Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Συγχαρητηρια Μαρακι να σου ζησει ο μπεμπης καλή ανατροφή και καλούς θηλασμούς! Καλη αναρρωση και σε σενα! πότε ακριβως γεννησες;;

Δηλ γεννησαμε όλες από την παρέα μας ε;; Δημητρούλα και Θάλεια αντε να παιρνετε σειρά! Δημητρούλα πότε περιμένεις εσύ τον άντρα της ζωής σου;; Τιτάκι και εσύ να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη. Zadige αν ήμασταν κοντα μεχρι και εγω θα θήλαζα! Εξπερ είσαι στον θηλασμό, φτου φτου! σε όλες έχεις συμβουλες να δώσεις. να σου πω εγω ξαναγυρισα στο γαλα που παραγγελνα από το ιντερνετ απο ένα φαρμακειο στην Αθηνα. όμως είναι ακριβα και σιγουρα σε καμια περίπτωση δεν αντικαθιστουν το μητρικο γαλα. για να μην πω πόσο κουραζομαι πλεον να καθαριζω τα μπιμπερο και να περιμενω να αδειασουν το μπουκαλι. εγω κοριτσια σπανια βγαινω με τα μωρα γιατι χανουν την ηρεμια τους και μετα δυσκολα επανερχονται. καναμε και τις εξετασεις του θυροειδη και ειναι λιγο αυξημενος. μου ζητηθηκε επανελεγχος γιατι με διορθωμενη ημερομηνια γεννησεως είναι εναμιση μηνων. πολλη κουραση και μολις τωρα αρχιζω να τα συνηθιζω.. μου λειπει ομως να βγαινω, νιωθω σαν καταδικος σε κατ οικον περιορισμο. περιμενω πως και πως να μεγαλώσουν λίγο και να βγαινουμε ανετα. δηλ οπως το κοβω από την ανοιξη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na Ste kl simera idika ixa zalades entones k sto krevati tin evgala

θα έχεις ζαλάδες είναι φυσιολογικό πολύ...σε αυτόν εδώ είχα πολύ περισσότερες από ότι στο πρώτο μου γιο.

hiEW.pngpFRip3.png

Συγχαρητηρια Μαρακι να σου ζησει ο μπεμπης καλή ανατροφή και καλούς θηλασμούς! Καλη αναρρωση και σε σενα! πότε ακριβως γεννησες;;

Δηλ γεννησαμε όλες από την παρέα μας ε;; Δημητρούλα και Θάλεια αντε να παιρνετε σειρά! Δημητρούλα πότε περιμένεις εσύ τον άντρα της ζωής σου;; Τιτάκι και εσύ να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη. Zadige αν ήμασταν κοντα μεχρι και εγω θα θήλαζα! Εξπερ είσαι στον θηλασμό, φτου φτου! σε όλες έχεις συμβουλες να δώσεις. να σου πω εγω ξαναγυρισα στο γαλα που παραγγελνα από το ιντερνετ απο ένα φαρμακειο στην Αθηνα. όμως είναι ακριβα και σιγουρα σε καμια περίπτωση δεν αντικαθιστουν το μητρικο γαλα. για να μην πω πόσο κουραζομαι πλεον να καθαριζω τα μπιμπερο και να περιμενω να αδειασουν το μπουκαλι. εγω κοριτσια σπανια βγαινω με τα μωρα γιατι χανουν την ηρεμια τους και μετα δυσκολα επανερχονται. καναμε και τις εξετασεις του θυροειδη και ειναι λιγο αυξημενος. μου ζητηθηκε επανελεγχος γιατι με διορθωμενη ημερομηνια γεννησεως είναι εναμιση μηνων. πολλη κουραση και μολις τωρα αρχιζω να τα συνηθιζω.. μου λειπει ομως να βγαινω, νιωθω σαν καταδικος σε κατ οικον περιορισμο. περιμενω πως και πως να μεγαλώσουν λίγο και να βγαινουμε ανετα. δηλ οπως το κοβω από την ανοιξη..

Τώρα κοριτσάκι μου που θα μπει κ ο χειμώνας μια χαρά θα είστε σπίτι...την άνοιξη θα έχουν ξεπεταχτει κιόλας μια χαρά...

