Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ενα ευχαριστω..

Recommended Posts

που ποτε δεν ειπα καταρχην στο μελος σοφια που ενδιαφερθηκε για το αν γεννησα με πηρε τηλεφωνο μου εδωσε συμβουλες καθως και σε ολατα μελη που μου ευχηθηκαν με μυνηματα στο φορουμ αλλα και προσωπικα.δευτερον ενα τεραστιο ευχαριστω στην μαρια στυλιανακη για την βοηθεια της,ξερει αυτη..τριτον στο parents που με στηριξε συσσωμο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου και επειτα μεχρι τωρα..και τελος στην ευαγγελια euapap για το υπεροχο sling που μπυ εφτιαξε και την απιστευτη εμπειρια που βιωνω εγω και ο γιος μου που ειναι ευτυχισμενος οταν τον φοραω το συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολες!!!!!!!!ευχαριστω για ολα...τελος ευχαριστω την αντζελα για τα πολλαπλα μαθηματα ζωης που μου δινει καθε φορα που την διαβαζω γινομαι καλυτερος ανθρωπος..

ενα χερι..

μια αγκαλια κι ο κοσμος περνει χρωματα..

αν πιαστουμε ολοι ο κυκλος θα μεγαλωσει

αν αφησεις το χερι σου

ο κυκλος θα σπασει..

παντα θα μαι εδω για ολους...

θα προσπαθω για εναν καλυτερο κοσμο..

my baby was my reborn...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το site στο διαδύκτιο : http://whatkindofworlddoyouwant.com/videos

που μέσα από το ειδικά του βίντεο από άλλους γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό , ενημερώνομαι για το τι γίνεται στην Αμερική, αλλά προπάντων παίρνω την θετική τους ενέργεια και την ελπίδα ότι δεν είμαι μόνη και ότι τελικά μπορώ να ελπίζω, γιατί συνήθως η απαράδεκτη πρόγνωση των ειδικών του στύλ "αποδεχτήτε το και συνεχίστε τη ζωή σας, ή κάντε ένα άλλο παιδί :shock: " δεν ευσταθεί!!!

Δείτε το βίντεο αυτό που ξεχωρισα και θα καταλάβεται τι εννοώ, επίσης αξίζει να διαβάσετε και τα σχόλια των γονέων από κάτω!!!

http://whatkindofworlddoyouwant.com/videos/view/id/327416

IOKASTH όλες οι μανούλες έχουν να δώσουν σημαντικά "μαθήματα ζωής" στον κόσμο, αρκεί να δωθεί η κατάλληλη ευκαιρία και το κοινό να είναι δεκτικό!!! Αλλωστε το μεγαλύτερο μάθημα είναι "η διαιώνιση της ζωής " που μόνο μια μάνα που το έχει ζήσει ξέρει τι σημαίνει!!! :wink::)

που ποτε δεν ειπα καταρχην στο μελος σοφια που ενδιαφερθηκε για το αν γεννησα με πηρε τηλεφωνο μου εδωσε συμβουλες καθως και σε ολατα μελη που μου ευχηθηκαν με μυνηματα στο φορουμ αλλα και προσωπικα.δευτερον ενα τεραστιο ευχαριστω στην μαρια στυλιανακη για την βοηθεια της,ξερει αυτη..τριτον στο parents που με στηριξε συσσωμο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου και επειτα μεχρι τωρα..και τελος στην ευαγγελια euapap για το υπεροχο sling που μπυ εφτιαξε και την απιστευτη εμπειρια που βιωνω εγω και ο γιος μου που ειναι ευτυχισμενος οταν τον φοραω το συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολες!!!!!!!!ευχαριστω για ολα...τελος ευχαριστω την αντζελα για τα πολλαπλα μαθηματα ζωης που μου δινει καθε φορα που την διαβαζω γινομαι καλυτερος ανθρωπος..

ενα χερι..

μια αγκαλια κι ο κοσμος περνει χρωματα..

αν πιαστουμε ολοι ο κυκλος θα μεγαλωσει

αν αφησεις το χερι σου

ο κυκλος θα σπασει..

παντα θα μαι εδω για ολους...

θα προσπαθω για εναν καλυτερο κοσμο..

με συγκίνησες! δεν μου το είχε πει κανείς αυτό!! μπορεί κάποιες φορές οι φίλοι να το εννοουσαν αλλά νομίζω πρώτη φορά το "ακούω" τόσο γεναιόδωρα. Να'στε πάντε καλά όλη η οικογένεια!

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

αντζελα τα λογια ειναι τοσο φτωχα...η καρδια μου παει να σπασει μετα απο αυτο το βιντεο..θελω να ουρλιαξω και φοβαμαι..φοβαμαι πολυ..και σε θαυμαζω ..σε θαυμαζω απεριοριστα ,για τον αγωνα που δινεις για μια μαχη που εχεις ολοτελα κερδισει οπως και την καρδια μου..να σου δινει ο θεος δυναμη..ειμαι παντα εδω..

ευαγγελια μου σε οσους εβαλαν ενα λιθαρακι να με βοηθησουν στο να ερθω ακομα πιο κοντα στον γιο μου χρωσταω ενα κομματι απτην ψυη μου..απλα ευχαριστω..

my baby was my reborn...

αντζελα τα λογια ειναι τοσο φτωχα...η καρδια μου παει να σπασει μετα απο αυτο το βιντεο..θελω να ουρλιαξω και φοβαμαι..φοβαμαι πολυ..και σε θαυμαζω ..σε θαυμαζω απεριοριστα ,για τον αγωνα που δινεις για μια μαχη που εχεις ολοτελα κερδισει οπως και την καρδια μου..να σου δινει ο θεος δυναμη..ειμαι παντα εδω..

τα είπε ολα η ΙΟΚΑΣΤΗ....

Οσο για το προηγουμενο μήνυμα σου εγω ευχαριστώ εσενα και ολα τα μέλη του parents που μας κάνουν να νιωθουμε τοσο δυνατα συναισθηματα για ανθρωπους που δεν εχουμε δει ποτε...

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

για τον νεκταριο..

μια στιγμουλα ηταν αρκετη για να κλεψεις

την ψυχη μου..

σε κοιτω βαθεια στα ματια κι αντικρυζω την

πυγμη σου..

δυο σιωπες κι ενα γελιο παιδικο ερχεται

στα αυτια μου

μια προσευχη ,χιλιαδες δακρυα πλυμμηριζουν τα ονειρα μου

αγγελουδι μου γλυκο

παντα ευτυχισμενο να σαι

να αγαπας

να προσπαθεις

και παντα να θυμασαι

ειμαι εδω

κι εγω με μια αγκαλια

σου στελνω

προσευχες και αστερακια

για να λαμπουν μια ζωη απο χαρα αυτα τα ματακια...

my baby was my reborn...

Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 19, 2007 12:34 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος

εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια στο φόρουμ γιατί όσο ήμουν έγκυος με ανέχτηκαν με τα άγχη μου και με βοήθησαν.επίσης την euapap Και την sstamoul για τη βοήθειά τους στο να φορέσω το μωράκι μου.

Ευαγγελία μου κι εγώ σε είχα ευχαριστήσει γι αυτό αλλά μάλλον δεν το είχες δει... :wink:

Ενα "ευχαριστώ" στη Μαρια, τους admins αλλα και τα μελη του φορουμ, που προσπαθουν - και καταφερνουν- να διατηρούν το καλό, φιλικο κλιμα, να "εκτονώνουν" τις εντάσεις, να μην αφηνουν διάφορους να καταστρέφουν το parents μας.[/img]