Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 5 ΜΗΝΩΝΚ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΧΟΝΤΡΟ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΞ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΥΤΟ . ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΗ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑΡ Κ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ ΞΕΛΙΓΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΤΟΦΟΥ. ΖΗΛΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΡΩΡΕΥΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.ΤΙΝΑ ΚΑΝΩ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΟΡΑΚΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΑΚΙ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Διαφημίσεις

μη στενοχωριεσαι!!!!πρεπει να βρεις δυναμη και κουραγιο πρωτα για το αγορακι σου και δευτερον για το μωρακι που περιμενεις!!!!καταλαβαινω οτι νιωθεις χαλια...ειναι και οι ορμονες της εγκυμοσυνης που σου προκαλουν αυτη τη διαθεση...αλλα τι να κανουμε???μωρακι εχεις πως να εισαι δηλαδη????μια κοκαλιαρα εγκυμονουσα????κι εγω ειχα παρει 23 κιλα στην εγκυμοσυνη μου και ειχα τρελαθει!!!!εκανα διαιτα τα εχασα και τωρα χωρις να ειμαι εγκυος σιγα σιγα ανεβαινω παλι προς τα πανω!!!

οσο για τον αντρα σου μη το λες αυτο!!!δε μπορεις να του μιλησεις να του πεις ολα οσα αισθανεσαι να ηρεμησεις λιγο???ισως αν μιλησετε και τα βγαλεις απο μεσα σου να νιωσεις καλυτερα και να ηρεμησεις λιγο!!!

συζηταει γενικως ειναι ειναι σα τον δικο μου που ποτε δε καθεται να συζητησει????σε καταλαβαινω αλλα κοιτα να ηρεμησεις και σκεψου το μωρακι που εχεις στη κοιλιτσα σου!!!!δεν ειναι κριμα να καταλαβαινει οολη αυτη τη διαθεση και να το στενοχωρεις!!!????και το αγοραΚΙ ΣΟΥ να σε βλεπει στενοχωρημενη????ανεβα κοπελα μου κι ολα θα πανε καλα!!!!!οταν με το καλο γεννησεις θα αδυνατισεις σιγα σιγα και θα εισαι μια κουκλαρα με 2 παιδια!!!!

Κουκλα μου,να σου ζησει το μωρακι σου και με το καλο το δευτερο.

ΜΠΡΑΒΟ σου που κανεις τα παιδακια σου τοσο κοντα γιατι θελει να εχεις μεγαλα ..........για να το αποφασισεις.Τα κιλα ηταν αναμενομενο να μην προλαβεις να τα χασεις!!Ποτε αλλωστε;Τι ειμαστε μπαλονια;Ο οργανισμος θελει τον χρονο του.

Μην χανεις την αυτοπεποιθηση σου με τιποτα..Εισαι μανουλα και θα γινεις ξανα.Ο συζυγος φανταζομαι οτι τα ηθελε τα μωρακια οποτε γνωριζε τις συνεπειες.Παρε τον χρονο σου,γεννα με το καλο και μετα που θα εχεις ξεμπερδεψει απο παιδακια (αν δεν θες τριτο) γινε κορμαρα.Τωρα αν ο αντρας σου κοιταζει καπως στην τηλεοραση,πηγαινε εκεινη την ωρα,ριχτου μια και πες του χαριτολογοντας...."Τι εγινε μεσιε;;;;;;Κοιτα εδω γυναικαρα που εχεις...και μαμαρα και με τα πιασιματακια της!!"

Και τι εγινε;Ξερεις ποσες κοπελες εχουν τα κιλακια τους αλλα "φυσανε"....και τους αντρες τους δεν τους αφηνουν σε ησυχια,τους σκαλιζουν..και μπραβο τους!!

