοσύνης...καλά μου τα έλεγε η μαία... το βάρος του παιδιού επί δυο...αυτά είναι της γέννας...μια φίλη πήρε 17 και με μωρό έξι μηνών και φουλ θηλασμό έχει κολλήσει στα συν 10!!! Χάνονται δεν λέω...αλλά με προσπάθεια...για τον μάρσιπο πάντως τον mei tai συνιστώ ανεπιφύλακτα...έχουν γύρω στα 60 ευρώ..εγώ είχα την τύχει να μου τον δανείσουν και πάλι...μπαίνει βγαίνει πανεύκολα και το μωρό είναι σούπερ...βέβαια μόνο την όρθια στάση να κοιτάει εμένα έχω χρησιμοποιήσει και μπορστά όχι πίσω...πάντως και τον μεγάλο τον είχα από νεογέννητο μέχρι και τελευταία φορά 18 μηνών που ήταν 11 κιλά και κάτι και είχαμε πάει σε ένα μονοπάτι στο καρπενήσι...τότε με είχε κουράσει η αλήθεια είναι....αφού και τώρα στα 5 κιλά και κάτι και μετά από ένα δύωρο πιάνομαι...μαρακίζ...μακάρι να περάσουμε και εμείς στα κακά μια φορά την ημέρα...ανυπομωνώ...γιατί τούτος εδώ κάνει πολλές φορές από λίγο...όσο για τον ύπνο...αλλάξαν λίγο τα ωράρια του...με την αλλαγή της ώρας...εχτές κοιμήθηκε 10 και κάτι θηλάσαμε στι 1 την ώρα που πηγα για ύπνο δηλαδή και ξύπνησε στις 4.30...μετά στις 6 ξύπνησε αλλά δεν θήλαζε...και πήγε 8 να θηλάσει...σήμερα τρώμε και κοιμόμαστε...τι χαρούμενη μέρα...

bA9gp3.png

Για τα κιλά. . Είμαι μείον 7 ακόμα και εγω, οσο δηλαδη όταν βγηκα από μαιευτήριο. ΟΜΩΣ, ειμαι πιο τσουπωτη από ότι έγκυος. Κι αυτο γιατί τρώω, λόγω θηλασμού πεινάω και δεν αντιστεκομαι όσο πριν. Πιστεύω δηλαδή αν προσεχα θα έχανα κι άλλα υγρα, πρηξιματα δεν ξέρω, όμως παχυνα οπότε έμεινα στα ίδια. Σαν αντιλογισμος κάτι. Ξεκίνησα να πρόσεχω τη Δευτέρα, δεν κάνω δίαιτα αλλά πρόσεχω, κάνω σαν διατροφή, άρχισα και να περπατάω οπότε πιστεύω θα τα χασω σιγά σιγά. Μόλις αρχίσω να κοιμάμαι ακόμα καλύτερα θα αρχίσω και γυμναστικουλα στο σπίτι, κοιλιακούς κι ενδυναμωση μεσης και γονατων. Δεν μας βλέπω καλά!! :rolleyes:

Αλήθεια με ζάχαρο πως πας? Εγώ έφαγα ένα πρωινο μια μπολάρα με δημητριακα και ήμουν οκ οπότε πιστευω μας τελείωσε. Καμπυλη ποτέ κάνουμε καλού κακού?

Καλημέρα και απο εμας!!!

Μια χαρα σας βλέπω όλες κορίτσια!!! Και τις εγκυουλες και τις μανουλες!!!

Και εμεις τα παμε πολύ καλά με τον μικρό!!! Εχει 2 μέρες βέβαια που ειναι αρκετα αγκαλίτσας!!!! Μπορώ να πω ότι μειωθηκαν οι ωρες που κοιμαται την ημέρα αλλά το βράδυ κοιμομαστε στις 9 και ξυπνάει 2 φορές και μια τα ξημερώματα 5κ30-6.... Βέβαια για να κάνει τετοιο υπνο πρέπει να ειναι στο κρεβατι μαζί μας και με το στηθος μου αγκαλια!!! Όχι να θηλάζει! Απλά το πιάνει!!! Σιγα σιγα θέλω να μπει στην καλαθούνα κοριτσια... ειναι πολύ δυσκολο και οι 3 στο κρεβατι!!! Δεν ειναι και ο καλύτερος υπνος!! αλλά κλάιει γοερα!! Χθες εβγαλε πρωτη φορα και δακρυα!!! χαχαχαχα!! τις βολτες μας τις πάμε και εμεις!! Εχουμε βγει 3 φορες από το σαββατο!! Εχει τελειο καιρό περίεργο για την Εδεσσα και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε!! βεβαια οι γιαγιαδες καταλένε όλη μέρα αλλά δεν δίνω σημασία!!

