Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Επειδή σε μία εβδομάδα περίπου το μωράκι μου σαραντίζει και θα ξεκινήσουμε τις βολτούλες, θα ήθενα να ξέρω τι πρέπει να έχω μαζί μου στην τσάντα- αλλαξιέρα. Απο το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό. Ας μου πούνε οι έμπειρες μανούλες για να μην βρεθώ προ απροόπτου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Επειδή σε λίγες μέρες σαραντίζει το μωράκι μου και θα ξεκινήσουμε τις βόλτες, θα ήθελα να μυ πείτε τι χρειάζεται να έχω μαζί μου στην τσάντα μεταφοράς του μωρού. Οι έμπιειρεσ μανούλες θα με βοηθούσαν πολύ ώστε να μην βρεθώ προ απροόπτου και τρέχω και δεν φτάνω. Απο το πιο άσήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα σου πω τι βαζω εγω στη δικη μου.

Πανες, στρωματακι αλλαγης, κρεμα αλλαγης, ενα μικρο αφρολουτρο σε δειγμα, μωρομαντηλα, αντισηπτικα μαντηλακια, φυσιολογικο ορο, χαρτομαντηλα, μπιμπερο με νερο, χτενακι, εξτρα πιπιλα.

Μπορεις επειδη ειναι πολυ μωρο ακομα να εχεις μαζι και ενα εσωρουχο.

Επισης παντα ειχα μαζι μια βαμβακερη κουβερτουλα για τις αλλαγες του καιρου.

Καλες βολτες.

k9Tap3.png

Να σου ζήσει το ζουζούνι σου!!

Κοίτα παίρνω πάντα μαζί μου, γάλα (αν θεν θυλάζεις), μια δεύτερη αλλαξιά, πάνες (αρκετές) και μαντηλάκια, πιπίλες και καμιά κουβερτούλα ή σεντονάκι. Επίσης κάτι για να βάζω στο καρότσι όταν θέλω να τον αλλάξω.

Καλές βόλτες!!

bunbunsbu20080415_-1_My+child+is.png

dev272prs__.png

Γεια σας,

αντίστοιχο θέμα υπάρχει επίσης κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7187&highlight=%D4%F3%DC%ED%F4%E1

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση στο ήδη υπάρχον θέμα.

[color=brown]Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ ΠΑΝΕΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΑΛΑ ΝΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΣΗ

ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ ΠΑΝΕΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΑΛΑ ΝΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΣΗ

... να προσθέσω πετσετάκια γιατί όλο και καμιά γουλίτσα θα βγάλει...

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

εγραφα εγραφα και τα εσβησα... καλυτερα μια λιστα... τα εβαλα ολα μαζι

1. πανες

2.μωρομαντηλα

3.κρεμα προληψης συγκαματος για την αλλαγη της πανας

4.μπιμπερο (2) ενα με νερο κι ενα για το γαλα *

5.γαλα σκονη

6.μικρο θερμος με νερο

7.πιπιλες (2) (μια στο στομα μια στην τσαντα)

8.μικρο αφρολουτρο(αν ειμαστε σε σπιτι να την πλυνω)

9.μια αλλαξια (φανελακι και ρουχαλακι)

10. 2 μπουκαλακια φυσιολογικο ορο

11.πετστετακι για σαλακια

12.πετσετα μικρη για το ποπουδακι

13.σεντονακι

*το νερο νομιζω δεν χρειαζεται ακομα, γιατι εισαστε μικρακια αλλα για αργοτερα ;)

συμπληρωστε μανουλες αν ξεχασα κατι

Edited by Theni
σωστα Χριστινα "σεντονακι"

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

14. Ισως κάποιο αγαπημένο παιχνιδάκι

Όχι ίσως... :rolleyes: απαραίτητα ένα αγαπημένο παιχνίδι και ένα "καινούργιο" για απασχόληση!! Την έχω πατήσει ασχημα όταν από την βιασύνη μου ξέχασα την δυάδα αυτη :cry::cry:

παρε καλου κακου και ενα ζευγαρι με καλτσες ποτε δεν ξερεις μια διαρροή που μπορει να φτασει.. :-) εχω παιρνω μαζι μου και μια εφεδρικη κουβερτουλα αγκαλιας

...και ένα μικρό ταπεράκι να βάλεις το γάλα σκόνη, ακριβώς την δοσολογία που παίρνει το νερό, το οποίο θα είναι μεσα στο μπιμπερό. Εγώ το βάζω σε ένα ουροσυλλέκτη.. καθόλου σικ, το ξέρω, αλλά είναι αποστειρωμένος και πολύ βολικός :)

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Διαφημίσεις

(κανω λιγο καταχρηση του τοπικ για να πω οτι η ταπερ εχει ενα ειδικο μικρο ταπερακι που χωραει 3 μεριδες σκονη, εγω βαζω 2 γαλα 1 κρεμα, το καπακι ειναι περιστρεφομενο και ριχνεις αυτο που θελεις, ειναι πολυ βολικο γιατι ειναι μικρο κι εχει 3 ετοιμα γευματα αν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα θα εβαζα το γαλα της τις νυχτες πόυ ουτε και ηξερα τι μετραγα ;) κι εχει μονο 8,50 ευρω)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Τετοιον δοσομετρητη σκονης γαλακτος εχει και στα jumbo με 5 ευρω νομιζω περιπου. Επισης, αυτο το διαστημα με τις φρουτοκρεμες ΝΟΥΝΟΥ 5 φρουτα παιρνεις δωρο κι εναν τετοιο δοσομετρητη.

Να πω κι'εγω οτι με βολεψε πολυ τωρα το πασχα που φυγαμε εκτος η μικρη κουνουπιερα με λαστιχο που πηρα απο το τζαμπο (για καροτσι,καλαθουνα και καθισμα αυτοκινητου..)