FWusp3.png

Αμα δεις το τικερακι μου ημουνα ακριβως ιδια περιπτωση.Τα αγορακια μου εχουν διαφορα 11 μηνες κ 12 μερες.Στην αρχη μολις εμαθα για την δευτερη εγκυμοσυνη εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.Ειχα παρει ηδη 28 κιλα απο την πρωτη,το σωμα μου δεν ειχε προλαβει καλα καλ να επανελθει κ ειχα κ την επιλοχεια λεγομενη καταθλιψη.Εφαγα μεγαλη ταλαιπωρια αλλα πιστεψε με ΑΞΙΖΕΕΕΕ τον κοπο κ την ταλαιπωρια.Κανε υπομονη κ θα δεις οτι ολα θα φτιαξουν.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αντρουλης σε αγαπαει κ πιστεψε με σε καταλαβαινει απλος εμεις καμια φορα τα βλεπουμε με αλλο ματι.Κανε υπομονη κ να εισαι σιγουρη οτι μολις επιστρεψεις στο σπιτακι σου κ εχεις αγκαλια τα αγγελουδια σου δεν θα θυμασαι τιποτα.Μετα απο 1-2 χρονια που θα εχουν ξεπεταχτει κ ποιος μας πιανει :D

χοντρουλα καλως ηρθες.γιατι παραπονιεσαι για τον αντρα σου αφου εσυ πρωτη βλεπεις ετσι τον εαυτο σου;λογικο ειναι να αισθανεσαι ετσι με τοσο κοντινες εγκυμοσυνες αλλα μη σε περνει απο κατω.αλλες γυναικες και τι δεν θα εδιναν για να ειναι στη θεση σου αυτο να σκεφτεσαι .επισης βρες τροπους να απασχολεις το μυαλο σου για να μη σκεφτεσαι μονο το φαι.παρε το παιδακι σου και καντε βολτες τωρα που φτιαχνει ο καιρος ,να χαρεις και το μικρο σου γιατι σε λιγο θα μοιραζεις το χρονο σου σε 2 παιδια.διαβασε βιβλια να ταξιδεψεις σε αλλα μερη βρες οτι σε κανει χαρουμενη και επικεντρωσου εκει και οχι στα ασχημα :wink:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

Χοντρούλα μου σκέψου πόσο τυχερές είμαστε που μας ευλόγησε ο θεός να απολαύσουμε τη μητρότητα.Για φαντάσου τι τραβάνε άλλες κοπέλες!Απόλαυσε το παιδάκι σου και την εγκυμοσύνη σου γιατί και τα μωράκια σου δεν φταίνε σε τίποτα,τα καταλαβαίνουν όλα.Λίγη διαιτίτσα λίγη γυμναστικούλα και πάλι θεές θα είμαστε(όχι οτι τώρα δεν είμαστε) :wink: Βρε υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από την εγκυμοσύνη και τα παιδάκια μας; :wink: Μόλις γεννήσουμε θα ασχοληθούμε με αυτά που μας δυσαρεστούν!Φιλάκια!! :wink:

Yπομονή κοριτσάκι , τα λέω σε εσένα για να τα ακούω κι εγώ...

πόσο μάλλον εγώ η γαϊδούρα που δεν ξανάμεινα κι έγκυος και παρόλα

αυτά δεν έχω χάσει γραμμάριο +30 είμαι οποτε.....εσύ έχεις και δικαιολογία :wink: μόλις γεννήσεις με το καλό θα το βάλεις πείσμα

και θα γίνεις ακόμη πιο κουκλίτσα από τώρα...

φιλάκια και με το καλό το δεύτερο νινίνι!!!!!

καλή μου το ξέρεις κι η ίδια ότι η ψυχολογία σου είναι έτσι λόγω ορμονών..

και για πές μου εσύ, ποια νέα μανούλα έχει σώμα μοντέλου ????????????

όλες χάνουμε τη φόρμα μας, όλες μπαίνουμε στο τρυπάκι του νου , μήπως δεν αρέσω πλέον στον άντρα μου !!!!!!!????

χαλάρωσε και κοίτα να κάνεις πράγματα που να σε ανεβάζουν , θα δείς ότι μόλις έρθει και η κουκλίτσα σου στον κόσμο τότε όλα θα στρώσουν και πάρτο απόφαση ότι λίγους μήνες ακόμη θα είσαι εκτός προγράμματος όσον αφορά τον τρόπο ζωής που είχες :wink:

ότι χρειαστείς είμαστε εδώ :wink:

Καλη μου καλωσηρθες στο Forum.Κατ΄αρχην θελω να σου πω συγχαρητηρια που καταφερες και εμεινες εγκυος τοσο νωρις μετα τη γεννηση του πρωτου σου παιδιου.Οταν νιωθεις πως η αυτοπεποιθηση σου πιανει πατο,να σκεφτεσαι ποσο τυχερη εισαι και ποσο ευλογημενη που διαθετεις αφθονη γονιμοτητα και που,απ΄ο,τι φαινεται,πιανεις τα παιδια "με τον αερα" που λενε.Πολλες γυναικες θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου.