Το ρουθούνισμα που εχουμε από το νοσοκομειο καλα κρατει ακόμα!! Πως βάζετε βρε κορίτσια τον ορό για να είναι αποτελεσματικος? πήγα για αναρροφητηρα και μου εδωσα όχι τη φουσκίτσα, το αλλο που ρουφαει η μαμα απο το σωληνακι αλλά δεν το βλέπω σόι.....

Από θηλασμό πάμε καλά καθώς αυξησε την ώρα που θηλάζει... Αλλά το ρέψιμο με δυσκολεύει τόσο πολύ!!!!! καμια φορα τον παίρνει ο υπνος το βράδυ χωρις να ρευτει αλλά βλέπω κάπως ανήσυχο τον ύπνο τ!!! Μέχρι στιγμής το καρότσι με βολεύει παρα πολύ... Αλλά είναι τόσο αγκαλίτσας στο σπίτι που σκεφτομαι το μαρσιπο γτ από μυικη δύναμη είμαι κλαφτα χαραλαμπε και ζορίζομαι συνεχεια αγκαλια!!!!

όσον αφορα εμενα, η τομή μου είναι αρκετα καλά αν και από τις κλωτσιες του μικρού ωρες ωρες νιώθω τράβηγμα!!! Είναι τόσο χαμηλά... Δεν φαίνεται με τπτ!! Αλλά κορίτσια εκανα τοοοοσες ραγαδες γύρω από τον αφαλό!!! Είναι μωβ ακόμα και θα πάρω κρέμα!!αν γίνει τπτ!! Ούτε μια ραγαδα αλλού και εκανα εκει!!!! Πφφφφ... Από κιλά είμαι στα 61... Εχω χασει περίπου τα 11 από τα 13...Βέβαια η διατροφή μου τωρα δεν ειναι και η καλύτερη.... Τα ενδιαμεσα γευματα μου ειναι πολύ πρόχειρα, τυπου κρουασαν αλλά μόνη όλη μερα δεν προλαβαινω και πολλά! Βεβαια το μεσημεριανό μας φροντίζω να είναι υγιεινό και από όλες τις ομάδες τροφων!!

Χαίρομαι γτ μεχρι στιγμης τα εχω καταφέρει όοοολα μόνη!!! Σμρ πρωτη μέρα που θα φαμε από την πεθερα και αυτό γτ εχει μουσακα!!!

Τον ακούω να μουρμουρίζει οπότε ετοιμάζομαι για το πρωινο τ ξύπνημα!! θα πάμε και βολτίτσα σμρ!! 18 βαθμους λέει ο καιρός και ηδη ο ηλιος γεμισε το σπίτι μας!!

Φιλιά σε ολες!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλά και μια μέρα μαραθώνιου αρκεί ...δεν χρειαζόμαστε παραπάνω :P... αφού τη Δευτέρα δεν πρόλαβα καλά καλά να φάω...άσε που ζυγίστηκα την Τρίτη και είχα πέσει σχεδόν ένα κιλό....παρόλο που στο ράντσο με το all inclusive και τους μπουφέδες του έδωσα και κατάλαβε...τα κιλά μιας και μιλάμε πλέον μόνο για τα μωράκια..εγώ είμαι σταθερά στα μείον 7 με 8.... για τις εγκυούλες που ακόμα έχουν χρόνο μπροστά τους...όσα πάρετε πάνω από 9 να ξέρετε οτι θα προσπαθήσετε να τα χάσετε μετά...δεν είναι τις εγκυμοσύνης...καλά μου τα έλεγε η μαία... το βάρος του παιδιού επί δυο...αυτά είναι της γέννας...μια φίλη πήρε 17 και με μωρό έξι μηνών και φουλ θηλασμό έχει κολλήσει στα συν 10!!! Χάνονται δεν λέω...αλλά με προσπάθεια...για τον μάρσιπο πάντως τον mei tai συνιστώ ανεπιφύλακτα...έχουν γύρω στα 60 ευρώ..εγώ είχα την τύχει να μου τον δανείσουν και πάλι...μπαίνει βγαίνει πανεύκολα και το μωρό είναι σούπερ...βέβαια μόνο την όρθια στάση να κοιτάει εμένα έχω χρησιμοποιήσει και μπορστά όχι πίσω...πάντως και τον μεγάλο τον είχα από νεογέννητο μέχρι και τελευταία φορά 18 μηνών που ήταν 11 κιλά και κάτι και είχαμε πάει σε ένα μονοπάτι στο καρπενήσι...τότε με είχε κουράσει η αλήθεια είναι....αφού και τώρα στα 5 κιλά και κάτι και μετά από ένα δύωρο πιάνομαι...μαρακίζ...μακάρι να περάσουμε και εμείς στα κακά μια φορά την ημέρα...ανυπομωνώ...γιατί τούτος εδώ κάνει πολλές φορές από λίγο...όσο για τον ύπνο...αλλάξαν λίγο τα ωράρια του...με την αλλαγή της ώρας...εχτές κοιμήθηκε 10 και κάτι θηλάσαμε στι 1 την ώρα που πηγα για ύπνο δηλαδή και ξύπνησε στις 4.30...μετά στις 6 ξύπνησε αλλά δεν θήλαζε...και πήγε 8 να θηλάσει...σήμερα τρώμε και κοιμόμαστε...τι χαρούμενη μέρα...