έχουμε ακόμα κοντεύω σε 2 βδομάδες να είμαι στην Μέση ακριβώς της κύησης..

hiEW.pngpFRip3.png

Ριτακι μου υπομονη ειναι κ μικρούλια ακόμα!κ θα βγείτε,κ θα πάτε μαζί για ψώνια κ ολα θα τα κάνετε!μην αγχώνεσαι προς το παρών απόλαυσε το δεν θα ειναι ξανά τοσο μικρά έχουν ανάγκη τη φροντίδα σου οποτε μείνετε στο σπίτι κ ασχολησου μαζι τους ολοκληροτηκα τους προφυλάσσεις τωρα κιόλας ξεκινανε οι πρώτες ιώσεις!εμενα ο γιατρός μ μου ειπε να φύγω μέχρι κ απ τη δουλειά μήπως κ έρθει κάποιος πελάτης που εχει καμία ιωσουλα κ κρύωσω κ εγω!χααχαχ άκου τωρα με προφυλάσσει κ αυτός με κάθε δυνατό τροπο μετα απ αυτά που πάθαμε!!!εγω πητ ημερολογιακά κ μέχρι την αυχενική ήταν 17-2-2017 αλλα μετα άλλαξε καθώς βγαίνει μια έβδομαδα μεγαλυτερο κ τωρα τα χαρτιά λένε 10-2-2017

Καλημέρα σας , 27/9 ήταν η τελευταία επαφή , 5/10 έκανα τεστ και ήταν αρνητικό , 10/10 έπρεπε να έχω περίοδο , 9/9 ήρθαμε σε επαφή, απο τότε έχω καθυστέρηση 7 μέρες μέχρι και σήμερα , ο κύκλος μου δεν ειναι πάντα σταθερός αλλά οταν ειναι συνήθως κρατάει 30-35 μέρες , έχω πονάκια περιόδου αλλά τίποτα οι θηλές μου πονάνε αλλά οχι καθημερινά , λέτε ; φοβάμαι να κανω παλι τεστ μην ειναι αρνητικό γενικότερα είμαι αγχώδης και λέω μήπως γιαυτο δεν έχουν έρθει . Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.... 2η μέρα σμρ με τον μικρουλη σπίτι.... γενικότερα είναι πολύ ησυχος..... Κλαίει πολύ δυνατα με αναφιλητα οταν του αλλαζω πανα....Ψαχνω ενα τρόπο να την κάνω πιο χαλαρη σαν διαδικασια!!! Θηλάζει μόνο αλλά χρησιμοποιω ψευδοθηλές... ειναι ο μόνος τρόπος να μην πονάω.... Χαίρομαι γιατι λερωνει αρκετες πάνες οπότε τρώει όσο χρειάζεται.... Όταν ειναι ξύπνιος θέλει συνεχεια κατι να πιπιλάει!! Φοβάμαι να μην ενδώσω στην πιπίλα...... Κάθε φορά λέω 'κάνε λίγο υπομονή'...

όσον αφορά εμένα αισθανομαι κάπως καλύτερα από την καισαρική.... Στεναχωριεμαι γτ δεν μπορω να φροντισω τον μικρούλη όπως θελω!!!! Ξυπνησε κορίτσια.... συνεχιζω αργοτερα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ριτάκι δεν νομίζω οτι θα είχα το σθένος και την αντοχή να θηλάσω ποτέ δύο μωρά ταυτόχρονα..από την άλλη φαντάζομαι πόσο κουραστικό ειναι για σένα..αποστειρώσεις, πλυσίματα, ταίσματα, ρεψίματα κτλ...όλα επί δυο...τα γάλατα από το ίντερνετ είναι πιο φτηνά αλλά και του σούπερ μάρκετ μια χαρά είναι...η κουμπάρα μου που δουλεύει στην ανάπτυξη βρεφικών μου είπε οτι κανένα γάλα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μητρικό αλλά όσα είναι στο εμπόριο και βγαίνουν ευρωπαική ένωση έχουν τόσο αυστηρές προδιαγραφές που ειναι όλα καλά...προτίμησε αυτά χωρίς αρώματα (βανίλιες κτλ) και με τα λιγότερα ζάχαρα..

bA9gp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.... 2η μέρα σμρ με τον μικρουλη σπίτι.... γενικότερα είναι πολύ ησυχος..... Κλαίει πολύ δυνατα με αναφιλητα οταν του αλλαζω πανα....Ψαχνω ενα τρόπο να την κάνω πιο χαλαρη σαν διαδικασια!!! Θηλάζει μόνο αλλά χρησιμοποιω ψευδοθηλές... ειναι ο μόνος τρόπος να μην πονάω.... Χαίρομαι γιατι λερωνει αρκετες πάνες οπότε τρώει όσο χρειάζεται.... Όταν ειναι ξύπνιος θέλει συνεχεια κατι να πιπιλάει!! Φοβάμαι να μην ενδώσω στην πιπίλα...... Κάθε φορά λέω 'κάνε λίγο υπομονή'...