Κατα δευτερον σκεψου τα θετικα του να εχουν τα παιδια σου τοσο μικρη διαφορα ηλικιας.Ενα απο αυτα τα θετικα ειναι οτι μετα,χωρις το αγχος του "ποτε θα ερθει το δευτερο παιδι" θα μπορεις να χασεις τα κιλα απο τις εγκυμοσυνες-λογικα με το τρεξιμο που απαιτουν δυο μωρακια θα τα χασεις γρηγορα.

Να σου πω επισης οτι δεν εισαι η μονη που αλλαξε το σωμα της μετα απο εγκυμοσυνη.Εγω προσωπικα ειχα-οχι να το παινευτω-κορμαρα προ εγκυμοσυνης.Παρ' ολο που ειμαι κοντουλα,με το ζορι 1,60,ειχα πολυ ωραιο σωμα που τον αντρα μου τον ξετρελλαινε.Μετα τη γεννα το σωμα μου εγινε χαλια και παραμενει ετσι,η κοιλια μου εχει ξεχειλωσει τοσο πολυ που μοιαζει με πολυτεκνης 70χρονης κι αυτο δεν ειναι υπερβολη,κι ο αντρας μου με αποφευγει σεξουαλικα.Τα εχω ξαναγραψει ολα αυτα,απλα τα ξαναγραφω για να καταλαβεις οτι δεν εισαι η μονη.Ολα αυτα διορθωνονται με γυμναστικη και λιγη προσπαθεια,απλα εγω ειμαι τεμπελα και δεν κανω κατι για το σωμα μου.Το θεμα ειναι να το παρει κανεις αποφαση.Ξερω γυναικες που μετα απο τη γεννα ειχαν ενα σωμα σαν το δικο μου και με γυμναστικουλα και υπομονη εγιναν ξανα μια χαρα.

Οσο για την καταθλιψη,ειμαι σιγουρη πως ειναι οι ορμοπνες σου καλη μου,που δεν προλαβαν να στρωσουν μετα την εγκυμοσυνη και τη λοχεια.Ολες μας το περναμε,και ειδικα αν ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες απο το μεσο ορο ισως μας φαινονται ολα πιο εντονα.

Σχετικα με το οτι χαζευει ο αντρας σου τα μοντελα ξελιγωμενος,βρε καλη μου ολοι οι αντρες αυτο δενκανουν? Ο δικος μου αμα δουμε στο δρομο καμμια εμφανισιμη κοπελα μη σου πω οτι φτανει στο σημειο να της σφυριξει κιολας,κι ας ειμαι μπροστα.Ετσι ειναι οι πιο πολλοι αντρες,κι επειδη με την εγκυμοσυνη συνηθως κοβεται και το σεξ παθαινουν στερητικο και τους γυρναει το ματι.

Μη σκεφτεσαι αρνητικα,σκεψου ποσο τυχερη εισαι που κανεις παιδια τοσο ευκολα,σκεψου οτι ειναι πολυ σημαντικο το οτι θα εχουν μικρη διαφορα ηλικιας και σκεψου επισης οτι μετα θα μπορεις ανενοχλητη να χασεις και τα κιλα που θες και να αναθερμανεις τη σχεση σου με τον αντρα σου.

Εγω με τον δικο μου τρωγωμαστε ολη μερα,φτανουμε συχνα στα ορια μας,σεξ δεν κανουμε γιατι δε με θελει,κι επιπλεον εχω αγχος οτι κατι εχω παθει και δεν μπορω να κανω δευτερο παιδι-και πώς να κανουμε δηλαδη αφου δεν παιζει σεξ!!!

Μην αγχωνεσαι,ολα θα φτιαξουν!!!