Για τα κιλά ανάλογα στην γυναίκα φαντάζομαι..στον γιο μου πήρα 15 κιλά Κ έχασα 19 μέσα σε 9 μήνες τα πρώτα 15 τα έχασα μέχρι τους πρώτους 5 μήνες το πολυ,το βάρος του ήταν 3450 ,51 πόντους ύψος...τώρα κοντεύω να κλείσω τον 5ο μήνα κ εχω πάρει σχεδόν 3 με 3.5 κιλά...τα παίρνω πιο σιγά αυτή την φορά...ενώ στον πρώτο τα πήρα μαζεμένα μετά τον 5ο..τώρα ποσά θα φτάσω δεν ξέρω..όσο μπορώ προσέχω.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαράκι μου μια χαρά σε ακούω, μπράβο! Έχω παρει κι εγώ αυτόν τον ρινικο αποφρακτηρα για τις μυξούλες και με έχει βολέψει. Λένε πως μπορει να προκαλέσει θέμα στο τυμπανο οπότε το κάνω ήρεμα κ προσεχτικα, ο παιδίατρος μου συνέστησε το πουαρ (φούσκα) αλλά μου είπε οκ και γι αυτό. Τον βάζω στο πλάι, πιεζω τον ορό στα ρουθουνια κ ρουφαω απαλά τις μυξούλες,. Προσοχή να είναι αρκετά υγρή η μύτη από τον ορό, ώστε να ρουφιουνται εύκολα.

Για το ρεψιμο επειδή και μενα παιδεύεται, ξεκινήσα να τον θηλάζω πιο ορθιο τα βράδια και μέχρι στιγμής πιάνει, δοκίμασε το!

Να πάρεις μαρσιπο κ γρήγορα, μην το καθυστερήσεις όπως εγώ, οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα να συνηθίζει.

Εμεις έχουμε γίνει πολύ σουρτουκοι την τελευταία εβδομάδα, καθε μερα έξω είμαστε και μου κάνει καλό, σπουδαίο πράγμα ο καλός καιρός! Σήμερα πήρα αποτελέσματα από ΠΑΠ και αιματολογικες. Τούρμπο ειμαι πιο καλά από ποτέ. Μέχρι και αιματοκριτη έχω 42, ποιος εγω.

Για όσες θηλάζετε καλό είναι να κάνετε τις εξης εξετάσεις: γενικές αίματος, σίδηρος, φεριτινη, βιταμίνες D3 και B12, TSH και ασβέστιο.

Κορίτσια σήμερα είναι μέρα ύπνου και λάτζας για εμένα...ο μικρός έχει αρχίσει τα γελάκια και την επικοινωνία και ενθουσιάζομαι...μπορώ να πω ακόμα περισσότερο και από τον πρώτο γιο....την δεύτερη φορά νομίζω βλέπεις το μωρό με άλλο μάτι...λόγω εμπειρίας ίσως, μεγαλύτερης ηρεμίας και γνωρίζοντας οτι αυτές οι στιγμές περνάν και δεν ξαναγυρνάν.....για τον θηλασμό να πω οτι παραδόξως σε αυτό το μωρό ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά..δεν ξέρω αν είναι στο παιδί βέβαια ή στο οτι έχω ξαναθηλάσει και το σώμα ξέρει....στα 10 λεπτά συνήθως έχουμε τελειώσει...ενώ ο πρώτος ακόμα και 2 μηνών μπορεί να καθόταν και μισή ώρα και βάλε...εχτές και ενώ τα λόχεια είχαν σταματήσει δυο μέρες πριν τα σαράντα είδα αιματάκι...ροδαλό σε σταγόνες...φρίκαρα...ο πατέρας μου είπε να μην ανησυχώ...λέω λες να αδιαθέτησα; Στο πρώτο παιδί αδιαθέτησα στους 7 μήνες...για να δούμε...ΠΑΠ μου είπε ο γιατρός αφού αδιαθετήσω...παρόλο που έχω να κάνω πάνω από 2 χρόνια...για εξετάσεις η ενδοκρινολόγος είπε να κάνω καμπύλη στους τρεις μήνες και του θυροειδούς..να δούμε αν θα συνεχίσουμε το χάπι ή θα το κόψουμε...παίρνω χαμηλή δόση Τ4. μαρακίζ για το ζάχαρο φοβάμαι να τρυπηθώ..φοβάμαι οτι το μεταγευματικό πρόβλημα το έχω ούτως ή άλλως...αλήθεια εσύ πως το τσεκάρεις; στην ώρα ή στο δύωρο...γιατί εκτός κύησης...νομίζω οτι το κοιτάνε στις δύο ώρες...φοβάμαι να σου πω...και δεν το κοιτάω...γιατί με αυτά που τρώω...άστα βράστα...