όσον αφορά εμένα αισθανομαι κάπως καλύτερα από την καισαρική.... Στεναχωριεμαι γτ δεν μπορω να φροντισω τον μικρούλη όπως θελω!!!! Ξυπνησε κορίτσια.... συνεχιζω αργοτερα!!!!

Κούκλα, και εμείς το έχουμε αυτό με τό άλλαγμα και δυσκολεύομαι να του βάλω τα χειμωνιάτικα...άντε ντύσε ένα χταπόδι που κουνιέται...για να μην έχεις ανασφάλεια πάρε ή νοίκιασε μια ζυγαριά και ζύγιζε ανά εβδομάδα. Πιπίλα και να δώσεις δύσκολα θα πάρει...πάντως οι παιδίατρος μου είπε μετά το μήνα αλλιώς μπορεί να χάσει γεύμα...και προπσαθώ εδώ και 10 μέρες αλλά την φτύνει...αργύν να την πάρουν

bA9gp3.png

Zadige ... χθες το βράδυ σε σκεφτομούν, κοιμήθηκα πολύ το απόγευμα και έτσι το βράδυ μαντεψε τι έκανα. Έβλεπα ταινία! ! Αχαχαχα!! Ωραία ήτανε!

Ριτακι το χώ ξαναπει, εσείς με τα δίδυμα είστε ηρωίδες! Κανε υπομονή, θα ζοριστείς τώρα αλλά θα αποζημιωθεις μετά θα το δεις!

Μαρακι μου καλώς πηγατε σπιτι σας και μπραβο με το θηλασμό σας! Για την πιπιλα θα έλεγα να συνεχισεις να αντιστεκεσαι, μπορεί να χάσει γεύμα αλλά και να πάθει σύγχυση θηλων, κρίμα είναι αφού τα καταφέρνετε! Εγω όσο με παίρνει δεν θα δώσω καθόλου.

Ο δικός μου στην αλλαξιερα δεν ξέρω τι εχει γινει πάντως την καταβρισκει. Έχω χώρο στον πάγκο στο μπάνιο κι εκεί τον αλλάζω/πλένω τοπικά . Την ημέρα κάνουμε και πολλές αγκαλιτσες-φιλάκια- λογακια εκει οποτε μπορει να το εχει συνδυασει.Το βράδυ τον αλλάζω με το εξω φως για να είμαστε σε βραδινό μουντ. Το μόνο που μου κατουραει πολύ συχνά ρε κοριτσια την ώρα που τον αλλάζω και γεμίζει τον κόσμο χαχα! Τώρα έχω γίνει γρήγορη και το σώζω τις περισσοτερες φορές.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Zadige ... χθες το βράδυ σε σκεφτομούν, κοιμήθηκα πολύ το απόγευμα και έτσι το βράδυ μαντεψε τι έκανα. Έβλεπα ταινία! ! Αχαχαχα!! Ωραία ήτανε!

Ριτακι το χώ ξαναπει, εσείς με τα δίδυμα είστε ηρωίδες! Κανε υπομονή, θα ζοριστείς τώρα αλλά θα αποζημιωθεις μετά θα το δεις!

Μαρακι μου καλώς πηγατε σπιτι σας και μπραβο με το θηλασμό σας! Για την πιπιλα θα έλεγα να συνεχισεις να αντιστεκεσαι, μπορεί να χάσει γεύμα αλλά και να πάθει σύγχυση θηλων, κρίμα είναι αφού τα καταφέρνετε! Εγω όσο με παίρνει δεν θα δώσω καθόλου.

Ο δικός μου στην αλλαξιερα δεν ξέρω τι εχει γινει πάντως την καταβρισκει. Έχω χώρο στον πάγκο στο μπάνιο κι εκεί τον αλλάζω/πλένω τοπικά . Την ημέρα κάνουμε και πολλές αγκαλιτσες-φιλάκια- λογακια εκει οποτε μπορει να το εχει συνδυασει.Το βράδυ τον αλλάζω με το εξω φως για να είμαστε σε βραδινό μουντ. Το μόνο που μου κατουραει πολύ συχνά ρε κοριτσια την ώρα που τον αλλάζω και γεμίζει τον κόσμο χαχα! Τώρα έχω γίνει γρήγορη και το σώζω τις περισσοτερες φορές.