Επιπλεον να σου πω και κατι αλλο,σχετικο με το nick name σου,το "ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ".Εγω προσωπικα αντιπαθω τους αδυνατους ανθρωπους.Ενας ανθρωπος γεματουλης που ξερει να εκτιμα το καλο φαγητο σημαινει οτι εκτιμα και τις απολαυσεις της ζωης,κι επισης οι στρουμπουλουληδες ανθρωποι ειναι συνηθως πιο καλοψυχοι απο τους ξερακιανους.Εγω χαιρομαι που "στρογγυλεψα" μετα την εγκυμοσυνη,απλα το οτι ξεχειλωσα με χαλαει,αλλα τα κιλακια που μου εμειναν δε θελω να τα χασω με τιποτα.

Διαφημίσεις

joe ένα θα σου πω: Είσαι γλύκα!!

Στο θέμα μας τώρα..Όταν γνώρισα το άντρα μου, ήμουν super!! Είμαι 1.73 και μετά βίας ήμουν 55 κιλά! Ωραίο σώμα που και μένα όταν με έβλεπε ο άντρας μου, ανα πάσα ώρα της ημέρας ήθελε να με στριμώξει. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 21 κιλά! Όταν μιλάμε για βουνό, μιλάμε για βουνό!!! Είμαι μια σταλίτσα πιο ψηλή απο τον άντρα μου, και όταν ήμουν δίπλα του μόνο που δεν τον κάλυπτε η σκιά μου!!! Θεόρατη σου μιλάω!!! Φυσικά με το που γέννησα, φύγανε αρκετά κιλά αλλά όχι και όλα! Μέ έλεγες ζουμερή και όχι χοντρή. Τώρα στην δε'υτερή μου εγκυμοσύνη έχω πάρει 10 κιλά και αυτά ΠΡΟΣΕΞΕ όχι επειδή δεν πεινάνω και δεν θέλω να γονατίσω το ψυγείο!!! Απλά επειδή έχω διαβήτη κύησης και κάνω διατροφή ΚΑΙ ινσουλίνες. Χειρότερα δλδ απο το να πάχαινα περισσότερο..Ξέρεις τι είναι να είσαι μόνιμα με το άγχος μην τυχόν και πάθει κάτι το μωράκι και εγώ?? Πρίν μείνω έγκυος στο δεύτερο είχα μια αποβολή..εκεί να δεις δράματα..άσε πόσες προσπάθειες είχαμε κάνει για να μείνω έγκυος..μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι..ήθελα τόσο πολύ ένα μωράκι πάλι..Σκέψου ότι εσύ έμεινες έγκυος αμέσως και σύντομα θα ξαναέχεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου , κάτι που πίστεψέ με, πολλές το προσπαθούν και δεν το καταφερνουν!!Όσο για τα κιλά?! Και που ήθελες γλυκιά μου να το βάλεις το μωράκι?? Στην πλάτη σου και να έχεις καμπούρα??Και να πείς ότι είναι μια πάθηση που δεν έχει γιατρειά..όταν με το καλό γεννήσεις θα αδυνατίσεις βρε συ!!άλλωστε θα σου κάνουν και τα δυο μπεμπάκι τέτοια γυμναστική, που δεν θα μπορείς να κάνεις και αλλιώς!! Και όσον αφορά τον άντρα σου..Βρές μου έναν που δε γλυκοκοιτάζει μια ωραία γυνάικα!Έναν βρές μου γμτ!!!

• 1 month later...