bA9gp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσάκια!!τι κάνετε πως ειστε;

Εγω ειμαι καλα πηγα στο γιατρο μαμα κ γιος μια χαρα! Μέσα στην εβδομάδα εχω να κανω κ τη καμπύλη!εσεις μανούλες που γεννήσατε σε ποια εβδομάδα ειχατε κανει τη καμπύλη;marakiz απο οτι θυμαμαι είχες θέμα με την καμπύλη πως έκανες διαβήτη κύησης;είχες κάποιο πρόβλημα απο πριν η ξαφνικά σ ήρθε;εκείνο το καιρο ειχα "χαθεί" απο τη παρέα κ τη μετέπειτα πορεία σου δεν τη γνωρίζω!!εχω βάλει αρκετά Κιλά χώρις να τρωω,τρωω όπως πριν τίποτα παράπανω κ μπορω να πω κ λιγότερο γιατι μετα το μετανιώνω απο το στομάχι μ δεν μπορω να χωνέψω!!κ εχω παχύνει πολυ το βλέπω κ δεν καταλαβαίνω πως εντάξει το τελευταίο καιρο φταίει κ το ολη μέρα ξάπλα λογικό το βρίσκω!!

Τα μωράκια μας πως ειναι;

Βρε κούκλες κ κατι ακόμα εδω κ δυο τρεις μερες μ βγαίνει οτι κατι γράφεται κ πατάω να δω κ το τελευταίο μυνημα μ βγαίνει της zadige το "κοριτσια σημερα ειναι η μέρα ύπνου"γιατι κολησε;; Ξέρετε τι μπορει να φταίει;

Καλημερα κοριτσάκια!!τι κάνετε πως ειστε;

Εγω ειμαι καλα πηγα στο γιατρο μαμα κ γιος μια χαρα! Μέσα στην εβδομάδα εχω να κανω κ τη καμπύλη!εσεις μανούλες που γεννήσατε σε ποια εβδομάδα ειχατε κανει τη καμπύλη;marakiz απο οτι θυμαμαι είχες θέμα με την καμπύλη πως έκανες διαβήτη κύησης;είχες κάποιο πρόβλημα απο πριν η ξαφνικά σ ήρθε;εκείνο το καιρο ειχα "χαθεί" απο τη παρέα κ τη μετέπειτα πορεία σου δεν τη γνωρίζω!!εχω βάλει αρκετά Κιλά χώρις να τρωω,τρωω όπως πριν τίποτα παράπανω κ μπορω να πω κ λιγότερο γιατι μετα το μετανιώνω απο το στομάχι μ δεν μπορω να χωνέψω!!κ εχω παχύνει πολυ το βλέπω κ δεν καταλαβαίνω πως εντάξει το τελευταίο καιρο φταίει κ το ολη μέρα ξάπλα λογικό το βρίσκω!!

Τα μωράκια μας πως ειναι;

Βρε κούκλες κ κατι ακόμα εδω κ δυο τρεις μερες μ βγαίνει οτι κατι γράφεται κ πατάω να δω κ το τελευταίο μυνημα μ βγαίνει της zadige το "κοριτσια σημερα ειναι η μέρα ύπνου"γιατι κολησε;; Ξέρετε τι μπορει να φταίει;

Για το τελευταίο κ μένα το κάνει...θα κόλλησε μάλλον...

τώρα για την καμπύλη εγώ θα την κάνω μετά τις 13/12 κάπου εκεί..εγώ στον πρώτο γιο μου ήμουν οκ..τώρα θα δούμε...από κιλά εγώ έχω βάλει +4 κ κλείνω τον 5ο τώρα την άλλη βδομαδα

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε? ?