Εχτές που σαραντίσαμε μιλάμε τέζα ο νεαρός...κοιμόταν όλη μέρα...και τι έκπληξη...και με ανοιχτό το μάτι δεν έκλαιγε και κοίταζε...στον παππά δε τέζα...αγγελούδι...τον έβαλα στον μάρσιπο και τον πήγα με τη βροχή...παιδί 4 επί 4... από ύπνους εχτές από 11 πήγε 3 και μετά 6...από τις 6 ακόμα κοιμάται και πίνω καφεδάκι...την πιπίλα έχει αρχίσει να την παίρνει πιο πολύ και μας έχει βοηθήσει νομίζω...το βράδυ μαρακίζ αποφεύγω να τον αλλάξω, θα το κάνω μόνο αν έχουμε ακούσει ότι έκανε κακά..και με χίλια ζόρια...έχω ένα φωτάκι νύχτας και εγώ...ευτυχώς στον ύπνο του δεν ουρλιάζει στο άλλαγμα. Συνήθως πάντως η πάνα αντέχει από 11 μέχρι 8 το πρωί...δεν τα διαφημίζουν τζάμπα τα 12ώρα στεγνής νύχτας...και όπως το έχω ξαναπεί...σύγκαμα δεν έχω δει...και με κακά να ξυπνήσει...έχουμε πάει 5150 ήδη...το κεφαλάκι το κρατάει αρκετά δυνατά...έχω εντυπωσιαστεί....η παιδίατρος λέει να τον βάζουμε μπρούμητα και όλο το ξεχνάω..να κάνει την γυμναστική του...πάντως με τα κατουρήματα σιγά σιγά θα τα γλιτώνεις...εγώ τι να πω...που έχω φάει και σκατόεκτόξευση...μέχρι και το χαλί έφαγε σκατό...πριτς και πύραυλος....μου έχει τύχει πάνω από 3 φορές...την ώρα που τον αλλάζω

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Σκατόεκτόξευση... Είχα κ εγώ μια καλή τις προάλλες, μετά μας κατουρήσε κιόλας και ολοκληρωθηκαμε!

Εμείς πήγαμε σημερα στον παπά, μιλάμε έριξε ένα κλάμα όσο το διαβαζε, ο παπάς τα είδε ολα! Μόνο την ώρα που τον πήρε στο ιερο, καθόταν παναγιτσα. . Μέτα στο σπιτι είδα πως είχε χεσει για τρεις μέσα σε μίση ώρα, γι αυτό έκλαιγε έτσι το πουλάκι μου.

Zadige μια χαρά ώρες κάνετε. Κι εμεις καλύτερα τα πάμε θεωρητικά μόνο που τις τελευταίες μέρες μου κάνει πολλές γουλιες ρε γαμωτο, χθες έκανε κι εμετούλη. Γενικά δυσκολευεται να ρευτει τα βράδια που τρωει στον ύπνο του. Κι έτσι ενώ νυσταζει δεν καλοκοιμάται θέλει ορθιο τον παιρνω αγκαλιά και χάνω ύπνο εγώ. .

Αλήθεια όταν θηλάζετε ξαπλωτές δεν το σηκώνετε να ρευτει μετα? Με τις γουλιες τι κάνετε? ? Πολυ απλυτο ρε κοριτσια απαπα! Να τον αλλάξω κάθεται σαν προβατακι, γενικά είναι ήσυχο μωρακι δεν μπορώ να πω.. Από κιλά το Σάββατο ήμαστε 5350, καλα το πάει ο φαγανας.

Μαράκι πως πας με την τομή? Καλύτερα φανταζομαι!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι νέα? Η Μαργαρίτα εξαφανίστηκε τι να κάνει άραγε.

Σκατόεκτόξευση... Είχα κ εγώ μια καλή τις προάλλες, μετά μας κατουρήσε κιόλας και ολοκληρωθηκαμε!