Τώρα είδα αυτό το ωραίο topic! Αν μου έλεγες στα 20 μου ότι κάποια στιγμή της ζωής μου θα έπαιρνα 47 κιλα στην εγκυμοσύνη μου (ναι ναι) Και παρ΄όλα αυτά θα ξαναέμενα έγκυος θα σου έλεγα ότι είσαι τρελός. Αφού έχασα λοιπόν τα 44 από τα 47 κιλά, παθαίνω ένα πρόβλημα υγείας και ξαναπαίρνω άλλα 6 λόγω δίμηνης κορτιζόνης! Και μετά μένω πάλι έγκυος. Εν τω μεταξύ αυτό το πρόβλημα υγείας μου έκανε και μια οφθαλμοπάθεια που θα περάσει μόνη της με τον καιρό! Και τώρα, έγκυος, συν 10 κιλά εξ αρχής, προβλέπεται να πάρω καμιά 20αριά παρ΄ όλη τη σχετική δίαιτα, και ψιλοπρησμένο μάτι. δεν πτοούμαι όμως!!!! Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι τα παιδιά μου καλά και όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε! Είναι στο χέρι μας αρκεί να μη μας πάρει από κάτω. Δεν με ενδιαφέρει αν κοιτάει ο άντρας μου άλλες. Αν είναι τέτοιος καραγκιόζης δεν τον θέλω έτσι και αλλιώς. Περνάμε μια φάση τώρα που θέλουμε αν μη τι άλλο συμπαράσταση, αν δε μπορεί να κάνει αυτός υπομονή τότε δεν τον θέλω. Γιατί τα παιδιά δεν τα κάναμε μόνες μας! Αν δεν αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας, γιατί να τον αγαπήσουν οι άλλοι; και επειδή στη ζωή αυτή είναι όλα θέμα marketing κοίτα να μην τον υπονομεύεις. Σίγουρα δεν είναι τόσο χάλια όσο τα βλέπεις τα πράγματα...εξ΄ άλλου όποιον και να ρωτήσεις, θα προτιμούσε μια ευχάριστη μέτρια γυναίκα παρά ένα γκρινιάρικο μοντέλο. Μάθε να είσαι ευχάριστη και αν θέλεις να είσαι και μοντέλο, είναι στο χέρι σου να γίνεις μετά τη γέννα. Φιλια!

καλημερα!κι εγω με τη σειρα μου να σου πω την εμπειρια μου..ξεκινησα την πρωτη μου εγκυμοσυνη 65 κιλα με υψος 1,75.θες απο το οτι σταματησα απο τη δουλεια,(ημουν μαγειρισα στο χιλτον),θες απο τις "λιγουρες" της εγκυμοσυνης κλπ,γεννησα το δημητρη μου στα 97..μετα απο 5 μηνες εμεινα εγκυος στη βενετια μου,στα 91 κιλα κ γεννησα 105!!!κ σα να μην εφτανε αυτο,στους 8 μηνες ξαναεμεινα εγκυος στα 97 κιλα κ γεννησα τον εφραιμ γεωργιο στα 97(κανενα κιλο παρολο που το παιδι ηταν 3400)τωρα ,ενα μηνα μετα τη γεννα ειμαι 92 κιλα χωρις διαιτα κ συνεχιζω...τα κιλα της εγκυμοσυνης χανονται,μη σε απασχολουν.σου ευχομαι μια ευκολη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα κ κουραγιο,θα σου χρειαστει μετα,κι ενα γερο μωρακι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Με ενα μωρακι 17 μηνων και οντας εγκυμονουσα λιγο η κουραση , λιγο η εγκυμοσυνη και οι ορμονες λογικο ειναι να κλαταρεις.

Ποσα κιλα πια εχεις πανω σου και αγχωνεσαι τοσο? Θα χαθουν και θα το δεις μην τρελενεσαι. Θες δεν θες με τοσο τρεξιμο :lol: που θα εχεις θα χασεις και παραπανω.

Στο 2ο παιδι εβαλα 23 κιλα . Αυτη τη στιγμη ειμαι 18 μειων. Και φαντασου δεν ειναι και τα 2 τοσο μωρακια οσο τα δικα σου.

Αυτα τα ενοιωθα κι εγω κατα την εγκυμοσυνη (χοντρη ,ασχημη κλπ). Το ειπα στον συζυγο και συζητησαμε πως νοιωθω. Μου ειπε το εξης "Εισαι ΕΓΚΥΟΣ!!Εγκυος και λεπτη δεν υπαρχει. Και αν υπαρχει εχει διπλα διαιτολογο , γυμναστη και μια να της μαγειρευει με χαμηλα λιπαρα . Αν τα εχεις και μετα την εγκυμοσυνη (γελωντας το ειπε αυτο) θα σε κανω αποσυρση".

Η αγαπη δεν τελειωνει με λιγα κιλα παραπανω. Ισως η κουραση , το τρεξιμο και οι υποχρεωσεις δεν μας αφηνουν κουραγια να ειμαστε οπως πριν εκδηλωτικοι αλλα υπαρχει!