Δημητρούλα ξαφνικά ήρθε ο διαβήτης κυησης δεν είχα θέμα πριν. Ευτυχώς με τη διατροφή ήταν ελεγχομενος και λόγω αυτής δεν ξεφυγα στα κιλά. Η ξάπλα με είχε κάνει και μενα να τσιμπάω εύκολα τα κιλά! Πόσα έχεις πάρει, δεν έχεις ζυγιστει?

Zadige στη μία ωρα έχω μετρηθεί! Μου χει μείνει μια ταινία μονο θα φάω κάτι πολύ πολύ κακό και θα μετρηθώ στις 2 ώρες να με τσεκάρω κ έτσι.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ο μπέμπης κοιμάται κατά τις 9, ξυπνάει μόνο για να φάει και σηκωνομαστε 7 με 8. Αν δεν χρειαζόταν να τον κρατάω όρθιο ακόμα και μετά το ρεψιμο για λίγο θα έκανα τρελούς ύπνους. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί και τη μέρα έχει αρχίσει και κοιμάται λίγο στο ριλαξ , λίγο στο καροτσι; αποκοιμιεται μόνος του κάποιες φορες. Καλή εξέλιξη δεδομένου ότι κοιμοταν μόνο αγκαλιτσα /στήθος.

Στο εμβολιο ούτε λεπτό δεν έκλαψε, μάγκας ο μικρός κύριος! Την επόμενη μέρα έκανε ολη μέρα δέκατα κι αυτό ήταν. Το Σάββατο ζυγιστηκαμε μόνο 150 γρ παραπάνω, προβληματίστηκα λίγο, νομίζω όμως τελικά πως κάποιο λάθος είχα μετρήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Το ζυγισα σμρ κ έχει πάρει σε 2 μέρες 80 γρ. Επίσης μάζεψα ρούχα 0-3 δεν του κάνουν, 61 εκ. τον μέτρησε ο γιατρός! ! Με 6400 πλέον φόραμε 3-6 μηνών.

Αυτά τα νέα μας! Τα δικα σας!! Είμαι πολύ καψουρα δεν ξέρω αν σας το είπα! !

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε? ?

Δημητρούλα ξαφνικά ήρθε ο διαβήτης κυησης δεν είχα θέμα πριν. Ευτυχώς με τη διατροφή ήταν ελεγχομενος και λόγω αυτής δεν ξεφυγα στα κιλά. Η ξάπλα με είχε κάνει και μενα να τσιμπάω εύκολα τα κιλά! Πόσα έχεις πάρει, δεν έχεις ζυγιστει?

Zadige στη μία ωρα έχω μετρηθεί! Μου χει μείνει μια ταινία μονο θα φάω κάτι πολύ πολύ κακό και θα μετρηθώ στις 2 ώρες να με τσεκάρω κ έτσι.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ο μπέμπης κοιμάται κατά τις 9, ξυπνάει μόνο για να φάει και σηκωνομαστε 7 με 8. Αν δεν χρειαζόταν να τον κρατάω όρθιο ακόμα και μετά το ρεψιμο για λίγο θα έκανα τρελούς ύπνους. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί και τη μέρα έχει αρχίσει και κοιμάται λίγο στο ριλαξ , λίγο στο καροτσι; αποκοιμιεται μόνος του κάποιες φορες. Καλή εξέλιξη δεδομένου ότι κοιμοταν μόνο αγκαλιτσα /στήθος.

Στο εμβολιο ούτε λεπτό δεν έκλαψε, μάγκας ο μικρός κύριος! Την επόμενη μέρα έκανε ολη μέρα δέκατα κι αυτό ήταν. Το Σάββατο ζυγιστηκαμε μόνο 150 γρ παραπάνω, προβληματίστηκα λίγο, νομίζω όμως τελικά πως κάποιο λάθος είχα μετρήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Το ζυγισα σμρ κ έχει πάρει σε 2 μέρες 80 γρ. Επίσης μάζεψα ρούχα 0-3 δεν του κάνουν, 61 εκ. τον μέτρησε ο γιατρός! ! Με 6400 πλέον φόραμε 3-6 μηνών.

Αυτά τα νέα μας! Τα δικα σας!! Είμαι πολύ καψουρα δεν ξέρω αν σας το είπα! !