Εμείς πήγαμε σημερα στον παπά, μιλάμε έριξε ένα κλάμα όσο το διαβαζε, ο παπάς τα είδε ολα! Μόνο την ώρα που τον πήρε στο ιερο, καθόταν παναγιτσα. . Μέτα στο σπιτι είδα πως είχε χεσει για τρεις μέσα σε μίση ώρα, γι αυτό έκλαιγε έτσι το πουλάκι μου.

Zadige μια χαρά ώρες κάνετε. Κι εμεις καλύτερα τα πάμε θεωρητικά μόνο που τις τελευταίες μέρες μου κάνει πολλές γουλιες ρε γαμωτο, χθες έκανε κι εμετούλη. Γενικά δυσκολευεται να ρευτει τα βράδια που τρωει στον ύπνο του. Κι έτσι ενώ νυσταζει δεν καλοκοιμάται θέλει ορθιο τον παιρνω αγκαλιά και χάνω ύπνο εγώ. .

Αλήθεια όταν θηλάζετε ξαπλωτές δεν το σηκώνετε να ρευτει μετα? Με τις γουλιες τι κάνετε? ? Πολυ απλυτο ρε κοριτσια απαπα! Να τον αλλάξω κάθεται σαν προβατακι, γενικά είναι ήσυχο μωρακι δεν μπορώ να πω.. Από κιλά το Σάββατο ήμαστε 5350, καλα το πάει ο φαγανας.

Μαράκι πως πας με την τομή? Καλύτερα φανταζομαι!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι νέα? Η Μαργαρίτα εξαφανίστηκε τι να κάνει άραγε.

Μαρακίζ ειναι αναγωγές είναι πολύ νορμάλ...και ειδικά αν παρατρώει μπορει να βγάζει και πολύ γάλα...εγώ δεν τον κρατάω ποτέ να ρευτεί...ούτε μέρα ούτε νύχτα...και παρόλο που ο νεαρός δεν βετνουζώνει και πίναι αέρα και ρεύεται...ενώ ο πρώτος γιός σπάνια έως ποτέ ρευόταν...αναγωγές είχε όμως και ο πρώτος..και τόσες μάλιστα που από 2 προς 3 μήνα πήραμε μόλις 390 γραμμάρια. Το τι κάνω είναι απλό...το βράδι το παιδί κοιμάται σε σελτεδάκι πάνω δίπλα μου ώστε αν τα βγάλει να μην λερωθεί το κρεβάτι..καμία φάση που μπορεί να τα βγάζει και να είναι το κεφάλι του όρθιο...συνήθως πλάι έιναι...μπορεί να ακούσουμε να μπουρμπουληρθίζει και θα τον σηκώσω να τον βοηθήσω να τα βγάλει...αν έπρεπε να κρατάω το παιδί κάθε φορά που τρώει...κοινώς όλη μέρα...θα είχα κόψει τις φλέβες μου...εμένα πάντως δεν έχει κλάψει ποτέ μα ποτέ από βρεγμένη-χεσμένη πάνα...μπορεί να έιναι έτσι ώρες...τον είχες θηλάσει πριν πάτε;

bA9gp3.png

Τον είχα θηλασει βέβαια αλλά δεν αραξαμε ως συνηθως μέρα τη μάσα, ήμαστε κι από ύπνο μπορεί κ για αυτο. Το βραδυ κυριως εχει θεμα με το ρεψιμο, τη μέρα με το που τον σηκωνω ρευεται καπακι σαν μπεκρας. Εμένα κοιμάται διπλα μου σε λικνο next to me, που και που τον τραβαω και θηλαζουμε ξαπλωτοι αλλα ειδικα ετσι πρεπει σιγουρα να τον σηκωσω να ρευτει. Ζορικο το ρεψιμο όντως. .. Άρχισα να του βάζω σαλιαρες γιατί καμία φορα υγραινουν αρκετά τα φορμακια του και δεν θέλω να κοιμάται έστω και λίγο βρεγμενος οπότε σηκωνομαι βραδιατικο κ αλλάζω φορμάκι.

Αχ βρε κοριτσια διαβάζω τις ιστορίες σας με τα μωράκια τους θηλασμούς τα σκατακια τους εμετούς κ πολυ σας χαίρομαι!κλεινω τα μάτια μου κ ονειρεύομαι κ εγω το δικό μου νινί!το μονο που φωνάζω κ λέω με όλη τη δύναμη ψυχής που εχω ειναι φεβρουαριε αργείς;;;;;;;;;;;;;;;; Αργεί βρε κοριτσια;;;;;εχει πολυ ακόμα εεεεεε;;;;;ααααααχχχχχ!!!