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καλησπερα και απο μενα...να μη φοβασαι καλη μου για τον αντρα σου. Ολα τα βλεπεις μαυρα τωρα λογω κακης ψυχολογιας. Ομως ολα τα κιλα χανονται. Εγω περισυ εχασα 17 κιλα, με υπομονη και επιμονη. Πριν μεινω εγκυος πηρα γυρω στα 10 κιλα λογω κακης ψυχολογιας απο μια ατυχη εγκυμοσυνη...Ηδη ξεκινησα δηλαδη την εγκυμοσυνη μου με 10 κιλα παραπανω απο το κανονικο μου και εχω παρει ηδη 5...αλλα τι να κανω...δε θα πεθανουμε και για τα κιλα μας...θα τα χασουμε οταν με το καλο γεννηθουν τα μωρακια μας. Να εχεις αυτοπεποιθηση και να πιστευεις και στον εαυτο σου και στον αντρα σου...

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι παρατηρώ ότι ειδικά στη δεύτερη εγκυμοσύνη είμαι τόσο κουρασμένη που τα πόδια κι οι μασχάλες μου έχουν γίνει δάσος, το πρόσωπο έχει να δει ενυδάτωση εδώ και μέρες :(

Πάντως προσπάθησε να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά σωματικά, ένα καλό μασάζ, ένα κομμωτήριο, ένα βαψιματάκι ή ό,τι άλλο νομίζεις ότι θα σε κάνει να δεις τον εαυτό σου με κάπως καλύτερη διάθεση.

Τώρα είσαι σε δύσκολη φάση, αλλά μπράβο που τα βγάζεις πέρα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μιλήσεις στον άντρα σου!!!Όλες έτσι νιώθουμε...Κι εγω εχω πάρει 18 κιλά!!!Είμαι τεράστια αλλά όταν με πιάνουν τα ψυχοπλακωτικά μου τα λέω στον άντρα μου.Αν ο άντρας μας δεν είναι και φίλος μας τότε συγνωμη αλλά δεν...Κι εξάλλου είπες ότι απο πριν ήσουν παχούλα.Αρα σε διάλεξε και σε επέλεξε για γυναίκα του με κάποια κιλά παραπάνω.Δε νομίζω να μετάνιωσε ξαφνικά.Περισσότερο τον ενοχλει ίσως η συμπεριφορα σου απο τα κιλά σοιυ!!!Να χαίρεσαι τη ζωή σου και να μη χαλιέσαι σε τόσα μικρά πράγματα!!Να κάνεις τα πάντα να ευχαριστεις τον εαυτο σου και την οικογενεια σου.Είστε ένα και να σκέφτεσαι ότι το νέο μέλος που έχεις στην κοιλίτσα σου χρειάζεται την ηρεμία σου!

RSvcp2.png wNVQp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

εγώ μπήκα στον έκτο και έχω πάρει κοντά δέκα κιλά ως τώρα, αλλά επειδή ήμουν ανορεξικό άτομο φαίνομαι φυσιολογική.οπότε δεν σε βοηθάω με αυτή την εμπειρία.αλλά σκέψου ότι επειδή είμαι 20 χρονών σχεδόν όλοι κατακρίνουν το γεγονός ότι θα κάνω μωρό.2 φίλοι μου είναι δίπλα μου, και χτες έμαθα ότι ο πατέρας του μωρού μου(δεν είμαι παντρεμένη)που ευτυχώς τουλάχιστον με βοηθαει με τις εξετάσεις, τα έχει με μια ξανθιά κούκλα από τη λετονία.άρα ευχαριστώ να λες που ο δικός σου κοιτά μοντέλα που το πιθανότερο είναι να μην του κάτσουν κιόλας(αν και ο δικός σου είναι μοντέλο να προσέχεις!!!!!!!:) )είδες, τουλάχιστον εσείς είστε μαζί-σε ζηλεύω,αν θες αλλάζουμε ζωές.απλά αγάπα το μωρό σου-εγώ αυτό κάνω και είμαι μια χαρα..

Αχ Dinaki88...μπράβο σου!!!! Και να είσαι σίγουρη ότι όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι σου η ζωή θα σου δώσει όση ευτυχία σου αξίζει για να πάρεις τέτοια απόφαση. Α περεπιμπτώντως... μη νομίζεις ότι οι άντρες μπορούν να μας προσφέρουν και πολλά πράγματα στη φάση που είμαστε. Η εγκυμοσύνη πιστεύω ότι είναι μοναχική περίοδος έτσι και αλλιώς. Καλή συνέχεια!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...