Μαρακίζ θα σε ρώταγα για τα ρούχα...φαντάζομαι οτι δεν θα σας έκαναν πια και ομολογώ σας περίμενα πάνω από 61 μιας και γεννηθήκατε κοτζάμ 55 εκατοστά...εμείς από 51 έχουμε πάει 58 και τα ρούχα είναι τσίτα..αλλά τα προτιμώ από τα φαρδουλά των 6 μηνών..από κιλά έχουμε κάτσει στο βάρος...δεν με παραξενεύει όμως καθώς το είχα περάσει και με τον μεγάλο που από 2 προς 3 μήνα είχε πάρει όλα κι ολα 390...αυτή τη βδομάδα ας πούμε οτι βάλαμε 100... είμαστε 5800...σήμερα ο μικρός ειναι αρκετά ανήσυχος...μάλλον μου αυξάνει την παραγωγή...σε γενικές γραμμές κοιμάται αρκετά...το βάδυ δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα...Μια μέρα μου έκανε 9 με 3 μια άλλη 8 με 1...μια άλλη 11.30 με 5 το πρωί...τα σερί του είναι απρογραμμάτιστα...εγώ πάντως κοιμάμαι...με τα κακά έχουμε θέμα πια...κάνει μια και καλή...αν δε δεν κάνει μια μέρα το¨χουμε σίγουρο το λέρωμα...τις προάλλες τον αλλάξαμε στο πορτ μπακάζ καθώς με τα δυο καρεκλάκαι πίσω και χωρίς καρότσι τι να κάνουμε...τον βάζω αρκετές φορές στο μάρσιπο όταν βγαίνουμε σε πάρκα κτλ.. κοιμάται τέζα...μέχρι 2 ώρες την παλεύω άνετα...μετά ίσως κουράζομαι λίγο..

Για τον διαβήτη...δεν τολμώ να τρυπηθώ...το χω ρίξει τόσο στο γλυκό που νομίζω οτι θα δω κανά 300ρι...έχω πολλές ταινιες βέβαια...αχρείαστες...από κιλά έβαλα λίγο αυτές τις μέρες...αλλά πάλι κάτω από τα προ εγκυμοσύνης.. Πάντως στις περισσότερες κοπέλες που είχαν στην πρώτη είχαν και στη δεύτερη...ξέρω και μια που δεν έχει στην πρώτη αλλά στη δεύτερη..παίζει και η ηλικία ρόλο...και το φαγητό παιδιά...η κοπέλα με την παθολογική καμπύλη που δεν πρόσεχε, γέννησε κορίτσι 3800 στην 38 εβδομάδα...αφού έχουμε δυο μήνες διαφορά και η μικρή της είναι ήδη 7 κιλά!!! Πάντως νομίζω οτι μετά τα 5.5 κιλά από θέμα ύπνου είναι καλύτερα τα πράγματα με το μωρό...ξέρω και κοριτσάκι 15 μηνών 8.5 κιλά...

Μια φίλη που είχε και στο πρώτο παιδί έχει και τώρα...επειδή πρόσεχε εξ αρχής πήρε και αυτή 5 κιλά και είναι στην 36 εβδομάδα...άρα μαρακίζ με το καλό στο δεύτερο ξέρεις...δεν θα σου μείνουν κιόλας...

ο παιδίατρος σου πάντως μαρακίζ πρέπει να ειναι πολύ ελαφροχέρης...να μην κλάψει καθόλουΝΎΝΎ εμένα πάντως του έδωσε και κατάλαβε...πολύ πόνος πολύς σπαραμός...

μου λείπει πάντως η εγκυμοσύνη ώρες ώρες..αν και χαίρομαι που τρώω χωρίς τύψεις

Επίσης για τα εμβόλια η δική μου ενώ πέρσι ήταν αρνητική φέτος μου είπε να κάνουμε το bexsero καθώς της έτυχε περιστατικό με κοριτσάκι που τελικά είχε μινιγγίτιδα...αγχώνομαι λίγο...

σε θέματα εγκυμοσύνης ξέρει καμία τι έιναι οι αυξημένες αντιστάσειςΝΎ φαίνονται λέει στο ντόπλερ και το έχει μια γνωστή μου

bA9gp3.png

Ο παιδίατρος είναι όντως ελαφροχερης και δεν του το χα. Έκανε και σε μας της γρίπης με την ευκαιρία κ δεν καταλάβαμε τπτ. Βασικά ημουν έτοιμη για πολλά κλάματα κι όμως ο μπεμπης εκανε ένα ουααα κ αυτό ήτανε, μας άφησε βλάκες.

Για την πρόσληψη βάρους τι λέει ο δικός σου παιδίατρος? Εμάς είπε πως πρέπει να παίρνει τουλάχιστον 200 γρ την εβδομάδα γιατί αλλιώς δεν θα του φτάνει και τσαντιζομαι γιατί αν δεν το είχα μελετήσει πολυ με το θηλασμό θα με είχε κάνει να αγχωθω την τελευταία εβδομάδα.