Αχ βρε κοριτσια διαβάζω τις ιστορίες σας με τα μωράκια τους θηλασμούς τα σκατακια τους εμετούς κ πολυ σας χαίρομαι!κλεινω τα μάτια μου κ ονειρεύομαι κ εγω το δικό μου νινί!το μονο που φωνάζω κ λέω με όλη τη δύναμη ψυχής που εχω ειναι φεβρουαριε αργείς;;;;;;;;;;;;;;;; Αργεί βρε κοριτσια;;;;;εχει πολυ ακόμα εεεεεε;;;;;ααααααχχχχχ!!!

Οχιιιι δεν αργείιι καλομελετα κ ερχεται! Δημητρούλα ένα θα σου πω! ΚΟΙΜΗΣΟΥ! !!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Οχιιιι δεν αργείιι καλομελετα κ ερχεται! Δημητρούλα ένα θα σου πω! ΚΟΙΜΗΣΟΥ! !!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχα μην ανυσιχιες κ εχω χάσει απο τωρα τον ύπνο μου ανάσκελα και δεξιά μάλλον δεν αιματωνεται σωστά η μήτρα και στο 5λέπτο εχω ταχυκαρδίες κ νιωθω οτι μ κόβεται η αναπνοή,αριστερά οταν παω να βουλευτώ κλωτσάει κ δε μ πάει η ψυχή να κλωτσάει σε εκείνη τη μεριά κ εγω να τον πατικωνω!οποτε πάει κοριτσια όλη νύχτα στριφογυρνάω!ασε που κοιμάμαι 2 ώρες κ μετα ξυπνάω απο άσχημα όνειρα κ δε κοιμάμαι! Άστο δε το χω!θυμαμαι στις αρχές κατι ύπνους που έριχνα ήταν λες κ ειχα πέσει σε χειμερία νάρκη!χαχαχχαχ μέχρι εδω ήταν ας το αποφασίσω!!

Βρε κοριτσια να ρωτήσω κατι εσεις ποσο συχνά κάνατε αποτρίχωση με Κερί η χαλάουα στην ευαίσθητη περιοχή;εγω ειχα ρωτήσει το γιατρο μου κ μ ειχε πει ναι!η αληθεια ειναι πως το ειχα κόψει στις αρχές της εγκυμοσύνης κ χρησιμοποιούσα τη γνωστή μεθοδο(ξυράφι)οταν μπηκα στη 18η ξεκίνησα αποτρίχωση!τωρα ομως το σκέφτομαι που ειμαι κ μετα απο αμνιο μήπως ειναι επικίνδυνο;η μήπως οχι;

Το γιατρο ντρέπομαι να τον πάρω και να τον ρωτήσω μήπως κ ειναι βλακεία!

Εσεις τι λέτε;κάνατε;

Εγώ έκανα ξυραφι κι από πριν έτσι κι αλλιώς, να μην ντρεπεσαι και να πάρεις τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις!

Εγώ έκανα ξυραφι κι από πριν έτσι κι αλλιώς, να μην ντρεπεσαι και να πάρεις τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις!

Ρε συ αυτός ο ανθρωπιά θα αγιάσει τα εχει ακούσει ολα απο μένα! Μέχρι να φανταστείς τον ειχα πάρει 11 το βράδυ καλοκαίρι βεβαια να τον ρωτήσω αν επιτρέπεται να φάω το τάδε γιαούρτι!χαχαχα τα χει παίξει σιγουρα κ αλλα κουλά τον εχω πάρει να τον ρωτήσω! Απλα τωρα κόλαω σ αυτο το θέμα! Ρε Μαράκι μου με ολο το θάρρος με το ξυράφι δε σου ειχε μαυρίσει;

Ρε συ αυτός ο ανθρωπιά θα αγιάσει τα εχει ακούσει ολα απο μένα! Μέχρι να φανταστείς τον ειχα πάρει 11 το βράδυ καλοκαίρι βεβαια να τον ρωτήσω αν επιτρέπεται να φάω το τάδε γιαούρτι!χαχαχα τα χει παίξει σιγουρα κ αλλα κουλά τον εχω πάρει να τον ρωτήσω! Απλα τωρα κόλαω σ αυτο το θέμα! Ρε Μαράκι μου με ολο το θάρρος με το ξυράφι δε σου ειχε μαυρίσει;

Να μου μαυρίσει? ? Όχι γιατι, συνηθίζει να μαυριζει?