Στα σερί το βράδυ και εμένα δεν είναι αυστηρά στις 9, παίζει 8-10 ο πρώτος ύπνος. Συνήθως νυσταζει και νωρίτερα και το παλεύω να το πάω τουλάχιστον 9 αφού προσπαθώ να κοιμάμαι όταν κοιμάται αλλά οκ δεν μπορώ να κοιμηθώ και πριν τις 11!!

Για τα κακακια.. άσε! !! Ρε όλη την πάνα όμως! ! Μεχρι και πουλάκι/παπαρακια μες στο σκατό είναι!! Πρεπει να τον παρω χαμπαρι εγκαιρα αλλιως θα εχω να πλυνω κ τα ρουχα του τα λερωνει. Κάνει 1-3 φορές την ημέρα, σχεδόν ποτέ βράδυ και σχεδόν ποτέ δεν τον αλλάζω το βράδυ για σκέτο τσισα.

Γεια σας κοριτσια!εγω εχω ευχάριστα νέα!εκανα χθες το καρδιογράφημα εμβρύου κ ολα ειναι φυσιολογικά!το ball υπαρχει ακόμα στη καρδούλα μας αλλα απο τη στιγμή που δεν ειναι κατι παθολογικό το ξεχνάμε κ προχωράμε παρακάτω!!εκανα κ τη καμπύλη(εαξ η γλυκόζη)κ ειναι κ αυτη μια χαρα!!ειμαι πολυ ευτυχισμένη κοριτσάκια μου ολα καλα!ολα καλα πλέον απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου κ αρχίζω κ βλέπω με αλλο μάτι οτι ο Φεβρουάριος δεν αργεί κ τοσο!!χααχχαχα!εσεις πως ειστε;;πολλα πολλα φιλάκια στα μωράκια,στις κοιλίτσες τις φουσκωμένες κ στις μανούλες!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε;; διαβασα τα πάνω πάνω μηνυματα γιατι τον ένα μπεμπη τον κουναω στο ριλαξ και τον άλλο τον έχω στην αγκαλιά μου και με το χερι που περίσσεψε σας γραφω! διαβασα θετικες εξελίξεις και πολύ χαρηκα! τιτακι μια καλή εγκυμοσυνη να σου ευχηθώ! συγχαρητηρια! τι πρόβλημα είναι αυτό με τα λευκά; δε ξερω να σου απαντησω. ο γιατρος τι ειπε;;;

δημητρουλα περασες τον σκοπελο της καμπύλης χωρίς κανενα προβλημα! οι περισσότερες απο εμας εκεί είχαμε ένα θεματακι!! οποτε όλα καλά, λιγο εμεινε θα δεις!

Marakiz τι κανει ο κουκλος σου;; αληθεια γεννηθηκατε 55 εκατοστα;; εμενα τα παιδια μου γεννηθηκαν 48 εκατ, τα διδυμα μάλιστα δεν τα μέτρησαν καν λόγω προωρότητας. τωρα και εμεις φτασαμε τα 61 εκατοστα ο Απόστολος, ο Δημητρης ςιναι 60 εκατ και οι δυο ειναι 5.500 κιλά. εμεις εχουμε ενα θεμα με το γαλα γιατι ειναι ακριβο και δυσευρετο. και εμεις φοραμε φορμακια 3-6 γιατι θελω να ειναι ευρυχωρα τα ρουχα τους και να μην στεκονται λυγισμενα τα ποδαρακια τους στα πιο στενα φορμακια. με τα κακακια τους εχουμε ενα θεματακι. ο δημητρης σπανια να τα κανει μονος του

Zadige μου φαινεται πως είσαι γεννημένη μάνα! και μάλιστα αγορομάνα! τα καταφέρνεις τέλεια με την ανατροφή! Φτου φτου σκόρδα!!! Εγω πάλι πολλή κουραση. ελάχιστα κοιμάμαι για να προλαβαινω να κάνω τις δουλειες του σπιτιου, το διδακτ, να φροντιζω τα μωρά και τα μεγαλύτερα μου τεκνα. αναρωτιέμαι πότε θα ρθει εκείνη η μέρα που θα πάω κάπου χωρίς άγχος και χωρις να κοιτάζω την ώρα. σκέφτομαι να τα στειλω και στον βρεφονηπιακο και αν με προσλάβουν σε μία δουλεια για την οποία σημερα έκανα αίτηση, θα πάρω και εγω μία κοπελα φροντιστή. εκεινο που θελω διακαως είναι να κάνω μανικουρ πεντικιουρ, αλλα σαν δυσκολο μου φαινεται. κατα τ' άλλα εμενα δεν μου λειπει καθολου η εγκυμοσυνη και ειναι η πρωτη φορα που νιωθω απέχθεια γιατι στις άλλες μου γεννες την νοσταλγούσα την φουσκωτη κοιλιτσα. Zadige μου φαινεται πως πας κ για τριτο!!!