Κι εκεί που ανοίγω αμέριμνη το φόρουμ, πέφτω πάνω στη συζήτησή σας Μαρακίζ κ Δημητρούλα και δακρύζω από τα γέλια. Μου φτιάξατε τη διάθεση κι είναι ο μικρούλης μου με πυρετό!

Για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, ψηφίζω λέιζερ, που δεν μαυρίζει ούτε ασπρίζει- αλλά στην εγκυμοσύνη απαγορεύεται!

8sLrp2.png

Βρε κοριτσια να ρωτήσω κατι εσεις ποσο συχνά κάνατε αποτρίχωση με Κερί η χαλάουα στην ευαίσθητη περιοχή;εγω ειχα ρωτήσει το γιατρο μου κ μ ειχε πει ναι!η αληθεια ειναι πως το ειχα κόψει στις αρχές της εγκυμοσύνης κ χρησιμοποιούσα τη γνωστή μεθοδο(ξυράφι)οταν μπηκα στη 18η ξεκίνησα αποτρίχωση!τωρα ομως το σκέφτομαι που ειμαι κ μετα απο αμνιο μήπως ειναι επικίνδυνο;η μήπως οχι;

Το γιατρο ντρέπομαι να τον πάρω και να τον ρωτήσω μήπως κ ειναι βλακεία!

Εσεις τι λέτε;κάνατε;

κοίτα εγώ είχα ρωτήσει κ μου είπε μπορώ να κάνω λέιζερ που είδη έκανα..κάνω σχεδόν σε όλο το σώμα...απλά στην ευαίσθητη περιοχή προσέχουμε με πιο χαμηλή ένταση...κ από κάτω...δεν το κάνω πολύ...πιο πολύ το πάνω μέρος...η κοιλιά δεν κάνει λένε κ αυτό δεν το κάνω ούτε εγώ.σε όλα τα υπόλοιπα μέρη δεν έχεις θέμα.

hiEW.pngpFRip3.png

Χαχαχααχ!μαρακιζ ναι ρε συ ετσι νομίζω εμενα μ μαύρισε πάντως ετσι κ στις μασχάλες κ εκει κανω χαλάουα!το λέιζερ πιστεύω ειναι λιγο πιο τραβηγμένο για μένα που υποφέρω για ώρες απο πονοκέφαλο κ δε περνώ ούτε ντεπόν (ενω επιτρέπεται)για να μην επηρεάσω το αντράκι μου!τωρα οσο για τη χαλάουα μάλλον θα αφήσω 3-4 μερες ακόμα κ θα τη κανω!!

αλημέρα κορίτσια...τι κάνετε; πως πάνε τα μωράκια εντός και εκτός κοιλιάς;

Εμείς μετά από δυο ήσυχες μέρες περάσαμε σε ανήσυχες...τώρα είναι πιο ξύπνο και δεν διαχειρίζεται καλά το ξύπνιο του...μαρακίζ παρατήρησα οτι αυτές τις μέρες ο μικρός μου έκατσε στο βάρος...παίζει ανάμεσα σε 5100 και 5200 εδώ και 4 ημέρες...με ανεβοκατεβάσματα...μήπως πέφτουν οι ρυθμοί και τζάμπα ανησυχώ...ή μήπως η πιπίλα τελικά μας έκανε ζημειά..αν και δεν μπορώ να πω οτι αυξήθηκε ο ύπνος του και μειωθήκαν τα γεύματα...επίσης το ρουθίνισμα καλά κρατεί....του βάζω ορό πρωί και βράδυ...γάλατα εννοείται φουλ...λερώνουμε ρούχα φουλ και τα δικά μου εννοείται...και εγώ έχω ένα λίκνο δίπλα που πέφτει το κάγεκλο και ενώνεται με το κρεβάτι...αλλά βασικά δίπλα μου είναι...εχτές ρώταγα τον άντρα μου ώρα...λοιπόν από 11 έφαγε 2.30 και μετά 5 και μετά 7.30...ρώταγα μια φίλη μου που έχει ένα κοριτσάκι 3 μηνών τώρα και μου είπε οτι ξυπνάει γύρω στις 4...και εγώ θυμάμαι με τον μεγάλο το 3 και 5 με πήγε καιρό....το 5 σχεδόν μέχρι να πάω δουλειά....

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...