εγω αυτες τις μερες βλέπω μπομπονιερες βαπτισης. θα αγορασω το στολιδι και θα τις φτιαξω μονη μου. μου αρεσουν οι μηχανες αντικα αλλα μόνο το στολιδι κοστιζει 4 ευρω! εκλεισα και την εκκλησια. βαπτιζομαστε στις 16 Ιουλίου! αχ πότε θα φτασουμε στο καλοκαιρι!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε;; διαβασα τα πάνω πάνω μηνυματα γιατι τον ένα μπεμπη τον κουναω στο ριλαξ και τον άλλο τον έχω στην αγκαλιά μου και με το χερι που περίσσεψε σας γραφω! διαβασα θετικες εξελίξεις και πολύ χαρηκα! τιτακι μια καλή εγκυμοσυνη να σου ευχηθώ! συγχαρητηρια! τι πρόβλημα είναι αυτό με τα λευκά; δε ξερω να σου απαντησω. ο γιατρος τι ειπε;;;

δημητρουλα περασες τον σκοπελο της καμπύλης χωρίς κανενα προβλημα! οι περισσότερες απο εμας εκεί είχαμε ένα θεματακι!! οποτε όλα καλά, λιγο εμεινε θα δεις!

Marakiz τι κανει ο κουκλος σου;; αληθεια γεννηθηκατε 55 εκατοστα;; εμενα τα παιδια μου γεννηθηκαν 48 εκατ, τα διδυμα μάλιστα δεν τα μέτρησαν καν λόγω προωρότητας. τωρα και εμεις φτασαμε τα 61 εκατοστα ο Απόστολος, ο Δημητρης ςιναι 60 εκατ και οι δυο ειναι 5.500 κιλά. εμεις εχουμε ενα θεμα με το γαλα γιατι ειναι ακριβο και δυσευρετο. και εμεις φοραμε φορμακια 3-6 γιατι θελω να ειναι ευρυχωρα τα ρουχα τους και να μην στεκονται λυγισμενα τα ποδαρακια τους στα πιο στενα φορμακια. με τα κακακια τους εχουμε ενα θεματακι. ο δημητρης σπανια να τα κανει μονος του

Stis eksetaseis Gia to progenetiko elexo sto aima deyteri fora tin ksana Kanw ipe pos einai Kati pou to aima puzei twra poy tha ksanapaw tha ta diksw.apla elega mipws kapoia ksetei

Stis eksetaseis Gia to progenetiko elexo sto aima deyteri fora tin ksana Kanw ipe pos einai Kati pou to aima puzei twra poy tha ksanapaw tha ta diksw.apla elega mipws kapoia ksetei

Τα λευκά είναι συνήθως ανεβασμένα όταν έχουμε κάποια λοίμωξη, ωστόσο εσένα είναι οριακά και στην εγκυμοσύνη συνηθίζεται να είναι λίγο ανεβασμένα, ρώτα και τον γιατρο σου αλλά λογικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα., θα το παρακολουθείς.

Δημητρούλα πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά! ! Ο Φλεβάρης όντως δν είναι κ τόσο μακρια!

Ριτακι! ! Που είσαι εσύ? Ο μικρός γεννήθηκε ψηλουλης ναι, ακόμα ψάχνουμε απο που πήρε χαχαχα!

τιτακι μου συγχαρητήρια κορίτσι μου..όλα θα πάνε σούπερ!!για τις αίματος δεν γνωρίζω...σίγουρα θα σ πει ο γιατρός σ!!!!

Ρίτα μου...μια χαρά είναι τα μωρά σου!!!κ με το καλό η βάπτιση!!!!

Δήμητρα μου τέλεια αφού είσαι καλά με την καμπύλη μια χαρά..μην αγχώνεσαι...

μαρακιζ μου 55 πόντους θηρίο!!!μια χαρά!!!εμένα ήταν 51 ο μικρός ..τώρα αυτός εδώ θα δούμε...

εγώ κορίτσια μια χαρά...μετά τις 13/12 έχω την καμπύλη κ εχω αγωνία..στον πρώτο δεν είχα κάποιο θέμα...αλλά ξέρω εγώ...έκλεισα τον 5ο τώρα κ μπήκα στο 6ο...

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...